İyi olsunlardaŞimdilik belli saatlerde uyku hali var göz beyazı hafif sarardı başka da olmaz inşallah gözüm üstünde sapık gibi sürekli her yerini dikizliyorum
Oy bir an önce iyileşeydikValla esim ne alt degistiriyor ne mama veriyor dogru duzgun tutamiyor bilenöbet tutuyor başinda tamam oglum tamam oglum diyor dikişlerim berbat kac gundur totom yer yuzu gormedi ki dikişler ne desin yani
Benimde soldaki dugum aciyor sizliyordu simdi sağda ayni yorgunluktan sanirim
Biyle boğuluyo nefesi kesiliyo gibi dimi dün sordum doktora normal dedi hatta derin derin nefes alirsa nefessiz gibi o da normal diye uyardi
Kiz daha 3 gun olmuş benim bugun 6. Gün sagip veriyorum emmiyor bugun emzirmeye calisirken diger memeden bi baktim süt akiyor sagmadan önce ılık kompres ya da masaji ihmal etme mükemmel akiyor o zaman bana da dün emzirme danismani söyledi
Kiz benimki kaciyo annem altini alirkenyuvarlaniyor bunlar folik asit bebesi
Canim sana nacizane tavsiyem d vit. Saat 12 den sonra verme sabah guneşinde daha cok d vit. Oldugu için saati geç verirsen vitamin işe yarqmayabilir bana diyetisyenim ben kullanirken demisti
Bende birde 10 yaş bebesi var gaz hiç yanındaAmin amin inşallah Allah dert sıkıntı vermesingaz uyku derdi dünyanın en büyük derdiymiş gibi geliyor şu an bana
Ocean 400 lük olan canım eczacı bilir. 3 damla sıkıyorum ben sabah öglen aksam.
Sağlık ocagındakinin icinde paraben varmıs ben vermedim cocuguma ondan.
Ben 3 damlayı tek seferde veriyorum öyle verilmiyorda cnm
Bizede eczacı 2 yada 3 damla verin dedi, fısfıs olduğu içinmi tek doz acaba seninkiOcean 400lük aldım ben de günde 1 fıs dedi bana eczacı. Ama öğürüyor benim bebe ya fıslı başlıkla olunca mı öğürüyor acaba damlayla versem ama normalde yetişkin dozu 3 damla olmasın? Yeni doğana da üç damla mı?
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar merhaba yarın sezaryenim var çok heyecanlıyım daha hastane çantasını kapatmadimtavsiyeleriniz var mi bitter çikolata aldim kahve için termos getirdim kaşık biberon aldim mutlaka şunu al dediğiniz bişey var mi
Cnm benim doğum 8 ağustos oldu bugün 16. Gün. Ama yine de istediğim kadar gelmiyo sütüm benceDakika hiç tutmuyorum kendisi uyanıyo canım ama seninki zor uyanıyorsa zaten daha 3 gün olmus 2 saatte bir emzir zaten emdikçe gelir bugünden sonra artar sütün ilk başta az geliyo zaten zamanla o seviyeye de gelir insallah hem yeteri kadar gelsin yeter şarıl şarıl akan da cok sorun oluyo canım sütün fazla olması iyi doyurdugu anlamına gelmez ki sütün kalitesi cok önemli bol bol fındık ceviz badem ye sütündeki yağ oranınının değiştiğini göreceksin
Yok sistemde öyle görünüyo cnm bugün 16. Gün doğalı bebişimValla esim ne alt degistiriyor ne mama veriyor dogru duzgun tutamiyor bilenöbet tutuyor başinda tamam oglum tamam oglum diyor dikişlerim berbat kac gundur totom yer yuzu gormedi ki dikişler ne desin yani
Benimde soldaki dugum aciyor sizliyordu simdi sağda ayni yorgunluktan sanirim
Biyle boğuluyo nefesi kesiliyo gibi dimi dün sordum doktora normal dedi hatta derin derin nefes alirsa nefessiz gibi o da normal diye uyardi
Kiz daha 3 gun olmuş benim bugun 6. Gün sagip veriyorum emmiyor bugun emzirmeye calisirken diger memeden bi baktim süt akiyor sagmadan önce ılık kompres ya da masaji ihmal etme mükemmel akiyor o zaman bana da dün emzirme danismani söyledi
Kiz benimki kaciyo annem altini alirkenyuvarlaniyor bunlar folik asit bebesi
Canim sana nacizane tavsiyem d vit. Saat 12 den sonra verme sabah guneşinde daha cok d vit. Oldugu için saati geç verirsen vitamin işe yarqmayabilir bana diyetisyenim ben kullanirken demisti
Herşey oluyor alınıyor veriliyor eksikleri dert etme anın tadını çıkar bol bol uyu son ana kadar uyuKızlar merhaba yarın sezaryenim var çok heyecanlıyım daha hastane çantasını kapatmadimtavsiyeleriniz var mi bitter çikolata aldim kahve için termos getirdim kaşık biberon aldim mutlaka şunu al dediğiniz bişey var mi
Ondan aldim xl bir paket götürüyorumDepend yetişkin kilodu
Canım 1 fıs 3 damlaya eşit. Yenidoğana fısfos olarak biraz ağır gelir korkutur diye damla seklinde yapıyorum ben icinden 2 baslık cıkması lazım kutunun zaten cıkmadı mı?Ocean 400lük aldım ben de günde 1 fıs dedi bana eczacı. Ama öğürüyor benim bebe ya fıslı başlıkla olunca mı öğürüyor acaba damlayla versem ama normalde yetişkin dozu 3 damla olmasın? Yeni doğana da üç damla mı?
Bende burda okudum baş ağrısı olmaması için bitter çikolata ve kahve için diyorlardı sezaryen sonrası narkozu atabilmek içinmiş galibaSağlıkla kucağına al inşallah canımKahve ne işe yarıyor doğumda?
İnşallah canım siz atlattiniz demi komple artık risk yokİyi olsunlarda
Aynı durum bendede oldu bende susmuyor ağlıyordu kardeşimde susuyordu meğer çocuk açmış bendeki kokuyu alınca emmek istediği için ağlıyor Muş karnı tok olunca ağlamalar kesildi
Bende de aynı durum var kvdede susuyor bende susmuyor ben de çok üzülüyorum bunaHaha valla bizimki de öyle. Bugün uyuyor dedik markete gidip yürüyüş yapalım dedik dönüşümüz muhteşem oldu
Bizde yaptık bugün baya Bi temizledi. Ama hala hırıltı var. Acemiliğimize denk geldi.
Bizimkinin de çok gazı var. En üzüldüğüm nokta bende susmuyor kv de susuyor. Ben annesi değil miyimçok dokunuyor bana bu.
Bana saçma geliyor
Bende ocean d vitamini kullanıyorum canım iki oğlumadaTesekkur ederim canim
Bana gerek yok dedi doktorum bence annenin kan degerlerine gore karar veriyor
Aaa bende oyleyse almayim diye doktora sorayim diyordum ama marka ocean isticem ben tüm takviyelerimi bu marka kullaniyorum
Yok canım nerdeeee 12 de sabitledik bekliyoruz. Bir ay sürer diyorlar her an yükselebilir tekrar ama büyük ihtimal bu seviyede bir süre devam edecek sonra düşüş başlayacak düşüş öncesi atak geöirmemesi önemliİnşallah canım siz atlattiniz demi komple artık risk yok
Fotoğrafı var mıArkadaslar selam bugün bebisi saglik ocagina goturduk dun gece hic uyumadi dogru duzgun yüzü sepmisti vucududa dun aksama doğru fark ettim kırmızı sepmisti gecede uymayınca sağlık ocagina gittik doktor önce alerji dedi ben sıcaktan olmuş olabilirmi oda olabilir dedi bi krem yazdı ama bunu çocuk doktoru kesin görsün dedi öyle kullanin bebek küçük olduğu için bi ilaçta yazamıyorum dedi annem geldi banyo yaptirdik şükür şimdilik iyi uyuyo
Allah yardımcın olsun benim ilk bebe ileri yaşları bilmiyorumBende birde 10 yaş bebesi var gaz hiç yanında
Vermesem mi mama acaba bu sefer de kilo almıyor ay ben ne yapıcam şaşırdım
Ondan aldim xl bir paket götürüyorum
Canım dudakları şişiyor ilk zaman ben başlıksız emziriyorum benim bebişimin de şişmişti ilk zamanlar sonra geçti üzülme o normalBende de aynı durum var kvdede susuyor bende susmuyor ben de çok üzülüyorum buna1 hafta benim hep ağrılarım vardı kvdem yanımda zaten ben kucağıma hiç alamadım emzirme dışında(emzirme de zaten yapay göğüs ucuyla yapıyorum tam ten tene temas olmuyo üzülüyorum bağ kuramıyomuyuz diye ) böyle olunca kvdeme alıştı galiba diyorum. Şimdi de alıyorum kucağıma ama korka korka ağlayacak mı diye. annelik ne acaip şey ya annenim ben diyorum içimden nolur bana güvenli bağlan diyip duruyorum, bi de yapay göğüs ucu kullanınca bugün farkettim bebişimin dudakları şişiyo off ağlayasım geliyo böyle olunca da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?