2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 saat yürümek medir yaaa şaka mı o doktor ben yarım saat ancak yürüyorum
Çaresi bu dedi yani bende 1 saat bilemedin 1.5 artırmam lazım ya
Gozun aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık huzur mutlulukla hayırlı evlat olsun canım

Tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun. Saglikla kucagina almana cok sevindim. Hep guzel haberler.

kimyon ve rezeneyi aktardan mı aldın canım yoksa hazır çayları mı var

Ee soraydin soylerdik niye bebise eziyet cektirdin bu zmana kadar anam bacim.. damlayi bosver en guzeli bacak hareketleri birde cok zorda kalirsan adacayi yagi topuklara ve karnina sür rezeneden 1 cay kasigi ver bak nasil rahatliyo anasi
Gaz benim korkulu rüyam ya omzuma alıyorum tıpışlıyorum yüzüstü yatırıyorum tıpışlıyorum ayaklarını hareket ettiriyorum karnına masaj yapıyorum yine de tam çıkarttıramıyorum gaz çıkarttırmayı öğrenemedim hala ben de kendi kendine debeleniyo bebem bazen çıkarıyor bazen çıkaramıyor

Günaydın kızlar, benim oğlan bu gece her saat başı kaldırdı bizi. Gazı var evet ama çıkarıyor, fazlası var sanırım içinde. Birde sürekli aç gibi. Memeye saldırdı her seferinde. Ama dinlenemediğim için ne kadar emdi bilemiyorum. Zaten sabah mamayla destekledim. Simdi en sonunda emzigi vermistim sakinlessin diye bi gaz daha cikardi. Ama hic bu kadar fazla olmamisti. Dun Sabah kimyon cayi ictim, Sabah aksam rezene yaptim. Gun boyu benimde gazim vardi surekli bagirsaklar calisti rahat gazimi cikardim, Ayni durumu oglumda yasamis olabilir mi? Cunku ilk kez bu kadar gaz cikardi

Kizlar benim oglumun göbek bağı düşmedi hala doktora kontrole goturdugumuzde göbeği biraz kizarmis dedi ampul var onu verdi 1 sefer döktüm soracagim oki göbek bağının arka tarafında yani gobeginin ic kısmında bi sarı su gibi birşey var iltihap diye korkuyorum iltihap değildir demi kizlar Bu arada bugün oğlum 11 günlük olduk galiba 9 'unda dogdu iste

Bende şimdi mama verdim sustu biraz. Yarından itibaren günde 4 e çıkarayım iki gece iki gündüz vereyim mamayı
Dün doktora gittik biz de uzamış sarılık için tavsiye edilen iyi Bi doktora, mama verme diyo günde bi ver diyo. Bu gece bi saat bile dolmadan uyandı emzirdim cocuk hala aclık cekiyor, sağacak süt de yok memede, mecbur mama vercez

Ben bu mama karsiti doktor hemsireleri anlamiyorum. Napsin doymayan bebeye annesi. Pide mi yedirsin ne demek mama verme

O genelde gobrgin kurumamıs kısmı oluyor, bir iki gün takip et bakalım kuruyor mu yoksa drdiğin gibi sulu mu kalıyor akıntı oluyor mu

Ben bu mama karsiti doktor hemsireleri anlamiyorum. Napsin doymayan bebeye annesi. Pide mi yedirsin ne demek mama verme
Burası konya ben etli ekmek yediririm artık doktora göre, doymuyor yetmiyor diyorum bi kere mama verebilirsin diyo bi mama dişinin kovuguna gitmez yavrumun

Ogrenmeyle alakasi yok ki canim ben bile yapamiyorum bazen tam doymayinca bebek cikartmiyo gazini Birde sen yedigine ictigine dikkat edeceksin gaz sanci yapacak seyleri yeme o zman pek gazi olmaz

Kiraz cekirdekli gaz gidericileri denedin mi böyle kucucuk su tulumu gibi olan var bende arkadasım verdi onun bebeğinde cok işe yaramıs ben daha kullanmadım. Mikrodalgada ısıtıp bebeğin karnına ayagına koyuyorsun gazı alıyormus, sanırım gobek bandı ve patik seklinde olan da var, bi denemekte fayda var bence

Emince iki memeyide birden emmiyor mu ?

Bu gece biz de aynıydık her saat başı bi viyaklama hemen aranma 15 dk emiyor bırakıyor sonra uykusunu bi gaz sancısı bölüyor toplasan bi saat uyumadım. Benim gazlı oldugum zaman bebem gazlı olmadı ama baska geceler gazlandı ama etki ediyor olabilir

Bende de var ondan kardeşim verdi idi ama hiç denemedim bak bi araştırayım nasıl kullanılır filan.

Ogrenmeyle alakasi yok ki canim ben bile yapamiyorum bazen tam doymayinca bebek cikartmiyo gazini Birde sen yedigine ictigine dikkat edeceksin gaz sanci yapacak seyleri yeme o zman pek gazi olmaz
Tamam canım. Peki bişey daha sorucam bu çocuğun her emzirmeden sonra kusması iyi bişey mi kötü biişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…