Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursunuzKizlar dun dogum yaptım sezaryen cok fazla ağrılarım var . Bebeğimi daha kucağıma alamadim yogun bakima almislar dua edin bize
Kibrit copu kadar biseyi deri altina yerlestiriyolar canim. Lokal anesteziyle yapiyo benim doktorum. Ama receteyle mi sgk oduyo mu bilmiyorum. Sanmam odedigini neyi oduyo ki sonuctaKizlar doktorum hikayesinde bunu paylasmis neyin nesi bu bilen var mi ?
Ucreti ne kadar yada devlet karsiliyor mu recete ile satilir diyor ama bilemedim
Aynen valla başkası söylese hayatta inanmaz insanAyy ilk defa böyle bişey duydum . Ne güzel bebek uslu işte maşallah de geçvalla benim uzmanlık alanım değil tabiki kimsenin mesleğini tedavisini yargılamak bana düşmez ama ne bilim 1 haftalık çocuk duygu bastırmasını ne bilsin . Daha dünyaya bile adapte olmamışken . İllaki kucağına alıyorsun seviyorsun senin varlığın kokun ona yetiyor zaten . Bunu bi terapist değil de akraban söylese direk derdim ki kıskançlığından saçmalamış resmen bilemedim valla yaa ilk defa duydum böylesini . Anne karnında nasıldı ? Sakin miydi ?
1160 tlmisKizlar doktorum hikayesinde bunu paylasmis neyin nesi bu bilen var mi ?
Ucreti ne kadar yada devlet karsiliyor mu recete ile satilir diyor ama bilemedim
Hastane için bir meyvesuyum var canım onu götürecem gün kurusu, hurma, sarı kuru üzümle yapılan o epey tokta tutuyor. Yemek olarak kabak yapayım yada patlıcan salatası o zaman yormaz kızda toklugum çoktu zorladı şimdide korkuyorum doğumdan daha zor geliyorHastaneye kayısı hoşafı götür canım zaten öğle ve akşam yemeğinde sıvı olacak sen de hosafla desteklersin. Kayısı, incir gibi bağırsak çalıştıran meyveler ye. Akşam yeemginde de protein ve hamur ağırlıklı değil de çorba ve sebze yemeği yersen ertesi gün zorlanmadan tuvalete çıkarsın gibi sanki
Ya insan muhtaç değil ama düşünülememesi hoş değilBendr herkesi bosverdim 3 cocuk ev is temizlik yemek birinede gel demiyorum .. zaten kv den komple sıtkımı sıyırdım taburcu olcagim gun anasina gezmeye gidiyo evde ne yemek ne aş .. hastaneden sabah kahvaltisiyla ciktim zaten evime geldim yemegimi kendim yaptim anam desen evin uzak olmasini bahane ediyo oglunun isten geldigini yemeginin olcagini soyleyip duruyo az once wpdende lafimi soktum yine .. tirnagin var mi basini kasi misali Allah kimseye muhtac etmesin
Ayyy inşallah canımCanım benim kızda öyle gazını çıkartamıyordu. Biz forbiome ve nurse harveys kullanmaya naşladık 2 gündür çok rahat uyuyor
Ayyy hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al
Amin canım inşallahMaşallah canım kolay bir doğum olsun inşallah
Bende göktuğda daha çok baskınım nedenseHadi bakalım yarın kavuştaySabah erken olması da iyi olmuş öbür türlü beklemek daha stresli olurdu. Yarın ikinizin de iyi haberlerini alalım inşallah
Artık küreselleştik canım çocuklarımız yurtdışından birileriyle illa muhatap olacak gibi o yüzden ne kadar az Türkçe harf o kadar iyi. Ben Göktuğ ismini çok beğenmekle beraber oyumu Aybars'tan yana kullanıyorum
Ay yarin doğumum var ve az once kuru fasulye yedimKızlar şimdi ben pazartesi kargayemeden doğuracam ya pazar akşamı yediklerim önemli sıvı besleneyim diyorum ama bizim bu coğrafya buna uygun değil sanki - malum Hatay sofrası ben ne yiyecem gaz yapmayan sulu yemek aklıma gelmiyor
❤amin inşallah canimHayırla sağlıkla al inşaallah kucağına güzel haberlerini bekliyoruz . Darısı bizlere
3 yıl koruyormuş ama1160 tlmis
O gün geldi çattı demek sende doğuranlar kervanina katılıyorsunyarin doğumum var ve az once kuru fasulye yedimkimyon iceyim bari hemen
Yine de onu taktirmak cok korkutucu bebce3 yıl koruyormuş ama
Bencede odemez gibime geldi bakalim eczaciya sorarim bi cikarmasida zor sanki hic bulasmamak lazim yadaKibrit copu kadar biseyi deri altina yerlestiriyolar canim. Lokal anesteziyle yapiyo benim doktorum. Ama receteyle mi sgk oduyo mu bilmiyorum. Sanmam odedigini neyi oduyo ki sonucta
Ay içmeyim mi napayimO gün geldi çattı demek sende doğuranlar kervanina katılıyorsunAfferin sana iç iç çıkar tüm gazı yarın hastaneyi tavaf etme
Ben hiç şey takmak istemiyorum ya kuzenlerim spinal le hamile kaldı, kadın doğum hapları pıhtılaşma riskini arttırıyormuş ki bende pıhtılaşma eğilimi var zaten diye diye henüz yönteme karar veremedimYine de onu taktirmak cok korkutucu bebce
Onlar kendi kizlari.. hastaneden cikali 1 gun olmus ertesi gune kizinda aldi solugu bende esime soylendim anan her zman ki ana diye 2 cocuktada ayni seyi yapti cok bisey bekemiyorum ama bana mi geldi gezmeye mi dedim sanki o lohusa ben kaynanaYa insan muhtaç değil ama düşünülememesi hoş değil
Dünde benim kv yakınındaki kizina yorgan temizlemeye gitmiş orda kalıyormuş haftalar sonra bunu söylemek için arattı kızına sitem ettim kv lik görevini yerine getiriyor nasılsın bırseye ihtiyacın var mı diye sormuyor dedim görümce iyidir ne desen haklısın kadın, kv aldı yine sorma etme yok buraya yardıma geldim kalıyorum işleri vardı diyor kal tabi çok uzaksınız dedim gülüyor pişkinbide sen ne yaptın diyor ama hala nasılsın bir şeye ihtiyacınız var mı diye sormak yok. Anamı yormak istemedim kadın tuttum koltuklar içinde firma gelecek dedim. Hastaneden sağ salim çıkın dedi uzatmadı konuşmayı al ağzına fırıncı küreğiyle vur işte de ona bile değmez
Kuru fasulyeden sonra kimyon içmeme gibi yiğitliği yapmaAy içmeyim mi napayim
Kadin hakli kendileri sahip ciksinlar kendilerine valla igneden tut alete kadar denedim herseyi halimden hal kalmamisti ne yapmak lazim kiBen hiç şey takmak istemiyorum ya kuzenlerim spinal le hamile kaldı, kadın doğum hapları pıhtılaşma riskini arttırıyormuş ki bende pıhtılaşma eğilimi var zaten diye diye henüz yönteme karar veremedimen güzeli devlet koruması yumurtlama zamanı adamı kampa alıyorlardı sıfır risk ve korumayla gittik kamp bitti o ay hamile kaldım geçen de annemin arkadaşı bırak herif düşünsün hormonlarınla oynama diyor bana kendi rahim kanseriydi rahmini aldırmıştı
Ay saliyorum gidiyorKuru fasulyeden sonra kimyon içmeme gibi yiğitliği yapmakız bana aşırı gaz yapar fasulye iyi yürek yemişsin valla
Öyle canım benimki açık açık söyledi zaten doğuma gelmeyeceğini en iyi anne bakar diyor. Eee anam bana bakar sende iki toruna bak gelin doğuruyor adı, torun doğmuyor sankiOnlar kendi kizlari.. hastaneden cikali 1 gun olmus ertesi gune kizinda aldi solugu bende esime soylendim anan her zman ki ana diye 2 cocuktada ayni seyi yapti cok bisey bekemiyorum ama bana mi geldi gezmeye mi dedim sanki o lohusa ben kaynanamadem gezecek ne diye gelin dogum etti ona geldim diyor demi aman neler neler bi yazsam suraya 9 senemi roman olur al birini vyr ötekine hepsi ayni o yuzden 2 3 gune arar sorarim ne var ne yok hadi Allaha emanet bu kadar oda aramaz kafa rahat ne gelsin ne arasin ..
Dostum senin sorunun neAy saliyorum gidiyorsabaha kadar bitmez mi acep ay dur bi de şey sorayim gece 12 den sonra bisey yeme icme yasak gece 12ye digru biseyler mi yesem
Hiç bilmiyorum ki bacı biz korunma ihtiyacı duymadık bir kaç ay dikkat et en fazla o da anam babam usulü(geri çekilme). Erkeklerde prezervatif harici alternatif var mı? O da pek sakat yöntemKadin hakli kendileri sahip ciksinlar kendilerine valla igneden tut alete kadar denedim herseyi halimden hal kalmamisti ne yapmak lazim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?