2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar doktorum hikayesinde bunu paylasmis neyin nesi bu bilen var mi ?
Ucreti ne kadar yada devlet karsiliyor mu recete ile satilir diyor ama bilemedim
Kibrit copu kadar biseyi deri altina yerlestiriyolar canim. Lokal anesteziyle yapiyo benim doktorum. Ama receteyle mi sgk oduyo mu bilmiyorum. Sanmam odedigini neyi oduyo ki sonucta

Aynen valla başkası söylese hayatta inanmaz insan Oğlumun bebekligi için normal değil demeseydi şimdi kızım için sormak aklıma dahi gelmezdi. Neyse çözümü sadece ten tene temassa yaparız ne olacak da şok oldum. Uyuyor mesala şimdi gidip uyandirayim mi çocuğu

Anne karnında normal bebekti işte gayet hareket ediyordu. Şimdi de emziriyorum zaten yarım saat falan emiyor ama yetmiyor demek ki.

Aman diyim sizin bebekler de usluysa, kucağına alıştırma, sesi çıkmıyor işte yatsın diyenleri dinlemeyin bol bol ten tene temas yapın bari demek ki bu yaşta ihtiyaçları olan tek şey o.

Sling kumaşı almistim olmazsa onu dikeyim sarayım bebemi oturayım Annem kucağına alistirirsan Cezayir'e gidince zorlanırsın demişti o yüzden dikmemisti. Bel fıtığı var bende çünkü. Herkes kendi yavrusunu düşünüyor napsin o da beni düşündü

Hastane için bir meyvesuyum var canım onu götürecem gün kurusu, hurma, sarı kuru üzümle yapılan o epey tokta tutuyor. Yemek olarak kabak yapayım yada patlıcan salatası o zaman yormaz kızda toklugum çoktu zorladı şimdide korkuyorum doğumdan daha zor geliyor

Ya insan muhtaç değil ama düşünülememesi hoş değil
Dünde benim kv yakınındaki kizina yorgan temizlemeye gitmiş orda kalıyormuş haftalar sonra bunu söylemek için arattı kızına sitem ettim kv lik görevini yerine getiriyor nasılsın bırseye ihtiyacın var mı diye sormuyor dedim görümce iyidir ne desen haklısın kadın, kv aldı yine sorma etme yok buraya yardıma geldim kalıyorum işleri vardı diyor kal tabi çok uzaksınız dedim gülüyor pişkin bide sen ne yaptın diyor ama hala nasılsın bir şeye ihtiyacınız var mı diye sormak yok. Anamı yormak istemedim kadın tuttum koltuklar içinde firma gelecek dedim. Hastaneden sağ salim çıkın dedi uzatmadı konuşmayı al ağzına fırıncı küreğiyle vur işte de ona bile değmez

Canım benim kızda öyle gazını çıkartamıyordu. Biz forbiome ve nurse harveys kullanmaya naşladık 2 gündür çok rahat uyuyor

Ayyy hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al
Ayyy inşallah canım
Maşallah canım kolay bir doğum olsun inşallah
Amin canım inşallah
Bende göktuğda daha çok baskınım nedense hemşiremizde ayni şeyi söyledi
Ay yarin doğumum var ve az once kuru fasulye yedim kimyon iceyim bari hemen
Hayırla sağlıkla al inşaallah kucağına güzel haberlerini bekliyoruz . Darısı bizlere
❤amin inşallah canim

Kibrit copu kadar biseyi deri altina yerlestiriyolar canim. Lokal anesteziyle yapiyo benim doktorum. Ama receteyle mi sgk oduyo mu bilmiyorum. Sanmam odedigini neyi oduyo ki sonucta
Bencede odemez gibime geldi bakalim eczaciya sorarim bi cikarmasida zor sanki hic bulasmamak lazim yada

Yine de onu taktirmak cok korkutucu bebce
Ben hiç şey takmak istemiyorum ya kuzenlerim spinal le hamile kaldı, kadın doğum hapları pıhtılaşma riskini arttırıyormuş ki bende pıhtılaşma eğilimi var zaten diye diye henüz yönteme karar veremedim en güzeli devlet koruması yumurtlama zamanı adamı kampa alıyorlardı sıfır risk ve korumayla gittik kamp bitti o ay hamile kaldım geçen de annemin arkadaşı bırak herif düşünsün hormonlarınla oynama diyor bana kendi rahim kanseriydi rahmini aldırmıştı

Onlar kendi kizlari.. hastaneden cikali 1 gun olmus ertesi gune kizinda aldi solugu bende esime soylendim anan her zman ki ana diye 2 cocuktada ayni seyi yapti cok bisey bekemiyorum ama bana mi geldi gezmeye mi dedim sanki o lohusa ben kaynana madem gezecek ne diye gelin dogum etti ona geldim diyor demi aman neler neler bi yazsam suraya 9 senemi roman olur al birini vyr ötekine hepsi ayni o yuzden 2 3 gune arar sorarim ne var ne yok hadi Allaha emanet bu kadar oda aramaz kafa rahat ne gelsin ne arasin ..

Kadin hakli kendileri sahip ciksinlar kendilerine valla igneden tut alete kadar denedim herseyi halimden hal kalmamisti ne yapmak lazim ki

Kuru fasulyeden sonra kimyon içmeme gibi yiğitliği yapma kız bana aşırı gaz yapar fasulye iyi yürek yemişsin valla
Ay saliyorum gidiyor sabaha kadar bitmez mi acep ay dur bi de şey sorayim gece 12 den sonra bisey yeme icme yasak gece 12ye digru biseyler mi yesem

Öyle canım benimki açık açık söyledi zaten doğuma gelmeyeceğini en iyi anne bakar diyor. Eee anam bana bakar sende iki toruna bak gelin doğuruyor adı, torun doğmuyor sanki dediğin gibi hepsi aynı uzak olup hiç arayıp sormasınlar benimki kızlarına yaptıklarını aldıklarını sokar gözüme geri başka türlü konuşmaz insan kafası rahat olunca vücut yorgunluğu geçiyor.

Kadin hakli kendileri sahip ciksinlar kendilerine valla igneden tut alete kadar denedim herseyi halimden hal kalmamisti ne yapmak lazim ki
Hiç bilmiyorum ki bacı biz korunma ihtiyacı duymadık bir kaç ay dikkat et en fazla o da anam babam usulü(geri çekilme). Erkeklerde prezervatif harici alternatif var mı? O da pek sakat yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…