2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şu kaeına koyulan kiraz cekirdeğini denedin mi belki sıcak tutmak ise yarar bebeyi.

Iyi olmaz derler o yuzden 2 cocuktada cikmadim zaten kiş zamaniydi.. bunda doktor kontrolunde parka gidebilirsin dedi eve geldim 3 bebe gozum yemedi

Doktora mi gitsen artik .. rahatlatici bisey verir fitil gibi mesela .. kendin yedin mi hic kayisi gibi seyleri sutunden alir .. ben sabah kahvaltida seftali marmelati yedim sabahtan beri surekli kaka yapiyor fazla kacirdim galiba ..

Doktora mi gitsen artik .. rahatlatici bisey verir fitil gibi mesela .. kendin yedin mi hic kayisi gibi seyleri sutunden alir .. ben sabah kahvaltida seftali marmelati yedim sabahtan beri surekli kaka yapiyor fazla kacirdim galiba ..
AA Sen yazınca aklıma geldi. Rowlet hastaneye hazırladığım bir şerbet vardı tarifi yazmıştım buraya onu dene istersen kayısı incir zencefil hibiskus şerbeti

AA Sen yazınca aklıma geldi. Rowlet hastaneye hazırladığım bir şerbet vardı tarifi yazmıştım buraya onu dene istersen kayısı incir zencefil hibiskus şerbeti
Hem cok guzel sütte yapar bak bunlar ay kaka yapmamsi cok zor kizimda ne cektim cocuk catlicakti kendim zorluyodum bebeyi kakaya doktora sorsan normal diyodu .. ama yapmamasi kotu bisey degil aslinda kilo aliyolar sütü yarıyo derlerde iste sancisi zor oluyo

Acaba son durum ne inşallah iyileşip çıkmıştır hastaneden

Sadece anne sütünde normalde mama olunca işin içinde kuzular çok ağrı çekiyor

Sen dogur destekcinim inan bak fabrikamiyiz kiz ne 4 5 i sileklen kendine gel
Ya öyle deme ne güzel çok çocuk kalabalık aile sofrada bir çok ses tabak çanak evde sürekli bir arbede çok iyi ya keşke ikiz ikiz doğursaydım üç seferde 6 bebe

Ama iki kız iki erkek ne güzel olur tam kıvamında

Sadece anne sütünde normalde mama olunca işin içinde kuzular çok ağrı çekiyor
Aynen bencede o yuzden kivraniyolar seytan kulagina kursun diyim dur bakalim simdilik kabizlik yok sancida ben bogazima dikkat edince olmuyor insallah hepimiz az sanciyla atlatiriz bu gunleri

Aynen bencede o yuzden kivraniyolar seytan kulagina kursun diyim dur bakalim simdilik kabizlik yok sancida ben bogazima dikkat edince olmuyor insallah hepimiz az sanciyla atlatiriz bu gunleri
Bende sürekli dikkat ediyorum o lavmanın acısını kendimde hissettim parmak kadar çocuk nasıl dayansın

Suan kac cocugun var .. ay gorumcemin 3 bebesi var orduya bedel bide dogurcak onlarla surekli ic iceyiz kinaya kinaya helak oldum bebeden belikten sogudum iyice huylari hic iyi degil, surekli benim cocuklarimin canini yakarlar falan bebe getirilmez bunlarin icine ahrilmicagimiz icinde malum ..olmayanlara versin Rabbim sen dogur tabi ortamin musaitse .. Babam hep derdi nerde cokluk orda bkluk diye gercektende oyle oluyo bazen benim ortamim oyle nedense

Ay nasıl bi karışım? Bende aldırayım aktardan alıyoruz demi ne diyoruz da alıyoruz
Icinde hersey var canim dere otu rezene papatya cemen otu varda var bi rezene ayri var bide boyle karisimi var hem süt artirici hemde gaz problemi icin diyince verir aktar zaten

Icinde hersey var canim dere otu rezene papatya cemen otu varda var bi rezene ayri var bide boyle karisimi var hem süt artirici hemde gaz problemi icin diyince verir aktar zaten
Humana süt çayı almayı düşünüyodum bundan alayım o zaman daha mantıklı süt artırıcı ve gaz giderici bitki karışımı diyoruz tamam

Kizlar ya benim oglan alismadi bi turlu emzige nasil becerdiniz alistiranlar 2 emcüklüyo geri atiyo bu bari emeydi
O attıkça biz soktuk tutana kadar tuttu benimki ama sürekli vermiyorum baktım beni emzik yapmaya başladı bırakmıyo ama süt de içmiyo dayıyorum emziği ağlamazda ona kanıp uyursa ne ala

Humana süt çayı almayı düşünüyodum bundan alayım o zaman daha mantıklı süt artırıcı ve gaz giderici bitki karışımı diyoruz tamam
Humanayi bende dusunuyorum hepsini denemek lazim ben mama vermiyorum sutum yetiyo sukur ama uyurken bile memede arada bi cekse yine kalmiyo bol bol takviye yapmak lazim toparlanana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…