- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Çaresi bu dedi yani bende 1 saat bilemedin 1.5 artırmam lazım ya3 saat yürümek medir yaaa şaka mı o doktor ben yarım saat ancak yürüyorum
Gozun aydınSelam kizlar oğlumla kavuştuk çok şükür ❤
Doğumum sabah 6 da yatisimla 7ye digru ameliyathaneye digru yol almamla basladi aşiri heycanliydim bol bol salavat cektim kendimi sakinlestirmek icin eşimden ayrilirken bi aglama aldi benianestezi doktoru sakinlestirdi sagolsun ayy hic bu kadar her yerimi meydana dökmemistim çok utandim epidural takilirken vs hiç birsey hissetmedim ilk seferde de taktı doktor doğumum çok güzeldi hızlı seri bi şekilde cok sukur agrim az epidural cikinca anamizinkini görürmüyüz bilmem benim tembel tavuk oglum memeyi agzina aliyor asla emmiyor silikon uç takarsam cok cok emiyor hemsire gogus ucun iyi tembelliginden emmiyor dedi ama bende silikon ucla süt iciyormuş hissi vermiyor ama 2 çiş 2 kaka yapti simdilik benden bu kadar ❤
Tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun. Saglikla kucagina almana cok sevindim. Hep guzel haberler.Selam kizlar oğlumla kavuştuk çok şükür ❤
Doğumum sabah 6 da yatisimla 7ye digru ameliyathaneye digru yol almamla basladi aşiri heycanliydim bol bol salavat cektim kendimi sakinlestirmek icin eşimden ayrilirken bi aglama aldi benianestezi doktoru sakinlestirdi sagolsun ayy hic bu kadar her yerimi meydana dökmemistim çok utandim epidural takilirken vs hiç birsey hissetmedim ilk seferde de taktı doktor doğumum çok güzeldi hızlı seri bi şekilde cok sukur agrim az epidural cikinca anamizinkini görürmüyüz bilmem benim tembel tavuk oglum memeyi agzina aliyor asla emmiyor silikon uç takarsam cok cok emiyor hemsire gogus ucun iyi tembelliginden emmiyor dedi ama bende silikon ucla süt iciyormuş hissi vermiyor ama 2 çiş 2 kaka yapti simdilik benden bu kadar ❤
Bence bu çocuklar ileride tanışmalı yaBenimki daha beter git gide yukarı çıkıyorçıkış yolunu ağzım falan zannediyor heralde
kimyon ve rezeneyi aktardan mı aldın canım yoksa hazır çayları mı varAy hiç sorma valla kedim aşırı tepkili. Küstüdikkat çekmek için evin farklı yerlerine mama ve kaka taşımaya başladı. Ama beyseki bu 2 sorunu çözdük. Kızıma ve kızımın olduğu odaya asla girmiyor. Girse bile uzaktan kızgın bir şekilde bakıp geri gidiyor. Hiç alıştıramadım
Haha aynen öyle. E ağızlarına zorlanmadan geliyor süt öyle olunca tabi
Forbiome ve nurse harveys kullanmaya başladım bir de kendim kimyon+rezene çayı içiyorum artık. En önemli nokta bacaklarını serbest bırakınca karnına doğru bastırıp çekiyorum bir kaç kere. O zaman hem kaka hem gaz çıkarıyor.
Gaz benim korkulu rüyam yaEe soraydin soylerdik niye bebise eziyet cektirdin bu zmana kadar anam bacim.. damlayi bosver en guzeli bacak hareketleri birde cok zorda kalirsan adacayi yagi topuklara ve karnina sür rezeneden 1 cay kasigi ver bak nasil rahatliyo anasi
70 90 cc arasi veriyorumNe kadar mama veriyorsun canım
Yok canım ben beklemeye devam10. Ayımı doldurmak üzereyim
Dün doktora gittik biz de uzamış sarılık için tavsiye edilen iyi Bi doktora, mama verme diyo günde bi ver diyo. Bu gece bi saat bile dolmadan uyandı emzirdim cocuk hala aclık cekiyor, sağacak süt de yok memede, mecbur mama vercezBende şimdi mama verdim sustu biraz. Yarından itibaren günde 4 e çıkarayım iki gece iki gündüz vereyim mamayı
Ben bu mama karsiti doktor hemsireleri anlamiyorum. Napsin doymayan bebeye annesi. Pide mi yedirsin ne demek mama vermeDün doktora gittik biz de uzamış sarılık için tavsiye edilen iyi Bi doktora, mama verme diyo günde bi ver diyo. Bu gece bi saat bile dolmadan uyandı emzirdim cocuk hala aclık cekiyor, sağacak süt de yok memede, mecbur mama vercez
O genelde gobrgin kurumamıs kısmı oluyor, bir iki gün takip et bakalım kuruyor mu yoksa drdiğin gibi sulu mu kalıyor akıntı oluyor muKizlar benim oglumun göbek bağı düşmedi hala doktora kontrole goturdugumuzde göbeği biraz kizarmis dedi ampul var onu verdi 1 sefer döktüm soracagim oki göbek bağının arka tarafında yani gobeginin ic kısmında bi sarı su gibi birşey var iltihap diye korkuyorum iltihap değildir demi kizlar Bu arada bugün oğlum 11 günlük olduk galiba 9 'unda dogdu iste
Burası konya ben etli ekmek yediririm artık doktora göre, doymuyor yetmiyor diyorum bi kere mama verebilirsin diyo bi mama dişinin kovuguna gitmez yavrumunBen bu mama karsiti doktor hemsireleri anlamiyorum. Napsin doymayan bebeye annesi. Pide mi yedirsin ne demek mama verme
Ogrenmeyle alakasi yok ki canim ben bile yapamiyorum bazen tam doymayinca bebek cikartmiyo gazini Birde sen yedigine ictigine dikkat edeceksin gaz sanci yapacak seyleri yeme o zman pek gazi olmazGaz benim korkulu rüyam yaomzuma alıyorum tıpışlıyorum yüzüstü yatırıyorum tıpışlıyorum ayaklarını hareket ettiriyorum karnına masaj yapıyorum yine de tam çıkarttıramıyorum gaz çıkarttırmayı öğrenemedim hala ben de kendi kendine debeleniyo bebem bazen çıkarıyor bazen çıkaramıyor
Kiraz cekirdekli gaz gidericileri denedin mi böyle kucucuk su tulumu gibi olan var bende arkadasım verdi onun bebeğinde cok işe yaramıs ben daha kullanmadım. Mikrodalgada ısıtıp bebeğin karnına ayagına koyuyorsun gazı alıyormus, sanırım gobek bandı ve patik seklinde olan da var, bi denemekte fayda var benceSon 3 4 gündür gaz sorunu ile uğraşıyorduk. O ladar bilgisiziz ki nasıl çıkaracağız ne yapacağız bilmiyorduk. Her yolu her yöntemi denedik ama yanlış deniyormuşuzçocum günlerdir hem bizimle hemde gaz ile savaşıyormuş. Bugün doğrusunu öğrenip sonunda yavrumun gazına derman olabildik.
Dün doktora gittik biz de uzamış sarılık için tavsiye edilen iyi Bi doktora, mama verme diyo günde bi ver diyo. Bu gece bi saat bile dolmadan uyandı emzirdim cocuk hala aclık cekiyor, sağacak süt de yok memede, mecbur mama vercez
Bu gece biz de aynıydık her saat başı bi viyaklama hemen aranma 15 dk emiyor bırakıyor sonra uykusunu bi gaz sancısı bölüyor toplasan bi saat uyumadım. Benim gazlı oldugum zaman bebem gazlı olmadı ama baska geceler gazlandı ama etki ediyor olabilirGünaydın kızlar, benim oğlan bu gece her saat başı kaldırdı bizi. Gazı var evet ama çıkarıyor, fazlası var sanırım içinde. Birde sürekli aç gibi. Memeye saldırdı her seferinde. Ama dinlenemediğim için ne kadar emdi bilemiyorum. Zaten sabah mamayla destekledim. Simdi en sonunda emzigi vermistim sakinlessin diye bi gaz daha cikardi. Ama hic bu kadar fazla olmamisti. Dun Sabah kimyon cayi ictim, Sabah aksam rezene yaptim. Gun boyu benimde gazim vardi surekli bagirsaklar calisti rahat gazimi cikardim, Ayni durumu oglumda yasamis olabilir mi? Cunku ilk kez bu kadar gaz cikardi
Bende de var ondan kardeşim verdi idi ama hiç denemedim bak bi araştırayım nasıl kullanılır filan.Kiraz cekirdekli gaz gidericileri denedin mi böyle kucucuk su tulumu gibi olan var bende arkadasım verdi onun bebeğinde cok işe yaramıs ben daha kullanmadım. Mikrodalgada ısıtıp bebeğin karnına ayagına koyuyorsun gazı alıyormus, sanırım gobek bandı ve patik seklinde olan da var, bi denemekte fayda var bence
Tamam canım. Peki bişey daha sorucam bu çocuğun her emzirmeden sonra kusması iyi bişey mi kötü biişey miOgrenmeyle alakasi yok ki canim ben bile yapamiyorum bazen tam doymayinca bebek cikartmiyo gazini Birde sen yedigine ictigine dikkat edeceksin gaz sanci yapacak seyleri yeme o zman pek gazi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?