- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Ablasini diktim basina yazik attikca tıkıyo yine ayni kizimda bi yere kadar kiziyo birakiyo heveslendim zincir emzik yine çöp olcak bellikiO attıkça biz soktuk tutana kadartuttu benimki ama sürekli vermiyorum baktım beni emzik yapmaya başladı bırakmıyo ama süt de içmiyo dayıyorum emziği ağlamazda ona kanıp uyursa ne ala
İkinci oldu bu. İlk kızımda çok sakin sessizdir. Yanımdan Kalkmaz bir yerde. Evde hiçbir şeyi örtü bile kaldırmadım kırılmadan dağılmadan büyüdü. genelde dayak yiyen kıısmdadır.Suan kac cocugun var .. ay gorumcemin 3 bebesi var orduya bedel bide dogurcak onlarla surekli ic iceyiz kinaya kinaya helak oldum bebeden belikten sogudum iyice huylari hic iyi degil, surekli benim cocuklarimin canini yakarlar falan bebe getirilmez bunlarin icine ahrilmicagimiz icinde malum ..olmayanlara versin Rabbim sen dogur tabi ortamin musaitse .. Babam hep derdi nerde cokluk orda bkluk diye gercektende oyle oluyo bazenbenim ortamim oyle nedense
Benim kide almadı hemşireler dayadı şekerli suyu yine almadı bir gece serum takıldı aç kaldı yine almadı. Dedim bu z kuşağını ne sandınız ilerde canımıza okuyacaklar şimdi böyleyseO attıkça biz soktuk tutana kadartuttu benimki ama sürekli vermiyorum baktım beni emzik yapmaya başladı bırakmıyo ama süt de içmiyo dayıyorum emziği ağlamazda ona kanıp uyursa ne ala
Kizlar ya benim oglan alismadi bi turlu emzige nasil becerdiniz alistiranlar 2 emcüklüyo geri atiyobu bari emeydi
Türk kahvesindeki kafein oranı düşük galiba bende diğer kahveler daha etkili oldu. Sade Nescafe, espresso, filtre kahve, amerikano vb. Bir de bitter çikolata yiyebilirsin. Hem kahveyle iyi gidiyorEpidural sonrası çok korkunç bi baş ağrım var. Türk kahvesi ve bol su içiyorum başka napmam lazım
1,5 lt lik bir şişeye 10-15 tane koyuyorsun, ben akşamdan koyuyorum ertesi gün o suyu içiyorum. Gözüne az gelecek ama abartıp çok koyma. Çok koyunca aşırı artiyormuş.
Suyu kayblnatmadan mi koyuyorsunTürk kahvesindeki kafein oranı düşük galiba bende diğer kahveler daha etkili oldu. Sade Nescafe, espresso, filtre kahve, amerikano vb. Bir de bitter çikolata yiyebilirsin. Hem kahveyle iyi gidiyor
1,5 lt lik bir şişeye 10-15 tane koyuyorsun, ben akşamdan koyuyorum ertesi gün o suyu içiyorum. Gözüne az gelecek ama abartıp çok koyma. Çok koyunca aşırı artiyormuş.
Normalde benim sütüm de yetiyor ama küçük doğdu benim bebe biraz kilo alımı yavaş gidiyor o yüzden günde 2 kere 30 cc veriyorum toparlanmasına yardımcı olsun diye. Memeden düşmeyip süt bırakmadığında bakıyorum uyumadı hala yalanıyo veriyorum birazHumanayi bende dusunuyorum hepsini denemek lazim ben mama vermiyorum sutum yetiyo sukur ama uyurken bile memede arada bi cekse yine kalmiyo bol bol takviye yapmak lazim toparlanana kadar
Ben şanslıyım o zaman 3 5 uğraşmaya tuttuAblasini diktim basina yazik attikca tıkıyo yine ayni kizimda bi yere kadar kiziyo birakiyo heveslendim zincir emzik yine çöp olcak belliki
Anam ne inatçı bebeymiş seninki de şekerli suya bile kanmamışBenim kide almadı hemşireler dayadı şekerli suyu yine almadı bir gece serum takıldı aç kaldı yine almadı. Dedim bu z kuşağını ne sandınız ilerde canımıza okuyacaklar şimdi böyleyse
Hayırlı olsunGünaydın kızlar. Madem doğurdum doğum sonrası konumla geleyim
Vajinamda dikişlerim var şuan, batikonlu su döküyorum her tuvalet sonrası, bu batikonlu suyu kurulamak gerekir mi? Ayrıca otururken ve yürürken ağrım var. Şişmiş gibi de orası çok dokunamıyorum canım tatlı olduğu için
Bu şişlik için buz koysam mı acaba?
Hemde nasıl gümbür gümbür geliyor başımın tatlı belasıAnam ne inatçı bebeymiş seninki de şekerli suya bile kanmamış
Sadece anne sütü alan bebek kakası böyle oluyormus bizim de aynıydı hem pişik oldu bu sebepten hemde ben korktum ishal oldu diye doktora gittik tahlil falan yapıldı temiz çıktı normal yani sadece altını hep ve sık temizle ki pişik olmasınarkadaşlar merhaba bişey sorcam size
kızımin her altını actiginda kakasını yapmış oluyor öğlene kadar dört kez bez değiştim dordude kakali ve kakası sarı ve sıvı normal.mo bu sıvı olması içinde partiküller var sırf sıvı değil yani. ebeye sormuştum partikül varsa siklıntı yok dedi ama annem normal olmadığıni soyluyor
Ah keşke ama çevirdi bile teni o kadar hassas ki başa sardık Allah başka dert vermesin ama içim gidiyor kanıyor resmen dün böyle değildi elimden geleni de yaptım bez değişimi yaptım yine aynı şeyleri sil baştan insallaj toparlar bebişler iyi olsun ya her anlamdaBizde bir kez bi pisik baslar gibi oldu gecti. Bu 2. Kez saglam oldu ama gecer diye evham yapmadim yok gecmedi. Gecmiyor. Nisasta ile kim bilir ne sartlarda tutan vardir diye oyle yaziyolar. Hamur gibi olabilir dusunsene temiz bakmazsan cocuga. Biz 20 kez bez drgistiriyoruz. Yikiyoruz pamukla siliyoruz. Ben de acik biraktim altini ama nafile. Acik biraksam da islak. Cok iyi olsu senin bu konuda yazman. Ben de artik yediklerimden suphelenmeye baslamistim ki gorusumu destekledin. Bu bahaneyle mamadan suphelenip mamayi biraktim. Aptamil colic iciyordu. Belki colic icin proteinleri kucultulmustur mamanin. O da sulu kaka yapiyordur diye dusundum. Sozumona mama yapan cocuk daha kati kaka yapmasi lazim. Sanki bizde durumlar ters. Dun yediklerime dikkat etmeye baslaadim. Insallah fayda eder ya. Bezini her actigimda stres oluyorum. Size de cok gecmis olsun. Insallah bu sefer pisige cevirmez.
Adı neBende aldirdim esime karisim hersey var icinde kaynamis suda demleyip iciyorum bebekte rahatliyo sutumde artiyo
Bunu aldım ben tuttu benimkiKizlar ya benim oglan alismadi bi turlu emzige nasil becerdiniz alistiranlar 2 emcüklüyo geri atiyobu bari emeydi
Ah cok uzuldum. Gecmis olsun. Bizde de durum ayni. Yediklerime dikkat ediyorum, mama da vermedim. Ishalini duzeltucem diye ben kabiz oldum sanirim. Aslinda ben bizdeki sorunu az cok anladim. Bende ve tum ailemde laktoz intoleransı var. Mama inek sutunden yapildigindan ishalini tetikliyor. Ben de sut icer ucmez tuvalete kosarim. Ama dedigin dogru. Laktoz intöleransı yoksa mama ishali duzeltiyor. Mama icen bebeklerin kakalari daha kivamli oluyor. 30 ccye 1 kapaktan silme degil de dolu dolu bir olcu koyulabiliyor ishal icin. Bizim de cildimiz coook hassas. Belki sulu kakaya dayanamayip yara olmasinin sebebi hassas olmasindandir. Tek bi umudum var. Zamanla daha kivamli kaka yapiyolar, bagirsaklari gelistikce daha cok emilim yapip daha az lsulu oluyor. O zamana kadar her bezde kaka gormeye devam edicez sanirim.Ah keşke ama çevirdi bile teni o kadar hassas ki başa sardık Allah başka dert vermesin ama içim gidiyor kanıyor resmen dün böyle değildi elimden geleni de yaptım bez değişimi yaptım yine aynı şeyleri sil baştan insallaj toparlar bebişler iyi olsun ya her anlamdadesitin kremi cok övüyorlar bakalım umarım işe yarar bu kez bu ara da yok mamadan değildir mama alancovuk daha katı yaparmış kakayı hatta bebelac gold mama ishale iyi geliyormuş ben geven ki pişik muhabbetimiz de ondan vermiştim günlük az az düzelsin diye oda etkili olmustu sanırım kıvamın artmasında biz ne yaparsak yapalım her bez kakalı ve sulu olduğu sürece piştikten kurtuluş yok anladığım
Emzik tutan bebelerin anneleri cok sansli ya. Cok ozeniyorumBunu aldım ben tuttu benimki
Gozun Aydin canm. Ama nasi kestin i ipi doktora git bence aciliosaKızlar ben doğum yaptım ama henüz yazma fırsatım oldu,geçen pazardi sancıyla gittim,açılma yine olmadı genel anestezi sonrası sezeryanla dünyaya geldi bebişim (Allah bizimki dahil tüm masum bebeklerimizi korusun).ama bu sezeryan olayi da kötüymüş normal doğumu sevmemiştim, sezeryani da sevmedim ben. ertesi gün iğneler ilaçlar gaz çıkarmalar bebeği alamamalar,belim iki büklüm doğrultamadim, göğüs kafesinden yayılan bı ağrı,bir de sanki doğum yapmamış gibi kocaman bı göbek, hâlâ bikini bölgemi göremiyorum,dikiş yerleri çok acıyor.bir de bilmeden ben dikişin düğümünü kestim kendi kendine çözülüyor bu dikişin ipi.off bunla ne zaman duzelir???
Hametan, kantaron yagi, sudokrem, eczacinin onerdigi baska bi kremi kullanldim. Olmuyooor. Gram duzelme yok. Bi tane muthis guclu ama hemen iyilestiren sari bir krem vardi. Metanium adi. Maltada hicbir yerde kalmamis. Dagitimi ylapilmiyor artik. Bi yerden haber bekliyorum. Kaldiysa yarin gifip onu alicaz. O kesin ise yarar.Ay bosver, sağlıksız o kadar kilo
Bizde zeytinyağlı d vitamini kullanıyoruz ama ishal yapmıyor.
Pişik için ne kullanıyorsun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?