Ne veriyordjn? Biogia kizima hic yaramamisti. Onu verince daha cok agliyordu. Simdi oglumda deniyorum bakalim ne olcakKızlar benım kız geceleri uyuyor düzenli uyanıyor 2 saatte bir sonra geri yatıyor. Ama gündüz bi uyanıyor sabah 6 da bidaha akşama kadar yatıramıyorum. Şu verdiğim prebiyotik damladan şüohelenmeye başladım artık. Hep onu verdikten sonra uyumuyor.
Biogia veriyorum cidden süphelenmeye basladım yani onu ne zaman versem cocuk aglıyor uyumuyorNe veriyordjn? Biogia kizima hic yaramamisti. Onu verince daha cok agliyordu. Simdi oglumda deniyorum bakalim ne olcak
Tesekkür ederim canım, inşallah işe yarar. Bana doktor acıklık olmazsa suni sancıyla yormam seni dedi Sezeryana alırım dedi Rabbim kolaylaştırsın hepimizin. Eşim konusuyor ekseriyetle nerdesin oğlum dior yüz görümlülüğümü istiyorsun yoksa dediGeçmiş olsun canım, doktorun yaptığı müdahale işe yarar belki. Baktı gelmiyor mecbur bi şeyler yapacak. Benim doktor da böyle konuştu. Yarın elle muayene yapıp bekleyecek muhtemelen sonra yine olmazsa cuma çeşitli şeyler yapcak suni sancılar vs diye düşünğyorum. Aynı gün doğurabiliriz yani
Sıcaktan ben de çok bunaldım, her gece sırılsıklam oluyorum. Bebişimle de konuşuyorum sürekli gel dışarı bak hep kucağımda tutcam seni bol bol meme vercem neolır gel diyorum ama tesiri yok
Dayanıcaz sonlara geldik artık, inşallah bu hafta bebişkerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz
Benim de 20 günü geçti ama devam ediyor düşmeye başladığını gördükten sonra götürmedik bi daha ama hala var. Gözlerinin beyazında da hafif var hala sizin de var mı gözlerinizde?Canım biz de foroterapi aldık kötü bisey dğeil ki alsaydınız keske. Hatta su an 20 günlük olmamıza ragmen sarılıgımız devam ediyor bebemin gercek rengini göremedim daha ben. 15 günü gextiyse bebe bir sıkıntı teskil etmiyor üzülme. Sadece 15 gün belli seviyede tutulması gerekiyor.
Ya en zoru uykulu değilse pusetle dışarı çıkmak. Doktora gideceğimizde baya erken puset icin mod kolluyoruzBşr kaç saçma batık inanç var annemler söylüyor ama yapmıyorum.dışarı çıkmayacak deniliyor ama insan zaten bebek bakacağım diye çıkamıyor. Eşimle plan yapıyoruz mesela ama bebek duymadığı için iptal oluyor. sanırım zorla uymak zorunda olduğum tek kural dışarı çıkAmamak
İnşallah alışırız zamanlakuzum ağladıkça bende ağlıyorum yapamıyorum diye
Doktor mama desteği önermedi mi canımKızlar bebişim 2780 Gr doğdu, 2500 e düştü, bugün ASM de tartıldık 2900 geldi 3 haftada 400 gr almış sadece2 saatte bir de emziriyorum ama yavaş alıyor bebem üzülüyorum
Benim büyük oğlanı iyice mahvetmişti o, şimdi küçüğe farklı bişey kullanıyorum çok memnunumBiogia veriyorum cidden süphelenmeye basladım yani onu ne zaman versem cocuk aglıyor uyumuyor
Burun temizliği inanılmaz önemli bakınca gözükmüyor ama serum damlatıp havayla çekince bir sürü çıkıyor. Her gün temizliyorum ben hergün çıkıyorKızlar günaydın naparsınız?
Valla benim üstümden 53 cm lik bi Almila İnci geçti. Hala daha devam ediyorçok yorgunum uykusuzum... Eşimde bende pertiz. Gaz sorununu çözemiyoruz ama çok şükür bir kaç gün önceye göre iyiyiz. Dün ASM ye gittik burnunu temizlesinler diye yapmadılar. Gitmişken tartıltık 3935 geldi çocum kıyafetle. tontik bi bebe oluyor
Anaaa ben de kural yokArkadaşlar sizde 40 çıkana kadar ne gibi kurallar var ? Bizde anne ve bebek yalnız kalmayacak, bebek her gün banyo yapacak, bebek odasında kalacak evin başka odalarına gitmeyecek, anne ve bebek doktor kontrolü olmadıkça dışarı da çıkmayacak, anne ve bebek karanlıkta kalmayacak hafif de olsa bir ışık olacak evin içinde. Var mı sizde de bu kurallar?
Sabah azıcık daha uyumak için can attım ama gazi vardı uyutmadıKızlar günaydın naparsınız?
Valla benim üstümden 53 cm lik bi Almila İnci geçti. Hala daha devam ediyorçok yorgunum uykusuzum... Eşimde bende pertiz. Gaz sorununu çözemiyoruz ama çok şükür bir kaç gün önceye göre iyiyiz. Dün ASM ye gittik burnunu temizlesinler diye yapmadılar. Gitmişken tartıltık 3935 geldi çocum kıyafetle. tontik bi bebe oluyor
Yok önermediler daha. 7. gününde 2500 dü aslında 2 haftada 400 gram almış haftalık 200 gram. ASM deki hemşirem sınırda şu an dedi haftaya tekrar gidicez neden böyle yavaş kilo alıyor anlamadımDoktor mama desteği önermedi mi canım
Ne kadar ilginç bi hikayesi varmış bizimkilere sorduğumda neden böyle diye bilmiyoruz eskilerimiz hep böyle yaparlardı diyip kapatıyolar konuyuAy bunlar hep İsrailiyat dediğimiz yahudi kaynaklı hurafeler. M Mirune nin dediği alkarisi aslında Lilith. Hurafeye göre Hz. Adem in Havva'dan önceki ilk karısı, ama bu Lilith bildiğin feministEşitlik talep ediyor güya Adem de kendine itaat etsin istiyor. Lilith kabul etmeyince cennetten kendi isteğiyle çıkıyor. Sonra şeytanlarla cinlerle birlikte olup bir sürü çocuk doğuruyor. Sonra Adem Lilith cennete geri dönsün istiyor melekler aracı oluyor gel dön diye ama yok dönmem diyor. Dönmediği sürece her gün yüz çocuğunu öldüreceklerini söylüyorlar, yapıyorlar da. Lilith kendi evlatlarının açısıyla Adem soyundan gelenlerin kadınlarına ve bebeklerine sarıyor. O yüzden bebeğin kiyafetleri gece dışarda bırakılmıyor, anne de bebek de kırk gün evden çıkmıyor, yanlarında birileri oluyor falan işte bunlar hep Lilith o evde bir bebek doğduğunu anlamasın diye. Yani tamamen bir hurafeye bağlı bu kurallar hiç bir mantıklı açıklaması yok. "Kapıdan çıkanı uğurlama sütün gider" kadar saçma kurallar.
Ben Chicco 0-2 ay almıştım küçük diye daha rahat tutar sandım ama Philips aventinkini daha çok beğendi gibi. Başka başka markalar dene pes etme. Seninki de benim kız gibi memeye yapışık yaşamak isteyenlerden çünkü, emzikle sen de bir nefes alırsın en azından.
Yaaaaaaa kahkaha attım resmen sen çok yaşa emiAgzimin suyu kalaydi gözümün çapaylan duvarlara vura vura kendimi malamat oldum gaz yuzunden sabaha kadar yatakta tünedim .. bi ara uzerime kaka yapti rahatladi uyudu bende at gibi ayakta uyuyakalmisim eşim dürttü napiyon diye anani yapiyom demisimanca uyusa aman yaa uff aksam oluyo yine içim bi hoş
Bence de saçma ama kayınvalide ve anneme lafımı dinletemiyorum. Neyse kaldı 40 ımızın çıkmasına 25 güncükHicbiri yok valla, dısarı da cıkıyoz su an yalnızız kimse yok yanımızda, iş yaparken diğer odalara da götürüyorum. Aksine zifiri karanlıkta uyusun bebekler denir büyüme hormonu salgılanması için. Saçma sapan işler bunlar
Ben hepsine uyuyorum şimdilik isyan etmezsemBşr kaç saçma batık inanç var annemler söylüyor ama yapmıyorum.dışarı çıkmayacak deniliyor ama insan zaten bebek bakacağım diye çıkamıyor. Eşimle plan yapıyoruz mesela ama bebek duymadığı için iptal oluyor. sanırım zorla uymak zorunda olduğum tek kural dışarı çıkAmamak
İnşallah alışırız zamanlakuzum ağladıkça bende ağlıyorum yapamıyorum diye
Eskilerden adetler işte cnm. Gerçi şimdi ben tek başıma bebeği emziremiyorum destek almK zorundayım yapay göğüs ucu kullandığım için illaki biri yanımda olmalı. Ama 40 ımız çıkınca bakalım naapcazAnaaa ben de kural yokHersey serbest ben gecenin bi saati yalniz da kaldım hatta duşa girdim anca gecenin bi saati zaman buldum sicaktan hergun giresim var . Dışarıya da çıkıyoruz. Bunlariı kim kural yaptı vallahi bilmiyorum
Hiç sütünün miktarına baktın mı canımYok önermediler daha. 7. gününde 2500 dü aslında 2 haftada 400 gram almış haftalık 200 gram. ASM deki hemşirem sınırda şu an dedi haftaya tekrar gidicez neden böyle yavaş kilo alıyor anlamadım
Valla kız sürekli memede o pozisyonda arada girip okuyorum ama yazmak zor oluyorİyiyiz valla sürece alısıyoruz senle @kk birinci noteri kayboldunuz dogurduktan sonea valla kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?