- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
40 dolunca suni sancıyla fln doğuramaz mıyız ya korkularım var benim de 40+ ya kalacak diyeCanım sana en iyi moral benim. 40+3 neredeyse 1 haftadır nişanım geliyor ama tık yok . Sancım yok bebeğin kafası kanalda değil . Ağrılarım var ama hiç biri kayda değer değil . Anlayacağın canını sıkma hele bi 40 ı doldur. Yürüyüş yap Squat yap . Çömelme hareketleri yap . Açılmada fayda sağlıyor
Selam. Allah anali babali buyutsun. Tebrik.eserim. Hayirli olsun. Bebeini saglikla kucagina almana cok sevindim. Kilosu, dogum haftasi neydi?Yaptık çok. Şükür. Bebişim geldi Allah'ın izni ile. Çok şükür bebek iyi
Yok korkma sıvı tüket bol bol çorba filan kuru çık yeme tadımlık ilk ağrılı günler kolay geçiyor sonra yavaş yavaş normal yemeye başlarsınAy çok şükür sonunfa yaptım. Ama büyük tuvalet problem
Evet yediklerimiz baharatlar etkiler ama alerji bambaşka dünya. Birde normal tuvalete geçiyorlar ilk günler gibi değil vucüt değişiklik yapıyor. Bez konusunda bir arkadaşımın başına gelmişti belli zaman sonra da aynı marka yapabilir.Aslında en basından beri aynı bez sorun olmadı kakası sürekli ve hafif sulu hiç kakasız bezi yok diyebilirim cok sık da değişiyorum ama sıcaklar ve sürekli kaka kaynaklı oldu galiba ya benim yediklerimden sanırım başka bişey aklıma gelmiyor biraz araştırdım domates karpuz falan süt ürünü yemicem bi kaç gün bakalım düzelir mi kakası
İnsallah canım acaba benim yedigim bi besine karşı mı alerjisi dedim karpuz falan cok sık yiyorum cünkü içim yanıyor netten baktım o da sulandırabilirmiş kaka sürekli olunca pişik de kaçınılmaz oluyor sanırım ya of of Allah başka dert vermesin de üzülüyor insan
Ya ben sırt üstü yapıyorum o anında döndürüyor ve düzeltince uyanıyor sıkılıyor falan mapcam nasıl düzelticem bilmiyorum
Bende acı sos yedim sonra aklıma geldi. Ama bir sıkıntı yok en fazla gaz olur sütün acımazBen acili bir sey yedim hem de cok aci. Bebege gecer mi ya sutle
Doktor kimBiz bir sürü damla denedik hiç etkisi olmadı hatta buraya da yazmıştım gaz sorunumuzu en son cocuk doktoru önerisiyle bi yağ hazırlattık eczaneden lokal bişey karnına MASAj yaparak sürüyorsun yüzde yüz doğal yağlar Fransa’dan ithalmiş bulandan Allah razı olsun dedik gaz damlalarına boşuna p kadar ücret odemişiz dedik yağ direk rahatlattı istersen ölcülerini yazayim hazırlat sende canım
Tamanu yagi icin cilde surulebilir agizdan alinmasi zehirli yaziyor. Haberin olsun.Allahım ben yandım o zaman umarım yasamam
oy ben de dün medikal ve eczane gezdim medikalin biri bugün icin getirtiriz tanesi 15 yl dedi iyi ki sormuşum burda fena kazık yicrkmişim yoksaBugünde gidip alamadık kaldı oyle netten bakayim bari bizim de emme tam oturmadı ama başlar da ki gibi kaoslu da degil allahtan acaba emzik verip enjektörle kenardan mı sıksam gerci emzik emer mi bilmiyorum denemedim ama yöntemden yönteme allahım yağ karışımı da şöyle 50 ml tamanu yağı içine 5 damla misk adaçayı yağı bu ml ücreti 250 TL ödedik biz sen yarım ölçü istersen hazırlat biz ücret sormadan hazırlattık fiyatı duyunca şoklandıkta Gaz işi bize pahalıya mal oldu neyse ki em son çözümü bulduk aşırı rahatlattı resmen uygulamsı da şöyle saat yönünün tersine masaj yaparak bebek her ağladığın da duş sonrası bez değişimi sonrası ne zaman istersen yapabilirsin
Ay cok pahaliymis hepi topu 55 gr yagAllahım ben yandım o zaman umarım yasamam
oy ben de dün medikal ve eczane gezdim medikalin biri bugün icin getirtiriz tanesi 15 yl dedi iyi ki sormuşum burda fena kazık yicrkmişim yoksaBugünde gidip alamadık kaldı oyle netten bakayim bari bizim de emme tam oturmadı ama başlar da ki gibi kaoslu da degil allahtan acaba emzik verip enjektörle kenardan mı sıksam gerci emzik emer mi bilmiyorum denemedim ama yöntemden yönteme allahım yağ karışımı da şöyle 50 ml tamanu yağı içine 5 damla misk adaçayı yağı bu ml ücreti 250 TL ödedik biz sen yarım ölçü istersen hazırlat biz ücret sormadan hazırlattık fiyatı duyunca şoklandıkta Gaz işi bize pahalıya mal oldu neyse ki em son çözümü bulduk aşırı rahatlattı resmen uygulamsı da şöyle saat yönünün tersine masaj yaparak bebek her ağladığın da duş sonrası bez değişimi sonrası ne zaman istersen yapabilirsin
Gebe okulunda kırmızıdan yavaş yavaş renk açılır, tersine dönüş varsa sıkıntı olabilir demişlerdi, doktora bir danışmakta fayda var benceBenim regl gibi agir kanamam 2-3 gune bitmisti, sariya donmustu kanama ve tamamen kesilmisti. Dun aksamdan beri yine regl gibi kanuyorum. Aralikli kanama normal mi? Yoksa kizimi kucagima almak icin kaldirmak suretiyle icerideki dikislerime bir sey yapmis olabilir miyim?
Altını değiştir emzirme öncesi uyanmasını kolaylaştırır demişlerdi hemşirelerAkşam 12 den sonra 2 saate bı gece nasıl uyandiyosunuz uyanmiyor ya. En son 10.30 da emzirdim yok uyanmiyor. Kendi gönlü gece ne zaman ııilarsa öyle kalkıyor kitliyor ağzını şimdi emziremiuorum
Allah tez zamanda şifa versin kavuşun inşallah sağlıklaBiliyorsun canim bendeseker vardi bebegi etkilemis dogumdan sonra 2 biberon mama verdikleri halde sekeri yukselmemis. Serklaj sonrasi ben enfeksiyon kapmistim bebege gecmis . Bu sebeplerdendolayi enfeksiyon kapmis lökosit değerleri cok yuksek ayrica hızlı nefes alıyor solunum da problem var ciğerlerde zatürre bulgusu varmis
Annenin gazıyla bebeğinkinin ilgisi yok, öyle diyenlere bakıp yemeni kısıtlama dedi bana doktorEvet göbeği düşmeden karnı zorlamayın çok, biz masajda yaptık 1-2 fırt çıktı ama derdi büyük bizimkininben dün terlikleri çıkardım yalın ayaktım bide 2 tabak bulgur yedim. Benim yüzümden oldu galiba çünkü akşam ve gece benimde gazım vardı oğlum benim yüzümden acı çekiyor ne kötü bişey. Artık dikkatli olmak lazım. Bulgur yiyim Süt olsun derken gaz çıktı başımıza. Kimyon içtim, kaşıkla yuttum 2 bardak rezene içtim. Rahatım umarım oğlumda rahatlar. Bide sıfır asitli zeytinyağ varmış ablamda süte 2 damla ondan damlatıp verdim.
Doktoruma sormamıştım ama gerek yokmuş banta zatenBana alerji yaptığı için çıkarttı bugün
Doktorunz ne önerdi peki
Gözünüz aydın olsun
Ben varim doğuramıyorum 39+4 um yarın gidicem nstye 10 gün önce 1 cm di benimdeMerhabalar dogum zamanıma az kaldı yada geldi de geçiyor 39+2 yim bugün nstye girdim sancı yok dr alttan muayene etti açılma yok çok canım sıkıldı benim gibi olanlar varsa ne olur bana moral verin
Bana da suni sancı dedi ben hiç doğurmadım tecrübem yok nasıl bişi suni sancı bilmem korkuyorum.her gece 3 civari uykumdan uyanıyorum bel ve kasik ağrısınaDr ne diyor bu duruma bekletirim diyor mu bizim dr haftaya gel olmadı suni sancı deneyelim dedi geriyor beni ya ilk bebegimi suni sancıyla dogurdum ama bunda dr istikrarsız davranacak gibi hissediyorum bel agrınız falan var mı
Sezeryanli sezeryanli giderimKuzum sen ona ne birakion. Dogur git nufusa yazdir
Daha erken sonra gelir alirimBana da yaz nolur
Tirtiklisi var kokulusu var isiticilisi var ne vereyim ablama
Ne geziyon sen bebe dogunca nah uyursun.. uyuda uykunu alAyyy yaklaşik 3 saat sonra doğumum var ama ben uyuyamiyorum bir öksürük krizi tuttu beni su vs de icemiyorum ay bi de acıktım midem gurul gurulkiz ben bi doguraydım
Kız bi dinlen çok ihtiyacın olacakAyyy yaklaşik 3 saat sonra doğumum var ama ben uyuyamiyorum bir öksürük krizi tuttu beni su vs de icemiyorum ay bi de acıktım midem gurul gurulkiz ben bi doguraydım
Vermicekler zatenAhahahahhahah ya bana ertesi gün yemek vermezlerse
Bana da göbeği katlananlardan değilsin o yüzden yarana pansuman yapmana gerek yok, hiç dokunma dedi.Hayır bantlar ikinci gün cıkarıldı hatta sprey sıktı uhu gibi kokan yapıstırıcıymıs banyoya girebilirsin dedi. Kat yeri yaptı gçbek dikisin üstüne ondan oldu. Sımdı göbegim kücüldü kat yeri azaldı dikislerim görülebiliyor o yüddn farkettim. Dikislerime bakayım dedimde.
Kantoron yağı sürKizlar 13 gun gecti erken mi gecmi bilmiyorum ozellikle ayakta cok kalinca dikislerim hala gerilip aciyo batma oluyo popomun uzerine oturamiyorum .. cati agrisi bile oluyo birde hamilelikten beri olan tek tarafta ki dıs dudakta sislik tam gecmedi hala sis.. normal mi anormal mi bilemedim o kadarda kuru tutuyorum dikisleride doktora gitsem yine dokunacak evde kullanabilcegim krem merhem var midir buz koysam iyi gelir mi bana bi el atinn
Kiz uyuyamiyorum uyku tutmuyor 3ten beri hortlak gibi geziyorum iyiki 11de yatmişim bariNe geziyon sen bebe dogunca nah uyursun.. uyuda uykunu al
Ay keske ama elimde değil öksürük krizi geldi kacirdi zaten alarm kurdugum saat geldi gidemde duş alamKız bi dinlen çok ihtiyacın olacak
Valla şuan acliktan gurul gurul midem en son saat 9 da incir yemiştim bagirsak hareketlendirir diyeVermicekler zatenBana öğlen çorba ve komposto akşam sadece çorba verdiler. Ertesi gün normal yemeğe geçtim.
Bana da göbeği katlananlardan değilsin o yüzden yarana pansuman yapmana gerek yok, hiç dokunma dedi.
Kantoron yağı sür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?