2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy bir an önce iyileşeydik

Ocean 400 lük olan canım eczacı bilir. 3 damla sıkıyorum ben sabah öglen aksam.
Sağlık ocagındakinin icinde paraben varmıs ben vermedim cocuguma ondan.

Ben 3 damlayı tek seferde veriyorum öyle verilmiyorda cnm

Ocean 400lük aldım ben de günde 1 fıs dedi bana eczacı. Ama öğürüyor benim bebe ya fıslı başlıkla olunca mı öğürüyor acaba damlayla versem ama normalde yetişkin dozu 3 damla olmasın? Yeni doğana da üç damla mı?

Bizede eczacı 2 yada 3 damla verin dedi, fısfıs olduğu içinmi tek doz acaba seninki

Sağlıkla kucağına al inşallah canım Kahve ne işe yarıyor doğumda?

Cnm benim doğum 8 ağustos oldu bugün 16. Gün. Ama yine de istediğim kadar gelmiyo sütüm bence sen sütünü sağıyo musun peki? Doyduğunu nasıl anlıyosun peki ? Kendi kendine memeyi mi bırakıyo ?

Yok sistemde öyle görünüyo cnm bugün 16. Gün doğalı bebişim sıcak kompresi ben de denim. Peki sağdığında kaç ml çıkıyo ?

Herşey oluyor alınıyor veriliyor eksikleri dert etme anın tadını çıkar bol bol uyu son ana kadar uyu

Canım 1 fıs 3 damlaya eşit. Yenidoğana fısfos olarak biraz ağır gelir korkutur diye damla seklinde yapıyorum ben icinden 2 baslık cıkması lazım kutunun zaten cıkmadı mı?

Aynı durum bendede oldu bende susmuyor ağlıyordu kardeşimde susuyordu meğer çocuk açmış bendeki kokuyu alınca emmek istediği için ağlıyor Muş karnı tok olunca ağlamalar kesildi
Bende de aynı durum var kvdede susuyor bende susmuyor ben de çok üzülüyorum buna 1 hafta benim hep ağrılarım vardı kvdem yanımda zaten ben kucağıma hiç alamadım emzirme dışında(emzirme de zaten yapay göğüs ucuyla yapıyorum tam ten tene temas olmuyo üzülüyorum bağ kuramıyomuyuz diye ) böyle olunca kvdeme alıştı galiba diyorum. Şimdi de alıyorum kucağıma ama korka korka ağlayacak mı diye. annelik ne acaip şey ya annenim ben diyorum içimden nolur bana güvenli bağlan diyip duruyorum, bi de yapay göğüs ucu kullanınca bugün farkettim bebişimin dudakları şişiyo off ağlayasım geliyo böyle olunca da

Tesekkur ederim canim

Bana gerek yok dedi doktorum bence annenin kan degerlerine gore karar veriyor

Aaa bende oyleyse almayim diye doktora sorayim diyordum ama marka ocean isticem ben tüm takviyelerimi bu marka kullaniyorum
Bende ocean d vitamini kullanıyorum canım iki oğlumada

Fotoğrafı var mı

Vermesem mi mama acaba bu sefer de kilo almıyor ay ben ne yapıcam şaşırdım

Ben de veriyorum, doymuyor diye anlam yükleme diyorum sadece. Sonra sen de azaltarak kesersin zaten cnm, bize öyle dediler. Panik yok

Ondan aldim xl bir paket götürüyorum

Cok memnun kaldım. Yataga bir damla bsey bulasmadi, kullanımı da cok kolaydi

Canım dudakları şişiyor ilk zaman ben başlıksız emziriyorum benim bebişimin de şişmişti ilk zamanlar sonra geçti üzülme o normal ne olursa olsun annesi sensin korkma ağlarsa susar böyle böyle alışıyoruz işte birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…