Yok canım ben o kadarına izin vermem. Şimdilik böyle oluyor aslında başından beri ben ilgileniyorum zaten ama bir anda değişti son 1 haftadır.Insallah olmaz km bizdede vardi ama engel olmadi canim sende ins olur .. bebegin suan ki aldigi koku onemli ama suc kendisinde kocaman kadin bilmiyosa istersen vizana git bi insanda fikir olacak başıma bir cok sey geldgi icin cok tepkiliyim boyle seylere k bakma
Sende degiş sevimli diyodu ya lohusa arsızlıgı diye vur kendini lohusalıga indirme kucagindan ne oluyosa kaşla göz arasinda oluyo vallaYok canım ben o kadarına izin vermem. Şimdilik böyle oluyor aslında başından beri ben ilgileniyorum zaten ama bir anda değişti son 1 haftadır.
Once kendine guvenmelisin hamileykende Allah korusun bisey olabilirdi bebegine .. sen annesisin bebek agladigindada güldügündede seni isticek yaninda anneni yada kv ni degil soguk kanli olmayi eşinde sende ögrenmelisiniz bu sadece bebekken degil her zman lazim oluyo sakınan göze cöp batar yaşaya yaşaya ögrenceksiniz bizde hic bisey bilmiyorduk bende yapamam dedim mesela kv oğlumu banyo yaptirirken boğana kadar öldürcekti bebeyi ondan sonra bi aldim elinden kimseyi istemdim mecburdum onu büyütmeye soguk kanli olmaya..
Valla doğru diyorsunuz ama bu lohusalıktan kaynaklı mıdır nedir bilmiyorum. Aşırı duygusal ve yetersiz görüyorum kkendimi. Neyseki eşimde izin vermiyor kızıyor. Banyosunu yaptırırken rowlet yıkasın sen değil dedi geçen gün. Uyarıyor sürekli.Sende degiş sevimli diyodu ya lohusa arsızlıgı diye vur kendini lohusalıga indirme kucagindan ne oluyosa kaşla göz arasinda oluyo valla
Bilen duyan var mı mustela liniment? Yurtdışında yaşayan arkadaşlar kullanıyor musunuz?Arkadaşlar mustelanın liniment diye bir ürünü var, pamuğa sıkıp popişini siliyorsun hem temizliyo hem nemlendiriyo ayrıca pişik kremine ihtiyaç kalmıyo zeytinyağlı filan bir içeriği varmış, hem alt değiştirme işini kolaylaştırıyo hem de pişik olmuyormuş güzel bir ürün. Yalnız Türkiyede yok, yurtdışındaki kuzenimin kullandığını görmüştüm buraya geliyorlardı istedim getirmişler sağolsunlar ama şimdi içime bir kurt düştü niye Türkiyeye getirmiyor mustela bunu?
Burdan destek almasam zaten iyice psikolojim bozulur saniriHepimiz yavaş yavaş öğreniyoruz hepimiz birseyleri yanlış yapıyoruz ama bilerek değil kendini üzme sen iyi bir annesin sadece telaş yaptın o kadar sakin ol derin nefes al ve bebeğine güzelce sarıl her şey geçecek sadece sakin ol telaş yapma
Canim cok gecmiş olsun bizinde 15.6 cikti 2 gun sonra geri cagirdi tobb da ilgi cok iyi düşünebilirsin yakinindaysaHanımlar neyapiyosuniz? Birkaç gündür acillerdeyiz. Bebek malesef sarılık oldu.(hemşireler bize hastanede mamaya geç başlattılar anne sütü olmadıvi için) ilk kontrollde çok yüksek çıktı doktor fototerapi diyince başka hastaneye gittik birazdusunce yatirmayip ebe yolladılar birkaç gündür sürekli acilde kontroldeyiz.
Hamilelikte ultrason dalı belirtilerten dolayida kardiyologa randevu alacagiZ bulursak randevu. Hastane geziyor yavrum
Üstüne birde benim uzun süredir yaşadığım korkularim patlaması oldu sürekli agliyroum.
Herkese herşeye kızıyorum istemeden kiriyorim'(
Berbat haldeyim dikişlerim açıyor. YetmeZmis gibi belim tutuldu yürürken zorlanıyorum
Dua edin bizim için hanımlar.
İnşallah sizde herşey Yolundadir. Bebisler nasıl siz nasilwiniz
Bende meme teklifi sunuyorum surekli ama biberona alişti malesef şu sarilik işi bi hallolsun daha da uzerine düşücem silikonsuz emse sorun olmayacakti ama beyfendi silikonsuz emmiyor ben tutamiyorum doğru duzgun memeye bu arada canim mamayi 1 saat sonra verme o an bitmiyorsa at arkasinda öyle yaziyor hemsire de oyle dediİlk 10 gün bebemin agzına mama süt tıkıcam diye atla karayı sectim bir gram uyku uyumadım. Heo mi boyle olavak dedim. Hep uyuyor asla uyandıramıyordum, uyanmayınxa meme de almıyorsu asla. Sırınga ile zorla agzını yüzünğ bükerek veriyordum mamayı onu da agzında biriktiriyor asla yutmuyordu, valla cok cektik. Ama bebem buyudukce uyanmaya basladı uyandıkva meme verdim meme istedi biberona gectim arada mama verirken, az akımlı oldugundan memeyi bırakmadı, bebeğin kucuk oluşundanmış herşey. Zamanla düzelecek göreceksin
Ben saymiyorum sarilik gecsin diye 30 60 allah ne verdiyse ama 60 yapinca hic bitirmiyor 40 dkda bi 30 veriyorumGünaydın güzeller mama meme karışık verenler kaç CC veriyorsunuz acaba?
Hiç almamasindan iyi degil mi canim stres yapma düzene girer ❤Kızlar bebişim 2780 Gr doğdu, 2500 e düştü, bugün ASM de tartıldık 2900 geldi 3 haftada 400 gr almış sadece2 saatte bir de emziriyorum ama yavaş alıyor bebem üzülüyorum
Bende 40 cikinca dusunuyorum aslinda ilk hafta yaptirip gecicektim ama sarilik meme reddi dikişlerim derken bi de onun stresini kaldiramicami farkettimDoktor kontrolumuz vardi 3600 kilo olmusuz hersey yolunda sükür .. sünnet isini konustum 40ı cıkınca iyice kış gelmeden onuda yaptiricam doktor belirli bi zamanı yok istedigin zaman yaptirabilirsin dedi bende suan kucuk kiyamiyorum 2 3 aylikken iyi olur bence kizlar.. sizce ?
Bebegim panik yapiyosun belki bebek o enerjiden etkileniyordur sakinligini koru birde bebegi kv ye cok verme kokusuna alişmasinKızım çok ağlıyordu. Korktum nefesi falan kesildi resmen bende susmadı. Kv aldı kucağına hemen onda sustu. Çok üzülüyorum. Niye bende susmuyor. Ben annesi değil miyim?
Ayni benim kocam ya annem bende 3 ay gitme diyor kadina ama annem benim dedigim hic biseyin disina çıkmıyor tavsiye versede kendine sakla diyorumOf işte hiç başbakan kalamıyoruz. Sadece emzirirken oluyor.kimseyi istemiyorum ama eşime anlatamıyorum. Aşırı pimpirikli. Korkuyor evde o yokken bit şey olur diye. Ben sürekli ağlıyorum bebek ağladıkça moralim bozuluyor modem düşüyor bakamıyorum gibi geliyor. Eşimde evde tek kalırsam daha kötü olurum diye ille annen gelsin diyor.
Tamam yapıyorsa doyuyordur, zaten ne kadar midesi var cnm :)Evet 6 7 kez yapıyor çiş kaka da çok dolu dolu olmasa da yapıyor emdikten sonra memeyi kendisi bırakıp uyuyor tekrar almıyor. Anlamadım bu işi
Kızım çok ağlıyordu. Korktum nefesi falan kesildi resmen bende susmadı. Kv aldı kucağına hemen onda sustu. Çok üzülüyorum. Niye bende susmuyor. Ben annesi değil miyim?
Rowlet mi adın kızValla doğru diyorsunuz ama bu lohusalıktan kaynaklı mıdır nedir bilmiyorum. Aşırı duygusal ve yetersiz görüyorum kkendimi. Neyseki eşimde izin vermiyor kızıyor. Banyosunu yaptırırken rowlet yıkasın sen değil dedi geçen gün. Uyarıyor sürekli.
Aynen banada agir gelcekti o yuzden en guzeli biraz daha zman gecsin oyleBurdan destek almasam zaten iyice psikolojim bozulur saniri
Canim cok gecmiş olsun bizinde 15.6 cikti 2 gun sonra geri cagirdi tobb da ilgi cok iyi düşünebilirsin yakinindaysa
Bende meme teklifi sunuyorum surekli ama biberona alişti malesef şu sarilik işi bi hallolsun daha da uzerine düşücem silikonsuz emse sorun olmayacakti ama beyfendi silikonsuz emmiyor ben tutamiyorum doğru duzgun memeye bu arada canim mamayi 1 saat sonra verme o an bitmiyorsa at arkasinda öyle yaziyor hemsire de oyle dedi
Ben saymiyorum sarilik gecsin diye 30 60 allah ne verdiyse ama 60 yapinca hic bitirmiyor 40 dkda bi 30 veriyorum
Hiç almamasindan iyi degil mi canim stres yapma düzene girer ❤
Bende 40 cikinca dusunuyorum aslinda ilk hafta yaptirip gecicektim ama sarilik meme reddi dikişlerim derken bi de onun stresini kaldiramicami farkettim
Bebegim panik yapiyosun belki bebek o enerjiden etkileniyordur sakinligini koru birde bebegi kv ye cok verme kokusuna alişmasin
Ayni benim kocam ya annem bende 3 ay gitme diyor kadina ama annem benim dedigim hic biseyin disina çıkmıyor tavsiye versede kendine sakla diyorum
Baş ağrısı olmamasi için günde 3 litre su içmen lazım, hastane çantana bitter çikolata ve Nescafe koy. Ben hastanede kaldığım sürece kafereryadan odama türk kahvesi isteyip içmiştim. 1 hafta 10 gün bol sıvı ve kafein tüketirsen basın ağrımaz Allah'ın izniyle.Kizlar spinal anestezi ile ctesi Allah nasip ederse dr um sezeryan yapicakmis sonrasinda cok sıkıntı yasaniyor mu ne yapmam lazim veya ne yapmam lazim tdcrubesi olanlar yazarsa cok sevinirim
Döküluyormu benimki ericekmiş dikis yok bende gorunurdeBu nasıl dikişmiş anam bacim 20 gün olcak daha yeni dökülüyo
Evet pede gelmis öyle gördüm mavi renkte dikislerdi beyazlamışDöküluyormu benimki ericekmiş dikis yok bende gorunurde
Sağlık sıhhatle kavuşunKizlar spinal anestezi ile ctesi Allah nasip ederse dr um sezeryan yapicakmis sonrasinda cok sıkıntı yasaniyor mu ne yapmam lazim veya ne yapmam lazim tdcrubesi olanlar yazarsa cok sevinirim
Tabiki hiç almamasından iyi ama üzülüyorum sınırda gidiyorBurdan destek almasam zaten iyice psikolojim bozulur saniri
Canim cok gecmiş olsun bizinde 15.6 cikti 2 gun sonra geri cagirdi tobb da ilgi cok iyi düşünebilirsin yakinindaysa
Bende meme teklifi sunuyorum surekli ama biberona alişti malesef şu sarilik işi bi hallolsun daha da uzerine düşücem silikonsuz emse sorun olmayacakti ama beyfendi silikonsuz emmiyor ben tutamiyorum doğru duzgun memeye bu arada canim mamayi 1 saat sonra verme o an bitmiyorsa at arkasinda öyle yaziyor hemsire de oyle dedi
Ben saymiyorum sarilik gecsin diye 30 60 allah ne verdiyse ama 60 yapinca hic bitirmiyor 40 dkda bi 30 veriyorum
Bende 40 cikinca dusunuyorum aslinda ilk hafta yaptirip gecicektim ama sarilik meme reddi dikişlerim derken bi de onun stresini kaldiramicami farkettim
Bebegim panik yapiyosun belki bebek o enerjiden etkileniyordur sakinligini koru birde bebegi kv ye cok verme kokusuna alişmasin
Ayni benim kocam ya annem bende 3 ay gitme diyor kadina ama annem benim dedigim hic biseyin disina çıkmıyor tavsiye versede kendine sakla diyorum
Doyuyor elleri falan hep açık ama neden kilo almıyor bilmiyorumTamam yapıyorsa doyuyordur, zaten ne kadar midesi var cnm :)
onxe sakın ol, benim Öğlen çok heyecanlı bir tip, hemen her şeye çok tepki veriyor bir anda da ağlamayı bıçak gibi kesiyor misal. Alırım onu, göğsüme koyar sarılırım, kokumu alır sakinlesir.
o konuda hem kv hem annemle papazim, kimseye vermiyorum cocugu, çocuk beni biliyor. Sadece ev işine yardımcı oluyorlar. Nacizane tavsiyedir
1 saatten bişey olmaz dediler güya ben 1 saate kadar veriyorum mesela dısarı cıkarken hazırlıyorm yarım saat sonra filan veriyorum niye verilmez kötü oluyor diye miCanim ustume vazife degil ama bekleyen mama verilmez bebege
Benim annem karışmıyor şükür. Ben yardım istersem karışır sadece. Ama bakalım kabul ettim götüreceğim yanımda.Burdan destek almasam zaten iyice psikolojim bozulur saniri
Doğru söylüyorsun aslında. Bende öyle yapacağım artık yoksa alışamayacağım birbirimize yabancı kalacağız.Tamam yapıyorsa doyuyordur, zaten ne kadar midesi var cnm :)
onxe sakın ol, benim Öğlen çok heyecanlı bir tip, hemen her şeye çok tepki veriyor bir anda da ağlamayı bıçak gibi kesiyor misal. Alırım onu, göğsüme koyar sarılırım, kokumu alır sakinlesir.
o konuda hem kv hem annemle papazim, kimseye vermiyorum cocugu, çocuk beni biliyor. Sadece ev işine yardımcı oluyorlar. Nacizane tavsiyedir
Yok yav ifşa olmayayım diye öyle yazdımRowlet mi adın kıziyi yapmis destek olunca birbirinize büyür gider kızçen dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?