2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana kurula, kuru tut demişti doktor, hatta arada aç öyle yat havalandır dedi

Anne sütünün fazlasından bir şey olmaz ama mama obezite yapabilir. Her ık mık ettiğinde emziriyorum ben de hiç itiraz etmiyo :) Doktor bana mama takviyesi için kriter kilo almaması demişti, kilo alması iyiyse doyuyordur gerisi arsızlık

Tutusundan kaynaklidir ya, tenleri cok hassas oluyor. karni bir yere denk gelmistir iz yapmistir. Bir sure gecince kaybolmadi mi?
hayır böyle yanaklarında kılcal damar görünümü var ya onun biraz yogunu gibi bir iz. kızarıklık tahriş veya pişik gibi bişry değil. gecmedi zamanla hatta yanlarında da olmuş biraz

Kızım sıvı kaka olmasına rağmen var ama yapamıyor. Artık çıldırma seviyesine geldim
Ne kadar zamanda geçiyor valla doğumdan daha zor geldi
Off evet anlıyorum seni gerçekten. Çok çektim. İçimden öleyim de kurtulayım bile dediğim olmuştu. 1 hafta sürdü benim. Sürekli kahve iç sürekli. Fincan fincan doldur.
Ben mama vermiyorum zaten hiç vermedim. Bugün sadece 30cc verdim o da kakasını yapamıyor belki etki eder diye. Artık ne yapacağımı şaşırdım bu konuda da.

Kızlar SAB simlex damla kullanan var mi dozu günde 6 damla demisler

Emsin yaa nolcak keske benimki de emse
Dr bana da 3 saatte bir 40 dk besle dedi doymazsa mama ver dedi
Mama veriyormusun canim nirmal benimki hep partiküllü yapiyor annen hemşireden iyi bikiyor sanirin dogru onlar kitaptan okuyor
Epidural sonrası çok korkunç bi baş ağrım var. Türk kahvesi ve bol su içiyorum başka napmam lazım
Dr bana panadol diye kirmizi kafein iceren bi agri kesici verdi ne kahve ne çikolata hicbisey icmedim hiç baş ağrısı da çekmedim

Bende öyle yapıyorum 3 saatte bir 30 dk emiyor sonra bırakıyor zaten. Ama ne zamn meme versem hayır demiyor

Bebeklerde kabizlik olmuyor zaten. O kabizlik o kabizlik degil. Ek gidaya baslayinca gercek kabizlik olabilir ama emen bebek kabiz olmaz. Sadece kakasini yapma sikligi azalir. O kivrammalar gazdan. Isterse her iki saatte bir isterse 2 gunde 1 yapsin, gaz cikarirken fln kivraniyolar. Ben zamaninda cok arastirmistim kizim cok kivraniyor diye. Bagirsaklari duz ve kivrimsiz oluyormus dogduklarinda. Sindirim sistemi ozellikle bagirsaklar dogduktan sonra gelisen sistemleriymis. Bagirsaklari yaklasik 21. Gunde kivrimlanmaya basliyor. Gelisimi tamamlanana kadar, yaklasik 2-3 ay kaka yaparken gaz yaparken, karin kaslarini da kullanmayi bilmediklerinden kivraniyorlar. Son olarak karinda belli bir noktada sertlik, boyle bastirinca ciddi ve fark edilen bir sertlik yoksa kisacasi karni serbsst ve gevsekse 10 gunde 1 kaka yapsa da korkmamak lazimmis, normalmis. Doktora her gittigimde kaka durumunu sorardim ben de kizim haftada 1 kaka yaptigindan, bak derdi karni yumusak, endiselenecek bir sey yok.

Son düzenleme:
Benim doktor temizle ve kuru tut demişti. O şişlik içten olan dikişlerden dolayıymış öyle demişti doktorum. Normal benim bugün 9. Günüm çok şükür baya rahat hareket edebiliyorum. Uzun sürmüyor ama biraz sıkıntı çektiriyor tabii o şişlik için buz işe yaramaz bence ama bende denemiştim

Bizim gaz sorunu şükür çözüldü. Tamam 1 hafta 10 gün kaka yapmaması normalde çocuk kıvranıyor. İttiriyor ama damla damla kaka çıkıyor poposundan. Asla yapamıyor kakasını. O yüzden sürekli huzursuz sürekli ağlıyor. Uykuları bölük pörçük oldu artık

Tek kalsan da bir süre zorlanıyorsun ama düzenini oluşturuyorsun sonradan.Bu kakadan ve alerjiden dolayı rota aşısını yaptırmadım ben de.

Valla bende öyle ya. Hiç tadını çıkaramadım. Bu millet nasıl gezip tozuyla hiç mi bebelerinin ağrısı bilmem nesi olmuyor. Bizimki şimdi yine kıyameti kopardı
Ay bilmiyorum ya ama bebelerde ne hikmetse dışarı çıkınca uyuyor. Evde uyumayan bebe dışarda mışıl mışıl biz çıktık dün uyuyordu, sonra dönüşümüz muhteşem oldu koşa koşa eve geldik ağlamaya başlayınca

Normal canım merak etme

Bizde öyle olduk markete gittik uyuyordu sonra dönüşte ağlamaya başlayınca koşa koşa geldik korkumuz

Şimdi gidip kızımın kafasını tencereye gömecem 10 yaşında 27 kilo
Ay bosver, sağlıksız o kadar kilo

Bizde zeytinyağlı d vitamini kullanıyoruz ama ishal yapmıyor.

Pişik için ne kullanıyorsun cnm?

Fitil veriyor doktor sanırım onu bi araştır istersen

Bende öyle yapıyorum 3 saatte bir 30 dk emiyor sonra bırakıyor zaten. Ama ne zamn meme versem hayır demiyor
Memeye hayir diyen tek bebe bende yavrum ugraşiyor ama ememiyor ne zaman gidiyorsun bitkise canim senin eşinin mi tayin işi vardi ne oldu o

Fitil veriyor doktor sanırım onu bi araştır istersen
Evet araştırdım şimdi eşime diyeceğim alsın. Valla yavrum rezil oluyor kaç gündür. Midesi falan mahvoldu. Dayanamıyorum artık
Memeye hayir diyen tek bebe bende yavrum ugraşiyor ama ememiyor ne zaman gidiyorsun bitkise canim senin eşinin mi tayin işi vardi ne oldu o
Silikon uç kullanmıyor musun kuzum onu tutuyorlar. Benim bebe de onsuz tutmuyor kaç defa denedim. Çarşamba yola çıkıyoruz konya Malatya derken cuma falan evde olacağız inşallah. Olmadı tayin işi. Aslında olmaması daha iyi oldu sevindim biraz. Çok zor olacaktı maddi açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…