Canim cok gecmis olsun. Allah saglik sihhat versin. Baban belli ki amputeyle bi derdinden kurtulacak. Allah canini size bagislamis sag salim cikacak ameliyattan. Sen kendine bebegine yogunlas babana bolca dua et hamilenin duasi kabul olur. Hayirli dogum diliyorum sana
Teşekkür ederim evet var emdikçe azalıyor ama bizde kan uyuşmazlığı olduğu için emsede yükselmişÇok geçmiş olsun . Yenidoğan bebeklerin genelinde var sanırsam bu durum . Rabbim şifa versin kuzucuğa
Hepimiz zamanı gelince kavuşcaz yavrumuza da işte beklemek biraz güç oluyorGrubumuz bildiğin mis gibi bebiş kokuyor yailk sayfadaki listeye bakarken ilk konuşmaları okumaya başladım beta yükselicek mi yükselmicek mi diye endişeli konuşmalar, heycanlar.. Zamana bak be duygulandım aşırı. Benim perşembe randevum var yine umarım bir açılma falan vardır hiç bir belirtim yok ama hayırlısı.. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi kötü bir psikolojideyim kapanışı benle yapıcak bu grup bu gidişle birde artık tecrübelendiniz birşey soracağım hastane çantanıza göğüs ucu kremi gümüş kapak falan koydunuz mu? Bana verilen kağıtta almam gerektiği yazılmış ama hangisi işe yarar bilmiyorum aventin kapaklarıda var onuda mı alıyım yani kullandınız mı ilk gün bunlar gerekli oluyor mu gerçekten? Ve son sorum dependen 4 tane 2 tanede gece pedi koydum ne olur ne olmaz diye yeter değil mi ?
Rabbim kolaylık veRsin. Hayırla sağlıkla al inşaallah kucağınaGünaydın kızlar bende insallah bu sabah sezeryan oluyorum Allah hepimize kolaylık versin 2.sezeryan ama insan ilkmiş gibi korkuyor gerçekten
Aynen. Akşam doktor bunları söyledi hala küvez gibi olan olan aletin içinde. Aletten çıkarmıyorlar. O yüzden dakika şaşmadan iki saatte besleme yaptırıyorlar. Kızımda da oldu sarılık bu kadar ilerlememişti. Sanki ilk defa yaşıyor gibi tedirginim. 10 da sınırlarda inşallah düşer ve bşr daha hastalık uğramaz kuzulara yaAynı süreclerden gectik. Bugun kontrolümüz vardı hatta. Bebem bugun 13 günlük sarılıgı devam ediyır. Doktor 15 günden sonra beyin zarı geliştiği için artık sarılıgın bir tehlikesi yok artık uzamış sarılıga dönüyoruz biz galiba yani bebrmin vucudu sarı olacak gözleri vs 1 ila 3 ay arası ama bu sarılık zararsız olacak normal hayatımıza devam edeceğiz. Bizde de kan uyusmazlıgı var doktor bu durumu şöyle acıkladı, kanda birşey varmıs vilirubini yıkamıyormus bebek ama buyudukce zamanla kanı değişecek ve sarılıgı gececek dedi. Bugun kan dahi almadı kac olduguna bakmadı gövdesinde oldugu için 10 civarlarında sarılıgu dedi. Sen normal beslemene devam et. 15 g ün sonra 1 aylıkken rutin konrolüne bakalım dedi. Bebekler için 2 saatte bir beslemek cok uzun bir sğre bence ilk ay özellikle saat bası beslemelisin. Ne kadar kaka çiş yaparsa o kadar cabuk atar 2 saat cok uzub
Ben gümüş kapagi ve lasinoh kremi zaten 1 aydirda kullaniyorum aventin kalkanini da aldim valla nolur nolmaz diye gogus pedini cok önermiyorlar yara yapiyor diye avente sütte birikiyorGrubumuz bildiğin mis gibi bebiş kokuyor yailk sayfadaki listeye bakarken ilk konuşmaları okumaya başladım beta yükselicek mi yükselmicek mi diye endişeli konuşmalar, heycanlar.. Zamana bak be duygulandım aşırı. Benim perşembe randevum var yine umarım bir açılma falan vardır hiç bir belirtim yok ama hayırlısı.. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi kötü bir psikolojideyim kapanışı benle yapıcak bu grup bu gidişle birde artık tecrübelendiniz birşey soracağım hastane çantanıza göğüs ucu kremi gümüş kapak falan koydunuz mu? Bana verilen kağıtta almam gerektiği yazılmış ama hangisi işe yarar bilmiyorum aventin kapaklarıda var onuda mı alıyım yani kullandınız mı ilk gün bunlar gerekli oluyor mu gerçekten? Ve son sorum dependen 4 tane 2 tanede gece pedi koydum ne olur ne olmaz diye yeter değil mi ?
Hayirla kavuşun inşallahGünaydın kızlar bende insallah bu sabah sezeryan oluyorum Allah hepimize kolaylık versin 2.sezeryan ama insan ilkmiş gibi korkuyor gerçekten
Ben hamilelikte kullandım göğüs aram mantar olmuştu travazolu hametanla karıştırıp sürdüm doktor tavsiyesi üzerine geçene kadar kullan dedi geçtiEmzirirken travazol kullanılır mı kızlar biliyor musunuz
Maşallah hayırkara gelsin inşaallahGünaydinrüyamda bugün oglumu emziriyordum boyu çok uzundu maşallah
Günaydın sütün fazla tazyikli geliyor olabilir mi öyle oldugunu düşünüyorsan yani sütün fışkırarak geliyorsa çok az elinle sagıp tazigini azalt daha sonra bebişin agzına memeni ver benim sütüm öyleydi oglum sürekli tıkanırdı birde süt bogazına kaçınca sakin karşıla telaşlanmamaya çalış sen telaşlanırsan oda telaşlanır zamanla ögrenecektirKızlar ya bebeğimi emzirirken süt kaçıyor boğazına nefes alamaz oluyor sonra çok korkuyorum ne yapmam lazım.. ya uzun süre nefes alamazsa?
Sizlerin başına da geliyor mu
Canbebe öneririm sızdırmıyor ogluma iki yıldır kullanıyorum şimdi kızıma da canbebe aldım kalıpları biraz küçük ama aklınızda olsunKızlar bir sorum olacak özellikle erkek bebis annelerine. Hangi bezi kullanıyorsunuz memnunmusunuz? Ben goon kullanıyorum aşırı sızdırıyor hep badisinin yanı ıslak hasta olacak. Bana ne önerirsiniz yarın alayım?
Kendisi de kız olur diye 2.yi yapmış zaten erkek olmuş neyin akliysa verdiğiSakin uyma oyle diyenlerin akli yok banada kizina baci yap dediler benim kiz kardesim yok bi umut belki dedim olmadi sanki siparis mi veriyon istedigin olsun bunlarin cani saolsun milletin lafiyla yakiyoz kendimiizi .. doktorum dedi normal dogumlulara uygunmus gobek deliginin altindan girip yumurtaliklari yakiyomus ne bilim 40 gun sonra gel hallederiz dedi bakacaz
Geçmiş olsun canımSarılık oldu kızım. Kan grubundan dolayı imiş akşam iyice sarardı acile gittik 19.5 çıktı ve yatış verdiler. İlk gittiğimiz hastane ama doğduğu hastaneye götürün yada devlete dedi bizi kabul etmedi. Şimdi doğduğu hastanedeyiz. Foto terapi alıyor iki saatte bir çıkarıp besliyoruz. İnşallah sabaha birşey kalmaz. Başında bekliyorum gözlerini açmasın diye.
Sağlıkla sihhatle kavuşun inşallahGünaydın kızlar bende insallah bu sabah sezeryan oluyorum Allah hepimize kolaylık versin 2.sezeryan ama insan ilkmiş gibi korkuyor gerçekten
Emerken burun açık olacak diyor hemşireler o yüzden. Sıcaksa oda ondan bile açılmış olabilir ağzı. Takip et cnm
Benim bebeğim çok yorgun olduğu zamanlar ağzı açık uyuyorsaatlerce uykuya direnip direnip sonunda bir şekilde daldığında ağzı açık kalıyor yavrumun yani normal bence geçen gün artık yorgunluktan bitap düştüğümde ben bile ağzım açık uyumuşum
Benm oglanlarin agiz kucuk cene kucuk uyuyunca birlestiremiyolar dudaklari bebekliktebelki seninki de oyledir
Benimki de arada agzı açık uyuyor ama burnundan nefes alıyor
Benim oglanda aciyo bazen ben kapiyorum ceneden dilin damagin kurur diyorum ama burnundan nefes alip veriyo
Dün başladım 2 saat kadar kullandım. Bugünde kullanacağım. Tek sorunum dikişim acıyacak diye düzgün saramıyorumEvet galiba korse göbeğin gitmesini cok kolaylaştırıyor
Ay iyi iyi sevindim öyle ise.Brnimki de arada agzı acık uyuyor cok derin daliyorlsr herhalde yavrucaklar endişe etme
Canım benim kızda öyle. Boğazına kaçırıyor. Alıştım ama ben. Boğazına kaçıracağı anı anlıyorum. Hemen ters çevirip sırtına falan vuruyorum kendine geliyor zaten. Panik yapma sakin. O anda sakin olman gerekiyor.Kızlar ya bebeğimi emzirirken süt kaçıyor boğazına nefes alamaz oluyor sonra çok korkuyorum ne yapmam lazım.. ya uzun süre nefes alamazsa?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınjza alın inşallahGünaydın kızlar bende insallah bu sabah sezeryan oluyorum Allah hepimize kolaylık versin 2.sezeryan ama insan ilkmiş gibi korkuyor gerçekten
Vebeklerilk 6 ayagizdan nefesalmayi bilmezler, sadece burnundan nefes alabilirler. Tamamen normal yani. Ek bilgi, o yuzden nurnunun hicbir zaman tikali olmadigina emin olman lazim. Burunda tikaniklik varsa rahat da ememez. Fizyolojik serumla ve ardindan aspiratorle temizlemek lazim.Kızlar bebeğim ağzı açık uyuyor ama ağzından değil burnun nefes alıyor. Sizinde öyle mi?
Bur sey olmaz. 2 haftadan sonra 2 saatte 1 uyandirmana gerek yok zaten. Maksimum 5 saate kdr uyumasina izin verebilirsin, tam da bunu yapmis olmussun. Artik aclik hissi olmali ve bunun icin kendisinin uyanma yetisi edinmeli. Sıkma canını. Normal.Günaydın
Bugün vicdan azabından öldüğüm bir gün olacak. Bebeğimi en son 11 de besleyip yattım. Bi kalktım saat 4 olmuş. Çocum ağlamamışta hiç. Sadece huzursuz mıkırdanıp durmuş. Nasıl üzüldüm anlatamam. Normalde hemen uyanırdım her sese kalkarım ama ne alarm ne kızım hiç birini duymamışım. Ölü gibi yatmışımaç aç durmuş. Karnı dümdüz kalmış
Ters cevir hafifce sirtine vur ve hafif bir baskiyla kaslarinin arasini burnunu ovala. O manevrayla birden yutkunup rahatlayabiliyolarKızlar ya bebeğimi emzirirken süt kaçıyor boğazına nefes alamaz oluyor sonra çok korkuyorum ne yapmam lazım.. ya uzun süre nefes alamazsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?