- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Naptin kiz geldi mi dunyaya bebisinAyyy yaklaşik 3 saat sonra doğumum var ama ben uyuyamiyorum bir öksürük krizi tuttu beni su vs de icemiyorum ay bi de acıktım midem gurul gurulkiz ben bi doguraydım
İnşallah gelir valla gelmezse bu akşam bi daha demeKanama eğer akıntı ile karışık sa yani biraz koyu sümüksü gibi ise nişan . Ama daha sıvı ise doktoruna danışmanda fayda bence .
Ya bende bişey sorcam aslında
Bende dün ilişki denedim . Beni bi sancı tuttu . Tamam dedim sancı başlıyor . Düzenli gelmeye başladı yattım uydum . Gece 2 gibi uykumdan kaldırmaya başladı evet dedim tamam sabaha daha ağırlaşır giderim . Ama yine turp gibi uyandım .yalancı sancı mıydı bu şimdi ? Ama çok gerçek gibiydi beni böyle kandırmaya hakkı yok devamı gelir mi sizce ?
Ooo bebegin kafasina degmesi imkansiz oyle bisey olmasi icin senin acilmanin baya bi fazla olup bebegin basinin iyice asagi inmis olmasi gerek iliski, hurma, adacayi birde ahududu yapragi beni baya hizlandirdi hic ummadigim bi haftada dogurtturduYaa peki son haftalarda ilişkinin bi zararı olur mu? Çatı muayenesinde mesela bebeğin kafasına dokunuyomuş ya doktor, o zaman bebek çok yakında olmuyo mu:/ ben mi yanlış düşünüyorum?
Bizimde boyleydi doktor kibrit copu gibi bi cubukla temizledi ondan sonra duzeldiEki Görüntüle 3115351 Kızlar bebisin göbeği bugün düştü ama içi kurumamış hala duruyor. Banyo yaptıracaktım ama ıslak hala içinormal mi? İltihaplı gibi değilde hala bağı kurumamış duruyor gibi
Eger duzenli sancilar oluyosa bebegin basi yerlesiyordur benimde 2 3 gun sancim oldu oyle sonra dogum basladi.. birde dogurmadin mi sen 3 gun gecti dogum diyoKanama eğer akıntı ile karışık sa yani biraz koyu sümüksü gibi ise nişan . Ama daha sıvı ise doktoruna danışmanda fayda bence .
Ya bende bişey sorcam aslında
Bende dün ilişki denedim . Beni bi sancı tuttu . Tamam dedim sancı başlıyor . Düzenli gelmeye başladı yattım uydum . Gece 2 gibi uykumdan kaldırmaya başladı evet dedim tamam sabaha daha ağırlaşır giderim . Ama yine turp gibi uyandım .yalancı sancı mıydı bu şimdi ? Ama çok gerçek gibiydi beni böyle kandırmaya hakkı yok devamı gelir mi sizce ?
İnşaallah normal bi durumdur haber et bize de .Yok başta akıntılıydı, sonra kanamaya döndü. Şimdi sıra bekliyorum. Geldim ne olur ne olmaz diye.
Valla ilişkiyi son bir ay bırakmıştık artık ondan mı bilmiyorum, benim sancı gelmedi ama sonrası çok ağrılı oldu. Bence biz kırkı geçenler olarak yalancı sancı gibi bir şey olmamalı ya artıken kısa zamanda düzene girmesi için dua edicem sana.
Ben özellikle sordum. Bebeğin kanala girmesi için açılma artması için ne yapmalıyım dedim . Direk ilişki dedi . Merdiven in çık dedi . Umarım işe yarar şayet çok afedersin panda gibi halimle çok zor oluyorYaa peki son haftalarda ilişkinin bi zararı olur mu? Çatı muayenesinde mesela bebeğin kafasına dokunuyomuş ya doktor, o zaman bebek çok yakında olmuyo mu:/ ben mi yanlış düşünüyorum?
İnşallah gelir valla gelmezse bu akşam bi daha deme
Ben de artık denicem napıyım gelmiyo bu bıldırcın yumurtası. Biraz evhamlıyım aslında ilişki konusunda ama.
Ayy hadi inşaallah yaaa ...Eger duzenli sancilar oluyosa bebegin basi yerlesiyordur benimde 2 3 gun sancim oldu oyle sonra dogum basladi.. birde dogurmadin mi sen 3 gun gecti dogum diyo
Hurma yemeye başlamıştım diğerlerini de yapıyorum o haldeOoo bebegin kafasina degmesi imkansiz oyle bisey olmasi icin senin acilmanin baya bi fazla olup bebegin basinin iyice asagi inmis olmasi gerek iliski, hurma, adacayi birde ahududu yapragi beni baya hizlandirdi hic ummadigim bi haftada dogurtturdu
Ahahahha bence de şu göbekle biraz zorrr hem de ne zorBen özellikle sordum. Bebeğin kanala girmesi için açılma artması için ne yapmalıyım dedim . Direk ilişki dedi . Merdiven in çık dedi . Umarım işe yarar şayet çok afedersin panda gibi halimle çok zor oluyor
Ay ben her gece uyumadan önce ballı süt içiyorumBiz süt içsek.yada salep vs bebeğe gaz olarak geçer mi kızlar..sut içmeye korkuyorum
Insallah eli kulagindadir bol bol cömel kalk cok faydasi oluyo 40lar cok zorluyo insani 42-41 haftadan asagi dogum yapmamistim zor yani Allah bir avazda kurtarsin insallah bacimAyy hadi inşaallah yaaa ...
Yok bacım yok . 40 haftayı aştım doğum yaptım gözüküyor 40+3. hangi gün yapacağımı bilsem güncellicem de bakalım bekliyoruz . Duanı eksik etme .
Gec bile kalmissin yavru hemen faydasini gorursun insallah 35+0 da baslamistim ben yapmaya 2 3 gune sonra 36+0da hergun zabah aksamHurma yemeye başlamıştım diğerlerini de yapıyorum o halde
Yapıyorum valla umarım işe yarar . Gerçekten çok ağır ilerliyor günler . Allahım tüm darda kalanları bi avazda kurtarsın inşaallahInsallah eli kulagindadir bol bol cömel kalk cok faydasi oluyo 40lar cok zorluyo insani 42-41 haftadan asagi dogum yapmamistim zor yani Allah bir avazda kurtarsin insallah bacim
Tam adı nedir canım linki var mı?Ocean aldım canım sağlıkocağının verdiği vitaminler önerilmiyor içerikleri temiz değilmis
Bunlar işte hep tecrübesizlikGec bile kalmissin yavru hemen faydasini gorursun insallah 35+0 da baslamistim ben yapmaya 2 3 gune sonra 36+0da hergun zabah aksamerkenden fırtlattım
AmiiiiinnnnnYapıyorum valla umarım işe yarar . Gerçekten çok ağır ilerliyor günler . Allahım tüm darda kalanları bi avazda kurtarsın inşaallah
Şimdi nstdeyim. Muayene etti. Kanama olabilir, ilişkiyle alakası yoktur dedi. Pazartesi tekrar bakacak.İnşaallah normal bi durumdur haber et bize de .
Bencede yaaa 30 lu haftadan sonra başlayan şeyi 40 da yaşamaya başladım şaka gibi
Ah canım Allah razı olsun valla artık günler geçmiyor stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil . Rabbim hepimize gönlümüze göre kendi sancımızla normal doğumlar nasip etsin hayırla sağlıkla inşaallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?