2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar bebemin göbeğinde boyle bi leke var en sağ taraftaki vardı sonra sola dogru hafif yayılmıs nedir acaba bu karsılasan var mı. Bez iz yaptı desem besi sıkmıyorum o kadar gevsek bırakıyorum
Tutusundan kaynaklidir ya, tenleri cok hassas oluyor. karni bir yere denk gelmistir iz yapmistir. Bir sure gecince kaybolmadi mi?

Ya hicbir sey okuyamiyorum kimseyi takip edemiyorum. O an actigimda hangi sansli mesaj karsima cikarsa ona yaziyorum. Umarim herkes iyidir. Kaka sayisi azalmis sizi strese sokmus sanirim. Anne sutu alan bebeklerin az sayida kaka yapmasi normal. Anne sutunun cogu emiliyor, bagirsaklarda birikmesi zaman alabiliyor.

Insallah canim hic benle temas etmedigi icin emme refleksi hic yokmus gecirdigi agir enfeksiyon ve ileri seviyedeki antibiyotikler den dolayi emme gucu yokmus onu yerine getirmeye çalışıyorlar. Hep sagmam gerekecek ...
Cok gecmis olsun. Bebeginiz daha iyi oldu mu? Size hep dua ediyorum. Insallah en kisa zamanda iyi olur bebeginiz.

Arkadaşlar erkek bebeğin testisi neden şişer aşırı bi şişlik yok ama şiş yine de çişini yapabiliyor herşeyi normal internette hidrosel falan yazıyor yarın doktora gidicez ama telaş yaptım açıkçası orası acıyor mu acaba bazen altını değiştirirken ağlıyo genelde kakası olduğundan yapıyo sanıyordum ama

Dün üzerime baya üşüme geldi ateşim çok yükselmedi gece baya ter attım şimdi daha iyiyim baş ağrım kaldı 2 çocuk ev cidden anneler de hsta olunca zor ve ben kızımda hep ayni anda hasta oldum sürün sürün bakıyorsun işte

3 - 4 aylık olsa da gaz sancısı bitse diye can atıyorum içim parçalanıyor o kıvranırken

Epidural sonrası çok korkunç bi baş ağrım var. Türk kahvesi ve bol su içiyorum başka napmam lazım
Yaa çok geçmiş olsun bilirim nasıl olduğunu o ağrının. Gün de 6 saat ara ile çift parolu Türk kahvesi ile beraber iç. Başka Bi çaresi yok maalesef

3 - 4 aylık olsa da gaz sancısı bitse diye can atıyorum içim parçalanıyor o kıvranırken
Valla bende öyle ya. Hiç tadını çıkaramadım. Bu millet nasıl gezip tozuyla hiç mi bebelerinin ağrısı bilmem nesi olmuyor. Bizimki şimdi yine kıyameti kopardı

Gayet sağlıklı bebek kakası

Hala yogun bakimda canım dun ilk defa emzirmeye çalıştım ama ememedi 2 kere cekti boğuldu hemen morardi bekliyoruz bakalim....
Insallah yakinda iyi olur evinize gidersiniz beraber. Cok mutlu olun, bugunler gecmiste bir ani olarak kalsin, akliniza bile gelmeyecek gunler olsun insallah.n

Ne yediğinde sulu kaka oldu, kabızlık çektik, deneyeyim

Hastanede 3 saatte bir Emzirme + mama dediler ama biz.masallah 3 saatler üzüyorlar uyunmuyor, ikinci 3 saat geliyor, uyku hak getire... moralim bozuldu valla
Valla yediklerimden mi emin degilim ki. 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum. Kakasi hala ayni, pisigi de de iyilesme olmadi. Arti gaz damlasini kestim devam ediyor. D vitamini yapiyor sanirim bizde ishali. Yarin doktora gidicez artik. Cok canim sikiliyor bu duruma. En buyukderdimiz ne gaz ne uyku ne emne. Derdimiz pisik. Soyle bakiyorum herkesin derdi baska baska ama herkes bir zorlukla ugrasiyor su an. Lah hicbirimize cozumsuz dert vermesin.

Genelde sutlu tatli ve cikolata tuketiyordum. Papatya cayi, kuru kayisi. Bunlardan supheleniyorum. Paketli gidalar koca insani bile ishal yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…