2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İstesin yeter ki... Yapışık da yaşarım. Ama süt gelmeyince kıyamet kopuyor.
Emzirme öncesi memen3 masaj yap cnm, yukarıdan kahverengi bolgeye dogru hareketlerle. Bir de parmaginoa memeyi sık, sut gelsin ucuna, öyle ver bebeğe. Bana.hemsire öğretmişti hastanede

Gözünüz üstünde olsun o sevemeler fırsatını bulduklarında masum olmayabilir Allah korusun.

Benim 10 yaşındaki kızım bile kıskanıyor normal yani saltanatları bitiyor

10 yaşında kızın gazını çıkarır olduk pusete yatırır olduk ayıplamadan istersen dene bak diyorum

75 gram kötü değil. Benimki de 4 günde 50 60 gram alınca moralim bozuldu hastanede. Doktora az değil mi dedim, doğumdan sonra kilo düşmeye devam.edebiliyor, sizinki düşmemiş almış, rakama takılmayın dedi. Kadın yenidogan klinik doktoru. Süt, düzene oturunca artıyor. Biz 2.gun Emzirme +30 cc aptamil 1 (kasik biberon) ile başladık 3 saatte 1.
Şimdi o duzenle sütüm de artmis, bebek daha çok çekmeyi öğreniyor, çektikçe

Bende de hipp keci sutlusu var. 30 ml suya 1 olcek koyuyoruz

Anladim. gazli bebek zor ya. Benim oglum da gazli. Karni cok sert oluyor. Masaj deniyorum ama daha cok ciglik atiyor. Ise yariyorsa ne iyi. Cok koaly gelsin. Insallah bir an once gecer sariligi tamamen

Anladim. gazli bebek zor ya. Benim oglum da gazli. Karni cok sert oluyor. Masaj deniyorum ama daha cok ciglik atiyor. Ise yariyorsa ne iyi. Cok koaly gelsin. Insallah bir an once gecer sariligi tamamen
Saatlerce uğraşıyorum gece gündüz mecburum yoksa hastaneye yatış. Birde hemşire dedi ki anneler yedirip öyle gaz çıkarıyorlar. Aslında az yedirip gaz çıkarıp tekrar beslemek lazım. Gaz birikmeden az az çıkarıp devam edin. Bütün yediğimin gazı birikir büyük olur çıkarması zordur

Durumunuz nasil canim duzeldi mi bebiş

C
Canım pestil köme aşırı süt yapıyor ben e bebekte satılan humanayı da kullanıyorum ama pestil ve köme kadar süt yapmıyor kesinlikle onlardan yedigimde aşırı derece sütüm oldu bebek boşaltamadı resmen hatta az yiyorum artık porsiyon olarak bizim bebiş cok minnos doğdu 30.gününde 1900 gram almıştı doktor şok oldu nasıl beslendi böyle diye tavsiye ederim

Ay aşırı güldüm ama bu biz bu gaz olayı ne zormuş hiç tahmin etmediğim kadar zormuş zombiye döndüm bende cok zor

Yaaa ne diyorsun . Evet kendimizi her türlü duruma alıştırdık. Netice de dediğin gibi saltanatları bitiyor . Ama şimdi nasıl davranacağımızı kestiremiyoruz

Anne stresten depresyona girer bu kurallarla. Ben 10 gunlukken kalabalik bi davete gittim bahcede yemsk verdiler ikimize de iyi geldi. Bugun amcamlarin bagina gittik sere serpe uyudu serinlikte. Ilk gunden beri de yanimda kimse kalmadi gunduz bi kac saat gelip gittiler.

Kuzum kiyamam 30 ml dir o. Her mamanin uzerinde yazar ne kadar suya ne kadar mama olacagi nasil hazirlanacagi. Deneye yanila ogreniliyo iste uzulme
Benmki de 2018 ocakli. O da sevme kucagina alma basini oksama hevesinde. Ben hepsine izin veriyorum. Kucaginda oturuyo mesela cok mutlu okuyo. Kafasini oksamak istiyo bastirmamasi gerektigini soyledim sebep sordu. Kardesinin kemikleri daha yumusak.hemen zarar gorebilir cok akilli olsun istiyosan kafasina bastirmadan sevmen gerek dedm tamam dedi oksuyo smdi. Banyo yaptirirken bi masrafa su da o dokuyo klozetin ustune cikip bizi izliyo sampuan falan dokuo. Bi de yanlis ama dedm ki kardesin bebek oldugu icin kicagimda olmak zorunda. Seninle oynayabilmem icin onun uyumasi gerek o yuzden sen salonda oyuncaklarinla oyna ben onu uyutup gelirim gurultu yaparsan hic uyuyamaz dedm. Uyuyacagi zaman kendisi gidiyo. Yatak odasina sessizce girip cikiyo. Bez getir gotur biberon tasi mendil tasi meseleleri hep onda. Annem kardesimi ben istiyotum diye aldi ben bakarim yardim ederim dedm diye aldi diyip sorumluluklarina sahip cikiyo millete bunla hava atio

Söyle bir şey gördüm, paylaşmak istedim :)
Diğer şeyler tamam da emzik candir yaaa İlk bebeğimde yoğun bakımda alıştırmışlar diye kahrolmuştum lohusa kafasıyla ama sonradan iyi ki alıştırmışlar dedim hep bana kalsa vermezdim çünkü Şimdi evde 6 tane emzik var zaten memeye gayet düşkün bir bebek kafam gayet rahat veriyorum. Abisi 3 saatte bir 5 dk emerdi emzik kullanmasına rağmen hiç 3 yıl emzirdim.

Arkadaşlar gaz damlalarından memnun musunuz sadece probiyotik de yeterli oluyor mu bu kaka olayı cok sorun olmaya başladı gaz damlası işe yarıyor mu gerçekten hangi markadan memnunsunuz

Ah hepsi al karisi inancindan aslinda ben cok korkuyorum. Biliyorum sacma ama yalniz oldugum icin surekli evi dinliyorum. Gece hep gece lambasi acik. Esim uyuyunca korkmaya basliyorum. Bizde de anbe begek hic yalniz kalmayacak, 40i dolana kdr disari cikmayacak ve bir isik acik kalacak kurali var. Aslinda bence anne cinnet gecirip bebege bir sey yapmasin diye. Neler neler duyuyoruz. Cok korkunc.

Emzik verdim. her gun veriyorum yalvariyorum keske tutsa. bugun ilk defa tutar gibi oldu mest oldum. Cok istiyorum. yarin yine denicem. Inanilmayacak kadar harika.

Kendini hiç kötü hissetme bebeğine de kendinede zaman ver birbirinize alışmanız zaman alacak ama sen eminim iyi bir annesin sadece bebeğin gazı olabilir bir yeri ağriya bilir belki aç olabilir belki pişik olabilir hiç kendini üzme hepimiz yavaş yavaş öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…