2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Demir ilacına devam mı ediyoruz? Doktorum en son pansumanda devam ediceksin demişti ama ben 1-2 gündür içmiyorum.

Şimdilik belli saatlerde uyku hali var göz beyazı hafif sarardı başka da olmaz inşallah gözüm üstünde sapık gibi sürekli her yerini dikizliyorum

Aynı durum bendede oldu bende susmuyor ağlıyordu kardeşimde susuyordu meğer çocuk açmış bendeki kokuyu alınca emmek istediği için ağlıyor Muş karnı tok olunca ağlamalar kesildi

Bunun damla versiyonu bendeki
Tesekkur ederim canim
Kızlar Demir ilacına devam mı ediyoruz? Doktorum en son pansumanda devam ediceksin demişti ama ben 1-2 gündür içmiyorum.
Bana gerek yok dedi doktorum bence annenin kan degerlerine gore karar veriyor
Sakın o formu bebeklere verilmiyor
Aaa bende oyleyse almayim diye doktora sorayim diyordum ama marka ocean isticem ben tüm takviyelerimi bu marka kullaniyorum

Kafa tutmayi hic deme bazen yüz üstü yatırıyorum kafayi dikiyo, bacaklari kurbaga gibi toplayip yukarı itiyo kendini var bu bebeklerde bisey ama cözemedim folic imom sebebi olabilir aynen
Benim oğlan aynısı :) gaz alırken kaldırıyor kafasını değiştiriyor yönlerini. Yüz üstü yatırdım örtüyü tuttu çekti kendini yan yatırdı. Sürekli kurbağa gibi çekiyor bacakları meme verirken çekiştiriyor heryerimi. Bide acıktığında enseden saçını çekiyor, yüzünü tırmalayacak gibi elleri durmuyor. Bugün bi ara elini ağzına götürdü ağlarken, sonra baş parmağı denk geldi ağzına emmeye başladı parmağını. Sürekli sohbet muhabbet peşinde

Dünden beri doyuramıyorum bebeyi sütüm yetiyodu normalde daha çok yemek istemeye başladı süt yetmiyo mamayla destekliyorum çocuğun midesi mi büyüdü benim sütüm mü azaldı niye doyuramıyorum bebemi

Kızlar bugün de doğurmadım bebişin suyu çok azalmış 2 gün daha gelmezse cuma yatış yapılcak normal denicem doğurmayı

Liveyourlife sen naptın canım bugün senin de kontrolün vardı aynı gün doğurıyor muyız

Dünden beri doyuramıyorum bebeyi sütüm yetiyodu normalde daha çok yemek istemeye başladı süt yetmiyo mamayla destekliyorum çocuğun midesi mi büyüdü benim sütüm mü azaldı niye doyuramıyorum bebemi
Mamaya ne yazık ki alışıyor
Duymaması değil sorun

Kızlar merhaba yarın sezaryenim var çok heyecanlıyım daha hastane çantasını kapatmadim tavsiyeleriniz var mi bitter çikolata aldim kahve için termos getirdim kaşık biberon aldim mutlaka şunu al dediğiniz bişey var mi

Bu arada 1 hafta once eve geldiginde cok giydirdigimi klima acikken bile ciplak tutabilecegimi kisacasi ben nasil hissediyosam bebegin ayni hissettigini söyledi. Banyo yaptirmistim sapka ve corap vardi. Bu ne cikar bunlari dedi. Cok sivi kaybedince de cok emmek ister kisir donguye giriyorsun dedi. Hakikaten o gunden beri bebegin uykulari daha uzun ve kesintisiz oldu. Bugun ilk defa kv geldi uyurken bebegin basinda durmaya. Ben bez degistirp doyurup uyuttum o da basinda brkledi. Ben de 40 dk kdr uyuyabildim sayesinde sag olsun. Ama aglayinca kucagina almis bi de usumesin diye battaniye psarmis. Tutmayi da beceremiyo unutmus herhalde neyse cocuk surekli miyk miyk ya diyorum benimleyken daha uzun uyuyordu bu bebek bi aldim ter icinde kalmis su gibi olmus. Demem o ki cocugunuz agliyorsa cok sicaklamadigina emin olun. Biliyorum korumaci davraniyorsunuz bize kalsa hep aclar hep usuyolar ama belki de dertleri baska. Her acidan bakmak lazim

E doktorlar niye sabah öglen aksam diyor o zaman zaten amaç güneşe cıkmadan d vitamini alması değil mi kafam karıştı

Arkadaslar selam bugün bebisi saglik ocagina goturduk dun gece hic uyumadi dogru duzgun yüzü sepmisti vucududa dun aksama doğru fark ettim kırmızı sepmisti gecede uymayınca sağlık ocagina gittik doktor önce alerji dedi ben sıcaktan olmuş olabilirmi oda olabilir dedi bi krem yazdı ama bunu çocuk doktoru kesin görsün dedi öyle kullanin bebek küçük olduğu için bi ilaçta yazamıyorum dedi annem geldi banyo yaptirdik şükür şimdilik iyi uyuyo

Hemsire 22 24 derece arasında olacak sıcaklık, emzirirken sadece zibin kalsın başka bsey olmasın uzerinde, emmeyi bırakmasın sicaktan demişti. Ben de öyle yapıyorum. Yatarken penye /Muslin battaniyesin8 de atıyor sipa, çorabını da çıkarıyor sürte sürte sevmiyorlar sicagi

Selam kızlar uzun zamandır yazamadım. Çok fazla konuşma olmuş okuyayım dedim ama mümkün değil bitiremedim.

12 Ağustosta kontrole diye gittik suyum azalmıştı sızıntı olduğu için sezaryen ile doğum yaptım. Öyle ani oldu ki eşim yemek yemeye gitmişti ben girerken yanımda bile olamadı. Neyse ki oğlumu kucağıma alınca herşeyi unuttum.

Ne zaman doğuracağız derken şimdi nerdeyse hepimiz bebişlerimizi kucağımıza aldık da emzirme, uyuma, gaz çıkarma problemleri ile uğraşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…