2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar bebem baya bi sarı renk kusmus endişelendim neden acaba normal mi bu? Bir de göbeği dustukten 8 gün sonra bugun göbeği hafif bi kanamıs neden olabilir

3 saat yürümek medir yaaa şaka mı o doktor ben yarım saat ancak yürüyorum

Bir çok ortak yönümüz olmuş o yüzden seni çok iyi anlıyorum. En son hiç bir yerde rahat edemeyince cekyati açtık yanıma da reflü yatağı aldık park yatağı kaldırdık

O taşlaşan göğüsler çok fena yaa benim hala tam normale dönmedi ama ilk zamanlara göre daha iyi. Uçları da yara mi oldu hassaslasti mı anlamadım ilk emmeye başladığında 1 dk kadar falan çok caiyor sonra geçiyor. Kanama falan yok ama anlamadım neden böyle oluyor.

Doğum öncesi normal doğurmaya çalışırken uyuyamadım sonrası bebeğe bakicam diye sonra da basım agrimasin diye tükettiğim kafein miktarı fazla olduğu için derken kaç gün uykusuz kaldım.

Bizim kızin doğuştan göz enfeksiyonu vardı çocuk doktoru masaj ve damla verdi. Çayla silin dedi. Sağlık ocağındaki doktor çayla silmeyin demiştir siz yanlış anlamışsinizdir diyo yok dedim silin dedi eminim

3 saat yürümek medir yaaa şaka mı o doktor ben yarım saat ancak yürüyorum
H Humpdumplady Valla korkutmak gibi olmasın ama ben yürüyordum 3 saat Son zamanlarda düzenli yürüyüş yaptıysan gözünde büyütme havalar da fena değil yürürsün

Şimdi nstdeyim. Muayene etti. Kanama olabilir, ilişkiyle alakası yoktur dedi. Pazartesi tekrar bakacak.ben 41e doğru gidiyorum baya baya
En önce istediğimiz tabiki de evladımızın sağlığı . Hayırla gelsinler inşaallah . Ama günler gerçekten çok ağır geçiyor . Rabbim yoluna koysun inşaallah

Masallah baya akici yazmissin sag saglim aldin kucagina sukur bende bi dogursalardi yazacaktim bekliyorum bakalim

Tam adı nedir canım linki var mı?
Sağlık ocağının verdiğinin içeriği temiz mi değil mi o kısmını bilmiyorum ama bana da hemşire emilim olarak diğerleri daha iyidir bir araştırın dedi, eczane de ocean tavsiye etti, ben de onu kullanıyorum. Spreyi var bir fıs sıkılıyor ama öğürüyo yavrum sıkınca, hoşuna gitmiyo hemen peşine memeyi sokuyorum ağzına

Selam kizlar oğlumla kavuştuk çok şükür ❤

Doğumum sabah 6 da yatisimla 7ye digru ameliyathaneye digru yol almamla basladi aşiri heycanliydim bol bol salavat cektim kendimi sakinlestirmek icin eşimden ayrilirken bi aglama aldi beni anestezi doktoru sakinlestirdi sagolsun ayy hic bu kadar her yerimi meydana dökmemistim çok utandim epidural takilirken vs hiç birsey hissetmedim ilk seferde de taktı doktor doğumum çok güzeldi hızlı seri bi şekilde cok sukur agrim az epidural cikinca anamizinkini görürmüyüz bilmem benim tembel tavuk oglum memeyi agzina aliyor asla emmiyor silikon uç takarsam cok cok emiyor hemsire gogus ucun iyi tembelliginden emmiyor dedi ama bende silikon ucla süt iciyormuş hissi vermiyor ama 2 çiş 2 kaka yapti simdilik benden bu kadar ❤

Ayyy hadi gözün aydın . Rabbim analı babalı büyütsün sizlere bağışlasın inşaallah canım . Darısı bizlere . Sahi kaç kişi kaldık 3 4 anca varız heralde . Bizde sağ salim kurtulalım inşaallah

Canını yakar gibi sesinin son halini kullanıyor kuş gibi oluyo gaz mi birikiyor içinden geriliyo kasılıyor iki elimle zor zannediyorum. sizde de oluyor mu napayım

Epidural derken normal doğum mu yaptınız yani? Sezeryan mi yazacaktiniz yoksa?

Oglumu asmye goturdum bugun. 4130 olmus. Modum yukseldi sutum yetmio hep aglio ac kalio die dusunuyodum kalmiyomus
Nasıl emziriyorum mama veriyor musun. Ben günde bı kere yatarken mama veriyorum onun dışında hep emziriyorum.

Benim herifde vuruyom diye kızıyo bacım hayat işte kimyonu deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…