2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yorgunluktan ölüyorum resmen. Buraya bile giremiyorum. Kucagımda uyuyor yerine koyuyorum baslıyor aglamaya ıkınmaya. Sütümde yetmiyo zaten. Kendimi bazen cok yetersiz hissediyorum iki cocukla. Ne yemek dogru düzgün yapabiliyorım ne birşey. O uyudukca uyumam gerekirken ben kosturuyorum. Dün elimde bebekle yıkadım büyük oglanı. Şaka gibiydi. En son sinirlerim bozuldu hönküre hönküre agladım.vücudum deseniz berbat ötesi. Eşim özledim seni deyip duruyor ama bu vüxutla ben nasıl yaklasayım 40 ım dolunca.

Ay kızlar bugun avm de bi kötü oldum kulaklarım nasıl çınlıyor gümbam sonra yürüyüşlerim değişti rahimme bir baskı oluyor annemler tutturdu doktoruna gidelim bigörsün aradık doktoru hastaneye gidin dedi ebe baksın nstye göre bakalım dedi yatış verelim dedi neyse ebe baktı 3 Cm nst biraz sancı var ama dogum başlangıcı değil dedi doktoruma haber verdi doktorum da miadını gectiği için yatış veriyorum dedi kakasını yemesin takip edelim dedi yarın dananın kuyrugu kopacak ya normal doğum ya sezeryan dedi agrı ara ara giriyor kızlar dua edin kolay dogum olsun bebegim sağlıkla gelsin diğer dogum yapacak arkadaslara da Rabbim yardım etsin

Benim kız da 2 meme toplam 40 dk yi buluyor. Aktif emiyor 20şer dk. Sadece 5 dk dinleniyordur. 3 saatte bir emziriyorum hala gece gündüz.
Benimki de 20şer dk falan emiyor. Ama dediğin gibi bazen 10dk emiyor bırakıyor. Anlamadım. Göğüslerimde dolmuyor. Önceden taş gibi olurdu dolardı. Moralim bozuldu sütüm mü azalıyor acaba diye

İnşallah böyle bitecek canım sen iyi düşün enerjin iyi olsun iyisi gelsin

Hastane dışında bebeğimle gezmeye çıkmadık hiç biz henüz , ben bugün arabayla çıkıp biraz dolaştım açtım son ses müzik kafamı dagattum ama akşam ezanından sonra dışarda olmayın derler bizdede açıkçası dinde yeri olmadığı ve halk arasında ki bir örf adet gibi olduğu için bu kurallar ben takmıyorum bebeğim az daha toparlasn çıkıp gezeceğim inşallah ayrıca ewde yanlızda kalıyorum hiç böyle şeyler gelmiyor aklıma Allah esirgesin Allah'ın eşsiz kitabı Kuran'ımizda yazmıyorsa ben geri kalana itimat etmem açıkçası

Yok önermediler daha. 7. gününde 2500 dü aslında 2 haftada 400 gram almış haftalık 200 gram. ASM deki hemşirem sınırda şu an dedi haftaya tekrar gidicez neden böyle yavaş kilo alıyor anlamadım
Hastanden çıktığı kiloya göre guzel almış aslında benimde 2800 doğdu 2620 ile hastaneden ciktik 1 aylık kontrolde 3540 gr geldi dün sağlık ocağı hemşiresi iyi dedi aka çocuk doktoru az buldu 1 kilo almamış dedi mesela we 10 gün sonraya tekrar çağırdı 300 gram almamışsa takviye düşünebiliruz tekrar bakalım dedi doğum kilosunu baz aliyolar hastanden çıktığı kiloyu değil maalesef canım bilgin olsun

Nursel harbisi 1 aydan önce kullanan var mı kızlar doktor 1 aydan önce kullanılmaz dedi

Daha bugun bi cocuk doktoru instagramda yazmış anne sutu alan kulak enfeksiyonu olmaz duye. Istedığiniz pozisyonda emzirin diye. Cunku içinde dogal antıbıyotık bulunduruyormuş. Bebek maması verırken dıkkat edın dıyordu

Hadi hayırlı haberler inşallah

Canım 1 fıs 3 damlaya eşit. Yenidoğana fısfos olarak biraz ağır gelir korkutur diye damla seklinde yapıyorum ben icinden 2 baslık cıkması lazım kutunun zaten cıkmadı mı?
Çıktı damlalık da bir fıs deyince ben de fıs daha kolay olur diye onu yaptım, yanağının içine fıslattım ama ögürdü hep, zeytinyağlı olduğu için öğürüyor herhalde dedim ama belki de fıs olduğu için öğürüyordur doğru, yarın damla deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…