2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmiş olsun cok atlatmıssınız cok sukur bebek emmesi süt çoğalmasında en önemli faktör bence, 2 dk da olsa mama vermeden önce bi meme ver emmiyor mu mama verirsin, bir de mamayı ne ile verdiğin önemli, eds den bahsettiler burada onu deneyebilirsin mamayı o sekilde verirsen memene alışır belki,

İlk 10 gün bebemin agzına mama süt tıkıcam diye atla karayı sectim bir gram uyku uyumadım. Heo mi boyle olavak dedim. Hep uyuyor asla uyandıramıyordum, uyanmayınxa meme de almıyorsu asla. Sırınga ile zorla agzını yüzünğ bükerek veriyordum mamayı onu da agzında biriktiriyor asla yutmuyordu, valla cok cektik. Ama bebem buyudukce uyanmaya basladı uyandıkva meme verdim meme istedi biberona gectim arada mama verirken, az akımlı oldugundan memeyi bırakmadı, bebeğin kucuk oluşundanmış herşey. Zamanla düzelecek göreceksin

Ben de hipp combiotic kullanıyorum canım 30 ml bir ölçek oluyor ben 60 ml 2 ölçek yapıyorum 40 ını ıcıyor 20 sini 1 saat sonra veriyorum. Yanlış yapıyorsun sen bence

Kızlar nasılsınız sürekli girip okuyorum ama kız mememden düşmediği için yazamıyorum bir türlü doğuranlar oldu epey allah analı babalı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
İyiyiz valla sürece alısıyoruz senle kk birinci noteri kayboldunuz dogurduktan sonea valla kızlar

Hadi inşallah, benim de çarş kontrolüm var açıklık kontrolü yapacak ama hiç umudum yok
Dün gittim doktora onca hareket merdiven yüzme pilates 1 cm bile açılmamış Doktor rahmime stripping sıyırma yöntemi uyguladı 1 cm daha açıldı oldu 2 cm aslında nişanın da geliyor dedi bakınca ama acıklık yok sonra kanaman olabilir dedi. Ve 12 saat snra %50 sancı gelebilir suyun gelebilir dedi eger gelmezse perşembe Son kontrol cuma müdahale edicem tekrar dedi daha doktordan cıkmadan yoğun kanamam oldu eve zor attım kendimi Evde de kanamam oldu bütün gece bel karin ağrısı uyudum uyandım hep şimdi daha iyiyim niye böyle oluyo anlamadım artık 40 artılardayım sıcak cok bunaldım

İyiyiz valla sürece alısıyoruz senle kk birinci noteri kayboldunuz dogurduktan sonea valla kızlar
günaydın özge:)
o kadar düzensiz ki hayatımız şu an bi yandan da uzamış sarilikla uğraşıyoruz.
girip okumaya çalışıyorum onu bile yetistiremiyorum.
bir ay sonra ise baslicam bebeğim tam iki aylık oluyo başlama gününde. onun da stresi başladı. sizde ne var ne yok napiyosunuz bebisli günler nasil:)

Arkadaşlar gaz damlalarından memnun musunuz sadece probiyotik de yeterli oluyor mu bu kaka olayı cok sorun olmaya başladı gaz damlası işe yarıyor mu gerçekten hangi markadan memnunsunuz
Ben maflor kullamıyprum gündr 2 kere memnunum bebemi rahatlatıyor. Baska bir doktor günde bir yeter dediğinden bire indirmiştim. Cocuk gazlandı rahatsız oldu yetmiyormuş demekki

Günaydın canım dedim bebeyi buldu bizi unuttu valla ben de gün icinde xok giremiyorum sabahlaeı ancak bebek hayatımızı bastan değiştiriyormus bizde de uzamıs sarılık var doktorun neler dedi sana. Biz de xok cektik sarılıktan valla.

Günaydın güzeller mama meme karışık verenler kaç CC veriyorsunuz acaba?
2-3 kere veriyorum. 60 cc hazirliyorum. Ona kalsa hepsini iciyor ama mumkun mertebe 45 ccden sonrasini vermemeye calisiyorum cunkunoncesinde zaten meme de emmis oluyor. Ama misal ben sey dusundum 1 saat bir o meme bi bu meme emiyor, o emerken asil kismi hazmetmis oluyor artik sonmus memeyi somururken son damlalari bitirirken midesinde mama icin yeni yer aciliyor. Cunku o kdr sutu nasil sigdirsin minik karnina diye dusunuyorum.

Ben de 40 veriyorum az mı dedim çok sağol canım

Sen oyle hurafe fln diyosun ama ben cok korkuyorum evde yalnizken surekli evi dinliyorum gozum karanliklara daliyor. Benim bildigim versiyon baska. Samanizmden geliyo diye. Eskiden bebekleri koruyan bir cinken sonra bebeklere zarar vermeye baslamis ve dunyanin her yerinde olan bir inanis. Farkli dinlerde.de ayni sekilde tasvir ediliyor tipi. Aciklanamayan ani bebek olumu sendromu (sids) belki de qecmiste yasandiginda buna bir aciklama getirmrk istendigi icin uydurulmus kilifina. Muhtemlen oyle. Misal babamin ablasi bebekken olmus bu sendromdan , besik olumu sendromundan onlara sorsan nazar degdi ya da al karisi yapti derler. Sacma macma ama ben yalnizken bin bir turlu sey kuruyorum kafamda.

iki kere fototerapi aldı. biri bi gece biri 6 saat. en son gecen hafta 14.68 çıktı. uzamis sarılık için testler yapıldı. onlar temiz çıktı. Bi tane enzim testi sonra çıkacaktı dün baktım e nabıza düşmüş normal değerler içinde çıkmış o da çok şükür.

doktor normal hemen panik yapma bazı bebeklerde oluyo sorun yok kilo alımı güzel testleri de iyi dedi. Bu hafta bir aylık oluyo kontrole gidince tekrar yazarim:)

oğlanı okula götürüp getirirken bebeği de slinge koyup kafasını kollarını açıp guneslendirdim. onun faydası oldu baya özge.

bizim düzenimiz yok daha ya. bebek de tam düzen kuramdi. eşimin işi de düzensiz büyük oğlan da olunca çarşamba pazarı gibi hep kafam da evim de.

Geçmiş olsun canım, doktorun yaptığı müdahale işe yarar belki. Baktı gelmiyor mecbur bi şeyler yapacak. Benim doktor da böyle konuştu. Yarın elle muayene yapıp bekleyecek muhtemelen sonra yine olmazsa cuma çeşitli şeyler yapcak suni sancılar vs diye düşünğyorum. Aynı gün doğurabiliriz yani
Sıcaktan ben de çok bunaldım, her gece sırılsıklam oluyorum. Bebişimle de konuşuyorum sürekli gel dışarı bak hep kucağımda tutcam seni bol bol meme vercem neolır gel diyorum ama tesiri yok

Dayanıcaz sonlara geldik artık, inşallah bu hafta bebişkerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz

Bende girip bazi sayfaları okuyabiliyorum sadece ya memedeyiz ya alt değişiyorum ya gaz çıkarıyorum ya da işler güçler okullar da açılacak ben tamemen iptal olurum. 2. Sınıfa geçti kızım kitap okutmaya çalışıyorum hala yavaşız 2 çocuklu hayata alışacağız inşallah

Bşr kaç saçma batık inanç var annemler söylüyor ama yapmıyorum. dışarı çıkmayacak deniliyor ama insan zaten bebek bakacağım diye çıkamıyor. Eşimle plan yapıyoruz mesela ama bebek duymadığı için iptal oluyor. sanırım zorla uymak zorunda olduğum tek kural dışarı çıkAmamak
İnşallah alışırız zamanla kuzum ağladıkça bende ağlıyorum yapamıyorum diye

Kızlar günaydın naparsınız?
Valla benim üstümden 53 cm lik bi Almila İnci geçti. Hala daha devam ediyor çok yorgunum uykusuzum... Eşimde bende pertiz. Gaz sorununu çözemiyoruz ama çok şükür bir kaç gün önceye göre iyiyiz. Dün ASM ye gittik burnunu temizlesinler diye yapmadılar. Gitmişken tartıltık 3935 geldi çocum kıyafetle. tontik bi bebe oluyor

Kızlar benım kız geceleri uyuyor düzenli uyanıyor 2 saatte bir sonra geri yatıyor. Ama gündüz bi uyanıyor sabah 6 da bidaha akşama kadar yatıramıyorum. Şu verdiğim prebiyotik damladan şüohelenmeye başladım artık. Hep onu verdikten sonra uyumuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…