2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En iyisini yapmış ben bu durumdayken suyum geldiği için daha fazla bekleyemedim ve önce suni denedik ama yine bebek inmedi. Yaptığım hareketin egzersizin haddi hesabı yoktu, nts dışında yatağa yatmadım desem yeri ama inmeyince inmiyor o zaman da suni almanin hiç bir anlamı yok
Benim doktorum söyledi normal doğurtma takıntısı olduğu halde hem de, geçenlerde bir hastam 10 cm açıldı ama bebeğin başı inmedi mecburen sezaryenle bitti sonu dedi.
Kızlar bebişlere hangi marka D vitamini kullanıyorsunuz? Bana sağlık ocağından Monovit D3 verdiler doktorda kullan onu falan dedi.
Venatura kids kullanıyoruz biz. Doktor bir kağıt verdi elimize bunu alın d bir olaral.diye, abisinin de kullandığı bu marka var evde dedim hepsi aynı zaten evdekini kullanabilirsin dedi.

Benim doula, doktor hanım 37. Haftadan sonra ilişki tavsiye etmiyor, orgazm olmazsa rahim yanlış kasılıyor dedi ama doktorum böyle bi uyarı yapmadi o yüzden emin değilim. En son doğum konferansında doğuma etkisi yok dendi falan dedi ama yıllardır hep spermin içindeki bilmemne maddesi doğumu tetikler diye çalışmalar var. Hadi diyelim yarari yok ama zararı olacağını da sanmam. Amaaaan doğumdan sonra lohusalık falan girecek araya bence son zamanları değerlendirmek lazım

Ben de öyle düşünüyordum ama böyle sonuçlanınca eşim de üzüldü.ben rahatım ama ona anlatmak biraz zor. Ne yaparsam yapayım zamanını bekleyecek gibi geliyor artık. Baya bir şey denedim. Hayırlısı bakalım

Sezeryanda normal doguma göre daha az oluyormus kanama , az olması beni de sevindirdi valla bu sıcakta ped hiç cekilmiyor ki saat bası değiştirmeme ragmebin mantar enfeksiyonu oldum bile 3 4 günde, su an gecti cok sukur
Benim iki sezeryan da 50 gün sürmüştü kanama. Bunda da şimdilik devam. Bünyeyle alakalı bence

Ooo bebegin kafasina degmesi imkansiz oyle bisey olmasi icin senin acilmanin baya bi fazla olup bebegin basinin iyice asagi inmis olmasi gerek iliski, hurma, adacayi birde ahududu yapragi beni baya hizlandirdi hic ummadigim bi haftada dogurtturdu
Adaçayı ve ahududunun çayını mi yaptın,nasıl yaptin

Genelik testi sonucum ne demek oluyor bu ilk 5 dk da belirdi

Eklentiler

• EA327450-6518-46D1-B2EA-108B7A4841D2.webp
    19 KB · Görüntüleme: 60
Benm bebek kanalda degildi. Dogumdan once sanci odasinda beni bi kac kez ikindirdilar 8 cmken. Sonra muayene ettiler kafa gorunuyo. Eger inmemis olsaydi yine yurutup ikin diceklerdi. Sancincekerken ilk bebegimde hep popomda baski vardi mesela. Ama bunda baski yoktu da kanalda.olmadigindan

Beyaz cizgi olmucak ki iste canim kirmizi olmali kuruma cizgisi diyolar ona sanki regl tarihin gecti mi ?
Gecti tabikş 13 gun oldu bugun kuruma cizgisi olaba kadar durmadı idrar doktum kırmızı ckınca arkasından bu cıktı

Gecti tabikş 13 gun oldu bugun kuruma cizgisi olaba kadar durmadı idrar doktum kırmızı ckınca arkasından bu cıktı
Negatif gorunuyor canim 2 cizgide belirgin olmaliydi o kadar gecikmeye istersen kan ver icin rahat etsin kanda kesin cikar varsa

Açılman yoksa ve başkaca bı sıkıntın yoksa eve geri gelmeni tavsiye ederim
Eve geri geldim
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Aynısını soyledi doktorum banada pazartesi gel dedi tekrar Açıklık bakarız dedi çok yürü dedi haftasonu ormanda 3 saat en az dedi
İnmıyo bu bebekler tek caresi yürüyüş 2 saat kadar yürüdün mü dedi dr 1 saat I gecti dedim ama pilates vs mekik yüzme falan yok 3 saat yürü dedi her gün
Bende bu hafta gece 3 te uyanıyorum bel ve kasik ağrısına yalancı sancılar kandırıyorlar bizi

Uf yaa benim de karnım acayip büyük,geçen gün başka bı doktor bı hafta öncekinden daha dusuk kiloda ölçtü,bir de 5kiloya kadar normal dogurulabilir demez mi sanırsın kendi hergun doguruyor
Beni annem 5 kilo doğurmuş kendi doktorum biz ona doğurmak değil yarılmak diyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…