2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım ben o kadarına izin vermem. Şimdilik böyle oluyor aslında başından beri ben ilgileniyorum zaten ama bir anda değişti son 1 haftadır.

Yok canım ben o kadarına izin vermem. Şimdilik böyle oluyor aslında başından beri ben ilgileniyorum zaten ama bir anda değişti son 1 haftadır.
Sende degiş sevimli diyodu ya lohusa arsızlıgı diye vur kendini lohusalıga indirme kucagindan ne oluyosa kaşla göz arasinda oluyo valla

Sende degiş sevimli diyodu ya lohusa arsızlıgı diye vur kendini lohusalıga indirme kucagindan ne oluyosa kaşla göz arasinda oluyo valla
Valla doğru diyorsunuz ama bu lohusalıktan kaynaklı mıdır nedir bilmiyorum. Aşırı duygusal ve yetersiz görüyorum kkendimi. Neyseki eşimde izin vermiyor kızıyor. Banyosunu yaptırırken rowlet yıkasın sen değil dedi geçen gün. Uyarıyor sürekli.

Bilen duyan var mı mustela liniment? Yurtdışında yaşayan arkadaşlar kullanıyor musunuz?

Burdan destek almasam zaten iyice psikolojim bozulur saniri
Canim cok gecmiş olsun bizinde 15.6 cikti 2 gun sonra geri cagirdi tobb da ilgi cok iyi düşünebilirsin yakinindaysa
Bende meme teklifi sunuyorum surekli ama biberona alişti malesef şu sarilik işi bi hallolsun daha da uzerine düşücem silikonsuz emse sorun olmayacakti ama beyfendi silikonsuz emmiyor ben tutamiyorum doğru duzgun memeye bu arada canim mamayi 1 saat sonra verme o an bitmiyorsa at arkasinda öyle yaziyor hemsire de oyle dedi
Günaydın güzeller mama meme karışık verenler kaç CC veriyorsunuz acaba?
Ben saymiyorum sarilik gecsin diye 30 60 allah ne verdiyse ama 60 yapinca hic bitirmiyor 40 dkda bi 30 veriyorum
Kızlar bebişim 2780 Gr doğdu, 2500 e düştü, bugün ASM de tartıldık 2900 geldi 3 haftada 400 gr almış sadece 2 saatte bir de emziriyorum ama yavaş alıyor bebem üzülüyorum
Hiç almamasindan iyi degil mi canim stres yapma düzene girer ❤
Bende 40 cikinca dusunuyorum aslinda ilk hafta yaptirip gecicektim ama sarilik meme reddi dikişlerim derken bi de onun stresini kaldiramicami farkettim
Kızım çok ağlıyordu. Korktum nefesi falan kesildi resmen bende susmadı. Kv aldı kucağına hemen onda sustu. Çok üzülüyorum. Niye bende susmuyor. Ben annesi değil miyim?
Bebegim panik yapiyosun belki bebek o enerjiden etkileniyordur sakinligini koru birde bebegi kv ye cok verme kokusuna alişmasin
Ayni benim kocam ya annem bende 3 ay gitme diyor kadina ama annem benim dedigim hic biseyin disina çıkmıyor tavsiye versede kendine sakla diyorum

Bugün 5. Gün kontrolune gittik sarilik degeri 15.6 cikti 2 gün sonra bi daha cagirdi 2 saatte 3 saatte besliyodum 40 dkda bi besle dedi dr asla uyuyup dinlenemiyorum zombi gibi geziyorum rabbim şu sariligi bi alsin götürsün bu arada doktorda soyarken bi baktim göbüşümüz düsmüş cok sevindim yikamamiştim dr surekli losyon sur teni cok kuruyor dedi 3360 gr dogmustu ilk gece 200 gr kaybetmişti simdi ekstra bi kayip olmamiş ama kilo da almamiş malesef

Evet 6 7 kez yapıyor çiş kaka da çok dolu dolu olmasa da yapıyor emdikten sonra memeyi kendisi bırakıp uyuyor tekrar almıyor. Anlamadım bu işi
Tamam yapıyorsa doyuyordur, zaten ne kadar midesi var cnm :)

Kızım çok ağlıyordu. Korktum nefesi falan kesildi resmen bende susmadı. Kv aldı kucağına hemen onda sustu. Çok üzülüyorum. Niye bende susmuyor. Ben annesi değil miyim?

onxe sakın ol, benim Öğlen çok heyecanlı bir tip, hemen her şeye çok tepki veriyor bir anda da ağlamayı bıçak gibi kesiyor misal. Alırım onu, göğsüme koyar sarılırım, kokumu alır sakinlesir.
o konuda hem kv hem annemle papazim, kimseye vermiyorum cocugu, çocuk beni biliyor. Sadece ev işine yardımcı oluyorlar. Nacizane tavsiyedir

Rowlet mi adın kız iyi yapmis destek olunca birbirinize büyür gider kızçen dert etme

Aynen banada agir gelcekti o yuzden en guzeli biraz daha zman gecsin oyle

Kizlar spinal anestezi ile ctesi Allah nasip ederse dr um sezeryan yapicakmis sonrasinda cok sıkıntı yasaniyor mu ne yapmam lazim veya ne yapmam lazim tdcrubesi olanlar yazarsa cok sevinirim
Baş ağrısı olmamasi için günde 3 litre su içmen lazım, hastane çantana bitter çikolata ve Nescafe koy. Ben hastanede kaldığım sürece kafereryadan odama türk kahvesi isteyip içmiştim. 1 hafta 10 gün bol sıvı ve kafein tüketirsen basın ağrımaz Allah'ın izniyle.
Ne kadar yürürsen o kadar çabuk ayaklanirsin. Hastanede bol bol serum alırken, ağrı kesici iğne vurulabilirken bol bol yürümeye caliş eve çıktığın gün biraz daha zorlar seni çünkü.

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Tabiki hiç almamasından iyi ama üzülüyorum sınırda gidiyor aslında düşününce bebek de ben de yeni yeni toparlanıyoruz hiç mama da vermedim ondan belki böyle oldu haftaya kadar mamayla desteklicem bakalım nasıl olacak beni bırakmaz inşallah biberondan mama vermeye başladım bikaç kere verdim şimdi memede biriken süt bitince sinirleniyor kendisi çekip getirmek istemiyor

Doyuyor elleri falan hep açık ama neden kilo almıyor bilmiyorum

Canim ustume vazife degil ama bekleyen mama verilmez bebege
1 saatten bişey olmaz dediler güya ben 1 saate kadar veriyorum mesela dısarı cıkarken hazırlıyorm yarım saat sonra filan veriyorum niye verilmez kötü oluyor diye mi

Benim annem karışmıyor şükür. Ben yardım istersem karışır sadece. Ama bakalım kabul ettim götüreceğim yanımda.
Doğru söylüyorsun aslında. Bende öyle yapacağım artık yoksa alışamayacağım birbirimize yabancı kalacağız.
Rowlet mi adın kız iyi yapmis destek olunca birbirinize büyür gider kızçen dert etme
Yok yav ifşa olmayayım diye öyle yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…