2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişim 2780 Gr doğdu, 2500 e düştü, bugün ASM de tartıldık 2900 geldi 3 haftada 400 gr almış sadece 2 saatte bir de emziriyorum ama yavaş alıyor bebem üzülüyorum
Doğumdan sonra %10 kg düsmesi normal. Bizde de oldu. Bizde sarılık riski sebebi iledir ama kasık biberonla önce Emzirme sonra formül mama veriyoruz. Eğer sen duymadığını düşünüyorsan danis doktoruna. Gunde çıktığı bez sayısı da doyu0 duymadığını gostergedir.6 7 kez çiş yapitor mu?

Doktor kontrolumuz vardi 3600 kilo olmusuz hersey yolunda sükür .. sünnet isini konustum 40ı cıkınca iyice kış gelmeden onuda yaptiricam doktor belirli bi zamanı yok istedigin zaman yaptirabilirsin dedi bende suan kucuk kiyamiyorum 2 3 aylikken iyi olur bence kizlar.. sizce ?

Nasılsınız kızlarrr doğum yaptığımdan beri giremedim tüm düzenim dünyam değişti resmen. Evlat çok başkaymış gerçekten bakmalara koklamalara doyamıyorum. Her ağlayıp bizi ayağa diktiğinde uyusun ne olur diye çırpınıyorum uyuduğunda resimlerine bakıp özlüyorum. Manyaklık resmen Bu arada sağ gözünde çapaklanma başladı birden gözü yaşarıyor sarı sarı çapak oluyor inanılmaz içim gidiyor öyle görünce. Ilık suyla temizliyorum her uyandığında. Bu neden olur biliyormusunuz birşeyi yanlışmı yapıyorum ben acaba? Bir de perşembe Allah nasip ederse sünnet olacak yaptırmış yaptıracak olan var mı bizim gibi? Çok geriliyorum nasıl olucak diye tavsiye ve tecrübelerinizi dinlemek isterim.

Ay aynı konu hakkında şimdi ben yazdım.. bizim perşembe olucak çevremdeki herkes yenidoğan sünnetti en iyisi beklemeye gerek yok ne kadar erken o kadar iyi dedi. Biz normalde doğumdan bir gün sonrasında yaptırıcaktık ama doktor hastane randevu düzensizliğinin azizliğinr uğradık perşembeye kaldı. Çocuk doktoru olabilir hiçbir sakınca yok herşeyi yolunda dedi. Bakalım ama bende minik daha diye çok geriliyorum

Evet 6 7 kez yapıyor çiş kaka da çok dolu dolu olmasa da yapıyor emdikten sonra memeyi kendisi bırakıp uyuyor tekrar almıyor. Anlamadım bu işi

Ya en zoru uykulu değilse pusetle dışarı çıkmak. Doktora gideceğimizde baya erken puset icin mod kolluyoruz keyfi yerine gelip de binerse, arabada gıkı çıkmıyor. Olay bitene kadar
Haha valla bizimki de öyle. Bugün uyuyor dedik markete gidip yürüyüş yapalım dedik dönüşümüz muhteşem oldu
Burun temizliği inanılmaz önemli bakınca gözükmüyor ama serum damlatıp havayla çekince bir sürü çıkıyor. Her gün temizliyorum ben hergün çıkıyor
Bizde yaptık bugün baya Bi temizledi. Ama hala hırıltı var. Acemiliğimize denk geldi.
Sabah azıcık daha uyumak için can attım ama gazi vardı uyutmadı Kilosunu ben de merak ediyorum baya toparladı ama bi aylık olcaz az kaldı ay ay
Bizimkinin de çok gazı var. En üzüldüğüm nokta bende susmuyor kv de susuyor. Ben annesi değil miyim çok dokunuyor bana bu.
Ben hepsine uyuyorum şimdilik isyan etmezsem
Bana saçma geliyor

Kızım çok ağlıyordu. Korktum nefesi falan kesildi resmen bende susmadı. Kv aldı kucağına hemen onda sustu. Çok üzülüyorum. Niye bende susmuyor. Ben annesi değil miyim?

Benim büyük oğlanı iyice mahvetmişti o, şimdi küçüğe farklı bişey kullanıyorum çok memnunum
Hayda bak şüphelerimde dogru cıkıcam sanırım. Yarın vermicem o damladan bakalım ne olcak. Ona basladıgım güne lanet edecek duruma geldim nerdeyse. Gündüz bir gram uyumuyor ve kolik bebekler gibi ağlıyor kucağımdan indiği anda.

Kızım çok ağlıyordu. Korktum nefesi falan kesildi resmen bende susmadı. Kv aldı kucağına hemen onda sustu. Çok üzülüyorum. Niye bende susmuyor. Ben annesi değil miyim?
Canım niye bu kadar kv ile birliktesin biraz ara mı verseniz acaba bebekle biraz yalnız kalman gerekiyor ki sana kokuna alışsın.

Bana kalirsa hemen yatirmak istiyorum ama eşim az daha dursun dedi insan ister istemez geriliyo aynen 40ı ciksin dedik bizde bakalim

Valla seni uzmek istemem ama bi cok kez bahsettim burda oglum benden cok kv biliyodu diye.. sen boyle izin verdigin surece ilk dillendiginde kv ne anne der kizin yasadim cunku birazcik daha mesafe ..

Valla seni uzmek istemem ama bi cok kez bahsettim burda oglum benden cok kv biliyodu diye.. sen boyle izin verdigin surece ilk dillendiginde kv ne anne der kizin yasadim cunku birazcik daha mesafe ..
İzin vermiyorum ki elimden alıyor direkt oldu bitti oluyor. Zaten eve gideceğiz az kaldı. Öyle bir şansı olmayacak. O seviyeye kadar gelemez aramızda 1300 km var

Böyle kriz anlarında sen panik yapıp endişeleniyorsan bebek hissedip huzursuz oluyordur. Sakin bi kucak arıyordur sakin kalmaya çalış onunla konuş başını okşa stresini hissetmesin

Böyle kriz anlarında sen panik yapıp endişeleniyorsan bebek hissedip huzursuz oluyordur. Sakin bi kucak arıyordur sakin kalmaya çalış onunla konuş başını okşa stresini hissetmesin
Maalesef panik oluyorum. Çocuk bir anda katıla katıla ağlamaya başladı nefesi kesildi. Çok korktum.

Mecburum onlarda kalıyoruz. Haftaya yola çıkacağız ama bakalım eşim de şimdi annen de bizimle gelsin diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bence kimse gelmesin ve bir süre bebeğinle yalnız kal. Yoksa bebeğin sürekli onu susturanlara alışacak. Korkma ben 18 gündür yalnızım kafam daha rahat. Kv varken psikolojim bozulcsk gibi oldu hemen yollattım zaten. Her şeye fikirleri olur, seni yönlendirmryr calısırlar asla izin verme. Ve dediğim gibi bebeğinle 3-4 saatte olsa başbaşa tentene temas edin.. senın kokuna alıssın

Of işte hiç başbakan kalamıyoruz. Sadece emzirirken oluyor. kimseyi istemiyorum ama eşime anlatamıyorum. Aşırı pimpirikli. Korkuyor evde o yokken bit şey olur diye. Ben sürekli ağlıyorum bebek ağladıkça moralim bozuluyor modem düşüyor bakamıyorum gibi geliyor. Eşimde evde tek kalırsam daha kötü olurum diye ille annen gelsin diyor.

İzin vermiyorum ki elimden alıyor direkt oldu bitti oluyor. Zaten eve gideceğiz az kaldı. Öyle bir şansı olmayacak. O seviyeye kadar gelemez aramızda 1300 km var
Insallah olmaz km bizdede vardi ama engel olmadi canim sende ins olur .. bebegin suan ki aldigi koku onemli ama suc kendisinde kocaman kadin bilmiyosa istersen vizana git bi insanda fikir olacak başıma bir cok sey geldgi icin cok tepkiliyim boyle seylere k bakma

Once kendine guvenmelisin hamileykende Allah korusun bisey olabilirdi bebegine .. sen annesisin bebek agladigindada güldügündede seni isticek yaninda anneni yada kv ni degil soguk kanli olmayi eşinde sende ögrenmelisiniz bu sadece bebekken degil her zman lazim oluyo sakınan göze cöp batar yaşaya yaşaya ögrenceksiniz bizde hic bisey bilmiyorduk bende yapamam dedim mesela kv oğlumu banyo yaptirirken boğana kadar öldürcekti bebeyi ondan sonra bi aldim elinden kimseyi istemdim mecburdum onu büyütmeye soguk kanli olmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…