40 ı doldurduğum gün gittim doktora 3 cm açılmam vardı kesin beni alır suni ile doğurtur dedim ama beni geri gönderdi bebeğin kanalda olmadığını suni alsam çok zorlanacağımı üstelik bebek inmezse sezeryana dönebileceğini söyledi . Bebeğin hareketlerini iyi gördüğü için bekleme taraftarıyım dedi . Bekliyoruz bakalım . Cumartesi tekrar gideceğim . Bel ağrılarım dan ziyade sırt ağrım var .Dr ne diyor bu duruma bekletirim diyor mu bizim dr haftaya gel olmadı suni sancı deneyelim dedi geriyor beni ya ilk bebegimi suni sancıyla dogurdum ama bunda dr istikrarsız davranacak gibi hissediyorum bel agrınız falan var mı
Maşallah . Çok geçmiş olsunBende doğurdum kızlar. Bebeğimin suyu çok azalmıştı ve kafası kanala tam oturmamıştı daha fazla beklememiz mümkün değil dedi doktorum 40+5 te sezaryene alındım.
16.08.2022 12.23 te geldi bizimki. Boyu 51 cm kilosu da 4180 gr.
Eğer bebek pozisyonu yerindeyse suni ile alıyor doktor . Mesela en önemlisi kanal da ise . Açılma da varsa alır . Ama kanalda olmadığı için doktorum bekleyelim diyor . Birşey duydum doğruluğu nedir bilmiyorum . 10 cm açıklık olsa bile bebek kanala inmedi mi doğum gerçekleşmiyrmuş.40 dolunca suni sancıyla fln doğuramaz mıyız ya korkularım var benim de 40+ ya kalacak diye
Kanama eğer akıntı ile karışık sa yani biraz koyu sümüksü gibi ise nişan . Ama daha sıvı ise doktoruna danışmanda fayda bence .Günaydın kızlar. Pazartesi günü doktor çatı muayenesi yapmıştı. Son birkaç gün ilişki doğumu kolaylaştırır demişti. Biz de o gün denedik. O günden bu yana hafif kanlı akıntım vardı ama bu sabah hafif geçen bir adet dönemi kanamasına dönüştü. Başta burda bahsettiğiniz nişan geliyor sanmıştım ama şimdi tırsmaya başladım. Yarın tekrar randevum var. O zamana kadar beklesem mi sizce?
E ama normal dogurmazdin ki zaten masallah kilolu bı bebekmisBende doğurdum kızlar. Bebeğimin suyu çok azalmıştı ve kafası kanala tam oturmamıştı daha fazla beklememiz mümkün değil dedi doktorum 40+5 te sezaryene alındım.
Doğumdan bir gün önce kontrole gittiğimde 3400 gr civarı demişti doktorum. Doğum sonrası doktor da çok şaşırdı kilosunaE ama normal dogurmazdin ki zaten masallah kilolu bı bebekmis
Alerji testi bu kadar küçükken doğru sonuç vermiyor malesef. Biz oğlum 3 aylıkken kanda baktirmistik negatif çıkmıştı ama bir sürü gıdaya alerjisi vardı sadece tahlilde çıkmıyor. Boşuna kan alindigiyla kalir yazık.Ay yok ağızdan degil zaten karnına yağ ile masaj yapıyorsun aman dikkat yazdım aslında ama
alerji testi olabiliyorsa yaptırıcam yani ama olmuyor sanırım yaa oyle mi bi bezi değişmedik en basından beri aynı marka cünkü bişey olmadı diye bi deneyelim
bizim gittiğimiz cocuk doktoru canım ama eczacıda direk işe yarıyor falan dedi bilinen bir karışım sanırım
Aynen allahtannişe yaradı da değdi yani
Ay hadi İnşallah yaa çok azaldı belki biter yakında bile bekliyorum. Bilsem sırf bu sebepten bile sezaryen isterdimSezeryanda normal doguma göre daha az oluyormus kanama , az olması beni de sevindirdi valla bu sıcakta ped hiç cekilmiyor ki saat bası değiştirmeme ragmebin mantar enfeksiyonu oldum bile 3 4 günde, su an gecti cok sukur
Ayy hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallahBende doğurdum kızlar. Bebeğimin suyu çok azalmıştı ve kafası kanala tam oturmamıştı daha fazla beklememiz mümkün değil dedi doktorum 40+5 te sezaryene alındım.
Yok başta akıntılıydı, sonra kanamaya döndü. Şimdi sıra bekliyorum. Geldim ne olur ne olmaz diye.Kanama eğer akıntı ile karışık sa yani biraz koyu sümüksü gibi ise nişan . Ama daha sıvı ise doktoruna danışmanda fayda bence .
Ya bende bişey sorcam aslında
Bende dün ilişki denedim . Beni bi sancı tuttu . Tamam dedim sancı başlıyor . Düzenli gelmeye başladı yattım uydum . Gece 2 gibi uykumdan kaldırmaya başladı evet dedim tamam sabaha daha ağırlaşır giderim . Ama yine turp gibi uyandım .yalancı sancı mıydı bu şimdi ? Ama çok gerçek gibiydi beni böyle kandırmaya hakkı yok devamı gelir mi sizce ?
Ocean aldım canım sağlıkocağının verdiği vitaminler önerilmiyor içerikleri temiz değilmisKızlar bebişlere hangi marka D vitamini kullanıyorsunuz? Bana sağlık ocağından Monovit D3 verdiler doktorda kullan onu falan dedi.
Geçiyor süt ürünleriBiz süt içsek.yada salep vs bebeğe gaz olarak geçer mi kızlar..sut içmeye korkuyorum
Uf yaa benim de karnım acayip büyük,geçen gün başka bı doktor bı hafta öncekinden daha dusuk kiloda ölçtü,bir de 5kiloya kadar normal dogurulabilir demez mi sanırsın kendi hergun doguruyorDoğumdan bir gün önce kontrole gittiğimde 3400 gr civarı demişti doktorum. Doğum sonrası doktor da çok şaşırdı kilosuna
Sizin doğum hikyayenizi tam anlatır mısınız sancı mi başladı su mu gitti süreç nasıl ilerlediDoğumdan bir gün önce kontrole gittiğimde 3400 gr civarı demişti doktorum. Doğum sonrası doktor da çok şaşırdı kilosuna
Eskiden kadinlar 5 kiloyu normal doguruyormus yazik onlarin ki can deel miUf yaa benim de karnım acayip büyük,geçen gün başka bı doktor bı hafta öncekinden daha dusuk kiloda ölçtü,bir de 5kiloya kadar normal dogurulabilir demez mi sanırsın kendi hergun doguruyor
Yaa peki son haftalarda ilişkinin bi zararı olur mu? Çatı muayenesinde mesela bebeğin kafasına dokunuyomuş ya doktor, o zaman bebek çok yakında olmuyo mu:/ ben mi yanlış düşünüyorum?Ayy eşim yanımda yok,ben de ilişkiye girsem iyi gelecekti belki,mağdurum.hala doguramayanlardanim,bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?