2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben salak yanlis okumuşum kadin 30 yazmiş o telaşla ben ne biçim anneyim ya yetersiz hissetmeyimde napayim yetersizin ta kendisiyim yani cocugum kac gündür gözlerimin önünde sararip soluyor

Ben salak yanlis okumuşum kadin 30 yazmiş o telaşla ben ne biçim anneyim ya yetersiz hissetmeyimde napayim yetersizin ta kendisiyim yani cocugum kac gündür gözlerimin önünde sararip soluyor
Yaa öyle düşünme tecrübesiziz ne yapacağımızı şaşırıyoruz küçücük bi can için en iyi olanı yapmaya çalışıyoruz ama ilk bebek işte bilmiyoruz ki telaştan bildiklerimizi bile uygulayamiyoruz bazen. Zamanla her şey daha güzel olacak İnşallah, sen alışacaksın bebek alışacak hepimiz için böyle bu. Güzel bi doyur annesi mamasını yap da çabuk toparlar Allahin izniyle. Biz de 1 hafta aç bırakmışız çocuğu sadece 75 gram almış bi de çocuğa ne kadar obur her şeye saldırıyor yemek istiyor durmadan diye gülüyoduk yavrum açmış. Böyle böyle öğreniyoruz işte. Doktoruna bahset durumu yada yakinda kontrolunuz varsa gidince söyle bi bakalim. Üzme kendini

Ben 30 ml e 1 ölçek koyuyorum öyle yazıyor aptamilin kutusunda.

Ayy karnımda zordu ama yinede uyuyordum. Agzımın salyasını silemiyorum bile
Agzimin suyu kalaydi gözümün çapaylan duvarlara vura vura kendimi malamat oldum gaz yuzunden sabaha kadar yatakta tünedim .. bi ara uzerime kaka yapti rahatladi uyudu bende at gibi ayakta uyuyakalmisim eşim dürttü napiyon diye anani yapiyom demisim anca uyusa aman yaa uff aksam oluyo yine içim bi hoş

Kahroldum ya nasıl üzmeyeyim kendimi
Ben 30 ml e 1 ölçek koyuyorum öyle yazıyor aptamilin kutusunda.
Hep benim salakligim bende diyorum bu cocuk neden mamayi içmek istemiyor diye allahtan sütüm iyi cikti şuan tek tesellim bu

Olabilir ne var bunda her bebek birazckta olsa sararma oluyor 3. Cocugum bile sapsari sarardi kaldi.. hic bi anne 4 4lük degil niye hakaret ediyosun silkelen kendine gel noksanlanma

Büyük konusma 2.ye tovbe eden ben 3.yü dogurdum insallah sag saglim kazasiz belasiz alirsin kucagina

Selam kızlar
Bugün 9 civarı kızımı kucağıma aldım çok şükür.
Dün 40 haftayı geçtim artık normal gelmez zaten diye bol bol gezdim. Sabah kontrolüm vardı. Ama gece bir anda beş dakikalık sancılar gelmeye başladı. Ters köşe oldum.Sabaha kadar dayanamayıp gece iki buçuk gibi hastaneye geldim ve üç cm açıklık vardı. Sonrası gitgide fena olmaya başladı. Hızla açıldı. Gece 10.30dan sabah dokuza kadar sancılar devam etti. Sonra doktor beklemeye başladık. Ama ben artık yapamıycam diye doğumhane katını inletiyorum.Tam açılmam olmadan beş dakika önce doktorum geldi. Rahatladım. Kısa süre sonra da suyum, ardından bebek geldi. Ufak bir kesik atmışlar. Bebeğim temizlenirken onlarla ilgilendiler. Sonrası daha kolay oldu. Bebek de ben de iyiyiz çok şükür. Doğum yapmayan arkadaşlara çok dua ettim. İnşallah en kısa zamanda sizler de kucağınıza alırsınız.Evlat çok başka bir şeymiş gerçekten.

300 ml çok cnm ya genelde ölçüler 30 ml e 1 ölçek oluyo cnm yanlış mı anladın acaba

Kızlar oğlum doğumdan bir gün sonra yoğun bakıma alındığı için orada biberona alışmış, meme reddi yaşıyoruz ilk aşamada kabullenmek istemedim meme başım küçük vs ondan olmuyor düşüncesi ile slikon meme ucu kullanarak emziriylrdum ama oglum beni her türlü biberon olarak kullanıyor. Asla memeyi almıyor, çok zorlanıyorum ne yapabilirim

Ev tipi pompam var. Üç tane. Bebek sürekli emmek istiyor. En son sıktığımda süt gelmedi, o yüzden endişelendim. Humana çaydan da aldım. Umarım işe yarar.
Emmek istemesi ac oldugundan değil, ten temasi istemesi ve memede uyumak istemesi ile ilgili. Kendine yüklenme

Canım oglunu komple soy kendinde üstünü cıkar komple günde en az 2-3 saat ten tene temas yap. Yanında uyut kokunu alsın. Ten tene temas ile tekrar alıstırabilirsin. Birde mamasını bu eds denilen yöntem ile icir

Bi eronu bırak, kasık biberonla geç. Eds deneyebilirsin, meme sanacak

Aa cok sevindim. Kakasini kendi yapamiyor my? Doktor ne dedi? Napmak lazimmis?
Çok gazlı bebek ve hastalığı yenmesi için büyük tuvaletini yapması şart içinde durunca mikrop tekrar çoğalıyprmuş. Yüz üstü sırt üstü yatırıp masaj bisiklet hareketi kolları gençleştirme hareketi karnını okşama bunlar hemen gaz çıkarmasına yarıyor

Kızlar size birşey sorcam . Daha doğrusu 2. Kez anne olanlara daha çok bu sorum .
Tek çocuk hiç çocukmuş bunu anladım . Büyük kızım 4 yaşında . Kız kardeşinin yanından hiç ayrılmak istemiyor . Sürekli yanağına dokunma başımı sevme çabası . Kimseyi de yaklaştırmıyor. Yanımdan ayrılmıyor . Siz neler yaşadınız ve yaşamaya devam ediyorsunuz ? Davranış konusunda nasıl davranmalıyım ? Ona karşı tutumum nasıl olmalı ?

Sık sık memeni vermeni dene ilk önce hep meme ver ama sakin olduğunda dene bebek siniri yada sabırsız olduğunda bekle sakinleştir biraz kucağında ondan sonra dene sende sakin ol ama bebekler hemen stresimizi hissediyor insallah alır tekrar canım

Ben humananın emziren anneler için olan çayını almıstım o fayda sağlamıştı bir de moral ve uyku kafanı süte takarsan gelmiyor canım aklını bişeylerle meşgul etmeye çalış kendini rahatlar her cocuk emecek diye bişey yok sonuçta ama insan istiyor tabi ilk memeni ver hep geldiği kadar alsın sende rahatlarsın hem memeni hala emmesi de güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…