- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Benim kız da 2 meme toplam 40 dk yi buluyor. Aktif emiyor 20şer dk. Sadece 5 dk dinleniyordur. 3 saatte bir emziriyorum hala gece gündüz.Benimki 15 dkka kadar emiyor ama memeyi bırakması en az yarım saatgündüz 2 saatte bir falan emiyor ama akşama fena durumdayız memede sürekli meme vermeyince yıkıyor ortalığı mama verince sakinliyor 12 gibi de yorgunluktan bayılıp 4 saat falan uyuyor
Benimki de 20şer dk falan emiyor. Ama dediğin gibi bazen 10dk emiyor bırakıyor. Anlamadım. Göğüslerimde dolmuyor. Önceden taş gibi olurdu dolardı. Moralim bozuldu sütüm mü azalıyor acaba diyeBenim oğlan 15-15 dk emiyordu, şimdi sıcaklar arttı diye mi yoksa emiş gücü arttıda hızlı mı emiyor sebebini anlayamadım tek memede 5 dk da uykuya dalıyor. Başta hızlı hızlı emiyor sonra uyuyor hemen
Canım bende damlasını kullanıyrm doktor günde 3 defa 10 ar damla werebilrisiniz dedi bilgin olsunHarvey nursery damla kullananlar siseniz nerdeyse yarilandi ni sizin de? Ben mi fazla veriyorum
Yarın sabah benim de yatışım yapilicakKızlar bugün de doğurmadımbebişin suyu çok azalmış 2 gün daha gelmezse cuma yatış yapılcak normal denicem doğurmayı
Liveyourlife sen naptın canım bugün senin de kontrolün vardı aynı gün doğurıyor muyız
Stres yapma herşey güzel olacak su gibi akacakÇok fenaymış bu bekleyişcok stresliyim süt gelecek mi sağlıkla doğacak mı gebelik şekerinin bir etkisi olacak mı kafamda bin tane soru var
Aynen daha neler nelerOoo o kadar kıskanıyor kıyamam canım ya
Nerde ya keşke ev o kadar sıcak ki uyumak mümkün değil 1 aydır hiç uyku yok, zamanında uğraşmamak için klima taktirmadigima çok pişmanim.Saglikla kavus insallah canim. Son gecen 9 da yat sabaha kadar uyu
Ayy benim doğumum da yarın saat 13.00 de çok heyecanlıyım
İnşallah böyle bitecek canım sen iyi düşün enerjin iyi olsun iyisi gelsinYok canım nerdeeee 12 de sabitledik bekliyoruz. Bir ay sürer diyorlar her an yükselebilir tekrar ama büyük ihtimal bu seviyede bir süre devam edecek sonra düşüş başlayacak düşüş öncesi atak geöirmemesi önemli
Enerji neydi bir fincan komşudan alabilirmiyim kiİnşallah böyle bitecek canım sen iyi düşün enerjin iyi olsun iyisi gelsin
Hastane dışında bebeğimle gezmeye çıkmadık hiç biz henüz , ben bugün arabayla çıkıp biraz dolaştım açtım son ses müzik kafamı dagattum ama akşam ezanından sonra dışarda olmayın derler bizdede açıkçası dinde yeri olmadığı ve halk arasında ki bir örf adet gibi olduğu için bu kurallar ben takmıyorum bebeğim az daha toparlasn çıkıp gezeceğim inşallah ayrıca ewde yanlızda kalıyorum hiç böyle şeyler gelmiyor aklıma Allah esirgesin Allah'ın eşsiz kitabı Kuran'ımizda yazmıyorsa ben geri kalana itimat etmem açıkçasıArkadaşlar sizde 40 çıkana kadar ne gibi kurallar var ? Bizde anne ve bebek yalnız kalmayacak, bebek her gün banyo yapacak, bebek odasında kalacak evin başka odalarına gitmeyecek, anne ve bebek doktor kontrolü olmadıkça dışarı da çıkmayacak, anne ve bebek karanlıkta kalmayacak hafif de olsa bir ışık olacak evin içinde. Var mı sizde de bu kurallar?
Hastanden çıktığı kiloya göre guzel almış aslında benimde 2800 doğdu 2620 ile hastaneden ciktik 1 aylık kontrolde 3540 gr geldi dün sağlık ocağı hemşiresi iyi dedi aka çocuk doktoru az buldu 1 kilo almamış dedi mesela we 10 gün sonraya tekrar çağırdı 300 gram almamışsa takviye düşünebiliruz tekrar bakalım dedi doğum kilosunu baz aliyolar hastanden çıktığı kiloyu değil maalesef canım bilgin olsunYok önermediler daha. 7. gününde 2500 dü aslında 2 haftada 400 gram almış haftalık 200 gram. ASM deki hemşirem sınırda şu an dedi haftaya tekrar gidicez neden böyle yavaş kilo alıyor anlamadım
Komşu da Yenidoğan yoksa olabilirEnerji neydi bir fincan komşudan alabilirmiyim ki
Daha bugun bi cocuk doktoru instagramda yazmış anne sutu alan kulak enfeksiyonu olmaz duye. Istedığiniz pozisyonda emzirin diye. Cunku içinde dogal antıbıyotık bulunduruyormuş. Bebek maması verırken dıkkat edın dıyorduMerhaba, biz de dün doktor kontrolümüzde gittik. Hem benim muayene, hem de kızımın muayenesi yapıldı. İkimizde de her şey yolunda gözüküyor ama ben yepyeni paranoyalarla geri döndüm doktordan. Bebeği nasıl tutacağımı ve emzireceğimi gösterdi çocuk doktorumuz. Yanlış tutarsam orta kulak iltihabına sebep olabileceğini söyledi. O andan beri kafayı yemiş durumdayım.Eşim çok rahat, bir şey olmaz diyor ama ben bebeği doğru tutacağım diye kendimi kasıyorum sanırım. Herhalde stresini hissetti. Silikon uç kullanmazsam memeyi almıyor. Kafalar çok karışık yani.
Bende fısfısla veriyorum tek fıs fıs. Cocuk doktpru dedi zaten kutudada yazıyor 1 fıs 3 damşaya esdeger diyeBizede eczacı 2 yada 3 damla verin dedi, fısfıs olduğu içinmi tek doz acaba seninki
Hadi hayırlı haberler inşallahAy kızlar bugun avm de bi kötü oldum kulaklarım nasıl çınlıyor gümbam sonra yürüyüşlerim değişti rahimme bir baskı oluyor annemler tutturdu doktoruna gidelim bigörsün aradık doktoru hastaneye gidin dedi ebe baksın nstye göre bakalım dedi yatış verelim dedi neyse ebe baktı 3 Cm nst biraz sancı var ama dogum başlangıcı değil dedi doktoruma haber verdi doktorum da miadını gectiği için yatış veriyorum dedi kakasını yemesin takip edelim dedi yarın dananın kuyrugu kopacak ya normal doğum ya sezeryan dedi agrı ara ara giriyor kızlar dua edin kolay dogum olsun bebegim sağlıkla gelsin diğer dogum yapacak arkadaslara da Rabbim yardım etsin
Suni sancı mı deneyecekler sezeryan mıSelam kızlar, yarın sabah 8.30 da yatışım yapılıyor. Bugün tahlilleri yaptırdık herşey hazır inanılmaz heyecanlıyım nasıl uyurum bu gece nasıl sabah olur bilmiyorum. Dualarınıza bana da yer verin lütfen
Çıktı damlalık da bir fıs deyince ben de fıs daha kolay olur diye onu yaptım, yanağının içine fıslattım ama ögürdü hep, zeytinyağlı olduğu için öğürüyor herhalde dedim ama belki de fıs olduğu için öğürüyordur doğru, yarın damla deneyeyimCanım 1 fıs 3 damlaya eşit. Yenidoğana fısfos olarak biraz ağır gelir korkutur diye damla seklinde yapıyorum ben icinden 2 baslık cıkması lazım kutunun zaten cıkmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?