- 25 Şubat 2022
- 154
- 311
- 33
Bende de varKızlar deli gibi vajina ağrısı çekiyorum özellikle içi inanılmaz sızlıyor. Yatıyorum kalkmaya çalışıyorum o kadar ağrıyor ki yataktan kalkamıyorum . Neden olur vajina ağrısı ?
Bende de varya artık o kadar çok benzemeye başladık ki bir araya gelip doğum duasına çıkalım bence önce hangimiz doğuracak çok merak ediyorum. Dalgaya vurmaya başladım her şeyi. Bir yandan hurma, bir yandan kafayı yiyorum.
Çatı ağrısı o sanırım. Bende de baya bi haftadır var. Bebek baskı yapıyormuş sanırımKızlar deli gibi vajina ağrısı çekiyorum özellikle içi inanılmaz sızlıyor. Yatıyorum kalkmaya çalışıyorum o kadar ağrıyor ki yataktan kalkamıyorum . Neden olur vajina ağrısı ?
Sona kalanlar olarak dona kaldıkvalla o kadar dua ediyorum ki artık Rabbim ne hayırlı ise onu versin inşaallah . Önce hangimiz doğurur bilmiyorum valla iyi olan kazansın be yavru ahahahah
Bende şimdi mama verdim sustu biraz. Yarından itibaren günde 4 e çıkarayım iki gece iki gündüz vereyim mamayıBi emiyo bi mama veriyorum. Mamadan 2 saat sonra emmek istio emdikten bi saat sonra yine acikio mama veriorum
O yine iyiymiş. Benimki çıkacağını da bilmiyor bence.Benim kız nereden çıkacağını bilemiyor bence ayaklarını sürekli göbeğimin sağımdan itip duruyor karnımdan öylecee çıkamazsın aşağı in kuzumm annemmm diye seviyorum
Ne kadar mama veriyorsun canımBi emiyo bi mama veriyorum. Mamadan 2 saat sonra emmek istio emdikten bi saat sonra yine acikio mama veriorum
Doktor bize Pedia-D verdi. Onu kullanıyoruz. Sağlıkocağı da monovit d3 verdi ama kullanmadık daha.Kızlar bebişlere hangi marka D vitamini kullanıyorsunuz? Bana sağlık ocağından Monovit D3 verdiler doktorda kullan onu falan dedi.
Ay maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüt kuzunuSelam kizlar oğlumla kavuştuk çok şükür ❤
Doğumum sabah 6 da yatisimla 7ye digru ameliyathaneye digru yol almamla basladi aşiri heycanliydim bol bol salavat cektim kendimi sakinlestirmek icin eşimden ayrilirken bi aglama aldi benianestezi doktoru sakinlestirdi sagolsun ayy hic bu kadar her yerimi meydana dökmemistim çok utandim epidural takilirken vs hiç birsey hissetmedim ilk seferde de taktı doktor doğumum çok güzeldi hızlı seri bi şekilde cok sukur agrim az epidural cikinca anamizinkini görürmüyüz bilmem benim tembel tavuk oglum memeyi agzina aliyor asla emmiyor silikon uç takarsam cok cok emiyor hemsire gogus ucun iyi tembelliginden emmiyor dedi ama bende silikon ucla süt iciyormuş hissi vermiyor ama 2 çiş 2 kaka yapti simdilik benden bu kadar ❤
Aaa benim de öyle yapıyordu bu yüzden mi kavga ediyormuş. Baya sinirleniyor falan.Bebeğim göğüste biriken sütü emip bitirdikten sonra akış hızı istediği gibi olmadığında sinirleniyor memeyle kavga edip ağlıyor. Doymadı sanıyorum üzülüyorumsizde de var mı böyle bi durum kızlar?
Yaaa hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün ilk günler zor olsa da toparlıyosun 6 7 güne hiç merak etme. Evde kendini zorlamadan yürüyüşlere devam et., hareket ettikçe açılıyorsun zaten. ilk günler kimsenin sütü yetmez ama sonrasında bebek emdikce gelecektir hatta fazla fazla, yeter ki temnellil yapmasın bebişSelam kizlar oğlumla kavuştuk çok şükür ❤
Doğumum sabah 6 da yatisimla 7ye digru ameliyathaneye digru yol almamla basladi aşiri heycanliydim bol bol salavat cektim kendimi sakinlestirmek icin eşimden ayrilirken bi aglama aldi benianestezi doktoru sakinlestirdi sagolsun ayy hic bu kadar her yerimi meydana dökmemistim çok utandim epidural takilirken vs hiç birsey hissetmedim ilk seferde de taktı doktor doğumum çok güzeldi hızlı seri bi şekilde cok sukur agrim az epidural cikinca anamizinkini görürmüyüz bilmem benim tembel tavuk oglum memeyi agzina aliyor asla emmiyor silikon uç takarsam cok cok emiyor hemsire gogus ucun iyi tembelliginden emmiyor dedi ama bende silikon ucla süt iciyormuş hissi vermiyor ama 2 çiş 2 kaka yapti simdilik benden bu kadar ❤
Canım kedin var sanırım bebeğe nasıl tepki verdi? Benimde köpeğim var ama yanaştıramıyorum çünkü sağı solu belli olmuyorSon 3 4 gündür gaz sorunu ile uğraşıyorduk. O ladar bilgisiziz ki nasıl çıkaracağız ne yapacağız bilmiyorduk. Her yolu her yöntemi denedik ama yanlış deniyormuşuzçocum günlerdir hem bizimle hemde gaz ile savaşıyormuş. Bugün doğrusunu öğrenip sonunda yavrumun gazına derman olabildik.
Evet göğüs doluyken her şey çok iyi çok güzel, boşalıp az akmaya başlayınca bi bağırtı bi kavga kopuyorDoktor bize Pedia-D verdi. Onu kullanıyoruz. Sağlıkocağı da monovit d3 verdi ama kullanmadık daha.
Ay maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüt kuzunuinşallah ağrın sızın olmaz. Benimde hastane de ağrım yoktu ama ece geldim 3. Gün ölüyordum bol bol kafein ve sıvı tüket. Asla ihmal etme. Benim kızda emmiyor kendi göğsümü hala silikon göğüs ucu kullanıyorum
Aaa benim de öyle yapıyordu bu yüzden mi kavga ediyormuş. Baya sinirleniyor falan.
Dermanı neymiş peki bize de fikir olsunSon 3 4 gündür gaz sorunu ile uğraşıyorduk. O ladar bilgisiziz ki nasıl çıkaracağız ne yapacağız bilmiyorduk. Her yolu her yöntemi denedik ama yanlış deniyormuşuzçocum günlerdir hem bizimle hemde gaz ile savaşıyormuş. Bugün doğrusunu öğrenip sonunda yavrumun gazına derman olabildik.
Nasılmış doğrusu bizde mi yanlış yapıyoruz acabaSon 3 4 gündür gaz sorunu ile uğraşıyorduk. O ladar bilgisiziz ki nasıl çıkaracağız ne yapacağız bilmiyorduk. Her yolu her yöntemi denedik ama yanlış deniyormuşuzçocum günlerdir hem bizimle hemde gaz ile savaşıyormuş. Bugün doğrusunu öğrenip sonunda yavrumun gazına derman olabildik.
Ay hiç sorma valla kedim aşırı tepkili. KüstüCanım kedin var sanırım bebeğe nasıl tepki verdi? Benimde köpeğim var ama yanaştıramıyorum çünkü sağı solu belli olmuyorbazen hiç takmıyor bazende kıskanyor
Haha aynen öyle. E ağızlarına zorlanmadan geliyor süt öyle olunca tabiEvet göğüs doluyken her şey çok iyi çok güzel, boşalıp az akmaya başlayınca bi bağırtı bi kavga kopuyor
Dermanı neymiş peki bize de fikir olsun
Forbiome ve nurse harveys kullanmaya başladım bir de kendim kimyon+rezene çayı içiyorum artık. En önemli nokta bacaklarını serbest bırakınca karnına doğru bastırıp çekiyorum bir kaç kere. O zaman hem kaka hem gaz çıkarıyor.Nasılmış doğrusu bizde mi yanlış yapıyoruz acaba
Benmkıde bazen benı rahat bırakıyor cıkmıyor yanıma. Hatta geceleri bizle yatıyor uykusu öyle ağır ki ben gece emzirirken uyanmıyor bile. Bazende kıskancağı tutuyor tip tip peşimde dolanıyor ipeğe yanaşmak istiyor falan. Güvenipte yanaştıramıyorumda bir anda ısırabiliyor çünkü eserekli birazAy hiç sorma valla kedim aşırı tepkili. Küstüdikkat çekmek için evin farklı yerlerine mama ve kaka taşımaya başladı. Ama beyseki bu 2 sorunu çözdük. Kızıma ve kızımın olduğu odaya asla girmiyor. Girse bile uzaktan kızgın bir şekilde bakıp geri gidiyor. Hiç alıştıramadım
Haha aynen öyle. E ağızlarına zorlanmadan geliyor süt öyle olunca tabi
Forbiome ve nurse harveys kullanmaya başladım bir de kendim kimyon+rezene çayı içiyorum artık. En önemli nokta bacaklarını serbest bırakınca karnına doğru bastırıp çekiyorum bir kaç kere. O zaman hem kaka hem gaz çıkarıyor.
Benim kız nereden çıkacağını bilemiyor bence ayaklarını sürekli göbeğimin sağımdan itip duruyor karnımdan öylecee çıkamazsın aşağı in kuzumm annemmm diye seviyorum
Benimki daha beter git gide yukarı çıkıyorO yine iyiymiş. Benimki çıkacağını da bilmiyor bence.
Ee soraydin soylerdik niye bebise eziyet cektirdin bu zmana kadar anam bacim.. damlayi bosver en guzeli bacak hareketleri birde cok zorda kalirsan adacayi yagi topuklara ve karnina sür rezeneden 1 cay kasigi ver bak nasil rahatliyo anasiAy hiç sorma valla kedim aşırı tepkili. Küstüdikkat çekmek için evin farklı yerlerine mama ve kaka taşımaya başladı. Ama beyseki bu 2 sorunu çözdük. Kızıma ve kızımın olduğu odaya asla girmiyor. Girse bile uzaktan kızgın bir şekilde bakıp geri gidiyor. Hiç alıştıramadım
Haha aynen öyle. E ağızlarına zorlanmadan geliyor süt öyle olunca tabi
Forbiome ve nurse harveys kullanmaya başladım bir de kendim kimyon+rezene çayı içiyorum artık. En önemli nokta bacaklarını serbest bırakınca karnına doğru bastırıp çekiyorum bir kaç kere. O zaman hem kaka hem gaz çıkarıyor.
Ayyy büyük kavuşma gerçekleşmiş gözün aydın canım Allah analı babalı büyüsün inşallahSelam kizlar oğlumla kavuştuk çok şükür ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?