- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
Aa pardon I incirlidondurma seni de yazmışım listede boş görünüyordu 5 kişiyiz :)Doğurmayan ve burayı aktif kullanan kaç kişi kaldık? Ben bi kontrol edip yazdım sanırım 6 kişiyiz. Ağustos bitiyorListede daha çok doğum yapmayan görünüyor ama girmiyolar sanırım pek foruma.
H Humpdumplady
Tugbatubatugba
Liveyourlife
I incirlidondurma
tpk35
Hadi inşallah kızlar inanırsak başarırız biz de doğururuz
Tamam ben de öyle düşüneceğim. Eşim sıcaktan bunaldığı için emmek istiyor dedi. İnşallah öyledir. Yarın da bizim kontrolümüz var. İnşallah iyi haberlerle döneriz...Benimde ilk zamanlar gögüslerim çok sertti şuan yumuşak ama süt yetiyor. Eger Bi gögüste süt çok kalırsa anca öyle sertleşiyır oda ilk zamanki gibi degil. Sütün vardır kendini strese sokma beynine devamlı sütüm var uyarısını ver. Bugün kontrolü vardı kilo bile almış.
Allah razı olsun.
Söyle bir şey gördüm, paylaşmak istedim :)
Pardon, benim hatam...Aa pardon I incirlidondurma seni de yazmışım listede boş görünüyordu 5 kişiyiz :)
Doğurmayan ve burayı aktif kullanan kaç kişi kaldık? Ben bi kontrol edip yazdım sanırım 6 kişiyiz. Ağustos bitiyorListede daha çok doğum yapmayan görünüyor ama girmiyolar sanırım pek foruma.
H Humpdumplady
Tugbatubatugba
Liveyourlife
I incirlidondurma
tpk35
Hadi inşallah, benim de çarş kontrolüm var açıklık kontrolü yapacak ama hiç umudum yokBen bu hafta doguracagim büyük ihtimalle, Çarşamba randevum var yarın eğer müsaitlik olursa cagiracaklar olmazsa randevu saatimde gidicem bakalım ne diyecek yatış vericek mi heyecan dorukta
Ayni seyleri bende yasiyorum 2 gundur ama dün gece surekli uyanip aglamasina şukrettim inan ki dün hic uyanmadi sarilik uyutuyor asla çiş yapmadi 10 ml 3 saatte bir icti gece 1 gr uyumadim bisey olcak diye allah korusun o kadar hareketsiz yatiyodu ki biberonla süt mama alistirdim simdi asla silikonla bile emmiyor emmesin yeter ki beslensin saatlerce sagip mama biberon feda olsun diyosunHerhalde uykusuzluktan oldu. Bebeği yatağına koyamıyorum, kıyamet kopuyor. Bazen de koyduktan 15-20 dk sonra yine meme aramaya başlıyor.
Hadi inşallah, benim de çarş kontrolüm var açıklık kontrolü yapacak ama hiç umudum yok
30 ml olmasın kuzum, hep 30a 1 ölçek koyuyoruz biz???? Mama içirenlere bir sorum var kizlar
◇hemsire bana 300 ml suya 1 olcek mama koy kalani dök dedi benim biberonlar 120 ml bebegin ictigi en fazla 40 ml mama mama miktarini suya göre nasil ayarlayabilirim israf yani surekli döküyoruz bu arada kullandigim mama hipp combiotic diye bir mama
Ayy karnımda zordu ama yinede uyuyordum. Agzımın salyasını silemiyorum bileYenidogan uykusuzluk demekmiş
"12 gunde Zombiye dönüş" sinemalarda
Kiz bu hemşire yanliş mi yazdi ki30 ml olmasın kuzum, hep 30a 1 ölçek koyuyoruz biz
Ayni marka mama mi kullaniyosun canim ay cocuga coldur coldur su mu iciriyorum ben kac gündür ya30 ml olmasın kuzum, hep 30a 1 ölçek koyuyoruz biz
Yanlış yazmış olması muhtemel canım hipp hastanede verdiler evde sma ve aptamil kullandim ama hep standart 30 ml suya 1 ölçek mama yazıyor üstlerinde. Sadece kabizlik problemi olursa 40 ml suya 1 ölçek koy dedi doktorAyni marka mama mi kullaniyosun canim ay cocuga coldur coldur su mu iciriyorum ben kac gündür ya
Bende varım miruneye söyledim ama atladı herhalde listeye eklemedi persembe günü sezaryenım var saat 13.00 de heyecanla bekliyorum artık çatı ağrısından yürüyemez oldumDoğurmayan ve burayı aktif kullanan kaç kişi kaldık? Ben bi kontrol edip yazdım sanırım 6 kişiyiz. Ağustos bitiyorListede daha çok doğum yapmayan görünüyor ama girmiyolar sanırım pek foruma.
H Humpdumplady
Tugbatubatugba
Liveyourlife
I incirlidondurma
tpk35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?