2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun . Yenidoğan bebeklerin genelinde var sanırsam bu durum . Rabbim şifa versin kuzucuğa
Teşekkür ederim evet var emdikçe azalıyor ama bizde kan uyuşmazlığı olduğu için emsede yükselmiş

Hepimiz zamanı gelince kavuşcaz yavrumuza da işte beklemek biraz güç oluyor ben paketin tamamını koydum ne olur ne olmaz diye ama bence yeterli .

Aynen. Akşam doktor bunları söyledi hala küvez gibi olan olan aletin içinde. Aletten çıkarmıyorlar. O yüzden dakika şaşmadan iki saatte besleme yaptırıyorlar. Kızımda da oldu sarılık bu kadar ilerlememişti. Sanki ilk defa yaşıyor gibi tedirginim. 10 da sınırlarda inşallah düşer ve bşr daha hastalık uğramaz kuzulara ya

Ben gümüş kapagi ve lasinoh kremi zaten 1 aydirda kullaniyorum aventin kalkanini da aldim valla nolur nolmaz diye gogus pedini cok önermiyorlar yara yapiyor diye avente sütte birikiyor
Günaydın kızlar bende insallah bu sabah sezeryan oluyorum Allah hepimize kolaylık versin 2.sezeryan ama insan ilkmiş gibi korkuyor gerçekten
Hayirla kavuşun inşallah

Kızlar ya bebeğimi emzirirken süt kaçıyor boğazına nefes alamaz oluyor sonra çok korkuyorum ne yapmam lazım.. ya uzun süre nefes alamazsa?
Sizlerin başına da geliyor mu
Günaydın sütün fazla tazyikli geliyor olabilir mi öyle oldugunu düşünüyorsan yani sütün fışkırarak geliyorsa çok az elinle sagıp tazigini azalt daha sonra bebişin agzına memeni ver benim sütüm öyleydi oglum sürekli tıkanırdı birde süt bogazına kaçınca sakin karşıla telaşlanmamaya çalış sen telaşlanırsan oda telaşlanır zamanla ögrenecektir

Canbebe öneririm sızdırmıyor ogluma iki yıldır kullanıyorum şimdi kızıma da canbebe aldım kalıpları biraz küçük ama aklınızda olsun

Kendisi de kız olur diye 2.yi yapmış zaten erkek olmuş neyin akliysa verdiği kapalı bir operasyon olacak o zaman hadi hayırlısı canım Allah 3üçüne sağlık uzun ömür versin

Günaydın
Bugün vicdan azabından öldüğüm bir gün olacak. Bebeğimi en son 11 de besleyip yattım. Bi kalktım saat 4 olmuş. Çocum ağlamamışta hiç. Sadece huzursuz mıkırdanıp durmuş. Nasıl üzüldüm anlatamam. Normalde hemen uyanırdım her sese kalkarım ama ne alarm ne kızım hiç birini duymamışım. Ölü gibi yatmışım aç aç durmuş. Karnı dümdüz kalmış

Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar bende insallah bu sabah sezeryan oluyorum Allah hepimize kolaylık versin 2.sezeryan ama insan ilkmiş gibi korkuyor gerçekten
Sağlıkla sihhatle kavuşun inşallah ilki biraz daha tecrübesizlikten ne olacagını bilmemekten sanırım daha kolay geçiyor şimdi önde abi ablalarda var haliyle düşünecek daha fazla konumuz oluyor inşallah doğum ve sonrası çok kolay olur

Emerken burun açık olacak diyor hemşireler o yüzden. Sıcaksa oda ondan bile açılmış olabilir ağzı. Takip et cnm
Benm oglanlarin agiz kucuk cene kucuk uyuyunca birlestiremiyolar dudaklari bebeklikte belki seninki de oyledir
Benimki de arada agzı açık uyuyor ama burnundan nefes alıyor
Benim oglanda aciyo bazen ben kapiyorum ceneden dilin damagin kurur diyorum ama burnundan nefes alip veriyo

Çok teşekkür ederim normal olmasına sevindim. Dedim acaba bir sorunu falan mı var diye düşünmüştüm

Evet galiba korse göbeğin gitmesini cok kolaylaştırıyor
Dün başladım 2 saat kadar kullandım. Bugünde kullanacağım. Tek sorunum dikişim acıyacak diye düzgün saramıyorum
Brnimki de arada agzı acık uyuyor cok derin daliyorlsr herhalde yavrucaklar endişe etme
Ay iyi iyi sevindim öyle ise.
Kızlar ya bebeğimi emzirirken süt kaçıyor boğazına nefes alamaz oluyor sonra çok korkuyorum ne yapmam lazım.. ya uzun süre nefes alamazsa?
Canım benim kızda öyle. Boğazına kaçırıyor. Alıştım ama ben. Boğazına kaçıracağı anı anlıyorum. Hemen ters çevirip sırtına falan vuruyorum kendine geliyor zaten. Panik yapma sakin. O anda sakin olman gerekiyor.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınjza alın inşallah

Son düzenleme:
Kızlar bebeğim ağzı açık uyuyor ama ağzından değil burnun nefes alıyor. Sizinde öyle mi?
Vebeklerilk 6 ayagizdan nefesalmayi bilmezler, sadece burnundan nefes alabilirler. Tamamen normal yani. Ek bilgi, o yuzden nurnunun hicbir zaman tikali olmadigina emin olman lazim. Burunda tikaniklik varsa rahat da ememez. Fizyolojik serumla ve ardindan aspiratorle temizlemek lazim.

Bur sey olmaz. 2 haftadan sonra 2 saatte 1 uyandirmana gerek yok zaten. Maksimum 5 saate kdr uyumasina izin verebilirsin, tam da bunu yapmis olmussun. Artik aclik hissi olmali ve bunun icin kendisinin uyanma yetisi edinmeli. Sıkma canını. Normal.

Ters cevir hafifce sirtine vur ve hafif bir baskiyla kaslarinin arasini burnunu ovala. O manevrayla birden yutkunup rahatlayabiliyolar

Oglum cok boklu ya. Hic kakasiz bezi yok. Dolayisiyla poppsu hep islak. Surekli pisik yuzunden tetikreyim. Sık sık degistiriyorum ama degistirirken ddgistirme bezine de yeni koydugum temiz beze de her yere kaka yapiyor. 4. Bezi baglayabildim dun aksam. Resmen savasiyorum totosuna temiz bez baglayabilmek icin. Ilk 3une koyduyum gibi kaka yapti. Sinirim bozuldu gulmeye basladim. Bu kadar yapmasi normal aslinda. Hep memede hep emiyor. Uzerine 2-3 kez mama da veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…