2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok mama vermiyorum ben biberon ile iyi geceler çayı verdim emzirmenin üzerine onu da içti. Mama versem kesin onu da içer. Denemedim ama ne bileyim analık duygusundan sanki doymuyor gibi geldi. karnı şişmeyince aç gibi geliyor çocuk bana.

Gozumuzu kakayla actik. Ama bu cocuk resmen kabiz. Zaten 2 4 gun arasi ancak yapiyo. Ama baya koyu yapti 1 aylik bebek icin. Cok ikinip agliyo kiyamiyorum ya
Bizde öyle. Sabah 5 ten beri uğraşıyoruz. Yapamıyor ıkınıyor ağlıyor. Ama kabız değil bizimki. Yalancı kabızlık olarak geçiyormuş.

Ben de sulu kaka da alerji belirtisi sandım. Tesekkür ederim. Çok yakın arkadasımın bebesi coklu besin alerjisi olunca butun makaleleri birliktw okuduk valla. Besin alerjisini biliyorum, ama cogu düzeliyor 3 yasına kadar. Arkadasımın bebesi hicbirsey yiyemiyordu yedikleri sayılıydı tüm meyve ve sebzeler, yemişleri vw hayvansal gıdaları saymıyorum bile, ama zamnla diyeti actılar gayet güzek ilerliyor su anda bir coguna alerjisi gecti. Senin dediğin gibi intolerans gecici zamanla düzelecektir

Bende en son suan onu yaptim bebek hemsiresi aldi gitti mama vercek insallah anesteziden ciktigimdan beri hic dinlenemedim ve cok acim var ameliyat yerim.cok acıyor
İlk günlet normal olarak cok zorlanıyorsun hic gecmeyecek sanıyorsun ama merak etme uc dort güne hicbisey kalmayacak gğnden güne de acın dinecek. Haa yorgunluk uykusuzluk hep olacak ona bisey diyemem ama ameliyat yeri iyileşince allah gerisine güc kuvvet veriyor valla.

Bu bebikleri naasıl uyutucaz? Neden uyumaz ki bi yenidoğan ya bunların tek işi yiyip içip uyumak değil mi neden böyle oluyor
Evet ya benimki de uyumuyor ve asla kendi başına yatmıyor sürekli kucakta durmak istiyor
Kendi başına yattığı zaman hemen ağlıyor artık belim ağrıyor sürekli kucakta taşımaktan..
bide gaz eklendi bütün bunların üstüne

Günaydın kızlar. Madem doğurdum doğum sonrası konumla geleyim
Vajinamda dikişlerim var şuan, batikonlu su döküyorum her tuvalet sonrası, bu batikonlu suyu kurulamak gerekir mi? Ayrıca otururken ve yürürken ağrım var. Şişmiş gibi de orası çok dokunamıyorum canım tatlı olduğu için
Bu şişlik için buz koysam mı acaba?

Ahahhaha
Analık duyguna sarıl, uslu uslu otursun, çocuk böyle giderse ac diye diye obez olur. Bir de bu kadar küçük gece çayı icin erken degil mi?

Bu arada ciddi bir konu şaka bir yana, arkadaşımın 5 yaşındaki oğlu 36 kg, bu yasta erkek çocuğu memeleri çıktı, sağlıklı olsunlar, fazla kilo ciddi sorun. Çocuklara diyeti anlatamıyorsun, yemek istiyor, ne kadar anlatsan da anne yemek vermesi oluyor, zor valla.

Bende en son suan onu yaptim bebek hemsiresi aldi gitti mama vercek insallah anesteziden ciktigimdan beri hic dinlenemedim ve cok acim var ameliyat yerim.cok acıyor
Ağrı kesici iste, hastaneden çıkmadan öncede iste. İlk günler gerçekten acıyor benimde öyleydi ama 5. Günden sonra bişey kalmıyor. Kendini kasma rahat bırak, rahim kasıldığı için acı oluyor. Hormonlar bile kasılmaya sebep oluyor emzirme vs

Batikonlu suyu gazlı bezle sürdürmültü bana doktorum aman dikkat edin nemli kalması bence iyi olmayabilir

Bizde de var. Dün doktor kontrolümüz vardı doktora temizlettik ama halâ daha geçmedi. Burnunda et mi var diye düşünmeye başladım
Hirilti boral kucuk daha burub kanallari. Gun icinde siz de 2-3 kez teizleyebilirsiniz. Seru fizyolojik zararli degil. Aksine rahatlar kolar emer.

Konya’da hangi doktor o acaba

Kızlar bu sabah 06:28 de doğurdum çok şükür oğluşum 3220 gr doğdu. Normal doğum oldu. Doğuran kardeşlerimizi de kutluyorum. Hayırlı evlat olsunlar. Sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin Rabbim
Zor bir dogum olmus, gecmis olsun. Ayni zamanda tebrik ederim. Allah anali babali huzurlu saglikli buyutsun. Kacinci haftana denk geldi acaba?

Bizde de var. Dün doktor kontrolümüz vardı doktora temizlettik ama halâ daha geçmedi. Burnunda et mi var diye düşünmeye başladım
Yoktu dün öğlenden beri hır hır diyo. Suyla flnda akşam bayag temizledim bişey de öyle çıkmadı sabahta çektim aynı yine

Benm oglum 5 olmak uzete 17 kilo cocuk o hale gelene kadar doktorlar falan annesine dur dememis mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…