- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Benimkinde de basladı gaz. Doktor biogaia damla verdi. Oglumda zinco çok işe yaramıştı. Olmadı onu alcamBizimde aynı karnı taş gibi oluyor bacaklarını çekip bağırıyor bende onunla ağladım dündaha gaz başlaması için çok erkendi ama başlamış çoktan. Bugun sağlıkocağındaki hemsire yağ ile masaj yapın bacakları hareket ettirin dedi ama göbeği düşmedi henüz bizimkinin yağ gelir diye korktum
Benımkinde var ama denemedım inanmıyorum nedensegaz için reflü yatağının içindeki kiraz çekirdeği torbadını deneyen var mı
Gözünüz aydın sağlıkla büyütünMerhaba kızlar biz bugün 16.09da kavuştuk çok şükürmüsait zamanımda doğum hikayemi paylaşacağım 2750 kg 49 cm boy 39+2de doğmuş oldu @Mirune
Hayırlı olsun darısı başımızaMerhaba kızlar biz bugün 16.09da kavuştuk çok şükürmüsait zamanımda doğum hikayemi paylaşacağım 2750 kg 49 cm boy 39+2de doğmuş oldu @Mirune
Canım benim de ilkinde 10 gün sürmüştü . Tentürdiyot ile sürekli pansuman yapıyordum . Sonrasında ağrılar hafiflemeye başladı . Oturmalarım da rahat olmaya başlamıştı . Ama iyileşmek yerine anormal bi görüntü varsa yada çok daha rahatsızlanıyorsan bi doktora görünmekte fayda var .Kizlar 13 gun gecti erken mi gecmi bilmiyorum ozellikle ayakta cok kalinca dikislerim hala gerilip aciyo batma oluyo popomun uzerine oturamiyorum .. cati agrisi bile oluyo birde hamilelikten beri olan tek tarafta ki dıs dudakta sislik tam gecmedi hala sis.. normal mi anormal mi bilemedim o kadarda kuru tutuyorum dikisleride doktora gitsem yine dokunacak evde kullanabilcegim krem merhem var midir buz koysam iyi gelir mi bana bi el atinn
Benim 3. Günden sonra bittiKızlar şimdi biz bu bebeleri uyandiramiyoruz diye soyleniyoruz ya tam olarak ne zaman uyusunlar diye dua etmeye baslarizbu uykular ne zaman bitecek ne kadar zamanımız kaldı yani
Hayırlı olsun canım çok sevindim . Rabbim size bağışlasın inşaallahMerhaba kızlar biz bugün 16.09da kavuştuk çok şükürmüsait zamanımda doğum hikayemi paylaşacağım 2750 kg 49 cm boy 39+2de doğmuş oldu @Mirune
Ay çok şükür sonunfa yaptım. Ama büyük tuvalet problemBüyük tuvalet değilde gaz zorunlu diğerini yapamazsan zorlarsan gel lağman yaparız dediler. Ama gaz öylemi çok önemli senin osuruğunu duymadan bırakmıyorlar
Aynen çok şükür kavuştum. Allah'a bin şükür.Bişey cikmaz rabbimin izniyle boşuna strese soktular seni neyseki o zor günler geride kaldı çok şükür yavruna sağ salim kavuştun❤
Suyun geliyor işte yavaştan bir avazda saglikla kucagina al inşallah evladini kolay dogum olsun rabbim yardimcin olsun hasbinallah ve nimel vekil çek bol bol ❤
Yapınca rahatladım bende. Çok zormusyaMasallqh ben almayayım büyük de konuşmayayım
Gaz zorunlu ama onda da cikabiliyor. Ben çıktım misal, epkriz raporunda gaz şüpheli yazmışlar l
Ay bizimkide bugün sar diye yaptı çok şükür oturup ağladım bende.İlk günler ben de çiş yapmıyor sanıyordum. Annem de hep telaşlandirdi kakalari bile kuru gibi çiş yapsa ıslak olur falan dedi. Ama sonra bir kez altını açarken şarrrr diye çişini yaptığını gördükHastaneden çıkmadan önce çişini yaptığını görmüş olduk yani. Ama yine de mavi çizgi olmuyordu başlarda sonraki günler olmaya başladı. İlk zamanlar zaten mideleri küçük oluyor ne yiyorlar da ne çıkıyor. 3. - 5. Arası annenin sütü tamamen iniyor baya bollaşıyor o zamandan sonra hep gösterge mavi oluyor merak etme. Bugün tam 1 haftalık olduk Bizim kan uyuşmazlığı olduğu için sıkı takipte 5. gün doktorda 6. Gün sağlik ocağında kontroldeydik sarılık değeri de kilosu da gayet iyi çıktı. O yüzden iç rahatlığıyla söylüyorum gayet normal, azar azar yapıyordur gösterge etkilenmiyordur şimdi
Aynen eve gelince annem yaparm dedi sağolsun.Büyük tuvaletini yapmasan da taburcu olabiliyorsun, taburculuk için zorunlu olan gaz çıkarmak. Takip et, şu kadar gün sonra hayal yapmazsan lavman yap falan derler en fazla. Ama eve geçince sıvı beslenme, komposto, kayısı, sebze vb. yeme, evin içinde ufaktan yürüyüşler yapmaya en geç bir kaç güne çıkarsın tuvalete merak etme.
Canım sana en iyi moral benimMerhabalar dogum zamanıma az kaldı yada geldi de geçiyor 39+2 yim bugün nstye girdim sancı yok dr alttan muayene etti açılma yok çok canım sıkıldı benim gibi olanlar varsa ne olur bana moral verin
Bana alerji yaptığı için çıkarttı bugünSezeryan olan hanımlar, hastaneden çıkış yaparken su geçirmez bant yapıştırmışlardı duş alırken su gelmesin diye. Sonra ben kendimde o banttan aldım. Bugün 9. Gün duş alırken banta gerek var mı hala
Dr ne diyor bu duruma bekletirim diyor mu bizim dr haftaya gel olmadı suni sancı deneyelim dedi geriyor beni ya ilk bebegimi suni sancıyla dogurdum ama bunda dr istikrarsız davranacak gibi hissediyorum bel agrınız falan var mıCanım sana en iyi moral benim. 40+3 neredeyse 1 haftadır nişanım geliyor ama tık yok . Sancım yok bebeğin kafası kanalda değil . Ağrılarım var ama hiç biri kayda değer değil . Anlayacağın canını sıkma hele bi 40 ı doldur. Yürüyüş yap Squat yap . Çömelme hareketleri yap . Açılmada fayda sağlıyor
Aynen geçiyor yavaş yavaş ama korktuğum gibi değilmiş sezeryan bunu anladimBenimde öyle yapıştırma dikiş. Ama acıyordu ilk hafta. Şu anda sıkıntım yok şükür
Anladım canım duymamıştım ben
Canim bana banyo yapabilirsin ama iyice kurulaman lazim ıslak kalmaması lazım değil bandı söyledim gerek yok ama yinede siz bilirsiniz dedilerSezeryan olan hanımlar, hastaneden çıkış yaparken su geçirmez bant yapıştırmışlardı duş alırken su gelmesin diye. Sonra ben kendimde o banttan aldım. Bugün 9. Gün duş alırken banta gerek var mı hala
Ben de böyleyim 38+2 sancı yok nst de kasılma yok nişan yok. Yok oğlu yokMerhabalar dogum zamanıma az kaldı yada geldi de geçiyor 39+2 yim bugün nstye girdim sancı yok dr alttan muayene etti açılma yok çok canım sıkıldı benim gibi olanlar varsa ne olur bana moral verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?