Tamam biraz kilo alsın ondan sonra keseyim bu arada sütüm de artmaya devam eder inşallahBen de veriyorum, doymuyor diye anlam yükleme diyorum sadece. Sonra sen de azaltarak kesersin zaten cnm, bize öyle dediler. Panik yok
Cok memnun kaldım. Yataga bir damla bsey bulasmadi, kullanımı da cok kolaydi
Hurafe degil ben kendim yasadim yazdigini gorunce basladim korkmaya. Bugun bu konudan anlayan arkadasimla uzun uzun konustum. Sag olsun napmam gerektigini anlatti. 40imiz gecsin bitsin artik. Bu konuda daha fazla yazismayalim. Zaten forumda yasakmis bu tarz konular.Aynen 3 harfliden bahsetmissin sabaha kadar kurdum durdum koridorda halay cektircektim nerdeyseo yuzden bisey desek hepimiz etkileniyoruz .. bende kizimda cok vesvese verdim kendime ama kv surekli dibimde korkarsin korkarsin diyip durdu bende bi poset yuzunden oturdum hıckıra hıckıra agladim .. yanina bi kurani kerim koy bebegin yanina babasinin kiyafetinden koy hurafe ama tedbirini al
Yetiskin 1000 iu bebek cocuk 400 iu veriyolar. Damla olursa 3 damla puf olursa 1 puf seklinde. Oguruyosa dilinin altina sikup oyle puflatOcean 400lük aldım ben de günde 1 fıs dedi bana eczacı. Ama öğürüyor benim bebe ya fıslı başlıkla olunca mı öğürüyor acaba damlayla versem ama normalde yetişkin dozu 3 damla olmasın? Yeni doğana da üç damla mı?
Ayy bu sicaklarda uyumak ne mümkünHerşey oluyor alınıyor veriliyor eksikleri dert etme anın tadını çıkar bol bol uyu son ana kadar uyu
Konuyu uzatmak istemiyorum ama ne yapmak gerekiyormuş? Bende baya etkilendim korkuyorum çünküHurafe degil ben kendim yasadim yazdigini gorunce basladim korkmaya. Bugun bu konudan anlayan arkadasimla uzun uzun konustum. Sag olsun napmam gerektigini anlatti. 40imiz gecsin bitsin artik. Bu konuda daha fazla yazismayalim. Zaten forumda yasakmis bu tarz konular.
Yarından sonra sıcakta da olsa uyumak için çok can atabilirsinAyy bu sicaklarda uyumak ne mümkün
Kucağıma yatırıp gaz çıkarıyorum düşün artıkAllah yardımcın olsun benim ilk bebe ileri yaşları bilmiyorum
Ooo o kadar kıskanıyor kıyamam canım yaKucağıma yatırıp gaz çıkarıyorum düşün artık
Saglikla kavus insallah canim. Son gecen 9 da yat sabaha kadar uyuSelam kızlar, yarın sabah 8.30 da yatışım yapılıyor. Bugün tahlilleri yaptırdık herşey hazır inanılmaz heyecanlıyım nasıl uyurum bu gece nasıl sabah olur bilmiyorum. Dualarınıza bana da yer verin lütfen
Çok fenaymış bu bekleyişYarından sonra sıcakta da olsa uyumak için çok can atabilirsin
Ayy benim doğumum da yarın saat 13.00 de çok heyecanlıyımSelam kızlar, yarın sabah 8.30 da yatışım yapılıyor. Bugün tahlilleri yaptırdık herşey hazır inanılmaz heyecanlıyım nasıl uyurum bu gece nasıl sabah olur bilmiyorum. Dualarınıza bana da yer verin lütfen
Sağlıkla kucağına al canımSelam kızlar, yarın sabah 8.30 da yatışım yapılıyor. Bugün tahlilleri yaptırdık herşey hazır inanılmaz heyecanlıyım nasıl uyurum bu gece nasıl sabah olur bilmiyorum. Dualarınıza bana da yer verin lütfen
Sağlıkla inşallahAyy benim doğumum da yarın saat 13.00 de çok heyecanlıyım
Benimki 15 dkka kadar emiyor ama memeyi bırakması en az yarım saatBebişleriniz kaç dakika emiyor? Benim kız fazla emiyor sanırım. Karnı çok şişiyor. Hazımsızlık yapıyor sonra ağlıyor. Bu 3 saatte bir emzirme durumu ne zamana kadar devam edecek?
Benim oğlan 15-15 dk emiyordu, şimdi sıcaklar arttı diye mi yoksa emiş gücü arttıda hızlı mı emiyor sebebini anlayamadım tek memede 5 dk da uykuya dalıyor. Başta hızlı hızlı emiyor sonra uyuyor hemenBebişleriniz kaç dakika emiyor? Benim kız fazla emiyor sanırım. Karnı çok şişiyor. Hazımsızlık yapıyor sonra ağlıyor. Bu 3 saatte bir emzirme durumu ne zamana kadar devam edecek?
Tamam canım bizde sipariş verdik bugün. Onu deneyeceğiz bir de bakalım. Çok teşekkür ederimOcean 400 lük olan canım eczacı bilir. 3 damla sıkıyorum ben sabah öglen aksam.
Sağlık ocagındakinin icinde paraben varmıs ben vermedim cocuguma ondan.
Aynen nefes alamıyor anlık olarak.Biyle boğuluyo nefesi kesiliyo gibi dimi dün sordum doktora normal dedi hatta derin derin nefes alirsa nefessiz gibi o da normal diye uyardi
Hmmm ben veriyorum emzikte ya da emerken hiç sıkıntısı olmuyor. Burnunda hiç sorum yokBilmiyorum ki valla o yuzden emzik bile vermiyorum rahat nefes alsin diye.. misal başını saga cevirince burnu kapali gibi nefes aliyo sola ceviriyorum kesiliyo ses degisik
Off çok kötü bir şey sinirlerim bozuluyor. Ama artık ben bakıyorum vermiyorum kimseyeAynı durum bendede oldu bende susmuyor ağlıyordu kardeşimde susuyordu meğer çocuk açmış bendeki kokuyu alınca emmek istediği için ağlıyor Muş karnı tok olunca ağlamalar kesildi
Benimde öyleBende de aynı durum var kvdede susuyor bende susmuyor ben de çok üzülüyorum buna1 hafta benim hep ağrılarım vardı kvdem yanımda zaten ben kucağıma hiç alamadım emzirme dışında(emzirme de zaten yapay göğüs ucuyla yapıyorum tam ten tene temas olmuyo üzülüyorum bağ kuramıyomuyuz diye ) böyle olunca kvdeme alıştı galiba diyorum. Şimdi de alıyorum kucağıma ama korka korka ağlayacak mı diye. annelik ne acaip şey ya annenim ben diyorum içimden nolur bana güvenli bağlan diyip duruyorum, bi de yapay göğüs ucu kullanınca bugün farkettim bebişimin dudakları şişiyo off ağlayasım geliyo böyle olunca da
Tamam canım bizde sipariş verdik bugün. Onu deneyeceğiz bir de bakalım. Çok teşekkür ederim
Aynen nefes alamıyor anlık olarak.
Hmmm ben veriyorum emzikte ya da emerken hiç sıkıntısı olmuyor. Burnunda hiç sorum yok
Off çok kötü bir şey sinirlerim bozuluyor. Ama artık ben bakıyorum vermiyorum kimseye
Benimde öyletutmuyor kendi göğsümü bende çok üzülüyorum bu duruma. Kaç defa denedim ama yok yani. Temas kuramıyorum tentene bu yüzden. Umarım en kısa zamanda istediğimiz gibi bi bağ kurarız bebişlerimizle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?