2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar spinal anestezi ile ctesi Allah nasip ederse dr um sezeryan yapicakmis sonrasinda cok sıkıntı yasaniyor mu ne yapmam lazim veya ne yapmam lazim tdcrubesi olanlar yazarsa cok sevinirim
Şimdiden hayırlı olsun. Bacakların açıldığı gibi bol bol yürümeye, sondayi çıkart ve gaz çıkarmaya çalış. Karnın hassas değilse gaz çıkması için masaj yap

Allah analı babalı büyütsün canım çok geçmiş olsun ben illa normal doğum isteyen doktorları anlamıyorum 30 saat işkence çekiyorsun üstüne bebeğin yoğun bakımda kalıyor Allah vicdan versin bazı doktorlara sana gelince çok geçmiş olsun canım çok şükür geçti hepsi ve artık bebeğin seninle her şey geçti bebeğin kollarından dünyanın en güzel duygusu

Ay maşaallah aferin ona darısı bize inşaallah . Umarım zamanla alışır birbirlerine

Valla ben de giricem az kaldı Merak ettim acaba herkeste mi böylr diye. Evet asıl 40 çıkana kadar psikolojiye sahip çıkmak lazım rn çok şimdi ihtiyacım oluyo dışarı çıkmaya da o da kurallar

ya ne bilim bana saçma kurallarmış gibi geldi cnm bizim de ara ışığımız hep açık bebişin odası da loş ışıkta

Arkadaşlar mustelanın liniment diye bir ürünü var, pamuğa sıkıp popişini siliyorsun hem temizliyo hem nemlendiriyo ayrıca pişik kremine ihtiyaç kalmıyo zeytinyağlı filan bir içeriği varmış, hem alt değiştirme işini kolaylaştırıyo hem de pişik olmuyormuş güzel bir ürün. Yalnız Türkiyede yok, yurtdışındaki kuzenimin kullandığını görmüştüm buraya geliyorlardı istedim getirmişler sağolsunlar ama şimdi içime bir kurt düştü niye Türkiyeye getirmiyor mustela bunu?

Kizlar spinal anestezi ile ctesi Allah nasip ederse dr um sezeryan yapicakmis sonrasinda cok sıkıntı yasaniyor mu ne yapmam lazim veya ne yapmam lazim tdcrubesi olanlar yazarsa cok sevinirim
Kahve al odaya, Baş agrisi olmamasi icin kahve ic sezeryan dogumdan sonra. Yurumeye calis, gazini cikar. Baslarda en fazla 5-6 gun zor gelebilir sonra tum agrilar acilar geciyor

Ay bunlar hep İsrailiyat dediğimiz yahudi kaynaklı hurafeler. M Mirune nin dediği alkarisi aslında Lilith. Hurafeye göre Hz. Adem in Havva'dan önceki ilk karısı, ama bu Lilith bildiğin feminist Eşitlik talep ediyor güya Adem de kendine itaat etsin istiyor. Lilith kabul etmeyince cennetten kendi isteğiyle çıkıyor. Sonra şeytanlarla cinlerle birlikte olup bir sürü çocuk doğuruyor. Sonra Adem Lilith cennete geri dönsün istiyor melekler aracı oluyor gel dön diye ama yok dönmem diyor. Dönmediği sürece her gün yüz çocuğunu öldüreceklerini söylüyorlar, yapıyorlar da. Lilith kendi evlatlarının açısıyla Adem soyundan gelenlerin kadınlarına ve bebeklerine sarıyor. O yüzden bebeğin kiyafetleri gece dışarda bırakılmıyor, anne de bebek de kırk gün evden çıkmıyor, yanlarında birileri oluyor falan işte bunlar hep Lilith o evde bir bebek doğduğunu anlamasın diye. Yani tamamen bir hurafeye bağlı bu kurallar hiç bir mantıklı açıklaması yok. "Kapıdan çıkanı uğurlama sütün gider" kadar saçma kurallar.

Emzik verdim. her gun veriyorum yalvariyorum keske tutsa. bugun ilk defa tutar gibi oldu mest oldum. Cok istiyorum. yarin yine denicem. Inanilmayacak kadar harika.
Ben Chicco 0-2 ay almıştım küçük diye daha rahat tutar sandım ama Philips aventinkini daha çok beğendi gibi. Başka başka markalar dene pes etme. Seninki de benim kız gibi memeye yapışık yaşamak isteyenlerden çünkü, emzikle sen de bir nefes alırsın en azından.

Selam kızlar bende doğurdum çok şükür sanırım. 11 gün oldu bizim epüdural yaptım sezaryan ile belinde agrı olan var mı sizde durumlar nasıl doğurmayan kaldı mı kızlar
Ben kaldım hala bekliyorum 40+4 teyim ne yalancı ne gerek hiç sancım ağrım yok inşallah normal doğum olur ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok doktora gidicem bugün bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz

Olabilir ne var bunda her bebek birazckta olsa sararma oluyor 3. Cocugum bile sapsari sarardi kaldi.. hic bi anne 4 4lük degil niye hakaret ediyosun silkelen kendine gel noksanlanma
Gelmeye calisiyorum canim destegine teşekkür ederim ❤bugun 9da 5. Gün kontrolümüz var inşallah guzel haberlerle gelirim
300 ml çok cnm ya genelde ölçüler 30 ml e 1 ölçek oluyo cnm yanlış mı anladın acaba
Öyle yapmişim malesef
Ben kendim alistirdim valla nasil geri memeye alistircam bilmiyorum

Çok acıkınca alıyor benimde meme başımda yaralar var silikon başlık kullanıyorum iyi geldi gibi acıkınca mecbur kalıyor emiyor ama ben sadece bir gün meme vermedim benimkide hemen biberona alıştı bu gün silikon meme ucu kullandık şimdilik alıyor gibi

Ben salak yanlis okumuşum kadin 30 yazmiş o telaşla ben ne biçim anneyim ya yetersiz hissetmeyimde napayim yetersizin ta kendisiyim yani cocugum kac gündür gözlerimin önünde sararip soluyor
Hepimiz yavaş yavaş öğreniyoruz hepimiz birseyleri yanlış yapıyoruz ama bilerek değil kendini üzme sen iyi bir annesin sadece telaş yaptın o kadar sakin ol derin nefes al ve bebeğine güzelce sarıl her şey geçecek sadece sakin ol telaş yapma

İlk gece yurumeni istiyorlar ilk yuruyuslerde dikişte dolayı ağrın açın oluyor ama korkma yürü yuruyebildigin kadar. Zamanla acı hafifliyor ayakların aciliuor.
Gaz yapan yiyecekler yeme 1-2gun önceden hafta yeme
Gaz zorluyor.

Hanımlar neyapiyosuniz? Birkaç gündür acillerdeyiz. Bebek malesef sarılık oldu.(hemşireler bize hastanede mamaya geç başlattılar anne sütü olmadıvi için) ilk kontrollde çok yüksek çıktı doktor fototerapi diyince başka hastaneye gittik birazdusunce yatirmayip ebe yolladılar birkaç gündür sürekli acilde kontroldeyiz.
Hamilelikte ultrason dalı belirtilerten dolayida kardiyologa randevu alacagiZ bulursak randevu. Hastane geziyor yavrum

Üstüne birde benim uzun süredir yaşadığım korkularim patlaması oldu sürekli agliyroum.
Herkese herşeye kızıyorum istemeden kiriyorim'(

Berbat haldeyim dikişlerim açıyor. YetmeZmis gibi belim tutuldu yürürken zorlanıyorum
Dua edin bizim için hanımlar.
İnşallah sizde herşey Yolundadir. Bebisler nasıl siz nasilwiniz

Hicbiri yok valla, dısarı da cıkıyoz su an yalnızız kimse yok yanımızda, iş yaparken diğer odalara da götürüyorum. Aksine zifiri karanlıkta uyusun bebekler denir büyüme hormonu salgılanması için. Saçma sapan işler bunlar

Canım biz de foroterapi aldık kötü bisey dğeil ki alsaydınız keske. Hatta su an 20 günlük olmamıza ragmen sarılıgımız devam ediyor bebemin gercek rengini göremedim daha ben. 15 günü gextiyse bebe bir sıkıntı teskil etmiyor üzülme. Sadece 15 gün belli seviyede tutulması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…