2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sütün beyaz olması çok normal çünkü ilk ağız sütünün üretim zamanı geçmiştir zaten canım ilk 1hafta oluyor genelde. Valla kimsenin bebeside 1kilo almıyor. Çok azınlık çünkü oğlum 1-1,5kilo alıyordu ilk aylarda bebeği olan herkes şok oluyordu forumlarda falan yazınca lincleniyordum neredeyse ama doktorum en az 700gram almalı demişti. Gerekirse ağlat meme ver diyordu adam. Şuan küçükler yarı kırkları çıksın iştahlarıda artar mideleride büyür şuanki hesap tutmaz diye düşünüyorum daha fazla alır inşallah

Kizlar doktorum hikayesinde bunu paylasmis neyin nesi bu bilen var mi ?
Ucreti ne kadar yada devlet karsiliyor mu recete ile satilir diyor ama bilemedim
Ah bebeğimm bunu taktıracağım günü sayıyorum resmen Doktorun tüp bağlatma kadar etkili %99dedi. Başka hiçbirşey bu kadar etkili değilmiş. 3yıl koruyormuş ve anne sütüne hiç geçmiyormuş. En güvenli korunma yöntemi buymuş. Kendisi bintl taktırmasıda bin tl dedi. 2bine taktıracağım kırkın çıkınca gel dedi valla Spiral falan taktıramam ben kesin kanamam olur hissederim değişik bişey ürkütüyor beni. 8senedir geriçekilme ile korunuyoruz çünkü prezervatif kullanamıyoruz. Bunu araştırdım çok mantıklı geldi çocukta düşünmüyorum artık yaşım genç yeter 2 bebe

Günde 3 sefer 5ml veriyorum. İçinde ölçeği var zaten ona göre veriyorsun. Eczacı söylemişti
Oğlum gece 4ten beri rahat uykuya dalamadı hep kasıyor kendini ağlıyor bağırsakları şiş yarın doktoru göreceğiz soracağım bu damlayı. Ağladıkça kendini sıktıkça insanın içi acıyor dayanamıyorum eşim bi yandan ben bi yandan üzülüyoruz

Allah rahmet eylesin Başın Sağol canım. Çocuklarla zor yanında bir akraban olaydi yalbiz kalmayaydin

Hadi Kaynana diyorsun el yani insanın kendi anası yapınca Zoruna gidiyor. Bence bu jenerasyon da sorun var normal deiller
Ama kaynanimi görseniz kızı icin canini verir afedersiniz köpek gibi davranıyo kadın etrafinda dört dönüyo kadın hergün arayip sorar evine gider temizlik yapar vs vs ben annemde saygıda küsür etsem dişlerimi döker birdaha yüzüme bakmaz bir de gun aşırı ararım ama annem hamileligimin beri sayili aramıştır kızım iyi misin diye yıldim artık wala saldım bende beklentisizim ama ona rağmen yine kırılıyrum kiriliyorum

Valla benim kızda öyle. Gece 4 ten beri ayaktayız. Dalamıyor. Sadece bu nurse harveysi verince rahatlayın uyuyor. Çok üzülüyoruz bizde resmen acı çekiyor. Ama elimizden de bir şey gelmiyor

Bana ilk gün sadece sıvı diyip refakatçi yemeği getirip bana kepek ekmeği ile çorba getirdiler. Ertesi günde aynı şekilde oldu. Ama inan yemeği düşünmüyorsun. Önceliklerin farklı oluyor
Şaka bi yana o an insan yavrusundan baska bisey göremez ki ya

15 Gün boyunca bantlı mı durdu? Nasıl havasız kaldı?
Hayır bantlar ikinci gün cıkarıldı hatta sprey sıktı uhu gibi kokan yapıstırıcıymıs banyoya girebilirsin dedi. Kat yeri yaptı gçbek dikisin üstüne ondan oldu. Sımdı göbegim kücüldü kat yeri azaldı dikislerim görülebiliyor o yüddn farkettim. Dikislerime bakayım dedimde.

Şaka bi yana o an insan yavrusundan baska bisey göremez ki ya
Hahah ben yavrumu bile görmemiştim kendi derdime düşmüştüm
Sen doktoruna git bir göster bakalım. Nenolur ne olmaz. Benimde hala sızlama oluyor acıyor. Ama bakıyorum tamamen kapalı birleşmiş kesi yeri.

Bizimde aynı karnı taş gibi oluyor bacaklarını çekip bağırıyor bende onunla ağladım dün daha gaz başlaması için çok erkendi ama başlamış çoktan. Bugun sağlıkocağındaki hemsire yağ ile masaj yapın bacakları hareket ettirin dedi ama göbeği düşmedi henüz bizimkinin yağ gelir diye korktum

Hayırlısı olsun insallaj bebekleri erken alıyorlar ya o sıkıntı inşallah sağlıcakla olur herkesin bebegi

Çıktık
Tez vakitte cıkarsınız inşallah
Çok şükür ama düşmedi çok 10 oldu. İnatçı sarılık bir türlü yapılan tedaviye uygun düşme olmadı. Evdeyiz yıkadı uyudu zorla yedirip mSaj yapıyorum ama az yiyor hastanede kendi uyanıp yerdi yine baygın hallere girdi off.

Evet göbeği düşmeden karnı zorlamayın çok, biz masajda yaptık 1-2 fırt çıktı ama derdi büyük bizimkinin ben dün terlikleri çıkardım yalın ayaktım bide 2 tabak bulgur yedim. Benim yüzümden oldu galiba çünkü akşam ve gece benimde gazım vardı oğlum benim yüzümden acı çekiyor ne kötü bişey. Artık dikkatli olmak lazım. Bulgur yiyim Süt olsun derken gaz çıktı başımıza. Kimyon içtim, kaşıkla yuttum 2 bardak rezene içtim. Rahatım umarım oğlumda rahatlar. Bide sıfır asitli zeytinyağ varmış ablamda süte 2 damla ondan damlatıp verdim.

Kimse yok canım. Eşimin tarafını da istemem eşimde istemez kafalar farklı bizim oğlanlar duruyor akşam 10 da eşim gelecek. Allah razı olsun canım dostlar sagolsun.

Mama takviyesi yapıyormusun.

İmdattt

4 günlük Bacaksız göğsümü ısırdı
Ağzından zor aldım ve beş yerinden diş işi kocaman derin yaralar oldu. nasıl becerdiğini geçtim hızlı tedavi yöntemi nedir canım çok yanıyor.

Tövbe ya sanki 18 yaşında keskin dişleri var o damakları arasına nasıl sıkıştır dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…