2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar deli gibi vajina ağrısı çekiyorum özellikle içi inanılmaz sızlıyor. Yatıyorum kalkmaya çalışıyorum o kadar ağrıyor ki yataktan kalkamıyorum . Neden olur vajina ağrısı ?
Bende de varya artık o kadar çok benzemeye başladık ki bir araya gelip doğum duasına çıkalım bence önce hangimiz doğuracak çok merak ediyorum. Dalgaya vurmaya başladım her şeyi. Bir yandan hurma, bir yandan kafayı yiyorum.

valla o kadar dua ediyorum ki artık Rabbim ne hayırlı ise onu versin inşaallah . Önce hangimiz doğurur bilmiyorum valla iyi olan kazansın be yavru ahahahah

Kızlar deli gibi vajina ağrısı çekiyorum özellikle içi inanılmaz sızlıyor. Yatıyorum kalkmaya çalışıyorum o kadar ağrıyor ki yataktan kalkamıyorum . Neden olur vajina ağrısı ?
Çatı ağrısı o sanırım. Bende de baya bi haftadır var. Bebek baskı yapıyormuş sanırım

Kızlar bebişlere hangi marka D vitamini kullanıyorsunuz? Bana sağlık ocağından Monovit D3 verdiler doktorda kullan onu falan dedi.
Doktor bize Pedia-D verdi. Onu kullanıyoruz. Sağlıkocağı da monovit d3 verdi ama kullanmadık daha.
Ay maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüt kuzunu inşallah ağrın sızın olmaz. Benimde hastane de ağrım yoktu ama ece geldim 3. Gün ölüyordum bol bol kafein ve sıvı tüket. Asla ihmal etme. Benim kızda emmiyor kendi göğsümü hala silikon göğüs ucu kullanıyorum
Aaa benim de öyle yapıyordu bu yüzden mi kavga ediyormuş. Baya sinirleniyor falan.

Yaaa hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün ilk günler zor olsa da toparlıyosun 6 7 güne hiç merak etme. Evde kendini zorlamadan yürüyüşlere devam et., hareket ettikçe açılıyorsun zaten. ilk günler kimsenin sütü yetmez ama sonrasında bebek emdikce gelecektir hatta fazla fazla, yeter ki temnellil yapmasın bebiş

Son 3 4 gündür gaz sorunu ile uğraşıyorduk. O ladar bilgisiziz ki nasıl çıkaracağız ne yapacağız bilmiyorduk. Her yolu her yöntemi denedik ama yanlış deniyormuşuz çocum günlerdir hem bizimle hemde gaz ile savaşıyormuş. Bugün doğrusunu öğrenip sonunda yavrumun gazına derman olabildik.

Canım kedin var sanırım bebeğe nasıl tepki verdi? Benimde köpeğim var ama yanaştıramıyorum çünkü sağı solu belli olmuyor bazen hiç takmıyor bazende kıskanyor

Evet göğüs doluyken her şey çok iyi çok güzel, boşalıp az akmaya başlayınca bi bağırtı bi kavga kopuyor

Dermanı neymiş peki bize de fikir olsun

Nasılmış doğrusu bizde mi yanlış yapıyoruz acaba

Canım kedin var sanırım bebeğe nasıl tepki verdi? Benimde köpeğim var ama yanaştıramıyorum çünkü sağı solu belli olmuyor bazen hiç takmıyor bazende kıskanyor
Ay hiç sorma valla kedim aşırı tepkili. Küstü dikkat çekmek için evin farklı yerlerine mama ve kaka taşımaya başladı. Ama beyseki bu 2 sorunu çözdük. Kızıma ve kızımın olduğu odaya asla girmiyor. Girse bile uzaktan kızgın bir şekilde bakıp geri gidiyor. Hiç alıştıramadım
Evet göğüs doluyken her şey çok iyi çok güzel, boşalıp az akmaya başlayınca bi bağırtı bi kavga kopuyor
Haha aynen öyle. E ağızlarına zorlanmadan geliyor süt öyle olunca tabi
Dermanı neymiş peki bize de fikir olsun
Nasılmış doğrusu bizde mi yanlış yapıyoruz acaba
Forbiome ve nurse harveys kullanmaya başladım bir de kendim kimyon+rezene çayı içiyorum artık. En önemli nokta bacaklarını serbest bırakınca karnına doğru bastırıp çekiyorum bir kaç kere. O zaman hem kaka hem gaz çıkarıyor.

Benmkıde bazen benı rahat bırakıyor cıkmıyor yanıma. Hatta geceleri bizle yatıyor uykusu öyle ağır ki ben gece emzirirken uyanmıyor bile. Bazende kıskancağı tutuyor tip tip peşimde dolanıyor ipeğe yanaşmak istiyor falan. Güvenipte yanaştıramıyorumda bir anda ısırabiliyor çünkü eserekli biraz hem hayvan hem bebek ikisi birlikte baya yorucu oluyor ama ana yüreği işte ikiside evlat

Ee soraydin soylerdik niye bebise eziyet cektirdin bu zmana kadar anam bacim.. damlayi bosver en guzeli bacak hareketleri birde cok zorda kalirsan adacayi yagi topuklara ve karnina sür rezeneden 1 cay kasigi ver bak nasil rahatliyo anasi

Ayyy büyük kavuşma gerçekleşmiş gözün aydın canım Allah analı babalı büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…