2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah gelir valla gelmezse bu akşam bi daha deme
Ben de artık denicem napıyım gelmiyo bu bıldırcın yumurtası. Biraz evhamlıyım aslında ilişki konusunda ama.

Yaa peki son haftalarda ilişkinin bi zararı olur mu? Çatı muayenesinde mesela bebeğin kafasına dokunuyomuş ya doktor, o zaman bebek çok yakında olmuyo mu:/ ben mi yanlış düşünüyorum?
Ooo bebegin kafasina degmesi imkansiz oyle bisey olmasi icin senin acilmanin baya bi fazla olup bebegin basinin iyice asagi inmis olmasi gerek iliski, hurma, adacayi birde ahududu yapragi beni baya hizlandirdi hic ummadigim bi haftada dogurtturdu

Bizimde boyleydi doktor kibrit copu gibi bi cubukla temizledi ondan sonra duzeldi

Eger duzenli sancilar oluyosa bebegin basi yerlesiyordur benimde 2 3 gun sancim oldu oyle sonra dogum basladi.. birde dogurmadin mi sen 3 gun gecti dogum diyo

İnşaallah normal bi durumdur haber et bize de .
Bencede yaaa 30 lu haftadan sonra başlayan şeyi 40 da yaşamaya başladım şaka gibi
Ah canım Allah razı olsun valla artık günler geçmiyor stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil . Rabbim hepimize gönlümüze göre kendi sancımızla normal doğumlar nasip etsin hayırla sağlıkla inşaallah .

Ayy hadi inşaallah yaaa ...
Yok bacım yok . 40 haftayı aştım doğum yaptım gözüküyor 40+3. hangi gün yapacağımı bilsem güncellicem de bakalım bekliyoruz . Duanı eksik etme .

Yaa peki son haftalarda ilişkinin bi zararı olur mu? Çatı muayenesinde mesela bebeğin kafasına dokunuyomuş ya doktor, o zaman bebek çok yakında olmuyo mu:/ ben mi yanlış düşünüyorum?
Ben özellikle sordum. Bebeğin kanala girmesi için açılma artması için ne yapmalıyım dedim . Direk ilişki dedi . Merdiven in çık dedi . Umarım işe yarar şayet çok afedersin panda gibi halimle çok zor oluyor

İnşallah gelir valla gelmezse bu akşam bi daha deme
Ben de artık denicem napıyım gelmiyo bu bıldırcın yumurtası. Biraz evhamlıyım aslında ilişki konusunda ama.
valla denicem rahat yok . O sancıları bidaha yaşamak istiyorum beni heyecanlandırıyor pskopata bağladım iyice yaa Allahım pskolojim bozulmadan hayırlısı ile doğursaydım

Eger duzenli sancilar oluyosa bebegin basi yerlesiyordur benimde 2 3 gun sancim oldu oyle sonra dogum basladi.. birde dogurmadin mi sen 3 gun gecti dogum diyo
Yok bacım yok . 40 haftayı aştım doğum yaptım gözüküyor 40+3. hangi gün yapacağımı bilsem güncellicem de bakalım bekliyoruz . Duanı eksik etme .

Ooo bebegin kafasina degmesi imkansiz oyle bisey olmasi icin senin acilmanin baya bi fazla olup bebegin basinin iyice asagi inmis olmasi gerek iliski, hurma, adacayi birde ahududu yapragi beni baya hizlandirdi hic ummadigim bi haftada dogurtturdu
Hurma yemeye başlamıştım diğerlerini de yapıyorum o halde

Insallah eli kulagindadir bol bol cömel kalk cok faydasi oluyo 40lar cok zorluyo insani 42-41 haftadan asagi dogum yapmamistim zor yani Allah bir avazda kurtarsin insallah bacim

Insallah eli kulagindadir bol bol cömel kalk cok faydasi oluyo 40lar cok zorluyo insani 42-41 haftadan asagi dogum yapmamistim zor yani Allah bir avazda kurtarsin insallah bacim
Yapıyorum valla umarım işe yarar . Gerçekten çok ağır ilerliyor günler . Allahım tüm darda kalanları bi avazda kurtarsın inşaallah

Şimdi nstdeyim. Muayene etti. Kanama olabilir, ilişkiyle alakası yoktur dedi. Pazartesi tekrar bakacak.ben 41e doğru gidiyorum baya baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…