Gaz damlası lazım bize en acilindenEvet göbeği düşmeden karnı zorlamayın çok, biz masajda yaptık 1-2 fırt çıktı ama derdi büyük bizimkininben dün terlikleri çıkardım yalın ayaktım bide 2 tabak bulgur yedim. Benim yüzümden oldu galiba çünkü akşam ve gece benimde gazım vardı oğlum benim yüzümden acı çekiyor ne kötü bişey. Artık dikkatli olmak lazım. Bulgur yiyim Süt olsun derken gaz çıktı başımıza. Kimyon içtim, kaşıkla yuttum 2 bardak rezene içtim. Rahatım umarım oğlumda rahatlar. Bide sıfır asitli zeytinyağ varmış ablamda süte 2 damla ondan damlatıp verdim.
Benim anamda oyle yaslandi artik ona sayiyorum bende aramiyorum kimseyi sormuyorum öldün mü kaldin mi diye yoklayan olmazAllah rahmet eylesin Başın Sağol canım. Çocuklarla zor yanında bir akraban olaydi yalbiz kalmayaydin
Hadi Kaynana diyorsun el yani insanın kendi anası yapınca Zoruna gidiyor. Bence bu jenerasyon da sorun var normal deiller
Ama kaynanimi görseniz kızı icin canini verir afedersiniz köpek gibi davranıyo kadın etrafinda dört dönüyo kadın hergün arayip sorar evine gider temizlik yapar vs vs ben annemde saygıda küsür etsem dişlerimi döker birdaha yüzüme bakmaz bir de gun aşırı ararım ama annem hamileligimin beri sayili aramıştır kızım iyi misin diye yıldim artık wala saldım bende beklentisizim ama ona rağmen yine kırılıyrum kiriliyorum
Halam bahsetmisti ondan torununa denemis cok faydasini gormuslergaz için reflü yatağının içindeki kiraz çekirdeği torbadını deneyen var mı
Sag saglim oglusunu kucagina al gel bakalim.. baya hizli gecti hemde masallah hepimize kazasiz belasiz bitirdik .. sende iki ismi birden koy gitsin ne strese sokuyosun kendini caninin istedigini kullanirsinKizlar yarin sabah 6 da hastaneye yatiyorun 7 de doğumum var Allah'ın izniyle oğluşuma kavuşuyorum beraber aynı bedende son günümüz düşünüp strese girmeyin diye ev süpürdüm son kezçok karmaşık duygular içindeyim aglayasim var gülesim var heyecan var korku var inşallah kolaylıkla kavuşurum yavruma dua eder dua beklerim hepinizden 9 ay ne çabuk geçti anlamadim uşagımin hala adi yok göktuğ ve aybars arasinda bi kesinleşemedik gitti
Benimki doğumdan sonra verdi, sonra da birkaç günde sadece 60 gram aldi. Doktora as değil mi dedim. Bu dönemde bebekler kilo da verebiliyor, ne kadar aldığına değil alıyor olmasına bakıyoruz dedi, içini ferah tut. Kaldı ki benim bebe seninkinden daha küçük dogduDoktora gittik. Gobek bagi icin bir seyi yok, dokunma kendiliginden o kismi da dusecek dedi. Dedim ben bir sey yapmiyacaklar. Turkiye'de en azindan k vitamini vuruyolar en kotu. Bir de kilosuna boyuna bakti. 52 cm cikti, sanirim 50 cm dogmus. 4180 gr cikti. 370 gr almis 2 haftada. Az degil mi ya? Kizim ayda 1 kilo ustu aliyodu. Bu oburlukla oglan daha cok alir diyordum. 2 haftada 370 gr aldiysa ay sonu 800 gr i gecmez herhalde toplamda aldigi kilodoktor 3 kere mama verdigimi soyledigimde, yeterince iyi kilo aliyor sence mamaya gerek var mi dedi. Aldigi kiloya gore bence gerek var. Keske o an oyle deseydim.
Aslında en basından beri aynı bez sorun olmadı kakası sürekli ve hafif sulu hiç kakasız bezi yok diyebilirim cok sık da değişiyorum ama sıcaklar ve sürekli kaka kaynaklı oldu galiba ya benim yediklerimden sanırım başka bişey aklıma gelmiyor biraz araştırdım domates karpuz falan süt ürünü yemicem bi kaç gün bakalım düzelir mi kakasıBez de pişik yapabilir marka değiştirmeyi denediniz mi birde çok iyi kurulamak lazım ıslaklık nem de pişik yapıyor. İlk zamanlar rengi şekli kıvamı öyle oluyormuş zaten sonra zamanla düzelecek. Sizin yedikleirnizde pişik yapabilir onlarada dikkat edin
İnsallah canım acaba benim yedigim bi besine karşı mı alerjisi dedim karpuz falan cok sık yiyorum cünkü içim yanıyor netten baktım o da sulandırabilirmiş kaka sürekli olunca pişik de kaçınılmaz oluyor sanırım ya of of Allah başka dert vermesin de üzülüyor insanYani biz ek gıda da alerji olunca doktor bana bazen alerjide sınır olur demişti. İşte 10 cilekte çıkmaz yada bir süre çıkmaz 11.cilekte çıkar yada 1 ay yedikten/kullandıktan sonra çıkar demişti. Doktor görsün inşallah alerji değildir basit bir kremle falan geçer gider
Ya ben sırt üstü yapıyorum o anında döndürüyor ve düzeltince uyanıyor sıkılıyor falan mapcam nasıl düzelticem bilmiyorumÖyleymiş cidden. Bakalım ben 2. De falan nasıl olacağım. Çektiğim her şeye rağmen şimdiden ikinciyi düşünüyorum
Kız normal değilmişçocuğun kafası yatış şeklinden dolayı sivrilmiş. neyse düzelir diyorlar inşallah düzelir. Düzelmezse sivri kafalı olurlar
Benimki de öyle de ne bileyim korkuyorum yine de. Gündüzleri düz yatırıyorum.
Yok artıkHastaysa tedavi olsun sen psikiyatr misin ipini koparan gelsin o zaman sana. Bizimki hasta degil. Ben iyiginizi dusunuyorum en ana benim yavrularim kuzularim ayagina somuruyo bebelerini. Bize ev alinacaksa bana da alin bize araba alinacaksa bizimkini de yenileyin. Bi yazlik ev alalim dusuncemiz vardi. Alin alin cok iyi olur yazin biz gider 3 ay kaliriz sizde haftasonlari gelirsiniz diyecek kadar aklini kacirmis. Benim evime ben yokken gidip 3 ay kalacak ben misafir gibi gidicem. Iq su 50 nin ustunde olan herhangi bi canli sunu demez
Deme yaaaa ama ama kızım baya bi süre mavi kaldıAy olsun koklaşa koklaşa otururuz oğluşumla
Benim yiğenim çakır masmavi doğmuştu anaa 40ı bi cikti bebenin gözler kapkarabebeklik fotolarında onun olduguna kimse inanmıyor
Evde bravooo diye bağirip seni alkişladim resmen
Kocayı bulsam hiç evde durmayızSut kilo mevzusunda sonra uzun uzadiya yazicsm. Biz ilk defa ailece disari ciktik. Kapinin onundeki cafeelye geldik. Siz disari cikmaya basladiniz mi?
Üzülme diyemiyorum insan konu evladı olunca bilinmezde kalamıyor. Aynen sen yediklerine dikkat et doktor görünce net yorum yapar zaten rahatlarsınİnsallah canım acaba benim yedigim bi besine karşı mı alerjisi dedim karpuz falan cok sık yiyorum cünkü içim yanıyor netten baktım o da sulandırabilirmiş kaka sürekli olunca pişik de kaçınılmaz oluyor sanırım ya of of Allah başka dert vermesin de üzülüyor insan
Ben 10 gunlukken ciktimSut kilo mevzusunda sonra uzun uzadiya yazicsm. Biz ilk defa ailece disari ciktik. Kapinin onundeki cafeelye geldik. Siz disari cikmaya basladiniz mi?
Benimki turunun son ornegiYok artıkSenin ki farklı bir level
Ay gerçekten ben hiç kendimin bu kadar takıntılı olacağını düşünmezdim hep rahat olucam der dururdum ablamlarla pimpirik oldukları icin dalga geçerdim büyük konuşmuşum galiba bi pişikte elendim direkÜzülme diyemiyorum insan konu evladı olunca bilinmezde kalamıyor. Aynen sen yediklerine dikkat et doktor görünce net yorum yapar zaten rahatlarsın
O mama 3 hafta olunca cop oluyo malesef. Mamayi da parmakta eds ile veriyorum. Ama sabrimin sonlarindayim dayyicam.biberonu yakindirKızlar bebeklere mamayı hangi şekilde veriyorsunuz bizim emme olayımız sorunluydu yeni yeni emmeye başladı öncesinde enjektörle vermiştim şuan emmeye başladı biraz ama günde iki kez mama veriyorum korkuyorum meme reddi olur diye hangi yöntemle vermeli acaba ? Bir de mama açıldıktan sonra üç hafta kullanım süresi diyor üzerinde eşim panikle en büyük boyu almış mamanın cogu duruyor üç hafta dolmak üzere yani o mama çöp mü oldu şuan beni aydınlatır mısınız
Bez yapar islak mendil yapar poposu islak kaliodur kurulanmak ister o yapar asitli seyler yersen icersen o yapar. Eleyip bulmak lazim. Ben 2 bucuk aylikken anca bulmustum bezdi sorun. Ilk bezi degistir islak mendil kullaniosan ya birak ya da komple suda yika iyice.Aslında en basından beri aynı bez sorun olmadı kakası sürekli ve hafif sulu hiç kakasız bezi yok diyebilirim cok sık da değişiyorum ama sıcaklar ve sürekli kaka kaynaklı oldu galiba ya benim yediklerimden sanırım başka bişey aklıma gelmiyor biraz araştırdım domates karpuz falan süt ürünü yemicem bi kaç gün bakalım düzelir mi kakası
İnsallah canım acaba benim yedigim bi besine karşı mı alerjisi dedim karpuz falan cok sık yiyorum cünkü içim yanıyor netten baktım o da sulandırabilirmiş kaka sürekli olunca pişik de kaçınılmaz oluyor sanırım ya of of Allah başka dert vermesin de üzülüyor insan
Ya ben sırt üstü yapıyorum o anında döndürüyor ve düzeltince uyanıyor sıkılıyor falan mapcam nasıl düzelticem bilmiyorum
Hahah ben yavrumu bile görmemiştim kendi derdime düşmüştüm
Sen doktoruna git bir göster bakalım. Nenolur ne olmaz. Benimde hala sızlama oluyor acıyor. Ama bakıyorum tamamen kapalı birleşmiş kesi yeri.
Benim arkadaşima 35te sanci durdurucu yaptilar 35te kanamayla ögrendi 42. Haftada dogurduHayırlısı olsun insallaj bebekleri erken alıyorlar ya o sıkıntı inşallah sağlıcakla olur herkesin bebegi
Yemiyorum daha bisey az once salatalik kemirdim onla yatarim 5lt falan su ictim heralde bugünBöyle yersen 1 günle kalmazlar bencekız bu yeme kolayda ben sana çıkarma diyorum onu ne etcen acep az tut kendini sonra ne istersen yersin atış serbest
Ah ah şu isim mevzusu beni delirtiyor şuan evde kaos var dogurmuyorum lan diye bagirasim varSag saglim oglusunu kucagina al gel bakalim.. baya hizli gecti hemde masallah hepimize kazasiz belasiz bitirdik .. sende iki ismi birden koy gitsin ne strese sokuyosun kendini caninin istedigini kullanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?