Sütün beyaz olması çok normal çünkü ilk ağız sütünün üretim zamanı geçmiştir zaten canım ilk 1hafta oluyor genelde. Valla kimsenin bebeside 1kilo almıyor. Çok azınlık çünkü oğlum 1-1,5kilo alıyordu ilk aylarda bebeği olan herkes şok oluyordu forumlarda falan yazınca lincleniyordum neredeyseDi mi ya. En az 1 kg aliyor Turkiyede bebekler. Sutum yaramiyo herhalde. Boyle seylere inanmazdim ama dogru olabilir. Sagip rengine bakicam yagli mi diye. Agzindan hep beyaz sut akiyo. Sanki yagsiz gibi sutum.cocuk doymuyo ki uyumuyor iste. Bir de fiyor birak mamayi. Hepten ac birakalim cocugu. Hey Allahim.
Ah bebeğimm bunu taktıracağım günü sayıyorum resmenKizlar doktorum hikayesinde bunu paylasmis neyin nesi bu bilen var mi ?
Ucreti ne kadar yada devlet karsiliyor mu recete ile satilir diyor ama bilemedim
Oğlum gece 4ten beri rahat uykuya dalamadı hep kasıyor kendini ağlıyor bağırsakları şişGünde 3 sefer 5ml veriyorum. İçinde ölçeği var zaten ona göre veriyorsun. Eczacı söylemişti
Allah rahmet eylesin Başın Sağol canım. Çocuklarla zor yanında bir akraban olaydi yalbiz kalmayaydinBenim annem de cok nazlı cok alıngan. Bugün 3 cocukla kaldım evin içinde anneannem vefat etti mecbur ora gitti. Tek olmak inan ki çok zor dikişli halinle bebekle Bi taraftan ilgilen Bi taraftan 2 cocuklaher iş bana kaldı gecede 5.30 kadar uyumadı canı sagolasıca.
Hadi Kaynana diyorsun el yani insanın kendi anası yapınca Zoruna gidiyor. Bence bu jenerasyon da sorun var normal deillerBendr herkesi bosverdim 3 cocuk ev is temizlik yemek birinede gel demiyorum .. zaten kv den komple sıtkımı sıyırdım taburcu olcagim gun anasina gezmeye gidiyo evde ne yemek ne aş .. hastaneden sabah kahvaltisiyla ciktim zaten evime geldim yemegimi kendim yaptim anam desen evin uzak olmasini bahane ediyo oglunun isten geldigini yemeginin olcagini soyleyip duruyo az once wpdende lafimi soktum yine .. tirnagin var mi basini kasi misali Allah kimseye muhtac etmesin
Valla benim kızda öyle. Gece 4 ten beri ayaktayız. Dalamıyor. Sadece bu nurse harveysi verince rahatlayın uyuyor. Çok üzülüyoruz bizde resmen acı çekiyor. Ama elimizden de bir şey gelmiyorOğlum gece 4ten beri rahat uykuya dalamadı hep kasıyor kendini ağlıyor bağırsakları şişyarın doktoru göreceğiz soracağım bu damlayı. Ağladıkça kendini sıktıkça insanın içi acıyor dayanamıyorum eşim bi yandan ben bi yandan üzülüyoruz
Ahahahahhahah ya bana ertesi gün yemek vermezlerseDostum senin sorunun neben yemeyecek valla sulu yemek yerim onu da 8 gibi sonra içersem sadece su sonum lavman olmasın
Bana ilk gün sadece sıvı diyip refakatçi yemeği getirip bana kepek ekmeği ile çorba getirdiler. Ertesi günde aynı şekilde oldu. Ama inan yemeği düşünmüyorsun. Önceliklerin farklı oluyorAhahahahhahah ya bana ertesi gün yemek vermezlerse
Prezervatif?Kadin hakli kendileri sahip ciksinlar kendilerine valla igneden tut alete kadar denedim herseyi halimden hal kalmamisti ne yapmak lazim ki
Şaka bi yana o an insan yavrusundan baska bisey göremez ki yaBana ilk gün sadece sıvı diyip refakatçi yemeği getirip bana kepek ekmeği ile çorba getirdiler. Ertesi günde aynı şekilde oldu. Ama inan yemeği düşünmüyorsun. Önceliklerin farklı oluyor
Hayır bantlar ikinci gün cıkarıldı hatta sprey sıktı uhu gibi kokan yapıstırıcıymıs banyoya girebilirsin dedi. Kat yeri yaptı gçbek dikisin üstüne ondan oldu. Sımdı göbegim kücüldü kat yeri azaldı dikislerim görülebiliyor o yüddn farkettim. Dikislerime bakayım dedimde.15 Gün boyunca bantlı mı durdu? Nasıl havasız kaldı?
Hahah ben yavrumu bile görmemiştim kendi derdime düşmüştümŞaka bi yana o an insan yavrusundan baska bisey göremez ki ya
Sen doktoruna git bir göster bakalım. Nenolur ne olmaz. Benimde hala sızlama oluyor acıyor. Ama bakıyorum tamamen kapalı birleşmiş kesi yeri.Hayır bantlar ikinci gün cıkarıldı hatta sprey sıktı uhu gibi kokan yapıstırıcıymıs banyoya girebilirsin dedi. Kat yeri yaptı gçbek dikisin üstüne ondan oldu. Sımdı göbegim kücüldü kat yeri azaldı dikislerim görülebiliyor o yüddn farkettim. Dikislerime bakayım dedimde.
Bizimde aynı karnı taş gibi oluyor bacaklarını çekip bağırıyor bende onunla ağladım dünOğlum gece 4ten beri rahat uykuya dalamadı hep kasıyor kendini ağlıyor bağırsakları şişyarın doktoru göreceğiz soracağım bu damlayı. Ağladıkça kendini sıktıkça insanın içi acıyor dayanamıyorum eşim bi yandan ben bi yandan üzülüyoruz
Hayırlısı olsun insallaj bebekleri erken alıyorlar ya o sıkıntı inşallah sağlıcakla olur herkesin bebegiAy sen dogum yaptin mi gözünaydın canımbebekte bir sıkıntı problem var mi seni strese boşuna soktular degil mi bak buna eminim nerdeyse hadi güzel haber ver bana ❤
Amin insallah valla ben ümidi kestiginde gitmisti 32. Haftaya kadar degisebiliyor germe kendini dünyanin sonu degil benim 2 arkadasim var öyle dogum yapan
Çok şükür ama düşmedi çok 10 oldu. İnatçı sarılık bir türlü yapılan tedaviye uygun düşme olmadı. Evdeyiz yıkadı uyudu zorla yedirip mSaj yapıyorum ama az yiyor hastanede kendi uyanıp yerdi yine baygın hallere girdi off.Tez vakitte cıkarsınız inşallah
Evet göbeği düşmeden karnı zorlamayın çok, biz masajda yaptık 1-2 fırt çıktı ama derdi büyük bizimkininBizimde aynı karnı taş gibi oluyor bacaklarını çekip bağırıyor bende onunla ağladım dündaha gaz başlaması için çok erkendi ama başlamış çoktan. Bugun sağlıkocağındaki hemsire yağ ile masaj yapın bacakları hareket ettirin dedi ama göbeği düşmedi henüz bizimkinin yağ gelir diye korktum
Kimse yok canım. Eşimin tarafını da istemem eşimde istemez kafalar farklı bizim oğlanlar duruyor akşam 10 da eşim gelecek. Allah razı olsun canım dostlar sagolsun.Allah rahmet eylesin Başın Sağol canım. Çocuklarla zor yanında bir akraban olaydi yalbiz kalmayaydin
Hadi Kaynana diyorsun el yani insanın kendi anası yapınca Zoruna gidiyor. Bence bu jenerasyon da sorun var normal deiller
Ama kaynanimi görseniz kızı icin canini verir afedersiniz köpek gibi davranıyo kadın etrafinda dört dönüyo kadın hergün arayip sorar evine gider temizlik yapar vs vs ben annemde saygıda küsür etsem dişlerimi döker birdaha yüzüme bakmaz bir de gun aşırı ararım ama annem hamileligimin beri sayili aramıştır kızım iyi misin diye yıldim artık wala saldım bende beklentisizim ama ona rağmen yine kırılıyrum kiriliyorum
Mama takviyesi yapıyormusun.Çıktık
Çok şükür ama düşmedi çok 10 oldu. İnatçı sarılık bir türlü yapılan tedaviye uygun düşme olmadı. Evdeyiz yıkadı uyudu zorla yedirip mSaj yapıyorum ama az yiyor hastanede kendi uyanıp yerdi yine baygın hallere girdi off.
Evet yapıyorum bir mama bir sütMama takviyesi yapıyormusun.
Böyle yersen 1 günle kalmazlar benceAhahahahhahah ya bana ertesi gün yemek vermezlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?