2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne veriyordjn? Biogia kizima hic yaramamisti. Onu verince daha cok agliyordu. Simdi oglumda deniyorum bakalim ne olcak

Tesekkür ederim canım, inşallah işe yarar. Bana doktor acıklık olmazsa suni sancıyla yormam seni dedi Sezeryana alırım dedi Rabbim kolaylaştırsın hepimizin. Eşim konusuyor ekseriyetle nerdesin oğlum dior yüz görümlülüğümü istiyorsun yoksa dedi
Birkaç gün kaldı sona geldik wala ama sıcaklar zorluyor beni. inşallah kavuşalım çok merak ediyorum bebişim neye benziyor

Benim de 20 günü geçti ama devam ediyor düşmeye başladığını gördükten sonra götürmedik bi daha ama hala var. Gözlerinin beyazında da hafif var hala sizin de var mı gözlerinizde?

Kızlar bebişim 2780 Gr doğdu, 2500 e düştü, bugün ASM de tartıldık 2900 geldi 3 haftada 400 gr almış sadece 2 saatte bir de emziriyorum ama yavaş alıyor bebem üzülüyorum

Ya en zoru uykulu değilse pusetle dışarı çıkmak. Doktora gideceğimizde baya erken puset icin mod kolluyoruz keyfi yerine gelip de binerse, arabada gıkı çıkmıyor. Olay bitene kadar

Burun temizliği inanılmaz önemli bakınca gözükmüyor ama serum damlatıp havayla çekince bir sürü çıkıyor. Her gün temizliyorum ben hergün çıkıyor

Anaaa ben de kural yok Hersey serbest ben gecenin bi saati yalniz da kaldım hatta duşa girdim anca gecenin bi saati zaman buldum sicaktan hergun giresim var . Dışarıya da çıkıyoruz. Bunlariı kim kural yaptı vallahi bilmiyorum

Sabah azıcık daha uyumak için can attım ama gazi vardı uyutmadı Kilosunu ben de merak ediyorum baya toparladı ama bi aylık olcaz az kaldı ay ay

Doktor mama desteği önermedi mi canım
Yok önermediler daha. 7. gününde 2500 dü aslında 2 haftada 400 gram almış haftalık 200 gram. ASM deki hemşirem sınırda şu an dedi haftaya tekrar gidicez neden böyle yavaş kilo alıyor anlamadım

Ne kadar ilginç bi hikayesi varmış bizimkilere sorduğumda neden böyle diye bilmiyoruz eskilerimiz hep böyle yaparlardı diyip kapatıyolar konuyu bana da çok inanılası şeyler gelmiyo

Yaaaaaaa kahkaha attım resmen sen çok yaşa emi

Bence de saçma ama kayınvalide ve anneme lafımı dinletemiyorum. Neyse kaldı 40 ımızın çıkmasına 25 güncük

Ben hepsine uyuyorum şimdilik isyan etmezsem

Eskilerden adetler işte cnm. Gerçi şimdi ben tek başıma bebeği emziremiyorum destek almK zorundayım yapay göğüs ucu kullandığım için illaki biri yanımda olmalı. Ama 40 ımız çıkınca bakalım naapcaz

Yok önermediler daha. 7. gününde 2500 dü aslında 2 haftada 400 gram almış haftalık 200 gram. ASM deki hemşirem sınırda şu an dedi haftaya tekrar gidicez neden böyle yavaş kilo alıyor anlamadım
Hiç sütünün miktarına baktın mı canım

İyiyiz valla sürece alısıyoruz senle @kk birinci noteri kayboldunuz dogurduktan sonea valla kızlar
Valla kız sürekli memede o pozisyonda arada girip okuyorum ama yazmak zor oluyor 1 ayı geçtik hala bir düzenimiz yok, sarılığı ağır atlattık hastaneden çıkamıyoduk bir ara çok hırpalandı yavrum o sıra, kucağa ve memeye fena alıştı bu süreçtede bide üstüne kilo alımımız yavaş daha anca 3450 olduk, o kadar emiyor niye kilo almıyor diye dert sahibi oldum akşamları çok ağlıyor diye 60 ml mama vermeye başladım valla burda yazan her arkadaşın sorununda aaa demekki tek değilim diye içim rahatlıyor ruh sağlığımı böyle iyi tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…