Şu kaeına koyulan kiraz cekirdeğini denedin mi belki sıcak tutmak ise yarar bebeyi.Kızım ağlıyor ben ağlıyorum. Allahım çocum uyuyamıyor sancıdan kakadan. Elimdeki her şeyi denedim ama yok yani yapamıyor. Daha ne yapayım bentam uykuyu dalıyor 5 dk sonra ağlayarak ısınacak e e e e diye uyanıyor kendini kasıp ağlamaya başlıyor.
Iyi olmaz derler o yuzden 2 cocuktada cikmadim zaten kiş zamaniydi.. bunda doktor kontrolunde parka gidebilirsin dedi eve geldim 3 bebe gozum yemediYa sevgili anneler,
40 olmadan doktor dışı bir yere gidilmiyor ya bağışıklık düşük diye hem anne hem bebekte, bebek arabasıyla parka felan giden var mıBen çok daraldım evde, "lohusa depresyonu is coming" yani
Doktora mi gitsen artik .. rahatlatici bisey verir fitil gibi mesela .. kendin yedin mi hic kayisi gibi seyleri sutunden alir .. ben sabah kahvaltida seftali marmelati yedim sabahtan beri surekli kaka yapiyor fazla kacirdim galiba ..Kızım ağlıyor ben ağlıyorum. Allahım çocum uyuyamıyor sancıdan kakadan. Elimdeki her şeyi denedim ama yok yani yapamıyor. Daha ne yapayım bentam uykuyu dalıyor 5 dk sonra ağlayarak ısınacak e e e e diye uyanıyor kendini kasıp ağlamaya başlıyor.
Bende aldirdim esime karisim hersey var icinde kaynamis suda demleyip iciyorum bebekte rahatliyo sutumde artiyo@Semasimo canim çemen otu tohumu çok süt yapiyor demiştin bende aktardan almiştim nasil kullanicam onu acaba bana bi söylermisin
Şuan idolüm sensin üç bebe darısı başıma hatta dört beşIyi olmaz derler o yuzden 2 cocuktada cikmadim zaten kiş zamaniydi.. bunda doktor kontrolunde parka gidebilirsin dedi eve geldim 3 bebe gozum yemedi
AA Sen yazınca aklıma geldi. Rowlet hastaneye hazırladığım bir şerbet vardı tarifi yazmıştım buraya onu dene istersen kayısı incir zencefil hibiskus şerbetiDoktora mi gitsen artik .. rahatlatici bisey verir fitil gibi mesela .. kendin yedin mi hic kayisi gibi seyleri sutunden alir .. ben sabah kahvaltida seftali marmelati yedim sabahtan beri surekli kaka yapiyor fazla kacirdim galiba ..
Sen dogur destekcinim inan bakŞuan idolüm sensin üç bebe darısı başıma hatta dört beş
Hem cok guzel sütte yapar bak bunlar ay kaka yapmamsi cok zor kizimda ne cektim cocuk catlicakti kendim zorluyodum bebeyi kakaya doktora sorsan normal diyodu .. ama yapmamasi kotu bisey degil aslinda kilo aliyolar sütü yarıyo derlerde iste sancisi zor oluyoAA Sen yazınca aklıma geldi. Rowlet hastaneye hazırladığım bir şerbet vardı tarifi yazmıştım buraya onu dene istersen kayısı incir zencefil hibiskus şerbeti
Acaba son durum ne inşallah iyileşip çıkmıştır hastanedenArkadaslar drumuz esimi aramis suanda bebegim dogum kilosunun 10 gr uzerine cikmis 1410 dogmustu en son 1270 e kadar dusmustu cok zayiflamisti ama simdi 1420 olmus enfeksiyon icin 4 ayri antibiyotik kullaniyordu onlarida kesmisler duruma gire cogaltabilirizdr demisti cok mutlu oldum yarinda ziyaret gunumuz kizimi gormeye gidicem sapsari bi kiz benim pamuk prensesim yarin kimliginidr cikaricam iki insallahh hastaneden ciktigimix gunun mujfesinide veririm size
Sadece anne sütünde normalde mama olunca işin içinde kuzular çok ağrı çekiyorHem cok guzel sütte yapar bak bunlar ay kaka yapmamsi cok zor kizimda ne cektim cocuk catlicakti kendim zorluyodum bebeyi kakaya doktora sorsan normal diyodu .. ama yapmamasi kotu bisey degil aslinda kilo aliyolar sütü yarıyo derlerde iste sancisi zor oluyo
Ya öyle deme ne güzel çok çocuk kalabalık aile sofrada bir çok ses tabak çanak evde sürekli bir arbede çok iyi ya keşke ikiz ikiz doğursaydım üç seferde 6 bebeSen dogur destekcinim inan bakfabrikamiyiz kiz ne 4 5 i sileklen kendine gel
Aynen bencede o yuzden kivraniyolar seytan kulagina kursun diyim dur bakalim simdilik kabizlik yok sancida ben bogazima dikkat edince olmuyorSadece anne sütünde normalde mama olunca işin içinde kuzular çok ağrı çekiyor
Bende sürekli dikkat ediyorum o lavmanın acısını kendimde hissettim parmak kadar çocuk nasıl dayansınAynen bencede o yuzden kivraniyolar seytan kulagina kursun diyim dur bakalim simdilik kabizlik yok sancida ben bogazima dikkat edince olmuyorinsallah hepimiz az sanciyla atlatiriz bu gunleri
Ay nasıl bi karışım? Bende aldırayım aktardan alıyoruz demi ne diyoruz da alıyoruzBende aldirdim esime karisim hersey var icinde kaynamis suda demleyip iciyorum bebekte rahatliyo sutumde artiyo
Suan kac cocugun var .. ay gorumcemin 3 bebesi var orduya bedel bide dogurcak onlarla surekli ic iceyiz kinaya kinaya helak oldum bebeden belikten sogudum iyice huylari hic iyi degil, surekli benim cocuklarimin canini yakarlar falan bebe getirilmez bunlarin icine ahrilmicagimiz icinde malum ..olmayanlara versin Rabbim sen dogur tabi ortamin musaitse .. Babam hep derdi nerde cokluk orda bkluk diye gercektende oyle oluyo bazenYa öyle deme ne güzel çok çocuk kalabalık aile sofrada bir çok ses tabak çanak evde sürekli bir arbede çok iyi ya keşke ikiz ikiz doğursaydım üç seferde 6 bebe
Ama iki kız iki erkek ne güzel olur tam kıvamında
Icinde hersey var canim dere otu rezene papatya cemen otu varda var bi rezene ayri var bide boyle karisimi var hem süt artirici hemde gaz problemi icin diyince verir aktar zatenAy nasıl bi karışım? Bende aldırayım aktardan alıyoruz demi ne diyoruz da alıyoruz
Humana süt çayı almayı düşünüyodum bundan alayım o zaman daha mantıklıIcinde hersey var canim dere otu rezene papatya cemen otu varda var bi rezene ayri var bide boyle karisimi var hem süt artirici hemde gaz problemi icin diyince verir aktar zaten
O attıkça biz soktuk tutana kadarKizlar ya benim oglan alismadi bi turlu emzige nasil becerdiniz alistiranlar 2 emcüklüyo geri atiyobu bari emeydi
Humanayi bende dusunuyorum hepsini denemek lazim ben mama vermiyorum sutum yetiyo sukur ama uyurken bile memede arada bi cekse yine kalmiyo bol bol takviye yapmak lazim toparlanana kadarHumana süt çayı almayı düşünüyodum bundan alayım o zaman daha mantıklısüt artırıcı ve gaz giderici bitki karışımı diyoruz tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?