Ben salak yanlis okumuşum kadin 30 yazmiş o telaşla ben ne biçim anneyim ya yetersiz hissetmeyimde napayim yetersizin ta kendisiyim yani cocugum kac gündür gözlerimin önünde sararip soluyorYanlış yazmış olması muhtemel canım hipp hastanede verdiler evde sma ve aptamil kullandim ama hep standart 30 ml suya 1 ölçek mama yazıyor üstlerinde. Sadece kabizlik problemi olursa 40 ml suya 1 ölçek koy dedi doktor
Yaa öyle düşünme tecrübesiziz ne yapacağımızı şaşırıyoruz küçücük bi can için en iyi olanı yapmaya çalışıyoruz ama ilk bebek işte bilmiyoruz ki telaştan bildiklerimizi bile uygulayamiyoruz bazen. Zamanla her şey daha güzel olacak İnşallah, sen alışacaksın bebek alışacak hepimiz için böyle bu. Güzel bi doyur annesi mamasını yap da çabuk toparlar Allahin izniyle. Biz de 1 hafta aç bırakmışız çocuğu sadece 75 gram almış bi de çocuğa ne kadar obur her şeye saldırıyor yemek istiyor durmadan diye gülüyoduk yavrum açmış. Böyle böyle öğreniyoruz işte. Doktoruna bahset durumu yada yakinda kontrolunuz varsa gidince söyle bi bakalim. Üzme kendiniBen salak yanlis okumuşum kadin 30 yazmiş o telaşla ben ne biçim anneyim ya yetersiz hissetmeyimde napayim yetersizin ta kendisiyim yani cocugum kac gündür gözlerimin önünde sararip soluyor
Ben 30 ml e 1 ölçek koyuyorum öyle yazıyor aptamilin kutusunda.???? Mama içirenlere bir sorum var kizlar
◇hemsire bana 300 ml suya 1 olcek mama koy kalani dök dedi benim biberonlar 120 ml bebegin ictigi en fazla 40 ml mama mama miktarini suya göre nasil ayarlayabilirim israf yani surekli döküyoruz bu arada kullandigim mama hipp combiotic diye bir mama
Agzimin suyu kalaydi gözümün çapaylan duvarlara vura vura kendimi malamat oldum gaz yuzunden sabaha kadar yatakta tünedim .. bi ara uzerime kaka yapti rahatladi uyudu bende at gibi ayakta uyuyakalmisim eşim dürttü napiyon diye anani yapiyom demisimAyy karnımda zordu ama yinede uyuyordum. Agzımın salyasını silemiyorum bile
Kahroldum ya nasıl üzmeyeyim kendimiYaa öyle düşünme tecrübesiziz ne yapacağımızı şaşırıyoruz küçücük bi can için en iyi olanı yapmaya çalışıyoruz ama ilk bebek işte bilmiyoruz ki telaştan bildiklerimizi bile uygulayamiyoruz bazen. Zamanla her şey daha güzel olacak İnşallah, sen alışacaksın bebek alışacak hepimiz için böyle bu. Güzel bi doyur annesi mamasını yap da çabuk toparlar Allahin izniyle. Biz de 1 hafta aç bırakmışız çocuğu sadece 75 gram almış bi de çocuğa ne kadar obur her şeye saldırıyor yemek istiyor durmadan diye gülüyoduk yavrum açmış. Böyle böyle öğreniyoruz işte. Doktoruna bahset durumu yada yakinda kontrolunuz varsa gidince söyle bi bakalim. Üzme kendini
Hep benim salakligim bende diyorum bu cocuk neden mamayi içmek istemiyor diye allahtan sütüm iyi cikti şuan tek tesellim buBen 30 ml e 1 ölçek koyuyorum öyle yazıyor aptamilin kutusunda.
Olabilir ne var bunda her bebek birazckta olsa sararma oluyor 3. Cocugum bile sapsari sarardi kaldi.. hic bi anne 4 4lük degil niye hakaret ediyosun silkelen kendine gel noksanlanmaBen salak yanlis okumuşum kadin 30 yazmiş o telaşla ben ne biçim anneyim ya yetersiz hissetmeyimde napayim yetersizin ta kendisiyim yani cocugum kac gündür gözlerimin önünde sararip soluyor
Büyük konusma 2.ye tovbe eden ben 3.yü dogurdumEveeet, doğuramayanlar kulübünün kıdemli üyesi 40+4ün gecesinden bildiriyor. Kanama hariç hiçbir şey yokken gece beş dakikada bir sancılar başladı. Uyutmayınca soluğu hastanede aldık. 3cm açıklıkla yatışım yapıldı. Damar yolu açıldı. Sakinleştirici gibi bir şey takıldı sanırım. Sabaha karşı gelir tahminen dediler, o yüzden şimdilik doktoru çağırmadık.
Dualarınızı bekliyorum.
Not: İlk çocuğum ve sancılar sağolsun ikinciyi düşünmem sanırım.
Hayirlica kurtul insallah canim benimHastaneye geldim yatışımı yaptım önlüğümü giydim doğuracam birazdan, kavuşacağız
300 ml çok cnm ya genelde ölçüler 30 ml e 1 ölçek oluyo cnm yanlış mı anladın acaba???? Mama içirenlere bir sorum var kizlar
◇hemsire bana 300 ml suya 1 olcek mama koy kalani dök dedi benim biberonlar 120 ml bebegin ictigi en fazla 40 ml mama mama miktarini suya göre nasil ayarlayabilirim israf yani surekli döküyoruz bu arada kullandigim mama hipp combiotic diye bir mama
Emmek istemesi ac oldugundan değil, ten temasi istemesi ve memede uyumak istemesi ile ilgili. Kendine yüklenmeEv tipi pompam var. Üç tane. Bebek sürekli emmek istiyor. En son sıktığımda süt gelmedi, o yüzden endişelendim. Humana çaydan da aldım. Umarım işe yarar.
Ah canım olsun üzülme yapa yapa öğreneceğizKahroldum ya nasıl üzmeyeyim kendimi
Hep benim salakligim bende diyorum bu cocuk neden mamayi içmek istemiyor diye allahtan sütüm iyi cikti şuan tek tesellim bu
Canım oglunu komple soy kendinde üstünü cıkar komple günde en az 2-3 saat ten tene temas yap. Yanında uyut kokunu alsın. Ten tene temas ile tekrar alıstırabilirsin. Birde mamasını bu eds denilen yöntem ile icirKızlar oğlum doğumdan bir gün sonra yoğun bakıma alındığı için orada biberona alışmış, meme reddi yaşıyoruz ilk aşamada kabullenmek istemedim meme başım küçük vs ondan olmuyor düşüncesi ile slikon meme ucu kullanarak emziriylrdum ama oglum beni her türlü biberon olarak kullanıyor. Asla memeyi almıyor, çok zorlanıyorum ne yapabilirim
Bi eronu bırak, kasık biberonla geç. Eds deneyebilirsin, meme sanacakKızlar oğlum doğumdan bir gün sonra yoğun bakıma alındığı için orada biberona alışmış, meme reddi yaşıyoruz ilk aşamada kabullenmek istemedim meme başım küçük vs ondan olmuyor düşüncesi ile slikon meme ucu kullanarak emziriylrdum ama oglum beni her türlü biberon olarak kullanıyor. Asla memeyi almıyor, çok zorlanıyorum ne yapabilirim
Çok gazlı bebek ve hastalığı yenmesi için büyük tuvaletini yapması şart içinde durunca mikrop tekrar çoğalıyprmuş. Yüz üstü sırt üstü yatırıp masaj bisiklet hareketi kolları gençleştirme hareketi karnını okşama bunlar hemen gaz çıkarmasına yarıyorAa cok sevindim. Kakasini kendi yapamiyor my? Doktor ne dedi? Napmak lazimmis?
Sık sık memeni vermeni dene ilk önce hep meme ver ama sakin olduğunda dene bebek siniri yada sabırsız olduğunda bekle sakinleştir biraz kucağında ondan sonra dene sende sakin ol ama bebekler hemen stresimizi hissediyor insallah alır tekrar canımKızlar oğlum doğumdan bir gün sonra yoğun bakıma alındığı için orada biberona alışmış, meme reddi yaşıyoruz ilk aşamada kabullenmek istemedim meme başım küçük vs ondan olmuyor düşüncesi ile slikon meme ucu kullanarak emziriylrdum ama oglum beni her türlü biberon olarak kullanıyor. Asla memeyi almıyor, çok zorlanıyorum ne yapabilirim
Ben humananın emziren anneler için olan çayını almıstım o fayda sağlamıştı bir de moral ve uyku kafanı süte takarsan gelmiyor canım aklını bişeylerle meşgul etmeye çalış kendini rahatlar her cocuk emecek diye bişey yok sonuçta ama insan istiyor tabi ilk memeni ver hep geldiği kadar alsın sende rahatlarsın hem memeni hala emmesi de güzel bişeyMerhaba kızlar. Doğum yapanlara geçmiş olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahuzun zamandır yazamıyordum zorlu bir covid sürecinden geçtik benden sonra bebeğime ve anneme de bulaştı. Çok şükür ki atlattık. Ama tabi doğumun hemen üstüne olunca covidin kendisinin dışında da baya bi zorlugu oldu, bebeğin ve benim uyum sürecimizi baya bi zora soktu. Bu hafta sadece 75 gr almış kızım doymadigindan ağlıyormuş sürekli. Mama takviyesi yapıyorduk ama yeterli gelmemiş. Aptamil AR kullanmamızı ve bir öğün mama bir öğün meme vermemizi söyledi doktor. Mamayı sevdi kızım ama süt yeterli gelmiyor malt içiyorum, hastanenin verdiği çayı ve damlayı kullanıyorum ama daha ne yapabilirim bilmiyorum. Bugun iyice azaldi gibi sinirden ağlayacağım nerdeyse tüm tavsiyelerinize açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?