2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşini anlıyorum bu ekonomi de endiselenmesi normal ama seni üzmese eşin yansitmasalar bizlere hayat daha iyi olacak ama kimse hassas deil
Yook benim eşim aşırı duygusal aşırı hassas rolleri degişsek yeri.Allahım herkesin yardımcısı olsun içinde bizlerinde.

Valla naz yapmaya pek hakkımız yok heralde millet alınganlık yapacak yer arıyor huzursuz olmayalım diye yine susan taraf oluyoruz. Ağzımdan bişey çıkacak da karşımdaki adam kırılacak diye diken üstündeyim her lafımı tartmaya çalışıyorum aman anneler yardıma geldiler kimse üzülmesin sonra unutulmaz kafasındayım ama içine attığıyla kalan biz olucaz bu gidişle. Benim ilk çocuğum sadece onunla ilgileniyorum sizin işiniz daha zor ikisini de düşünmek zorunda kalıp daha çok bunalıyorsunuz

Aman annelik pimpiriklilik, her şeyde iyi olsun istiyorsun. Sgaol cnm

Insallah, sezaryende daha çok görülüyordu, bakalım ay bitince bakacağız yine

Bana doktor sab simplex yazdı ama kullanmadım daha.

Kizlar dun dogum yaptım sezaryen cok fazla ağrılarım var . Bebeğimi daha kucağıma alamadim yogun bakima almislar dua edin bize

İyi olur inşallah cnm, kendini böyle üzme ki sutunu engellemesin. Yoğun bakım ihtiyacı niye oldu cnm, önlem amaçlı da olabiliyor takip için bazı durumlarda

Kızlar şimdi biz bu bebeleri uyandiramiyoruz diye soyleniyoruz ya tam olarak ne zaman uyusunlar diye dua etmeye baslariz bu uykular ne zaman bitecek ne kadar zamanımız kaldı yani

Zor uyanıp zor uyuyor benim ki ya, memede saatlerce oylanasi var

8.gunumdryim doktor artık gerek yok dedi

Benim bandımı doğumun ertesi günü çıkardılar ayakta duş alabilirsin dediler aldım güzelce kuruladım sorun olmadı

Allah sabır versin gerçekten. Söyleyecek bir şey bulamadım. İnsanın iki annesinden de yüzünün gülmemesi nasıl bir his bilirim. Çocuğunu düşünerek kalbini ferah tutmaya çalış. İnşallah geçecek hepsi.

Biliyorsun canim bendeseker vardi bebegi etkilemis dogumdan sonra 2 biberon mama verdikleri halde sekeri yukselmemis. Serklaj sonrasi ben enfeksiyon kapmistim bebege gecmis . Bu sebeplerdendolayi enfeksiyon kapmis lökosit değerleri cok yuksek ayrica hızlı nefes alıyor solunum da problem var ciğerlerde zatürre bulgusu varmis

O banti doktor ilk kontrolde yani 5. günde çıkardı. Sadece ilk cikardigo gün bugün banyo yapma yarından itibaren banyo yapabilirsin dedi. Pansuman da yapmicaksin kendi kendine iyileşecek, ödemi inince ağrıların da azalır zaten dedi

He Bizim de sivri. Kusacak şöyle olcak diye hep sağ sol donuyoz. Kustuktan sonra dik yatirayim barı
Aynen bizimde o yüzden sivrildi. Bende sırt üstü yatıyorum artık
Ben 7. Gün çıkarttım bir daha kullanmadım

Senin de zor geçmiş, senin bide doğumdan önce patlak vermişti kv olayı.. Kolay değil ama içinde tutmamaya çalış canım stresi seni hasta eder başkasına bişey olmaz.. Kıskançlık olayım a şükür bizde de henüz belirtiler yok bakalım, ilerleyen günler neler gösterir hayırlısıyla atlatalım..
Maşallah maşallah sütün yetsin zaten artmsda da olur şükür ne güzel yarasın minnoş güzel güzel
Desteğin için teşekkür ederim canım,

Çok teşekkür ederim, zor bir dönem oldu gerçekten, ama şükür toparlıyorum azçok.. Süt aynen dediğin gibi yaptım sağdım, aldığı kadar emzirdim elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım şimdi bi tık daha iyi şükür ki.. Yeme içme evet ayakta sve güçlü kalabilmek için zorladım, çocuklar için önce iyi bakıcaz kendimize. Desteğin için teşekkür ederim çok iiyiy geliyor burası burda verilen destekler..
Kv ve anne bebeği bıraktılar büyük için kızdırdılar beni bu sefer, çok hasta hiç iyi değil, bu çocuğun gidişatı iyi değil bu böyle, günlerdir geçmiyor hastalık bi Dr a bida götürün onlar yüzünden 4 farklı dr a gittik.. Mucize bekliyorlar ilacı içincs anında düzelsin istiyorlar olmayınca dr ve ilaçtan söylenmeler ayy.. 4 dr görünce de bi ton farklı ilaç bida kendi kafa karışıklığıyla kaldılar, arada ben ve oğlum çekti hastalığıyla.. Aman neyse ki şükürler oldu geçti o dönem.. Kv kalmıyo zaten evine gidiyo annem kalıyor her işimi yapıyor gönderemem ne yazık ki başka yapanım yok.. Annem çok sağlık pimpirikli tek sıkıntım o..

Hanımlae lansinoh un elektrikli süt sağma pompasını kullanan var mı? Veya elekteikli bi pompa kullanıp memnun kalan
Ben lansinoh un kullanıyorum şuan çok memnunum benimki aventindi, onun parçalarını kaynatırken yakınca görümcemin kini aldım şimdi işte lansinoh u. Kesinlikle lansinoh..

Kantaron yağıyla hep pişiklere müdahale ettim kısa sürede geçiriyor.. Doğal kendi yapan birinden bulabilsen çok iyi olur..

Dipnot : Bunları yazıp cevaplaya basamadan uyuyakalmışım günler sonra olması bu yüzden

Lökosit yüksekliği için tedavi başlanmıştır zaten. Kuvezde kalması iyileşmesini hızlandırmak için gerekiyor. Odagin, toparlanıp kucağına alacağın an olsun Geçici bir süreç, öyle düşün cnm. Zor biliyorum, daha önce yaşadım. Bebeğin gayet büyük ve gelişmiş doğdu. Dualarımız minik kuzuyla ve seninle

Dikis yerim emfeksiyon kapmak üzere resmen. Uc kısmında kızarıklık ve kücük bir delik var. Doktor baticon sür fucidin kremle dedi. Havasız kaldıgı için olmus. Gazlı bez koyuyorum sımdı. Umarım kötüye gitmez. Yarın saglık ocagına göstercem

15 Gün boyunca bantlı mı durdu? Nasıl havasız kaldı?

Ah canım yaaa çok üzüldüm kesinlikle stresten doguramiyorsun. Benim ilk doğumum da öyle olmuştu. Dayım doğumum için geldi adamcağiz sürekli iznini uzatıyor, eşim geldi dönüş biletini sürekli uzatıp duruyoruz, acentedeki kız bile ay canım sen hala doğurmadın mı diyor üniversitede sınav zamanıydı sınavlarını kaçırdı görümcem arayıp arayıp ay sınavları kaçırdı diyor. Yine her gün telefon ediyorlar Cezayir'den doğurdun mu doğurdun mu diye sanki doğursam saklicaz onlardan. İçimde zorla tutuyorum çocuğu diyesim geliyordu. Sonuç 41+3'de artık hala doğmayinca zorla çıkarttık çocuğu Ben her gün neden doğuramiyorum diye ağladığımla kaldım. Kimse halden anlamıyor sen yıprandığınla kalıyorsun. Annen ne yapmak isterse yapsın, bırak yapsin sonra söylensin, o da öyle.rahatliyor demek ki. Kayınvaliden de varsın sen hastaneden çıktıktan sonra gelsin. Senin derdin kendine yeter bir de başkalarını düşünme. Annen anlarsa konuş anne çok stresliyim ne zaman doğacak konusu konuşulmasın bu evde de. Stres oldukça doğum baslamiyor bir de böyle deniyelim de belki anlayışla karşılar.
40+ları görmeyen senin halinden anlamaz Nasreddin Hoca hesabı bana şamdan düşen getirin Çık çık yürü, evdeki ortamdan bunaldın mi at kendini dışarı. Çok bunalttilar mi tutma kendini ağla. Ancak böyle bariz tepkiler verince anlıyor bazen cevremizdekiler.

Annem doğuma onu değil de eşimi götürdüm diye çok bozuldu bana, bir de doula tuttum diye onu kendi yerine koydum sandı halbuki ben onu eşim Türkçe bilmiyor diye tuttum ama inandiramadim. En son yine bir laf etti hiç sesimi cikarmadim ama çok üzüldüm, hatta ona göstermeden yattım eşimin kucağına ağladım, ağladım, o akşam herhalde kendimi sıkmaktan tansiyonum bir yükseldi 2-3 güne ancak düzeldi. O ona ders oldu, bir daha doula konusunu hiç açmadı, bana da kusura bakma daha bu konuda konuşmicam dedi. Bazen bariz şekilde görmeleri gerekiyor anlamaları için

Sezeryan olan hanımlar hastaneden çıkmadan büyük tuvalet yapılması zorunlu mi? Yapılmaz ise ne yapıyorlar
Büyük tuvaletini yapmasan da taburcu olabiliyorsun, taburculuk için zorunlu olan gaz çıkarmak. Takip et, şu kadar gün sonra hayal yapmazsan lavman yap falan derler en fazla. Ama eve geçince sıvı beslenme, komposto, kayısı, sebze vb. yeme, evin içinde ufaktan yürüyüşler yapmaya en geç bir kaç güne çıkarsın tuvalete merak etme.

Hadi bakalım mis kokulu saatlere çok az kaldı desene Hiç korkma bebeğine kavuşuyorsun artık Güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar yarin sabah 6 da hastaneye yatiyorun 7 de doğumum var Allah'ın izniyle oğluşuma kavuşuyorum beraber aynı bedende son günümüz düşünüp strese girmeyin diye ev süpürdüm son kez çok karmaşık duygular içindeyim aglayasim var gülesim var heyecan var korku var inşallah kolaylıkla kavuşurum yavruma dua eder dua beklerim hepinizden 9 ay ne çabuk geçti anlamadim uşagımin hala adi yok göktuğ ve aybars arasinda bi kesinleşemedik gitti

Ben biogaia kullanıyorum bide masaj çok iyi geliyor bence internette I love you masajı var her emzirme öncesi yapılacak masaj bi dene istersen canım

Gelince üstüste geliyor birde akrabalar da bonus gerçekten imtihanlar ya sana da öyle olmus hep idare etmekten yoruldum bende benim annem de çok alıngan bide kalkıp ev işinde anneme yardım etmek zorunda kalıyorum kendimi öyle hissediyorum ama karnım burnumda çok zor oluyor bir yandan hareket etmeliyim doğum için bir yandan annemle temizlik yemek akşam Tansiyonlarim düşüyor yorgunluktan bugün saldım wala hepsini kendi yaptı ben pilates yaptım saçıma kına yaktım kendime bakım yapıyorum yoksa çatliyacagim.eşim de anneme dedi arkadaşımın annesi 1 ay önce gelmiş kalmış 1 ayda doğumdan sonra kalmış deyince bir daha onun yanında tutturmadi benim yanımdahala söyleniyor Allah başımızdan eksik etmesin ama çok zorlar

Buyuk oglum kolikti ona ragmen ne ayakta ne de herhangi bi aletle sallamadan buyuttuk. Bu iki numarali yer elmasi asla uyumadigi icin son care ayakta salliyorum suan. Sallanmaktan bsnim uykum geldi o hala uyumuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…