2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktor gayet gerekeni söylemiş sana bak kvyi sallamıyorum diyorsun ama eşinin dediği gibi onun lafıyla kendini strese sokmuşsun. Sütte psikoloji de önemli biliyorsun. senin sütün doktor yetiyor diyorsa yetiyordur bu kadar. Yani illa birşeyler yapayım içim rahat etsin diyorsan malt içecek iç, günde 2 fincan rezene çayı iç, her emzirme sonrası en az bir bardak su iç, fırsat buldukça dinlen ve gerçekten kv ni sallama. Süt arttırıcı damlaları hiç denemedim ama istersen onlardan da kullan. Yine de en önemli etken psikoloji beben maşallah aktif emiyormuş doktorda kilosunu da yerinde bulmuş

Aynen belli bir gune kadar normal doktorda genelde zeytinyagi falan onerir.. iyi bari rahatlamistir kuzucuk

Bende doyunca gazini falan aliyorum uyku sirasi veriyorum 1 2 defa atiyo sonra tutuyo baya emince sonrasi yine atiyo oyle oyle alisacaklar o zaman

Kizlar ya benim oglan alismadi bi turlu emzige nasil becerdiniz alistiranlar 2 emcüklüyo geri atiyo bu bari emeydi
Canım benim kız ilk günden tuttu emziği ama dün sarılığı düştüğünden beri atmaya başladı baktım beni emzik yerine kullanıyor. O hatayı büyükte yaptım diye bunda canlı emzik olmak istemedim bende dedim karnı yoksa derdi meme değil benim kokum kucağıma alıp öyle emziği vermeye başladım çıkarmıyor uyuya kalınca atıyor öyle yerine koyuyorum.

Ya benim oglanda hastanede tuttu ama bu seferde emmez beni diye vermedim.. sonra sarilik oldu bolca emsin sariligi gecince veririm dedim arada verdim.. uykuda tuttu yoruluyo heralde atiyodu pek zorlamadim o yuzden canım simdi karni doyunca senin hesap beni kullanmasin diye tikiyorum 1 2 denemeden sonra tutuyo hani alismis bebek nasil oluyo verir vermez mi tutuyo emzkk emen bebek acligini biliyo mu degisik degisik sorular kafamda

Kuzum senin kabızlık gibi sorunun var mı? Yediklerin etkiliyordur belki de. 10 güne kadar normal diyorlar ama çocuk kıvranacak noktaya geliyorsa nesi normal oluyor anlamıyorum sen çok müdahale etme yine dışkılama alışkanlığını etkilersin, yarın doktora söyle belki probiyotik falan verir

Açken onlar onlar olmaktan çıkıyor emziği tutmazlar ilk seferde tutmaları emme refleksleri açısından kolay diye oldu sanırım memeyi anlayınca plastik mı çiğneyecez dediler alışkın bebek direk verince tutar ya bizimkiler şuan ayak yapma peşinde canlı istiyorlar

Süt arttırıcı tablet şeklinde takviye alıyorum doktorum yazdi. Ayrıca her gün 1 fincan rezene içiyorum 2 ye çıkartayım bari. Yanı kendimi düşünmekten alamıyorum acaba gerçekten yetmiyo mu diye. Benim kv kasiniyo iste çekicem elimi ayağımı kalbini kiricam sonra o üzülecek iste

Ben hastane tipi sagma makinesi ile bazen iki gogusten 60 cc bazen 75 cc bazen 100 cc cıktı bence 2 göpüs emerse doyar diye düsünüyorum. Cunku benim bebe 30 cc mama yese 3 saat duruyor uyanmadan yetiyor ona

Cok fena ya vermemle atmasi bir oluyo bayada uzaga atiyo damagiyla cigniyo falan sinirleniyo sıkıntı

2 kez doğum yaptım ikisinde de beni sezeryana alın yoksa ben ölcem diye yalvardım . Bu acıyı bilip te tekrar 2. Çocuk yaptım ve yine ısrarla normal doğum istedim. Rabbim onun acısını unutturmasa kimse 2. 3. Cesaret dahi edemez . Allahın hikmeti. Ve en önemlisi öylesine bir süreç ki cennetin anahtarı ayaklarımızın altına veriliyor . . Buna değer kılınıyor.

Kesinlikle öyle düşünme, yetmese bebek uyumaz zaten
Ayrıca sagip teyit edemezsin, emzirme danışmanı bebeklerin daha çok erdiğini söyledi, pompa ile satılan bebegin çektiğinde az oluyormuş. Yanlış karşılaştırma yapan lohusalar boşuna stres oluyor demişti bana. Kv ler çok biliyor bosver duyma, niyetleri kötü olmasa da yersiz gereksiz konuşuyorlar.

Zaten bebek 100 cc sağsan bile icemez ki, fazla gelir bence. Modunu düşürme cnm

Yetiyordur canım yetmezse inan kıyameti koparır takvime göre 20 günlük görünüyor aç durur mu sence bide saatleri de güzel daha sana nasıl ben duyuyorum desin kv Lee boş muhabbet diyecem ama benim annem bile arada ultra saçmalar yani o jenerasyon sıkıntılı hatta doğum yaptığımda kolidorda kv nin biri hemşirelere söylüyordu gelinin sütü yetmiyor galiba diye daha bebe doğalı saatler olmuş ama çok bilmişimiz teşhisi koyuyor

Geçmiş olsun ilk kızımda da vardı süt alerjisi mama da raporlu özel bir msmaydı
Şimdilik sadece anne sütü alıyor mama içse o da ayrı dert olacaktı inşallah oğlumdaki gibi sütüm yeter de mamaya hiç gerek kalmaz. Sen nasıl anlamıştın? Ne belirtileri vardı?

M Mirune sizde de bizimle aynı belirtiler var gibi alerji ihtimalini bir düşün bence. Pişik kremi olarak oksizinc baya iyi ben kendi üzerimde denedim çok etkili oldu şimdi kıza da başladım inşallah geçirir. Çok fena pütür pütür oldu yavrumun poposu Delirella ben earth mama kullanıyordum ama o daha çok önleyici gibi pişik olunca değiştirdim mecburen. Belki alerjik olmayan bebekler için yeterli oluyordur.

Aşırı sümüksü tuvalet ve cildi kırmızı ve benek benek ti. Pul pul sökülüyordu yanakları özellikle doktora gittik tahlil yaptı alerji çıktı inanmadım doktora istanbulda başk hastaneye götürdük test yapıldı aynısı çıktı. Anne sütü de alıyordu süt ürünleri eser miktarda içinde olması ihtimali olan şeyleri bile ağzıma sürmedim bir yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…