2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gozumuzu kakayla actik. Ama bu cocuk resmen kabiz. Zaten 2 4 gun arasi ancak yapiyo. Ama baya koyu yapti 1 aylik bebek icin. Cok ikinip agliyo kiyamiyorum ya

Zeytinyağını başladık biz, halis muhlis, doktor tavsiyesi

Benm oglum 5 olmak uzete 17 kilo cocuk o hale gelene kadar doktorlar falan annesine dur dememis mi
Çocuğa hayır demek yemek konusunda zor sanırım...

Araştırdım da verenler varmış doktor onaylı. Zaten sadece gece veriyorum 30cc hem rahat uyuyor hem gaz çıkartıyor. Yoksa çok ağlıyor huysuzlanıyor.

Ya karnı boş gibi gelince ne bilem emzirip duruyorum o da hayır demiyor. Hayır demeyince de aç sanıyorum. Kısır bir döngü içine girdik bu konuda. neyse 3 saatte bir 30 dk emiyor. Çok mı fazla?

Sadece Emzirme ise 2 saatte 1 beslenmeli, emzirme + formül mama ise 3 saatte 1 besleme bekleniyor. Anne sütü mama kadar tok tutmuyor çünkü.

Nasıl veriyorsun zeytin yağını bizde verelim ama kakası zaten sıvı kabız değil sadece yapamıyor
Bizde de kakasını sıvıydi zateb ama 2 gün çıkamadı hiç. Çay kasigi ile zeytinyağı icirijln dedi doktor yine eskisi gibi yapti

Hee bu çocuk ondan mı böyle emiyor. Ama bize doktor 3 saatte bir yeterli demişti
Her gün günde 1 çay kaşığı mı?

Kız bebiş anneleri bir sorum olacaktı .. bebeğimin altını temizliyorum ama afedersiniz iç dudak aralarını temizlemedim hiç siz temizliyor musunuz hani kakasını yapınca giderim ki oraya da kafam karıştı

Kız bebiş anneleri bir sorum olacaktı .. bebeğimin altını temizliyorum ama afedersiniz iç dudak aralarını temizlemedim hiç siz temizliyor musunuz hani kakasını yapınca giderim ki oraya da kafam karıştı
Bugün benimde aklıma geldi. Şöyle bi baktım krem ve kaka kalıntısı vardı temizledim hemen. Temizlerim yavaşça bundan sonra.

Hee bu çocuk ondan mı böyle emiyor. Ama bize doktor 3 saatte bir yeterli demişti
Her gün günde 1 çay kaşığı mı?
Valla tıp camiası hep farklı görüşte hamilelikte de böyle oldu.

Formül mama veriyorsan zaten çok tok tutuyor 3 saatte 1, ama anne sütü daha sulu bir besin kaynağı, acıkıyor çocuk. Ayrıca Emzirme danışmanı da sadece emzirmede 2 saatte 1 olmalı. Hem bebek acıkır hem de sütün artar demişti.

Her gün demeyelim de kabızlık devam.ettigi sürece. Normale dönünce verme, alışkanlık yapmasın

Bugün benimde aklıma geldi. Şöyle bi baktım krem ve kaka kalıntısı vardı temizledim hemen. Temizlerim yavaşça bundan sonra.
Bende kaka kalıntısı gördüm sanki de o yüzden sordum .. birde sakin bir şekilde hiç alt temizletmiyor hızla işimizi hallediyoruz.. kulak çöpüyle fln bende temizleyim ..

Enteresan valla şu doktorlar arasında asla görüş birliği yok zaten

Tamam o zaman. Bende veriyorum ama ara sıra yarım çay kaşığı. Yarın doktor kontrolümüz var. O zaman soracağım.
Bende kaka kalıntısı gördüm sanki de o yüzden sordum .. birde sakin bir şekilde hiç alt temizletmiyor hızla işimizi hallediyoruz.. kulak çöpüyle fln bende temizleyim ..
Bu bebeler hep aynı herhalde. Bizde apar topar temizliyoruz. Yırtıyor kendini

Hanımlar bebemin göbeğinde boyle bi leke var en sağ taraftaki vardı sonra sola dogru hafif yayılmıs nedir acaba bu karsılasan var mı. Bez iz yaptı desem besi sıkmıyorum o kadar gevsek bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_20220828_105356.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20220828_105355.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 59
Hanımlar bebemin göbeğinde boyle bi leke var en sağ taraftaki vardı sonra sola dogru hafif yayılmıs nedir acaba bu karsılasan var mı. Bez iz yaptı desem besi sıkmıyorum o kadar gevsek bırakıyorum
Kurumuş gibi duruyor görüşünüşü. Acaba kıyafet falan mı tahriş etti

Kurumuş gibi duruyor görüşünüşü. Acaba kıyafet falan mı tahriş etti
Yok kuruma değil boyle kılcal damarlar var gibi deri altında anlamadım ben de, tahris edecek bir kıyafet giydirmedim burası bezin altında kalıypr daha cok

Yok kuruma değil boyle kılcal damarlar var gibi deri altında anlamadım ben de, tahris edecek bir kıyafet giydirmedim burası bezin altında kalıypr daha cok
Allah Allah. Aynen garip duruyor. Kızımın da bacak ve karım kısmında buna benzer bi şey var. Kılcal damar gibi. Derileri çok ince belki damarları görünüyordur. Doktoruna sor bakalım ne diyecek bende merak ettim

Kızlar benim adet ağrısı gibi belime ve karnıma ağrı giriyor sanki hafif doğum sancısı olur ya öyle sizde de öyle oluyor mu esim doğumda böyle sancın yoktu diyor

Şimdi gidip kızımın kafasını tencereye gömecem 10 yaşında 27 kilo

arkadaşlar merhaba bişey sorcam size
kızımin her altını actiginda kakasını yapmış oluyor öğlene kadar dört kez bez değiştim dordude kakali ve kakası sarı ve sıvı normal.mo bu sıvı olması içinde partiküller var sırf sıvı değil yani. ebeye sormuştum partikül varsa siklıntı yok dedi ama annem normal olmadığıni soyluyor

Belki de normal bisey bilmiyorum biraz gözlemleyim gecmezse sorayım bakalım neymiş nette bisey yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…