2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinde de basladı gaz. Doktor biogaia damla verdi. Oglumda zinco çok işe yaramıştı. Olmadı onu alcam

Kizlar merhaba 25 ağustos sezaryenım var. Çocuk icin gerekli basvurular neler nereye nasil yapiliyor birisi beni aydinlatabilir mi sadece isimlerini biliyorum ayrintilari yaptiranlar yardimci olursa sevinirim
Bildiklerim
1. Nüfus kaydi yapılıyor
2. Sgk ya kaydettiriliyor
3. Emzirme parasina basvuruluyor

Canım benim de ilkinde 10 gün sürmüştü . Tentürdiyot ile sürekli pansuman yapıyordum . Sonrasında ağrılar hafiflemeye başladı . Oturmalarım da rahat olmaya başlamıştı . Ama iyileşmek yerine anormal bi görüntü varsa yada çok daha rahatsızlanıyorsan bi doktora görünmekte fayda var .

Aynen çok şükür kavuştum. Allah'a bin şükür.

Ay bizimkide bugün sar diye yaptı çok şükür oturup ağladım bende.

Aynen eve gelince annem yaparm dedi sağolsun.

Merhabalar dogum zamanıma az kaldı yada geldi de geçiyor 39+2 yim bugün nstye girdim sancı yok dr alttan muayene etti açılma yok çok canım sıkıldı benim gibi olanlar varsa ne olur bana moral verin
Canım sana en iyi moral benim . 40+3 neredeyse 1 haftadır nişanım geliyor ama tık yok . Sancım yok bebeğin kafası kanalda değil . Ağrılarım var ama hiç biri kayda değer değil . Anlayacağın canını sıkma hele bi 40 ı doldur. Yürüyüş yap Squat yap . Çömelme hareketleri yap . Açılmada fayda sağlıyor

Bana alerji yaptığı için çıkarttı bugün
Doktorunz ne önerdi peki

Dr ne diyor bu duruma bekletirim diyor mu bizim dr haftaya gel olmadı suni sancı deneyelim dedi geriyor beni ya ilk bebegimi suni sancıyla dogurdum ama bunda dr istikrarsız davranacak gibi hissediyorum bel agrınız falan var mı

Canim bana banyo yapabilirsin ama iyice kurulaman lazim ıslak kalmaması lazım değil bandı söyledim gerek yok ama yinede siz bilirsiniz dediler

Merhabalar dogum zamanıma az kaldı yada geldi de geçiyor 39+2 yim bugün nstye girdim sancı yok dr alttan muayene etti açılma yok çok canım sıkıldı benim gibi olanlar varsa ne olur bana moral verin
Ben de böyleyim 38+2 sancı yok nst de kasılma yok nişan yok. Yok oğlu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…