2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tamanu yagi icin cilde surulebilir agizdan alinmasi zehirli yaziyor. Haberin olsun.
Ay yok ağızdan degil zaten karnına yağ ile masaj yapıyorsun aman dikkat yazdım aslında ama
alerji testi olabiliyorsa yaptırıcam yani ama olmuyor sanırım yaa oyle mi bi bezi değişmedik en basından beri aynı marka cünkü bişey olmadı diye bi deneyelim
bizim gittiğimiz cocuk doktoru canım ama eczacıda direk işe yarıyor falan dedi bilinen bir karışım sanırım
Ay cok pahaliymis hepi topu 55 gr yag
Aynen allahtannişe yaradı da değdi yani

Sut kilo mevzusunda sonra uzun uzadiya yazicsm. Biz ilk defa ailece disari ciktik. Kapinin onundeki cafeelye geldik. Siz disari cikmaya basladiniz mi?
Çarşamba doğdu, Perşembe akşamüstü hastaneden çıktık cuma günü kimliğini çıkardık, pazartesi pasaport evraklari için disardaydik, salı günü pasaport randevusu için disardaydik yine. 4-14 Eylül arası bir yurtdışı seyahatimiz var ama daha doktora sormadım bir sakincasi var mı diye. Oradan geldikten sonra bir hafta falan dinlenip Cezayir'e döneceğiz inşallah arada zaman olduğu için sıkıntı olmaz herhalde. Oğlumda da 20 günlükken Cezayir'e dönmüştüm
Deme yaaaa ama ama kızım baya bi süre mavi kaldı umutluyum beeen
Benim kız da şimdilik maviş ama koyu bir mavi o yüzden değişir muhtemelen. Zaten 1. Dereceden akrabalarda bile renkli gözlü yok, bir umut uzak akrabalara çekecekse de zamanla göreceğiz inşallah ama sanmam Eşim de ben de buğday tenliyiz 2 çocuğumuz da gayet beyaz bu bir de renkli gözlü olursa gerçekten ilginç olur Spinal olup direkt kucağıma vermeseler hastanede karıştı dicem de eminim yani karnimdan çıkan bu

Çok sevinirim yazarsan canım

Bilmiyorum yazdiysan gormedim. Direkt tarife odaklandim, iyiyse bulundurayim evde diye icilen gaz damlasi sandim. Benim gibi okudugunu panlamayan yorgunlujtan yarim akilli kalmis anneler icin yazmis olalim. Gibek masaji icinmis

Sezeryanda normal doguma göre daha az oluyormus kanama , az olması beni de sevindirdi valla bu sıcakta ped hiç cekilmiyor ki saat bası değiştirmeme ragmebin mantar enfeksiyonu oldum bile 3 4 günde, su an gecti cok sukur

Herles lansinoh dşyır onu alacam galiba tesekkür ederim

Günaydın kızlar. Pazartesi günü doktor çatı muayenesi yapmıştı. Son birkaç gün ilişki doğumu kolaylaştırır demişti. Biz de o gün denedik. O günden bu yana hafif kanlı akıntım vardı ama bu sabah hafif geçen bir adet dönemi kanamasına dönüştü. Başta burda bahsettiğiniz nişan geliyor sanmıştım ama şimdi tırsmaya başladım. Yarın tekrar randevum var. O zamana kadar beklesem mi sizce?

Tıbbi aromatik yağlarla ilgilenen ve tavsiye eden doktorlar az ya o yüzden merak ettim doktor kim diye. İki tane tanımıştım onlarsa vefat etti.

Bekleme tabi ki git hemen doktora

Suni sancı açılma yokken verilince biraz uzun sürebiliyor süreç sabır ve sıkı takip gerekiyor benim oğlum 30 saatte doğmuştu bu dr yok olmuyor hadi sezeryana diyecek diye korkuyorum normal dogum muhteşem bişey suni sancı korkulacak bişey degil geçici bir acı agrı ama sonrası çiçek gibi dikiş ağrısı yok anestezi yok bebeginin vr kendinin her bakımını kendin yapabiliyorsun kimseye muhtaç olmuyorsun dua ediyorum kimseye muhtaç kalmamayayım diye benim bir tane de 20 aylık bebegim var onunla ilgilenemezsem diye korkuyorum

Çok sevinirim yazarsan canım
Canım 50 ml tamanu yağı içine 5 damla misk adaçayı yağı aramotik yağlar olan eczane olması lazım her yerde yok bide mutlaka misk ada çayı yağı olmalı sadece ada çayı degil ve karnına masaj yaparak uygulanıyor. Saat yönünün tersine olacak şekilde istediğin zaman yapabilirsin bizim bebek kolik ve aşırı iyi geldi insallah size de iyi gelir
Bilmiyorum yazdiysan gormedim. Direkt tarife odaklandim, iyiyse bulundurayim evde diye icilen gaz damlasi sandim. Benim gibi okudugunu panlamayan yorgunlujtan yarim akilli kalmis anneler icin yazmis olalim. Gibek masaji icinmis
Yok canım olur mu oyle şey yazı uzun olunca ara da kaynamıştır insanlık ve analık hali ya korktum ama ağızdan birisi verir sonra sorumlusu ben olmuş olurum diye Allah korusun

Canım benim de ilk doğumdu suni sancı aldım cünkü bende gebelik diyabeti vardı bebeğin doğması gerekiyordu bi takım nedenlerden ve sezeryan istedim defalarca cok korkuyordum doktprummbeni bi şekilde suni sancıya ikna etti cok yorum okudum izledim cok korkuyla gittim ama hiç oyle olmadı ve benim canım aşırı tatlıdır normal bildiğin kendi sancın nasıl oluyor bilmiyorum ama okuduklarımda suni sancı nefes aldırmıyor falan diyordu hayır o da nefes aldırıyor atıyorum 20 saniye sancı cektiysen 10 saniye dinleniyorsun gibi ve 6 saat içinde dogurdum ilk doğum olmasına rağmen tabi ki normal doğum sancı süreci kolaydı diyemem ama candan can çıkıyor sezeryana göre doğal doğum her zaman daha iyidir bebek ve anne de komplike bir durum yoksa doğum anı beni sezeryana alın diye yalvarsam da (bunh normal doğuran herkes diyormuş ebe oyle söyledi )doğum sonrası iyi ki normal olmuş dedim

Ayy eşim yanımda yok,ben de ilişkiye girsem iyi gelecekti belki,mağdurum.hala doguramayanlardanim,bekliyorum

Ay iyiki varsınız çok saolun. Deneyimlerinizi paylastiginiz için çok teşekkür ederim. Tabi her doğumun hikayesi farklı ama insan bilmediği şeyden strese giriyor. Doktorum normal doğum için çok elverişlisin çatın çok müsait demişti bebeğinin kilosu da öyle başı da büyük değil dedi normal doğum olmazsa çok üzülürüm dedi beni doktoruma yönlendiren arkadaşıma da çatisi çok dar vs diye sezeryan yapti yani doktorumun kararlarina güveniyorum o açıdan sadece benim kendi sancim gelir açılmam olur zannettim bu hafta yüzmeye havuza gittim dr um havuzu onermesede bana havuz yakın deniz değil malesef pilatesti yürüyüştu merdivenniydi eliptik bisiklet hepsini denedim evimde de iş yapıyorum hareketliyim gece canım çıkıyor bel ağrısı kasik agrisi ile uyanıyorum yani bütün tuşlara basıyorum oyun misali bakalım bugun doktorla randevum var nst giricem nolacak ne diyecek suni sancı derse o kadar korkmam sayenizde Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin bi avazda kurtarsın. Sağlıkla kucağımiza versin evlatlarımızi

Açılman yoksa ve başkaca bı sıkıntın yoksa eve geri gelmeni tavsiye ederim

Ayy eşim yanımda yok,ben de ilişkiye girsem iyi gelecekti belki,mağdurum.hala doguramayanlardanim,bekliyorum
Valla kanama başlayınca biraz pişman olduk biz. Zorlanmadan mı yoksa nişandan mı orası belirsiz şu an. Allah'tan bebeğim hareket ediyor. Yoksa iyice stres yapacaktım. Doktoruma yazdım. Daha artarsa bugün göreyim dedi. Hayırlısı bakalım.

Ben acili bir sey yedim hem de cok aci. Bebege gecer mi ya sutle
Sanmam geçeceğini, ben günlük kimyonumu yiyip her şeyi yiyorum, emziriyorum diye yemeyi bıraktığım bir şey olmadı. Sütün aroması illa ki değişiyordur yoksa çocuğun damak tadının oluşmasında emziren annenin beslenmesi etkili demezlerdi ama tadının acı olması gibi bir durum olmaz.
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlar ve kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…