Inşallah saglikla kucagina al yavrunu canim rabbim babana da şafi ismiyle şifa versin ❤Yarın insallah benimde dogumum var . Ama bende hic heyecan yok ayni anda babamin ameliyati var baska sehirdeyiz bacağını kesecekler ve yogun bakima alinacak ben doguma gircem bütün duyguları bir arada yaşıyorum ne hissettigimi hic bilmiyorum
Geçmiş olsun haber ver bize de canim ya kiyamam minnakaSarılık oldu kızım. Kan grubundan dolayı imiş akşam iyice sarardı acile gittik 19.5 çıktı ve yatış verdiler. İlk gittiğimiz hastane ama doğduğu hastaneye götürün yada devlete dedi bizi kabul etmedi. Şimdi doğduğu hastanedeyiz. Foto terapi alıyor iki saatte bir çıkarıp besliyoruz. İnşallah sabaha birşey kalmaz. Başında bekliyorum gözlerini açmasın diye.
Hayır ben cok rahat ettim dependle. Sadece doktor ameliyat yerim acık oldugu için terletme dedi, hava cok sıcaktı o yüzden dependin önünü kıvırdım biraz,Teşekkürler canım depent zorladimi sezeryandan dolayi
Bence göğüs ürünlerini koy canım çünkü ilk günden hassaslaşıp yara oluyor. Birde hastanede hasta bezi de veriyorlar sürekliGrubumuz bildiğin mis gibi bebiş kokuyor yailk sayfadaki listeye bakarken ilk konuşmaları okumaya başladım beta yükselicek mi yükselmicek mi diye endişeli konuşmalar, heycanlar.. Zamana bak be duygulandım aşırı. Benim perşembe randevum var yine umarım bir açılma falan vardır hiç bir belirtim yok ama hayırlısı.. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi kötü bir psikolojideyim kapanışı benle yapıcak bu grup bu gidişle birde artık tecrübelendiniz birşey soracağım hastane çantanıza göğüs ucu kremi gümüş kapak falan koydunuz mu? Bana verilen kağıtta almam gerektiği yazılmış ama hangisi işe yarar bilmiyorum aventin kapaklarıda var onuda mı alıyım yani kullandınız mı ilk gün bunlar gerekli oluyor mu gerçekten? Ve son sorum dependen 4 tane 2 tanede gece pedi koydum ne olur ne olmaz diye yeter değil mi ?
Cok gecmis olsun hemen dussun insallahSarılık oldu kızım. Kan grubundan dolayı imiş akşam iyice sarardı acile gittik 19.5 çıktı ve yatış verdiler. İlk gittiğimiz hastane ama doğduğu hastaneye götürün yada devlete dedi bizi kabul etmedi. Şimdi doğduğu hastanedeyiz. Foto terapi alıyor iki saatte bir çıkarıp besliyoruz. İnşallah sabaha birşey kalmaz. Başında bekliyorum gözlerini açmasın diye.
Gumus kapak ve krem.yeterli bence. Ben sadece depend goturdum eve gelince de bitene kadar kullandim 2 paketi pedden rahatti keske lohusalik bitene kadar kullansamGrubumuz bildiğin mis gibi bebiş kokuyor yailk sayfadaki listeye bakarken ilk konuşmaları okumaya başladım beta yükselicek mi yükselmicek mi diye endişeli konuşmalar, heycanlar.. Zamana bak be duygulandım aşırı. Benim perşembe randevum var yine umarım bir açılma falan vardır hiç bir belirtim yok ama hayırlısı.. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi kötü bir psikolojideyim kapanışı benle yapıcak bu grup bu gidişle birde artık tecrübelendiniz birşey soracağım hastane çantanıza göğüs ucu kremi gümüş kapak falan koydunuz mu? Bana verilen kağıtta almam gerektiği yazılmış ama hangisi işe yarar bilmiyorum aventin kapaklarıda var onuda mı alıyım yani kullandınız mı ilk gün bunlar gerekli oluyor mu gerçekten? Ve son sorum dependen 4 tane 2 tanede gece pedi koydum ne olur ne olmaz diye yeter değil mi ?
Sleepy bionatural kullandim ayni sorunu yasadim canbebe kullaniyorum smdiKızlar bir sorum olacak özellikle erkek bebis annelerine. Hangi bezi kullanıyorsunuz memnunmusunuz? Ben goon kullanıyorum aşırı sızdırıyor hep badisinin yanı ıslak hasta olacak. Bana ne önerirsiniz yarın alayım?
Evet galiba korse göbeğin gitmesini cok kolaylaştırıyorAnladım kuzum o zaman bende öyle yapayım. Valla kararsız kaldım. Şimdi geç taksrsam göbek gitmez diye düşündüm bi de
Evet kelebek gibi olan göğüs ucundan var bende ben bebeğimin basını avuvuma alıyorum oyle kontrolü kolay oluyor memeyi tutunca koluma yaslıyorum basını normal emzirme pozisyonuna dönüyorum, ilk baslarda ben de yapamadım ama deneyerek en rahat pozisyonu buldumİşte göğüs ucu kullanınca da bebeği birinin yardımı olmadan emziremiyorum göğüs ucunu tutmaya çalılıyorum kaymasın diye. Sen tek başına kucağına alıp emzirebiliyo musun ?
Brnimki de arada agzı acık uyuyor cok derin daliyorlsr herhalde yavrucaklar endişe etmeŞuna bir cevap verir misiniz lütfen? Niye böyle uyuduğunu anlamadım.
Sağlıkla al kıcagına bebeni inşallah , güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın doktora gidicem açıklığım arttı ise muhtemelen yatış vercek. Bana dua edin hayırla sağlıkla evladımı kucağıma alabileyim . Her akşam ağrılarım artıyor . Yarın inşaallah doğum yaptım diye yazmak istiyorum hayırlısı ise ..
Aynı süreclerden gectik. Bugun kontrolümüz vardı hatta. Bebem bugun 13 günlük sarılıgı devam ediyır. Doktor 15 günden sonra beyin zarı geliştiği için artık sarılıgın bir tehlikesi yok artık uzamış sarılıga dönüyoruz biz galiba yani bebrmin vucudu sarı olacak gözleri vs 1 ila 3 ay arası ama bu sarılık zararsız olacak normal hayatımıza devam edeceğiz. Bizde de kan uyusmazlıgı var doktor bu durumu şöyle acıkladı, kanda birşey varmıs vilirubini yıkamıyormus bebek ama buyudukce zamanla kanı değişecek ve sarılıgı gececek dedi. Bugun kan dahi almadı kac olduguna bakmadı gövdesinde oldugu için 10 civarlarında sarılıgu dedi. Sen normal beslemene devam et. 15 g ün sonra 1 aylıkken rutin konrolüne bakalım dedi. Bebekler için 2 saatte bir beslemek cok uzun bir sğre bence ilk ay özellikle saat bası beslemelisin. Ne kadar kaka çiş yaparsa o kadar cabuk atar 2 saat cok uzubSarılık oldu kızım. Kan grubundan dolayı imiş akşam iyice sarardı acile gittik 19.5 çıktı ve yatış verdiler. İlk gittiğimiz hastane ama doğduğu hastaneye götürün yada devlete dedi bizi kabul etmedi. Şimdi doğduğu hastanedeyiz. Foto terapi alıyor iki saatte bir çıkarıp besliyoruz. İnşallah sabaha birşey kalmaz. Başında bekliyorum gözlerini açmasın diye.
Gecmis olsun. Ben de olcuyorum 37.3 derece . 37.5 ustu ates sayiliyor. Ates konusunda yapacaklari ayni ama en basitinden gobek deligine yardimci olurlardi. Arkadaslar bahsetti ya, Turkiyede duzelmezse fln o kismi yakiyolarmis. Ona cozum bulabilirdik en azindan.Burun tikanikligi, hapsrma ve ara ara öksürme bizdede var dün o kadar sicakti ki vucudu 37 geldi atesi kendimi olctum benimde oyleydi cocuklar esim normaldi .. hani durumu kotu degildi hasta olan cocuk emmez, uyumaz, aglar surekli diye dusundum o yuzden goturmedim hastaneye daha el kadar bebegi verecekleri burdada ayni calpol.
Ben baby turco kullanıyorum canım gayet memnunum sızdırma falan yapmıyorKızlar bir sorum olacak özellikle erkek bebis annelerine. Hangi bezi kullanıyorsunuz memnunmusunuz? Ben goon kullanıyorum aşırı sızdırıyor hep badisinin yanı ıslak hasta olacak. Bana ne önerirsiniz yarın alayım?
Bende başını avucuma alcak cesaret yokEvet kelebek gibi olan göğüs ucundan var bende ben bebeğimin basını avuvuma alıyorum oyle kontrolü kolay oluyor memeyi tutunca koluma yaslıyorum basını normal emzirme pozisyonuna dönüyorum, ilk baslarda ben de yapamadım ama deneyerek en rahat pozisyonu buldum
Ya benimde perşembe günü randevum var aynen doğuramadim bende ama geceleri adet sancısı gibi çekiyorum ama başka bişi yokGrubumuz bildiğin mis gibi bebiş kokuyor yailk sayfadaki listeye bakarken ilk konuşmaları okumaya başladım beta yükselicek mi yükselmicek mi diye endişeli konuşmalar, heycanlar.. Zamana bak be duygulandım aşırı. Benim perşembe randevum var yine umarım bir açılma falan vardır hiç bir belirtim yok ama hayırlısı.. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi kötü bir psikolojideyim kapanışı benle yapıcak bu grup bu gidişle birde artık tecrübelendiniz birşey soracağım hastane çantanıza göğüs ucu kremi gümüş kapak falan koydunuz mu? Bana verilen kağıtta almam gerektiği yazılmış ama hangisi işe yarar bilmiyorum aventin kapaklarıda var onuda mı alıyım yani kullandınız mı ilk gün bunlar gerekli oluyor mu gerçekten? Ve son sorum dependen 4 tane 2 tanede gece pedi koydum ne olur ne olmaz diye yeter değil mi ?
Allah yardımcın olsun canım sag salim gelsin bebişinGünaydın kızlar bende insallah bu sabah sezeryan oluyorum Allah hepimize kolaylık versin 2.sezeryan ama insan ilkmiş gibi korkuyor gerçekten
Çok geçmiş olsun . Yenidoğan bebeklerin genelinde var sanırsam bu durum . Rabbim şifa versin kuzucuğaSarılık oldu kızım. Kan grubundan dolayı imiş akşam iyice sarardı acile gittik 19.5 çıktı ve yatış verdiler. İlk gittiğimiz hastane ama doğduğu hastaneye götürün yada devlete dedi bizi kabul etmedi. Şimdi doğduğu hastanedeyiz. Foto terapi alıyor iki saatte bir çıkarıp besliyoruz. İnşallah sabaha birşey kalmaz. Başında bekliyorum gözlerini açmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?