Ozaman yoktur bosuna umıtlendımNegatif gorunuyor canim 2 cizgide belirgin olmaliydi o kadar gecikmeye istersen kan ver icin rahat etsin kanda kesin cikar varsa
Amin canım çok sağolSelam. Allah anali babali buyutsun. Tebrik.eserim. Hayirli olsun. Bebeini saglikla kucagina almana cok sevindim. Kilosu, dogum haftasi neydi?
3 saat yürümek medir yaaa şaka mı o doktor ben yarım saat ancak yürüyorumEve geri geldim
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Aynısını soyledi doktorum banada pazartesi gel dedi tekrar Açıklık bakarız dedi çok yürü dedi haftasonu ormanda 3 saat en az dedi
İnmıyo bu bebekler tek caresi yürüyüş 2 saat kadar yürüdün mü dedi dr 1 saat I gecti dedim ama pilates vs mekik yüzme falan yok 3 saat yürü dedi her gün
Bende bu hafta gece 3 te uyanıyorum bel ve kasik ağrısına yalancı sancılar kandırıyorlar bizi
Beni annem 5 kilo doğurmuş kendi doktorum biz ona doğurmak değil yarılmak diyoruz dedi
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün canımMerhaba kızlar biz bugün 16.09da kavuştuk çok şükürmüsait zamanımda doğum hikayemi paylaşacağım 2750 kg 49 cm boy 39+2de doğmuş oldu @Mirune
Bir çok ortak yönümüz olmuş o yüzden seni çok iyi anlıyorum. En son hiç bir yerde rahat edemeyince cekyati açtık yanıma da reflü yatağı aldık park yatağı kaldırdıkMerhaba kızlar,
Ben de yazmaya başlıyorum hep yarım kalıyor birşeyden dolayı sonra 10 larca sayfa da geçmiş oluyor.
10 Ağustos sabahı sezaryen oldum 2. Denemede spinal tuttu doktor anestezi doktoru tüm ameliyat ekibi çok iyiydi. Kızım güzelce doğdu. Eşimle bebeği gönderdiler ve benim içimi temizleyip dikişleri yaptılar bu sürede midem bulandı ama iğneyle durdurdular. Uyku isteğim çok oldu ama kızım o kadar tatlıydı ki onu daha erken göreyim diye uyumadım resmen. Odaya çıktım o arada oğlumla kızımı tanıştırmışlar odaya kızımı oğlum getirdiçok duygusal. Çok şükür hiç başım ağrımadı. Sütüm gelmezse diye yanima promalt almıştım ve annemin yaptığı vişne suyunu almıştım. Su içmeme kahve içmeme izin verdiler. Sütüm de vardı hemen emzirdim. Ama gece ağlayınca sütüm yetmemiştir diye mama vermek istediler ben de tamam dedim. Gece hemşiresi nerdeyse 50 Cc mama verdi yuh. Ara ara kusuyor diye uyuyamadım. Tırnakları çok uzun eldiven çıkıyor yüzünü çizer diye uyuyamadım. Zaten önceki gece de uyumamıştım yaklaşık 2 buçuk gece uyku tutmadı. Gazım 1 gün sonra çıktı sondayı da çıkarttılar ama hiç acımadı çok şaşırdım. Tuvaletim vardı ama yapamıyordum. Duş yapmak istedim hemen su geçirmez bant yapıştırdılar duş aldım çok iyi geldi olabildiğince yürümeye çalıştım. Ama yine engelli penguen gibi yürüyordum. Cuma akşam üstü çıkmadan önce memelerim taş gibi oldu mu hemen makina getirdiler sağdım birazını şırıngayla verdik kalanı yanıma aldım çıktık. Eve geldik hadiii yataklar biri yüksek ve yumuşak yatsam kalkamıyorum hiç bir yerde rahat edemedim ağlıyorum. Bebek iyi ama park yatağa yatırsam göremiyorum ya bebek arabasına yatırdım oğlumun odasındaki yatağa yattım onu da yanıma koydum arabayla. İlk gece kalkmakta çok zorlandım. Her gün duş aldım memelerim durmadan taş gibi oluyordu. Kız kardeşim ütüyle havlu ısıtıyor memenin üstüne koyup sağıyordum. Kızım da emiyordu ama çok fena yara oldu memelerim çünkü biri zaten oğlumdan kalma yamulmuştu Hala memelerim yara ama emziriyorum ağlaya ağlaya. Kızımda hastaneden çıkarken sarılık 7 idi 5. Gün 8 olmuş kilosu doğduğunda 2.970 di hastaneden çıkarken 2.680 di 5. Gün 2.800 dü. Kontrolde dil bağı olduğu ortaya çıktı 5. Gün dil bağını kestirdik Yavrum yaaa. Dün göz enfeksiyonu oldu şimdi damla başladık. Resmen kucağımdan indirmek istemiyorum kızımı. Çok minnoş çıtıpıtı oğlumdan 1 kilo küçük bebek olunca çok küçük göründü. Her şeyin içinde kayboluyor. Bugün göbek bağımız düştü.
Çok şükür oğlum da hiç sorun çıkarmadı inşallah böyle devam eder.
H Humpdumplady Valla korkutmak gibi olmasın ama ben yürüyordum 3 saat3 saat yürümek medir yaaa şaka mı o doktor ben yarım saat ancak yürüyorum
En önce istediğimiz tabiki de evladımızın sağlığı . Hayırla gelsinler inşaallah . Ama günler gerçekten çok ağır geçiyor . Rabbim yoluna koysun inşaallahŞimdi nstdeyim. Muayene etti. Kanama olabilir, ilişkiyle alakası yoktur dedi. Pazartesi tekrar bakacak.ben 41e doğru gidiyorum baya baya
Yok canım ben beklemeye devamCanim dogum yapmadinmi kac haftalik oldu
Masallah baya akici yazmissin sag saglim aldin kucagina sukur bende bi dogursalardi yazacaktim bekliyorum bakalimMerhaba kızlar,
Ben de yazmaya başlıyorum hep yarım kalıyor birşeyden dolayı sonra 10 larca sayfa da geçmiş oluyor.
10 Ağustos sabahı sezaryen oldum 2. Denemede spinal tuttu doktor anestezi doktoru tüm ameliyat ekibi çok iyiydi. Kızım güzelce doğdu. Eşimle bebeği gönderdiler ve benim içimi temizleyip dikişleri yaptılar bu sürede midem bulandı ama iğneyle durdurdular. Uyku isteğim çok oldu ama kızım o kadar tatlıydı ki onu daha erken göreyim diye uyumadım resmen. Odaya çıktım o arada oğlumla kızımı tanıştırmışlar odaya kızımı oğlum getirdiçok duygusal. Çok şükür hiç başım ağrımadı. Sütüm gelmezse diye yanima promalt almıştım ve annemin yaptığı vişne suyunu almıştım. Su içmeme kahve içmeme izin verdiler. Sütüm de vardı hemen emzirdim. Ama gece ağlayınca sütüm yetmemiştir diye mama vermek istediler ben de tamam dedim. Gece hemşiresi nerdeyse 50 Cc mama verdi yuh. Ara ara kusuyor diye uyuyamadım. Tırnakları çok uzun eldiven çıkıyor yüzünü çizer diye uyuyamadım. Zaten önceki gece de uyumamıştım yaklaşık 2 buçuk gece uyku tutmadı. Gazım 1 gün sonra çıktı sondayı da çıkarttılar ama hiç acımadı çok şaşırdım. Tuvaletim vardı ama yapamıyordum. Duş yapmak istedim hemen su geçirmez bant yapıştırdılar duş aldım çok iyi geldi olabildiğince yürümeye çalıştım. Ama yine engelli penguen gibi yürüyordum. Cuma akşam üstü çıkmadan önce memelerim taş gibi oldu mu hemen makina getirdiler sağdım birazını şırıngayla verdik kalanı yanıma aldım çıktık. Eve geldik hadiii yataklar biri yüksek ve yumuşak yatsam kalkamıyorum hiç bir yerde rahat edemedim ağlıyorum. Bebek iyi ama park yatağa yatırsam göremiyorum ya bebek arabasına yatırdım oğlumun odasındaki yatağa yattım onu da yanıma koydum arabayla. İlk gece kalkmakta çok zorlandım. Her gün duş aldım memelerim durmadan taş gibi oluyordu. Kız kardeşim ütüyle havlu ısıtıyor memenin üstüne koyup sağıyordum. Kızım da emiyordu ama çok fena yara oldu memelerim çünkü biri zaten oğlumdan kalma yamulmuştu Hala memelerim yara ama emziriyorum ağlaya ağlaya. Kızımda hastaneden çıkarken sarılık 7 idi 5. Gün 8 olmuş kilosu doğduğunda 2.970 di hastaneden çıkarken 2.680 di 5. Gün 2.800 dü. Kontrolde dil bağı olduğu ortaya çıktı 5. Gün dil bağını kestirdik Yavrum yaaa. Dün göz enfeksiyonu oldu şimdi damla başladık. Resmen kucağımdan indirmek istemiyorum kızımı. Çok minnoş çıtıpıtı oğlumdan 1 kilo küçük bebek olunca çok küçük göründü. Her şeyin içinde kayboluyor. Bugün göbek bağımız düştü.
Çok şükür oğlum da hiç sorun çıkarmadı inşallah böyle devam eder.
Sağlık ocağının verdiğinin içeriği temiz mi değil mi o kısmını bilmiyorum ama bana da hemşire emilim olarak diğerleri daha iyidir bir araştırın dedi, eczane de ocean tavsiye etti, ben de onu kullanıyorum. Spreyi var bir fıs sıkılıyor ama öğürüyo yavrum sıkınca, hoşuna gitmiyo hemen peşine memeyi sokuyorum ağzınaTam adı nedir canım linki var mı?
Maasallah tosbige daha bizimki 3420 gramcıkkkOglumu asmye goturdum bugun. 4130 olmus. Modum yukseldi sutum yetmio hep aglio ac kalio die dusunuyodum kalmiyomus
Gecen hafta bizimki de 3500 falandi toplandikca hizlaniyo kilo alimlari galibaMaasallah tosbige daha bizimki 3420 gramcıkkk
Ayyy hadi gözün aydın . Rabbim analı babalı büyütsün sizlere bağışlasın inşaallah canım . Darısı bizlere . Sahi kaç kişi kaldık 3 4 anca varız heralde . Bizde sağ salim kurtulalım inşaallahSelam kizlar oğlumla kavuştuk çok şükür ❤
Doğumum sabah 6 da yatisimla 7ye digru ameliyathaneye digru yol almamla basladi aşiri heycanliydim bol bol salavat cektim kendimi sakinlestirmek icin eşimden ayrilirken bi aglama aldi benianestezi doktoru sakinlestirdi sagolsun ayy hic bu kadar her yerimi meydana dökmemistim çok utandim epidural takilirken vs hiç birsey hissetmedim ilk seferde de taktı doktor doğumum çok güzeldi hızlı seri bi şekilde cok sukur agrim az epidural cikinca anamizinkini görürmüyüz bilmem benim tembel tavuk oglum memeyi agzina aliyor asla emmiyor silikon uç takarsam cok cok emiyor hemsire gogus ucun iyi tembelliginden emmiyor dedi ama bende silikon ucla süt iciyormuş hissi vermiyor ama 2 çiş 2 kaka yapti simdilik benden bu kadar ❤
Epidural derken normal doğum mu yaptınız yani? Sezeryan mi yazacaktiniz yoksa?Selam kizlar oğlumla kavuştuk çok şükür ❤
Doğumum sabah 6 da yatisimla 7ye digru ameliyathaneye digru yol almamla basladi aşiri heycanliydim bol bol salavat cektim kendimi sakinlestirmek icin eşimden ayrilirken bi aglama aldi benianestezi doktoru sakinlestirdi sagolsun ayy hic bu kadar her yerimi meydana dökmemistim çok utandim epidural takilirken vs hiç birsey hissetmedim ilk seferde de taktı doktor doğumum çok güzeldi hızlı seri bi şekilde cok sukur agrim az epidural cikinca anamizinkini görürmüyüz bilmem benim tembel tavuk oglum memeyi agzina aliyor asla emmiyor silikon uç takarsam cok cok emiyor hemsire gogus ucun iyi tembelliginden emmiyor dedi ama bende silikon ucla süt iciyormuş hissi vermiyor ama 2 çiş 2 kaka yapti simdilik benden bu kadar ❤
Nasıl emziriyorum mama veriyor musun. Ben günde bı kere yatarken mama veriyorum onun dışında hep emziriyorum.Oglumu asmye goturdum bugun. 4130 olmus. Modum yukseldi sutum yetmio hep aglio ac kalio die dusunuyodum kalmiyomus
Benim herifde vuruyom diye kızıyo bacım hayat işteEmziriyorsan sen kendin bir kaşık kimyon ye. İnan etkisine şok olacaksın. Az bir çorbaya falan karıştır, yut. Bebeğe kimyon çayı falan icirenler var ama ben ilk 6 ay sadece anne sütü taraftarlarındanim.
Bir de bazen sırtına vuruyoruz ama tekniğimiz yanlış olabiliyor. Oğlumda midesi omzunuza gelsin sırtına vurun derlerdi. Bu sefer bebek hemşiresi başka bir tutuş gösterdi kesinlikle daha etkili.
Bebeğin poposunun altına bir elini yerleştiriyorum bacaklarını da azıcık topluyorsun sonra bezinin hemen üstüne pat patliyorsun çok daha hızlı gaz çıkarıyor. İnternetten başka tekniklere de bakabilirsin sizin bebeğe hangisi uyarsa ona devam edersin. Bir de kibar vurmayacaksin biraz güçlü vurmak gerekiyor. Benim eşim iri biraz, eli de ağır o azıcık vurdu mu hemen çıkıyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?