- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Erkenden yapsalar o isleride biraz rahatlasak diycem ama dagitmadik yer koymazlarBenimkide anlamıyor damlatırken ama sonrasında yıkıyor ortalığı
Yüz üstü yatırınca benimkide öyle annem erken emekler bu diyor
Valla yürümeye başladıkları evreden çok korkuyorum ben hiç durmazlar o zamanErkenden yapsalar o isleride biraz rahatlasak diycem ama dagitmadik yer koymazlar
Şimdilik belli saatlerde uyku hali var göz beyazı hafif sarardı başka da olmaz inşallah gözüm üstünde sapık gibi sürekli her yerini dikizliyorumHer bebek farklı artık kişilikleriyle doğuyor bbeekler. Sarı rengine göz bebeklerine uyku halinin uuzn sürmesine normalden fazla uyuması ve yememesi tuvaletini zamanında yapmaması ve az yapması bunlara hep dikkat et. Çiş zor oluyor takibi evet
Aynı durum bendede oldu bende susmuyor ağlıyordu kardeşimde susuyordu meğer çocuk açmış bendeki kokuyu alınca emmek istediği için ağlıyor Muş karnı tok olunca ağlamalar kesildiHaha valla bizimki de öyle. Bugün uyuyor dedik markete gidip yürüyüş yapalım dedik dönüşümüz muhteşem oldu
Bizde yaptık bugün baya Bi temizledi. Ama hala hırıltı var. Acemiliğimize denk geldi.
Bizimkinin de çok gazı var. En üzüldüğüm nokta bende susmuyor kv de susuyor. Ben annesi değil miyimçok dokunuyor bana bu.
Bana saçma geliyor
Sakın o formu bebeklere verilmiyorOcean d vitamini kullananlar bi fotosu varsa atarmisiniz bana yarin d vitamini vercek evde ocean d3k2 varda olur mu ki
Tesekkur ederim canimBunun damla versiyonu bendeki
Bana gerek yok dedi doktorum bence annenin kan degerlerine gore karar veriyorKızlar Demir ilacına devam mı ediyoruz? Doktorum en son pansumanda devam ediceksin demişti ama ben 1-2 gündür içmiyorum.
Aaa bende oyleyse almayim diye doktora sorayim diyordum ama marka ocean isticem ben tüm takviyelerimi bu marka kullaniyorumSakın o formu bebeklere verilmiyor
Teşekkür ederim canımAllah anali babai buyutsun. Hayirli olsun. Tebrik ederim.
Benim oğlan aynısı :) gaz alırken kaldırıyor kafasını değiştiriyor yönlerini. Yüz üstü yatırdım örtüyü tuttu çekti kendini yan yatırdı. Sürekli kurbağa gibi çekiyor bacakları meme verirken çekiştiriyor heryerimi. Bide acıktığında enseden saçını çekiyor, yüzünü tırmalayacak gibi elleri durmuyor. Bugün bi ara elini ağzına götürdü ağlarken, sonra baş parmağı denk geldi ağzına emmeye başladı parmağını. Sürekli sohbet muhabbet peşindeKafa tutmayi hic deme bazen yüz üstü yatırıyorum kafayi dikiyo, bacaklari kurbaga gibi toplayip yukarı itiyo kendini var bu bebeklerde bisey ama cözemedimfolic imom sebebi olabilir aynen
Mamaya ne yazık ki alışıyorDünden beri doyuramıyorum bebeyi sütüm yetiyodu normalde daha çok yemek istemeye başladı süt yetmiyo mamayla destekliyorum çocuğun midesi mi büyüdü benim sütüm mü azaldı niye doyuramıyorum bebemi
E doktorlar niye sabah öglen aksam diyor o zamanValla esim ne alt degistiriyor ne mama veriyor dogru duzgun tutamiyor bilenöbet tutuyor başinda tamam oglum tamam oglum diyor dikişlerim berbat kac gundur totom yer yuzu gormedi ki dikişler ne desin yani
Benimde soldaki dugum aciyor sizliyordu simdi sağda ayni yorgunluktan sanirim
Biyle boğuluyo nefesi kesiliyo gibi dimi dün sordum doktora normal dedi hatta derin derin nefes alirsa nefessiz gibi o da normal diye uyardi
Kiz daha 3 gun olmuş benim bugun 6. Gün sagip veriyorum emmiyor bugun emzirmeye calisirken diger memeden bi baktim süt akiyor sagmadan önce ılık kompres ya da masaji ihmal etme mükemmel akiyor o zaman bana da dün emzirme danismani söyledi
Kiz benimki kaciyo annem altini alirkenyuvarlaniyor bunlar folik asit bebesi
Canim sana nacizane tavsiyem d vit. Saat 12 den sonra verme sabah guneşinde daha cok d vit. Oldugu için saati geç verirsen vitamin işe yarqmayabilir bana diyetisyenim ben kullanirken demisti
Depend yetişkin kiloduKızlar merhaba yarın sezaryenim var çok heyecanlıyım daha hastane çantasını kapatmadimtavsiyeleriniz var mi bitter çikolata aldim kahve için termos getirdim kaşık biberon aldim mutlaka şunu al dediğiniz bişey var mi
Hemsire 22 24 derece arasında olacak sıcaklık, emzirirken sadece zibin kalsın başka bsey olmasın uzerinde, emmeyi bırakmasın sicaktan demişti. Ben de öyle yapıyorum. Yatarken penye /Muslin battaniyesin8 de atıyor sipa, çorabını da çıkarıyor sürte sürteBu arada 1 hafta once eve geldiginde cok giydirdigimi klima acikken bile ciplak tutabilecegimi kisacasi ben nasil hissediyosam bebegin ayni hissettigini söyledi. Banyo yaptirmistim sapka ve corap vardi. Bu ne cikar bunlari dedi. Cok sivi kaybedince de cok emmek ister kisir donguye giriyorsun dedi. Hakikaten o gunden beri bebegin uykulari daha uzun ve kesintisiz oldu. Bugun ilk defa kv geldi uyurken bebegin basinda durmaya. Ben bez degistirp doyurup uyuttum o da basinda brkledi. Ben de 40 dk kdr uyuyabildim sayesinde sag olsun. Ama aglayinca kucagina almis bi de usumesin diye battaniye psarmis. Tutmayi da beceremiyo unutmus herhaldeneyse cocuk surekli miyk miyk ya diyorum benimleyken daha uzun uyuyordu bu bebek bi aldim ter icinde kalmis su gibi olmus. Demem o ki cocugunuz agliyorsa cok sicaklamadigina emin olun. Biliyorum korumaci davraniyorsunuz bize kalsa hep aclar hep usuyolar ama belki de dertleri baska. Her acidan bakmak lazim
Vermesem mi mama acaba bu sefer de kilo almıyor ay ben ne yapıcam şaşırdımMamaya ne yazık ki alışıyor
Duymaması değil sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?