2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğim göğüste biriken sütü emip bitirdikten sonra akış hızı istediği gibi olmadığında sinirleniyor memeyle kavga edip ağlıyor. Doymadı sanıyorum üzülüyorum sizde de var mı böyle bi durum kızlar?

Tıbbi aromatik yağlarla ilgilenen ve tavsiye eden doktorlar az ya o yüzden merak ettim doktor kim diye. İki tane tanımıştım onlarsa vefat etti
Amincanım dualarımız seninle ne demek bu ara da hikayemiz cok benziyor bana da doktorum çatın cok müsait seni sezeryana alırsam cok üzülürüm demişti ve ben kaç kez sezeryan diye direttiğim halde en son dedim ki ben kendime güvenmiyorum siz bana nasıl güveniyorsunuz sana degil çatı muaynene güveniyorum demişti oyle de oldu yani doktorunu dinle mutlaka pişman olmazsın canım benim doktorum da ağırlıklı sezeryan yapan bir doktor olmasına rağmen kan şekerime bakarken ki iğneden korkan ben normal dogurdum yani rüya gibi geliyor hala sen de bir avaz da kurtul insalalh

Ya bi kaç gündür az az olan dün bugün artan bi ishali var muhtemelen alerji bizim Ki nasıl tespit edicem bunu hiç bilmiyorum benim yediklerimden geçiyor muhtemelen süt ürünü tüketmeyi bıraktım yarın doktora gidip kaka testi veririz enfeksiyon yoksa yüzde yüz alerji ama neye karşı cok zor tespit etmek

Saglıkla gelsin inşallah bende açılmayı görürüm

Gecti tabikş 13 gun oldu bugun kuruma cizgisi olaba kadar durmadı idrar doktum kırmızı ckınca arkasından bu cıktı
Test bozuk muhtemelen 13gün geçmiş regl olmamışsınız bence direk doktora gidin ultrasonla baksınlar. Yada bu ay adet görmediniz

Oglumu asmye goturdum bugun. 4130 olmus. Modum yukseldi sutum yetmio hep aglio ac kalio die dusunuyodum kalmiyomus
Maşallah 2.900 dogmus listeden baktım çok güzel kilo almıs canım üstelik 1ay dolmamıs bile ay sonu 1.5kiloya ulaşır inşallah benim boncukta güzel alır 1ay sonunda. hiç kilo vermedi hastane çıkışı hep alıma geçti bakalım

Kızlar sol göğsüm tıkanık gibi. Ağrıyor ve mesela sağdan durup dururken bile süt damlarken soldan hiç damlamıyor. Napabilirim

Kızlar deli gibi vajina ağrısı çekiyorum özellikle içi inanılmaz sızlıyor. Yatıyorum kalkmaya çalışıyorum o kadar ağrıyor ki yataktan kalkamıyorum . Neden olur vajina ağrısı ?

Canını yakar gibi sesinin son halini kullanıyor kuş gibi oluyo gaz mi birikiyor içinden geriliyo kasılıyor iki elimle zor zannediyorum. sizde de oluyor mu napayım
Gaz sancisi gelince yapiyo benimki oyle seyler
Hic almamis gibi geliyodu bana ama almis cok sasirdim. Evde de tartiyodum ama evdeki dogru cikmiomus sanirim. Hepimizinki guzel guzel buyusunler insallah
Kızlar sol göğsüm tıkanık gibi. Ağrıyor ve mesela sağdan durup dururken bile süt damlarken soldan hiç damlamıyor. Napabilirim
Canim emzirirken memeye yukardan uca dogru masaj yap o sertligi daire seklinde ov. Bi de sicak su torbasi koyup sagabilirsin. Elle sagim da cok ise yariyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…