Gozumuzu kakayla actik. Ama bu cocuk resmen kabiz. Zaten 2 4 gun arasi ancak yapiyo. Ama baya koyu yapti 1 aylik bebek icin. Cok ikinip agliyo kiyamiyorum ya
Çocuğa hayır demek yemek konusunda zor sanırım...Benm oglum 5 olmak uzete 17 kilococuk o hale gelene kadar doktorlar falan annesine dur dememis mi
Araştırdım da verenler varmış doktor onaylı. Zaten sadece gece veriyorum 30cc hem rahat uyuyor hem gaz çıkartıyor. Yoksa çok ağlıyor huysuzlanıyor.Ahahhaha
Analık duyguna sarıl, uslu uslu otursun, çocuk böyle giderse ac diye diye obez olur. Bir de bu kadar küçük gece çayı icin erken degil mi?
Bu arada ciddi bir konu şaka bir yana, arkadaşımın 5 yaşındaki oğlu 36 kg, bu yasta erkek çocuğu memeleri çıktı, sağlıklı olsunlar, fazla kilo ciddi sorun. Çocuklara diyeti anlatamıyorsun, yemek istiyor, ne kadar anlatsan da anne yemek vermesi oluyor, zor valla.
Nasıl veriyorsun zeytin yağını bizde verelimZeytinyağını başladık biz, halis muhlis, doktor tavsiyesi
Çocuğa hayır demek yemek konusunda zor sanırım...
Araştırdım da verenler varmış doktor onaylı. Zaten sadece gece veriyorum 30cc hem rahat uyuyor hem gaz çıkartıyor. Yoksa çok ağlıyor huysuzlanıyor.
Ya karnı boş gibi gelince ne bilem emzirip duruyorum o da hayır demiyor. Hayır demeyince de aç sanıyorum. Kısır bir döngü içine girdik bu konuda.neyse 3 saatte bir 30 dk emiyor. Çok mı fazla?
Bizde de kakasını sıvıydi zateb ama 2 gün çıkamadı hiç. Çay kasigi ile zeytinyağı icirijln dedi doktor yine eskisi gibi yaptiNasıl veriyorsun zeytin yağını bizde verelimama kakası zaten sıvı kabız değil sadece yapamıyor
Hee bu çocuk ondan mı böyle emiyor. Ama bize doktor 3 saatte bir yeterli demiştiSadece Emzirme ise 2 saatte 1 beslenmeli, emzirme + formül mama ise 3 saatte 1 besleme bekleniyor. Anne sütü mama kadar tok tutmuyor çünkü.
Bizde de kakasını sıvıydi zateb ama 2 gün çıkamadı hiç. Çay kasigi ile zeytinyağı icirijln dedi doktor yine eskisi gibi yapti
Bugün benimde aklıma geldi. Şöyle bi baktım krem ve kaka kalıntısı vardı temizledim hemen. Temizlerim yavaşça bundan sonra.Kız bebiş anneleri bir sorum olacaktı .. bebeğimin altını temizliyorum ama afedersiniz iç dudak aralarını temizlemedim hiç siz temizliyor musunuzhani kakasını yapınca giderim ki oraya da kafam karıştı
Valla tıp camiası hep farklı görüşteHee bu çocuk ondan mı böyle emiyor. Ama bize doktor 3 saatte bir yeterli demişti
Her gün günde 1 çay kaşığı mı?
Bende kaka kalıntısı gördüm sanki de o yüzden sordum .. birde sakin bir şekilde hiç alt temizletmiyor hızla işimizi hallediyoruz.. kulak çöpüyle fln bende temizleyim ..Bugün benimde aklıma geldi. Şöyle bi baktım krem ve kaka kalıntısı vardı temizledim hemen. Temizlerim yavaşça bundan sonra.
Enteresan valla şu doktorlar arasında asla görüş birliği yok zatenValla tıp camiası hep farklı görüştehamilelikte de böyle oldu.
Formül mama veriyorsan zaten çok tok tutuyor 3 saatte 1, ama anne sütü daha sulu bir besin kaynağı, acıkıyor çocuk. Ayrıca Emzirme danışmanı da sadece emzirmede 2 saatte 1 olmalı. Hem bebek acıkır hem de sütün artar demişti.
Her gün demeyelim de kabızlık devam.ettigi sürece. Normale dönünce verme, alışkanlık yapmasın
Bu bebeler hep aynı herhalde. Bizde apar topar temizliyoruz. Yırtıyor kendiniBende kaka kalıntısı gördüm sanki de o yüzden sordum .. birde sakin bir şekilde hiç alt temizletmiyor hızla işimizi hallediyoruz.. kulak çöpüyle fln bende temizleyim ..
Büyükşehir belediye hastanesi ahmet kınık hocaKonya’da hangi doktor o acaba
Kurumuş gibi duruyor görüşünüşü. Acaba kıyafet falan mı tahriş ettiHanımlar bebemin göbeğinde boyle bi leke var en sağ taraftaki vardı sonra sola dogru hafif yayılmıs nedir acaba bu karsılasan var mı. Bez iz yaptı desem besi sıkmıyorum o kadar gevsek bırakıyorum
Yok kuruma değil boyle kılcal damarlar var gibi deri altında anlamadım ben de, tahris edecek bir kıyafet giydirmedim burası bezin altında kalıypr daha cokKurumuş gibi duruyor görüşünüşü. Acaba kıyafet falan mı tahriş etti
Allah Allah. Aynen garip duruyor. Kızımın da bacak ve karım kısmında buna benzer bi şey var. Kılcal damar gibi. Derileri çok ince belki damarları görünüyordur. Doktoruna sor bakalım ne diyecek bende merak ettimYok kuruma değil boyle kılcal damarlar var gibi deri altında anlamadım ben de, tahris edecek bir kıyafet giydirmedim burası bezin altında kalıypr daha cok
Şimdi gidip kızımın kafasını tencereye gömecem 10 yaşında 27 kiloAhahhaha
Analık duyguna sarıl, uslu uslu otursun, çocuk böyle giderse ac diye diye obez olur. Bir de bu kadar küçük gece çayı icin erken degil mi?
Bu arada ciddi bir konu şaka bir yana, arkadaşımın 5 yaşındaki oğlu 36 kg, bu yasta erkek çocuğu memeleri çıktı, sağlıklı olsunlar, fazla kilo ciddi sorun. Çocuklara diyeti anlatamıyorsun, yemek istiyor, ne kadar anlatsan da anne yemek vermesi oluyor, zor valla.
Memnun kaldınız mıBüyükşehir belediye hastanesi ahmet kınık hoca
Belki de normal bisey bilmiyorum biraz gözlemleyim gecmezse sorayım bakalım neymiş nette bisey yazmıyorAllah Allah. Aynen garip duruyor. Kızımın da bacak ve karım kısmında buna benzer bi şey var. Kılcal damar gibi. Derileri çok ince belki damarları görünüyordur. Doktoruna sor bakalım ne diyecek bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?