2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kafa yastıkları var bak ben bunu kullanıyorum dönemiyor sağa sola ben çevirmeden. Yoksa benimki de dönüyor hemen.
Aynen. Ben 2 kere narkoz aldım. Önce spinal oldum oldum sonra beni bayılttılar kendime gelemedim.
Ben bu kocami dövcem az kaldi hala isim bakiyor beni delirtiyor bebeği doğurmaktan vazgecebilirim her an tövbe estağfurullah ya
Hahahah sakin ol bacım elbet isim koyacaksınız. Sen stres yapma ana odaklan.

Eklentiler

• 16607621313266588239297790938596.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 38
O mama 3 hafta olunca cop oluyo malesef. Mamayi da parmakta eds ile veriyorum. Ama sabrimin sonlarindayim dayyicam.biberonu yakindir
Seni emiyor muydu peki canım sanki
Sizinde sorunluydu emmesi cok zor evet enjektör de zor oluyor hep dışarı akıtıyor vs anne memesine uygun biberon almıştım güyya chicco markalı ama yok yani şak şak akıyor gayet sadece tipi anne memesi gibi akışı cok fazla kaşık da zor oluyor baya eds icin de küçük beslenme sondası bulamadım alsam bi o kaldı denemedigim
valla paronoyak gibi her şeyi deniyorum pamuk aldık bıgün bi süre pamuk ve suyla Silicem onun dışında totosu elimiz de kaldı yıkıyoruz gün içinde habire ve her gün duşta alıyor balığa döndü çocuk bide diyete dikkat edicem bakalım insallaj tespit ederim kısa sürede bende
ya bu cok güzelmiş ben e bebekten almıştım düz kafa yastığı diye geçiyor kalp şeklinde ama çıkıntıları yetersiz bu iyimiş nerden almıştın

Gaz damlası lazım bize en acilinden rezene çayı marka olarak var mı acaba
Biz bir sürü damla denedik hiç etkisi olmadı hatta buraya da yazmıştım gaz sorunumuzu en son cocuk doktoru önerisiyle bi yağ hazırlattık eczaneden lokal bişey karnına MASAj yaparak sürüyorsun yüzde yüz doğal yağlar Fransa’dan ithalmiş bulandan Allah razı olsun dedik gaz damlalarına boşuna p kadar ücret odemişiz dedik yağ direk rahatlattı istersen ölcülerini yazayim hazırlat sende canım

Olur olur böyle şeyler sen onun öğretmeni olduğun gibi o da senin öğretmenin olacak daha neler dediysen çoğunu yaşayacaksın muhtemelen

Benmki de emmiyodu hala direniyo tam oturmus.degil. enjektor ondan cok cok zor sonda daha rahat biberona yap ver parmakla. Ben de cok aradim once eczaneleri gezdim biri insafa geldi medikalde bulursum dedi. Sonr medikalleri gezdim her medikalde olmaz deyip bi medikal adresi verdiler. Oraya gittim tanesi 10 tlden 4 sonda aldm 2 gun kullandim.yikayip yikayip toplam 8 gun etti attim hep. Sonra sonda almaya ayni yere.gittim bi de ne goreyim sondalar 3.5 tlmis dedm.bole bole gunu saati mobil bankaciliktan buldum da kalan parayla sonda aldim bisi odemeden. Bulamazsan internette de satiliyo bi bak istersen. Pisik icin bez onerisi de yapayim. Komilinin bezi zeytinyagli hic bisi surmeden geciriyo pisigi

Bana da yaz nolur
Hic bisey anlamiyorum onunlada
Tirtiklisi var kokulusu var isiticilisi var ne vereyim ablama

Olur olur böyle şeyler sen onun öğretmeni olduğun gibi o da senin öğretmenin olacak daha neler dediysen çoğunu yaşayacaksın muhtemelen
Allahım ben yandım o zaman umarım yasamam
oy ben de dün medikal ve eczane gezdim medikalin biri bugün icin getirtiriz tanesi 15 yl dedi iyi ki sormuşum burda fena kazık yicrkmişim yoksa Bugünde gidip alamadık kaldı oyle netten bakayim bari bizim de emme tam oturmadı ama başlar da ki gibi kaoslu da degil allahtan acaba emzik verip enjektörle kenardan mı sıksam gerci emzik emer mi bilmiyorum denemedim ama yöntemden yönteme allahım yağ karışımı da şöyle 50 ml tamanu yağı içine 5 damla misk adaçayı yağı bu ml ücreti 250 TL ödedik biz sen yarım ölçü istersen hazırlat biz ücret sormadan hazırlattık fiyatı duyunca şoklandıkta Gaz işi bize pahalıya mal oldu neyse ki em son çözümü bulduk aşırı rahatlattı resmen uygulamsı da şöyle saat yönünün tersine masaj yaparak bebek her ağladığın da duş sonrası bez değişimi sonrası ne zaman istersen yapabilirsin

Geçmişler olsun o zaman
Bu yağı bende kaydedeyim inşallah gerek olmaz ama olursa eczacı arkadaş hazırlasın

Canım ben set olarak almıştım. Ama belki tek olarak dikip satan sayfalar vardır instagramda falan. Benim kız bunda bile dönüyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…