2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğurmayan ve burayı aktif kullanan kaç kişi kaldık? Ben bi kontrol edip yazdım sanırım 6 kişiyiz. Ağustos bitiyor Listede daha çok doğum yapmayan görünüyor ama girmiyolar sanırım pek foruma.

H Humpdumplady
Tugbatubatugba
Liveyourlife
I incirlidondurma
tpk35

Hadi inşallah kızlar inanırsak başarırız biz de doğururuz

Tamam ben de öyle düşüneceğim. Eşim sıcaktan bunaldığı için emmek istiyor dedi. İnşallah öyledir. Yarın da bizim kontrolümüz var. İnşallah iyi haberlerle döneriz...

Merhaba kızlar. Doğum yapanlara geçmiş olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah uzun zamandır yazamıyordum zorlu bir covid sürecinden geçtik benden sonra bebeğime ve anneme de bulaştı. Çok şükür ki atlattık. Ama tabi doğumun hemen üstüne olunca covidin kendisinin dışında da baya bi zorlugu oldu, bebeğin ve benim uyum sürecimizi baya bi zora soktu. Bu hafta sadece 75 gr almış kızım doymadigindan ağlıyormuş sürekli. Mama takviyesi yapıyorduk ama yeterli gelmemiş. Aptamil AR kullanmamızı ve bir öğün mama bir öğün meme vermemizi söyledi doktor. Mamayı sevdi kızım ama süt yeterli gelmiyor malt içiyorum, hastanenin verdiği çayı ve damlayı kullanıyorum ama daha ne yapabilirim bilmiyorum. Bugun iyice azaldi gibi sinirden ağlayacağım nerdeyse tüm tavsiyelerinize açığım

Ben bu hafta doguracagim büyük ihtimalle, Çarşamba randevum var yarın eğer müsaitlik olursa cagiracaklar olmazsa randevu saatimde gidicem bakalım ne diyecek yatış vericek mi heyecan dorukta

Ben bu hafta doguracagim büyük ihtimalle, Çarşamba randevum var yarın eğer müsaitlik olursa cagiracaklar olmazsa randevu saatimde gidicem bakalım ne diyecek yatış vericek mi heyecan dorukta
Hadi inşallah, benim de çarş kontrolüm var açıklık kontrolü yapacak ama hiç umudum yok

Herhalde uykusuzluktan oldu. Bebeği yatağına koyamıyorum, kıyamet kopuyor. Bazen de koyduktan 15-20 dk sonra yine meme aramaya başlıyor.
Ayni seyleri bende yasiyorum 2 gundur ama dün gece surekli uyanip aglamasina şukrettim inan ki dün hic uyanmadi sarilik uyutuyor asla çiş yapmadi 10 ml 3 saatte bir icti gece 1 gr uyumadim bisey olcak diye allah korusun o kadar hareketsiz yatiyodu ki biberonla süt mama alistirdim simdi asla silikonla bile emmiyor emmesin yeter ki beslensin saatlerce sagip mama biberon feda olsun diyosun

???? Mama içirenlere bir sorum var kizlar

◇hemsire bana 300 ml suya 1 olcek mama koy kalani dök dedi benim biberonlar 120 ml bebegin ictigi en fazla 40 ml mama mama miktarini suya göre nasil ayarlayabilirim israf yani surekli döküyoruz bu arada kullandigim mama hipp combiotic diye bir mama

30 ml olmasın kuzum, hep 30a 1 ölçek koyuyoruz biz

Ayni marka mama mi kullaniyosun canim ay cocuga coldur coldur su mu iciriyorum ben kac gündür ya
Yanlış yazmış olması muhtemel canım hipp hastanede verdiler evde sma ve aptamil kullandim ama hep standart 30 ml suya 1 ölçek mama yazıyor üstlerinde. Sadece kabizlik problemi olursa 40 ml suya 1 ölçek koy dedi doktor

Bende varım miruneye söyledim ama atladı herhalde listeye eklemedi persembe günü sezaryenım var saat 13.00 de heyecanla bekliyorum artık çatı ağrısından yürüyemez oldum

Denemek icin Medela elektrikli pompayla sut sagdim. 7ser dakikadan 40ar cc cikti. 80 cc yani toplamda. Simdi vericem bebise. Memnun kaldim pompanin performansindan. Almayi dusunenlere oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…