2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

40 dolunca suni sancıyla fln doğuramaz mıyız ya korkularım var benim de 40+ ya kalacak diye

Ben acili bir sey yedim hem de cok aci. Bebege gecer mi ya sutle

Evet yediklerimiz baharatlar etkiler ama alerji bambaşka dünya. Birde normal tuvalete geçiyorlar ilk günler gibi değil vucüt değişiklik yapıyor. Bez konusunda bir arkadaşımın başına gelmişti belli zaman sonra da aynı marka yapabilir.

Doktor kim

Tamanu yagi icin cilde surulebilir agizdan alinmasi zehirli yaziyor. Haberin olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20220817-233435_Google.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 41
Ay cok pahaliymis hepi topu 55 gr yag

Gebe okulunda kırmızıdan yavaş yavaş renk açılır, tersine dönüş varsa sıkıntı olabilir demişlerdi, doktora bir danışmakta fayda var bence

Akşam 12 den sonra 2 saate bı gece nasıl uyandiyosunuz uyanmiyor ya. En son 10.30 da emzirdim yok uyanmiyor. Kendi gönlü gece ne zaman ııilarsa öyle kalkıyor kitliyor ağzını şimdi emziremiuorum
Altını değiştir emzirme öncesi uyanmasını kolaylaştırır demişlerdi hemşireler

Allah tez zamanda şifa versin kavuşun inşallah sağlıkla

Annenin gazıyla bebeğinkinin ilgisi yok, öyle diyenlere bakıp yemeni kısıtlama dedi bana doktor

Merhaba kızlar biz bugün 16.09da kavuştuk çok şükür müsait zamanımda doğum hikayemi paylaşacağım 2750 kg 49 cm boy 39+2de doğmuş oldu M Mirune
Gözünüz aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Merhabalar dogum zamanıma az kaldı yada geldi de geçiyor 39+2 yim bugün nstye girdim sancı yok dr alttan muayene etti açılma yok çok canım sıkıldı benim gibi olanlar varsa ne olur bana moral verin
Ben varim doğuramıyorum 39+4 um yarın gidicem nstye 10 gün önce 1 cm di benimde
Dr ne diyor bu duruma bekletirim diyor mu bizim dr haftaya gel olmadı suni sancı deneyelim dedi geriyor beni ya ilk bebegimi suni sancıyla dogurdum ama bunda dr istikrarsız davranacak gibi hissediyorum bel agrınız falan var mı
Bana da suni sancı dedi ben hiç doğurmadım tecrübem yok nasıl bişi suni sancı bilmem korkuyorum.her gece 3 civari uykumdan uyanıyorum bel ve kasik ağrısına
dr istikrarsiz davranacak derken anlamadım

Ahahahahhahah ya bana ertesi gün yemek vermezlerse
Vermicekler zaten Bana öğlen çorba ve komposto akşam sadece çorba verdiler. Ertesi gün normal yemeğe geçtim.
Bana da göbeği katlananlardan değilsin o yüzden yarana pansuman yapmana gerek yok, hiç dokunma dedi.
Kantoron yağı sür

Valla şuan acliktan gurul gurul midem en son saat 9 da incir yemiştim bagirsak hareketlendirir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…