Kuzum sen ona ne birakion. Dogur git nufusa yazdirBen bu kocami dövcem az kaldi hala isim bakiyor beni delirtiyor bebeği doğurmaktan vazgecebilirim her an tövbe estağfurullah ya
Kafa yastıkları var bak ben bunu kullanıyorum dönemiyor sağa sola ben çevirmeden. Yoksa benimki de dönüyor hemen.Aslında en basından beri aynı bez sorun olmadı kakası sürekli ve hafif sulu hiç kakasız bezi yok diyebilirim cok sık da değişiyorum ama sıcaklar ve sürekli kaka kaynaklı oldu galiba ya benim yediklerimden sanırım başka bişey aklıma gelmiyor biraz araştırdım domates karpuz falan süt ürünü yemicem bi kaç gün bakalım düzelir mi kakası
İnsallah canım acaba benim yedigim bi besine karşı mı alerjisi dedim karpuz falan cok sık yiyorum cünkü içim yanıyor netten baktım o da sulandırabilirmiş kaka sürekli olunca pişik de kaçınılmaz oluyor sanırım ya of of Allah başka dert vermesin de üzülüyor insan
Ya ben sırt üstü yapıyorum o anında döndürüyor ve düzeltince uyanıyor sıkılıyor falan mapcam nasıl düzelticem bilmiyorum
Aynen. Ben 2 kere narkoz aldım. Önce spinal oldum oldum sonra beni bayılttılarniye kiz cok mu agrin vardi bende oyle olabilirim güvenmiyorum kendime
Benim arkadaşima 35te sanci durdurucu yaptilar 35te kanamayla ögrendi 42. Haftada dogurdu
Yemiyorum daha bisey az once salatalik kemirdim onla yatarim 5lt falan su ictim heralde bugün
Ah ah şu isim mevzusu beni delirtiyor şuan evde kaos var dogurmuyorum lan diye bagirasim var
Hahahah sakin ol bacım elbet isim koyacaksınız.Ben bu kocami dövcem az kaldi hala isim bakiyor beni delirtiyor bebeği doğurmaktan vazgecebilirim her an tövbe estağfurullah ya
Normal rezene alıp demledim kendim. Sabah akşam içmeye çalışıyorum.Gaz damlası lazım bize en acilindenrezene çayı marka olarak var mı acaba
Seni emiyor muydu peki canım sankiO mama 3 hafta olunca cop oluyo malesef. Mamayi da parmakta eds ile veriyorum. Ama sabrimin sonlarindayim dayyicam.biberonu yakindir
valla paronoyak gibi her şeyi deniyorum pamuk aldık bıgün bi süre pamuk ve suyla Silicem onun dışında totosu elimiz de kaldı yıkıyoruz gün içinde habire ve her gün duşta alıyor balığa döndü çocuk bide diyete dikkat edicem bakalım insallaj tespit ederim kısa sürede bendeBez yapar islak mendil yapar poposu islak kaliodur kurulanmak ister o yapar asitli seyler yersen icersen o yapar. Eleyip bulmak lazim. Ben 2 bucuk aylikken anca bulmustum bezdi sorun. Ilk bezi degistir islak mendil kullaniosan ya birak ya da komple suda yika iyice.
ya bu cok güzelmiş ben e bebekten almıştım düz kafa yastığı diye geçiyor kalp şeklinde ama çıkıntıları yetersiz bu iyimiş nerden almıştınKafa yastıkları var bak ben bunu kullanıyorum dönemiyor sağa sola ben çevirmeden. Yoksa benimki de dönüyor hemen.
Aynen. Ben 2 kere narkoz aldım. Önce spinal oldum oldum sonra beni bayılttılarkendime gelemedim.
Hahahah sakin ol bacım elbet isim koyacaksınız.Sen stres yapma ana odaklan.
Biz bir sürü damla denedik hiç etkisi olmadı hatta buraya da yazmıştım gaz sorunumuzu en son cocuk doktoru önerisiyle bi yağ hazırlattık eczaneden lokal bişey karnına MASAj yaparak sürüyorsun yüzde yüz doğal yağlar Fransa’dan ithalmiş bulandan Allah razı olsun dedik gaz damlalarına boşuna p kadar ücret odemişiz dedik yağ direk rahatlattı istersen ölcülerini yazayim hazırlat sende canımGaz damlası lazım bize en acilindenrezene çayı marka olarak var mı acaba
Olur olur böyle şeyler sen onun öğretmeni olduğun gibi o da senin öğretmenin olacak daha neler dediysen çoğunu yaşayacaksın muhtemelenAy gerçekten ben hiç kendimin bu kadar takıntılı olacağını düşünmezdim hep rahat olucam der dururdum ablamlarla pimpirik oldukları icin dalga geçerdim büyük konuşmuşum galiba bi pişikte elendim direk
Bebege cay kasigi ile verebilirsin rahatlatir rezeneNormal rezene alıp demledim kendim. Sabah akşam içmeye çalışıyorum.
Benmki de emmiyodu hala direniyo tam oturmus.degil. enjektor ondan cok cok zor sonda daha rahat biberona yap ver parmakla. Ben de cok aradim once eczaneleri gezdim biri insafa geldi medikalde bulursum dedi. Sonr medikalleri gezdim her medikalde olmaz deyip bi medikal adresi verdiler. Oraya gittim tanesi 10 tlden 4 sonda aldm 2 gun kullandim.yikayip yikayip toplam 8 gun etti attim hep. Sonra sonda almaya ayni yere.gittim bi de ne goreyim sondalar 3.5 tlmisSeni emiyor muydu peki canım sanki
Sizinde sorunluydu emmesi cok zor evet enjektör de zor oluyor hep dışarı akıtıyor vs anne memesine uygun biberon almıştım güyya chicco markalı ama yok yani şak şak akıyor gayet sadece tipi anne memesi gibi akışı cok fazla kaşık da zor oluyor baya eds icin de küçük beslenme sondası bulamadım alsam bi o kaldı denemedigim
Ayyy son saatlerYemiyorum daha bisey az once salatalik kemirdim onla yatarim 5lt falan su ictim heralde bugün
Ah ah şu isim mevzusu beni delirtiyor şuan evde kaos var dogurmuyorum lan diye bagirasim var
Konu neyyy ben kaçırdımHic bisey anlamiyorum onunlada
Bana da yaz nolurBiz bir sürü damla denedik hiç etkisi olmadı hatta buraya da yazmıştım gaz sorunumuzu en son cocuk doktoru önerisiyle bi yağ hazırlattık eczaneden lokal bişey karnına MASAj yaparak sürüyorsun yüzde yüz doğal yağlar Fransa’dan ithalmiş bulandan Allah razı olsun dedik gaz damlalarına boşuna p kadar ücret odemişiz dedik yağ direk rahatlattı istersen ölcülerini yazayim hazırlat sende canım
Tirtiklisi var kokulusu var isiticilisi var ne vereyim ablamaHic bisey anlamiyorum onunlada
Daha once yaptigim cirkin espriyi yine yapayim. Buyuyunce kendi secerAyyy son saatlerisimi bosver in ya bebek dersiniz acelesi yok
Allahım ben yandım o zaman umarım yasamamOlur olur böyle şeyler sen onun öğretmeni olduğun gibi o da senin öğretmenin olacak daha neler dediysen çoğunu yaşayacaksın muhtemelen
oy ben de dün medikal ve eczane gezdim medikalin biri bugün icin getirtiriz tanesi 15 yl dedi iyi ki sormuşum burda fena kazık yicrkmişim yoksaBenmki de emmiyodu hala direniyo tam oturmus.degil. enjektor ondan cok cok zor sonda daha rahat biberona yap ver parmakla. Ben de cok aradim once eczaneleri gezdim biri insafa geldi medikalde bulursum dedi. Sonr medikalleri gezdim her medikalde olmaz deyip bi medikal adresi verdiler. Oraya gittim tanesi 10 tlden 4 sonda aldm 2 gun kullandim.yikayip yikayip toplam 8 gun etti attim hep. Sonra sonda almaya ayni yere.gittim bi de ne goreyim sondalar 3.5 tlmisdedm.bole bole gunu saati mobil bankaciliktan buldum da kalan parayla sonda aldim bisi odemeden. Bulamazsan internette de satiliyo bi bak istersen. Pisik icin bez onerisi de yapayim. Komilinin bezi zeytinyagli hic bisi surmeden geciriyo pisigi
Geçmişler olsun o zamanAllahım ben yandım o zaman umarım yasamam
oy ben de dün medikal ve eczane gezdim medikalin biri bugün icin getirtiriz tanesi 15 yl dedi iyi ki sormuşum burda fena kazık yicrkmişim yoksaBugünde gidip alamadık kaldı oyle netten bakayim bari bizim de emme tam oturmadı ama başlar da ki gibi kaoslu da degil allahtan acaba emzik verip enjektörle kenardan mı sıksam gerci emzik emer mi bilmiyorum denemedim ama yöntemden yönteme allahım yağ karışımı da şöyle 50 ml tamanu yağı içine 5 damla misk adaçayı yağı bu ml ücreti 250 TL ödedik biz sen yarım ölçü istersen hazırlat biz ücret sormadan hazırlattık fiyatı duyunca şoklandıkta Gaz işi bize pahalıya mal oldu neyse ki em son çözümü bulduk aşırı rahatlattı resmen uygulamsı da şöyle saat yönünün tersine masaj yaparak bebek her ağladığın da duş sonrası bez değişimi sonrası ne zaman istersen yapabilirsin
Canım ben set olarak almıştım. Ama belki tek olarak dikip satan sayfalar vardır instagramda falan. Benim kız bunda bile dönüyor bazenSeni emiyor muydu peki canım sanki
Sizinde sorunluydu emmesi cok zor evet enjektör de zor oluyor hep dışarı akıtıyor vs anne memesine uygun biberon almıştım güyya chicco markalı ama yok yani şak şak akıyor gayet sadece tipi anne memesi gibi akışı cok fazla kaşık da zor oluyor baya eds icin de küçük beslenme sondası bulamadım alsam bi o kaldı denemedigim
valla paronoyak gibi her şeyi deniyorum pamuk aldık bıgün bi süre pamuk ve suyla Silicem onun dışında totosu elimiz de kaldı yıkıyoruz gün içinde habire ve her gün duşta alıyor balığa döndü çocuk bide diyete dikkat edicem bakalım insallaj tespit ederim kısa sürede bende
ya bu cok güzelmiş ben e bebekten almıştım düz kafa yastığı diye geçiyor kalp şeklinde ama çıkıntıları yetersiz bu iyimiş nerden almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?