2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz damlası lazım bize en acilinden rezene çayı marka olarak var mı acaba

Benim anamda oyle yaslandi artik ona sayiyorum bende aramiyorum kimseyi sormuyorum öldün mü kaldin mi diye yoklayan olmaz napim kendimi taştan taşada vursam herkes ayni olan bana oluyo aman bosversene

Kizlar 13 gun gecti erken mi gecmi bilmiyorum ozellikle ayakta cok kalinca dikislerim hala gerilip aciyo batma oluyo popomun uzerine oturamiyorum .. cati agrisi bile oluyo birde hamilelikten beri olan tek tarafta ki dıs dudakta sislik tam gecmedi hala sis.. normal mi anormal mi bilemedim o kadarda kuru tutuyorum dikisleride doktora gitsem yine dokunacak evde kullanabilcegim krem merhem var midir buz koysam iyi gelir mi bana bi el atinn

Sag saglim oglusunu kucagina al gel bakalim.. baya hizli gecti hemde masallah hepimize kazasiz belasiz bitirdik .. sende iki ismi birden koy gitsin ne strese sokuyosun kendini caninin istedigini kullanirsin

Benimki doğumdan sonra verdi, sonra da birkaç günde sadece 60 gram aldi. Doktora as değil mi dedim. Bu dönemde bebekler kilo da verebiliyor, ne kadar aldığına değil alıyor olmasına bakıyoruz dedi, içini ferah tut. Kaldı ki benim bebe seninkinden daha küçük dogdu

Aslında en basından beri aynı bez sorun olmadı kakası sürekli ve hafif sulu hiç kakasız bezi yok diyebilirim cok sık da değişiyorum ama sıcaklar ve sürekli kaka kaynaklı oldu galiba ya benim yediklerimden sanırım başka bişey aklıma gelmiyor biraz araştırdım domates karpuz falan süt ürünü yemicem bi kaç gün bakalım düzelir mi kakası
İnsallah canım acaba benim yedigim bi besine karşı mı alerjisi dedim karpuz falan cok sık yiyorum cünkü içim yanıyor netten baktım o da sulandırabilirmiş kaka sürekli olunca pişik de kaçınılmaz oluyor sanırım ya of of Allah başka dert vermesin de üzülüyor insan
Ya ben sırt üstü yapıyorum o anında döndürüyor ve düzeltince uyanıyor sıkılıyor falan mapcam nasıl düzelticem bilmiyorum

Sut kilo mevzusunda sonra uzun uzadiya yazicsm. Biz ilk defa ailece disari ciktik. Kapinin onundeki cafeelye geldik. Siz disari cikmaya basladiniz mi?

Yok artık Senin ki farklı bir level

Deme yaaaa ama ama kızım baya bi süre mavi kaldı umutluyum beeen

Üzülme diyemiyorum insan konu evladı olunca bilinmezde kalamıyor. Aynen sen yediklerine dikkat et doktor görünce net yorum yapar zaten rahatlarsın

Kızlar bebeklere mamayı hangi şekilde veriyorsunuz bizim emme olayımız sorunluydu yeni yeni emmeye başladı öncesinde enjektörle vermiştim şuan emmeye başladı biraz ama günde iki kez mama veriyorum korkuyorum meme reddi olur diye hangi yöntemle vermeli acaba ? Bir de mama açıldıktan sonra üç hafta kullanım süresi diyor üzerinde eşim panikle en büyük boyu almış mamanın cogu duruyor üç hafta dolmak üzere yani o mama çöp mü oldu şuan beni aydınlatır mısınız

Üzülme diyemiyorum insan konu evladı olunca bilinmezde kalamıyor. Aynen sen yediklerine dikkat et doktor görünce net yorum yapar zaten rahatlarsın
Ay gerçekten ben hiç kendimin bu kadar takıntılı olacağını düşünmezdim hep rahat olucam der dururdum ablamlarla pimpirik oldukları icin dalga geçerdim büyük konuşmuşum galiba bi pişikte elendim direk

O mama 3 hafta olunca cop oluyo malesef. Mamayi da parmakta eds ile veriyorum. Ama sabrimin sonlarindayim dayyicam.biberonu yakindir

Bez yapar islak mendil yapar poposu islak kaliodur kurulanmak ister o yapar asitli seyler yersen icersen o yapar. Eleyip bulmak lazim. Ben 2 bucuk aylikken anca bulmustum bezdi sorun. Ilk bezi degistir islak mendil kullaniosan ya birak ya da komple suda yika iyice.

Hahah ben yavrumu bile görmemiştim kendi derdime düşmüştüm

Sen doktoruna git bir göster bakalım. Nenolur ne olmaz. Benimde hala sızlama oluyor acıyor. Ama bakıyorum tamamen kapalı birleşmiş kesi yeri.
niye kiz cok mu agrin vardi bende oyle olabilirim güvenmiyorum kendime
Hayırlısı olsun insallaj bebekleri erken alıyorlar ya o sıkıntı inşallah sağlıcakla olur herkesin bebegi
Benim arkadaşima 35te sanci durdurucu yaptilar 35te kanamayla ögrendi 42. Haftada dogurdu
Böyle yersen 1 günle kalmazlar bence kız bu yeme kolayda ben sana çıkarma diyorum onu ne etcen acep az tut kendini sonra ne istersen yersin atış serbest
Yemiyorum daha bisey az once salatalik kemirdim onla yatarim 5lt falan su ictim heralde bugün
Sag saglim oglusunu kucagina al gel bakalim.. baya hizli gecti hemde masallah hepimize kazasiz belasiz bitirdik .. sende iki ismi birden koy gitsin ne strese sokuyosun kendini caninin istedigini kullanirsin
Ah ah şu isim mevzusu beni delirtiyor şuan evde kaos var dogurmuyorum lan diye bagirasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…