2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şu kaeına koyulan kiraz cekirdeğini denedin mi belki sıcak tutmak ise yarar bebeyi.
Aldık canım hem patik olanı hem karnıma koyulanı işe yaramıyor pek sanki. Ama bilmiyorum belki de yarıyordur elinde olamıyor insan tek şey kullanmadığı için
Doktora mi gitsen artik .. rahatlatici bisey verir fitil gibi mesela .. kendin yedin mi hic kayisi gibi seyleri sutunden alir .. ben sabah kahvaltida seftali marmelati yedim sabahtan beri surekli kaka yapiyor fazla kacirdim galiba ..
Gittik ama acilde çocuk doktoru yok maalesef. Arkamıza baka baka geri geldik bir de 7 güne kadar normal dedi ordaki doktor sorduk bakmadı bile çocuğa. Yarın kontrolümüz var o zaman soracağım zaten. Çok şükür biraz önce hem gaz hem kaka yaptı. Ağladım resmen mutluluktan

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah sezaryen evet çok zormuş yani kendi adıma benim çok zor geçti. Göbek normal takma kafana bir süre sonra kendi kendine gidiyor. Doktoruna danışarak korse de kullanabilirsin. Benim hiç kalmadı göbeğim bitti. Birde 1 hafta sonra doktorum dikişimi kendi kesmişti. Sende bi doktoruna danış sor. Burdan olmaz

Earth mama denedin mi? Earth un meme ucu kreminin yaptığı etkiyi başka krem.yapmadi bende.

Bebek Pişik kremini de kullanıyorum, Pişik olmadık çok şükür. Bazen kremler de şans oluyor...

Bu arada tras kopugunde yüksek oranda çinko var, bir tanıdık.pisikte onu sürmüş iyi gelmiş o yüzden kimyasallar var içinde biliyorum ama.caresizlik denedik ve iyi geldi dedi.

Earth mama denedin mi? Earth un meme ucu kreminin yaptığı etkiyi başka krem.yapmadi bende.

Bebek Pişik kremini de kullanıyorum, Pişik olmadık çok şükür. Bazen kremler de şans oluyor...
Earthu bilmiyorum ama lansinoh meme ucu kremini denedim. Dedim meme ucunu iyilestiriyorsa belki ise yarar. Ya keske popo arasina da gumus kapak yapsalarmis. Simdi bi isik yandi kafamda. Kaniyo resmen.popoau degmesin diye gazli bez koyup yara bandini minik kesip kenarlarindan bantlasam ki diye bile dusundum. Her seyi dusunuyorum. Yarin ne dicek bakalim doktor.

Earth mama bu, oldukça başarılı.

Ah ya, lansinoh bende hızlı etki yapmadı. Sen içeriğinde yüksek çinko içeren ürünlere bakabilirsin cilde iyi geldiği icin

Düşünmez mi insan, az karinlari ağrıyor üzülüyorsun içli içli...

Perşembe günü (daha 3 günlükken) Neva yı sarılık kontrolünden getirip uyuttum anneme bıraktım eşimle büyük kızımı parka götürdük getirdik büyükte çok evde kaldım hem de prematüre kolik bebekle tek başıma o psikoloji kadar tehlikeli hastalık olduğunu sanmıyorum

40+1 olduk ne sancı var ne açıklık

Nasılsınız arkadaşlar sürekli foruma giriyorum ama ne tamamını okumaya ne mesaj yazmaya fırsat bulamıyorum.

Galiba bu çocuğum da alerjik Şimdilik belirtiler; yoğun pişik, köpüklü ve mukuslu kaka ve mide bulantısı Gazı da çok ama ben her gün bir kaşık kimyon yediğim için şimdilik uzun süre kıvranmadan çıkarıyor gibi inşallah bundan sonra da zorlanmaz. Köpüklü kakadan dolayı süt alerjisinden şüphelendim şimdi süt ürünlerini kestim bakalım gözlemlicem

Kızlar bu annelik ne zor. Benim sütüm geliyo vevyetiyo diye düşünüyorum. Yanı en fazla 2 saatte bir tek memeyi yarim saate yakın emziriyorum ama ikinciyi genelde almiyo(uyumuş olduğu için olabilir). Gündüzleri 2 saate bile kalmadan nerdeyse emziriyorum. Gündüz saat 3 4 gibi bi uyaniyo bi daha gece yarışına kadar asla uyuyamiyorum. Kv de sürekli sütun yetmiyo senin deyip beni cildirtiuo.kac kere de dedim söyle söyleme doktor kilo alımı normal günde 20 gr alması bizim için yeterli mamaya gerek yok dedi diyorum. Ama durup durup süt yetmiyo diyo. Kv önemli değil onu sallamıyorum da a aba çocuğuma yetmiyo mu gerçekten. Emzirdikten sonra mama deniyim diyorum eşim ne gerek var annemin sözüyle iş yapiyosun diyo. Siz sağip baktınız mı gogsunuze. Yanı ben sağmadım ama 100 ml falan çıkmıyordur bence

Ya sorma, evladın yeri bambaşka lakin sağlıklı bir anne de lazım, parka felan çıkalım biz de en azından. Bana evde geliyorlar artik

Likit Pudra var mı orada? Pudra losyon bir arada ürün de pisige iyi geliyormus

Geçmiş olsun ilk kızımda da vardı süt alerjisi mama da raporlu özel bir msmaydı

Ben şanslıyım o zaman 3 5 uğraşmaya tuttu çoğunlukla atıyor çok ağzında tutmuyor ama bazen de bi bakıyorum ağzında memeyle uyumuş arada emcüklüyo
Benimkide oyle o zaman tutuyo mu emzigi alisti mi yani hic bilmiyorum nasil oluyo bu emzik isi

Benim annemde yedi beni sütüme demediği kalmadı salla söylenenleri doyurmasa bile anne sütünün damlası şifa

Emzikle alakasi olabilr mi deneyim olmazsa baya kurtarici emzik .. ne zman veriyosun genelde hani emzirdikten sonra hemen mi yada uyurken falan mi ?
Soyle başladım ben, emzirme + mama ile beslenme bitince memede doğru düzgün süt çekmediği halde takiliyordu benimki, uyumuyo4du da. Tamamen keyif bebesi. Uykusu da azaldı böyle. Sonra doktora sordum, meme +mama ver sonra emzikli uykuya daldır dedi. Şimdi ufak ufak alışmaya başladı, çıkardığı da oluyor tabi, öyle emzik aşığı olamadık daha :) ama ağladığında, beslenme sonrası keyif için bizde iseyaradi doktorun tavsiyesine göre. Tommee tippee almıştım emzik, büyük de geldi biraz, pek tutmadı onu. Nuk un bu emziginden bir tane daha söyleyeceğim şimdi, yedek olsun.

Demekki bebenin bi yapma zamanı var sonunda yapmıs valla cok sevindim ben bebelerimizn hicbiri böyle olmasın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…