2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de veriyorum, doymuyor diye anlam yükleme diyorum sadece. Sonra sen de azaltarak kesersin zaten cnm, bize öyle dediler. Panik yok

Cok memnun kaldım. Yataga bir damla bsey bulasmadi, kullanımı da cok kolaydi
Tamam biraz kilo alsın ondan sonra keseyim bu arada sütüm de artmaya devam eder inşallah

Hurafe degil ben kendim yasadim yazdigini gorunce basladim korkmaya. Bugun bu konudan anlayan arkadasimla uzun uzun konustum. Sag olsun napmam gerektigini anlatti. 40imiz gecsin bitsin artik. Bu konuda daha fazla yazismayalim. Zaten forumda yasakmis bu tarz konular.

Yetiskin 1000 iu bebek cocuk 400 iu veriyolar. Damla olursa 3 damla puf olursa 1 puf seklinde. Oguruyosa dilinin altina sikup oyle puflat

Konuyu uzatmak istemiyorum ama ne yapmak gerekiyormuş? Bende baya etkilendim korkuyorum çünkü

Merhaba, biz de dün doktor kontrolümüzde gittik. Hem benim muayene, hem de kızımın muayenesi yapıldı. İkimizde de her şey yolunda gözüküyor ama ben yepyeni paranoyalarla geri döndüm doktordan. Bebeği nasıl tutacağımı ve emzireceğimi gösterdi çocuk doktorumuz. Yanlış tutarsam orta kulak iltihabına sebep olabileceğini söyledi. O andan beri kafayı yemiş durumdayım. Eşim çok rahat, bir şey olmaz diyor ama ben bebeği doğru tutacağım diye kendimi kasıyorum sanırım. Herhalde stresini hissetti. Silikon uç kullanmazsam memeyi almıyor. Kafalar çok karışık yani.

Saglikla kavus insallah canim. Son gecen 9 da yat sabaha kadar uyu

Ayy benim doğumum da yarın saat 13.00 de çok heyecanlıyım

Sağlıkla kucağına al canım dualarımız seninle

Bebişleriniz kaç dakika emiyor? Benim kız fazla emiyor sanırım. Karnı çok şişiyor. Hazımsızlık yapıyor sonra ağlıyor. Bu 3 saatte bir emzirme durumu ne zamana kadar devam edecek?

Bebişleriniz kaç dakika emiyor? Benim kız fazla emiyor sanırım. Karnı çok şişiyor. Hazımsızlık yapıyor sonra ağlıyor. Bu 3 saatte bir emzirme durumu ne zamana kadar devam edecek?
Benimki 15 dkka kadar emiyor ama memeyi bırakması en az yarım saat gündüz 2 saatte bir falan emiyor ama akşama fena durumdayız memede sürekli meme vermeyince yıkıyor ortalığı mama verince sakinliyor 12 gibi de yorgunluktan bayılıp 4 saat falan uyuyor

Benim oğlan 15-15 dk emiyordu, şimdi sıcaklar arttı diye mi yoksa emiş gücü arttıda hızlı mı emiyor sebebini anlayamadım tek memede 5 dk da uykuya dalıyor. Başta hızlı hızlı emiyor sonra uyuyor hemen

Ocean 400 lük olan canım eczacı bilir. 3 damla sıkıyorum ben sabah öglen aksam.
Sağlık ocagındakinin icinde paraben varmıs ben vermedim cocuguma ondan.
Tamam canım bizde sipariş verdik bugün. Onu deneyeceğiz bir de bakalım. Çok teşekkür ederim
Biyle boğuluyo nefesi kesiliyo gibi dimi dün sordum doktora normal dedi hatta derin derin nefes alirsa nefessiz gibi o da normal diye uyardi
Aynen nefes alamıyor anlık olarak.
Bilmiyorum ki valla o yuzden emzik bile vermiyorum rahat nefes alsin diye.. misal başını saga cevirince burnu kapali gibi nefes aliyo sola ceviriyorum kesiliyo ses degisik
Hmmm ben veriyorum emzikte ya da emerken hiç sıkıntısı olmuyor. Burnunda hiç sorum yok
Aynı durum bendede oldu bende susmuyor ağlıyordu kardeşimde susuyordu meğer çocuk açmış bendeki kokuyu alınca emmek istediği için ağlıyor Muş karnı tok olunca ağlamalar kesildi
Off çok kötü bir şey sinirlerim bozuluyor. Ama artık ben bakıyorum vermiyorum kimseye
Benimde öyle tutmuyor kendi göğsümü bende çok üzülüyorum bu duruma. Kaç defa denedim ama yok yani. Temas kuramıyorum tentene bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…