2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederiz Yaa kıyamam muhtemelen bebişininde laktoz intoleransı var o zaman mamaya ara vermen daha doğru olur tabi insallah biran önce iyileşir minnoşlarımız yoksa her altını açtığımda ağlamak istiyorum bide temizlerken pıposunu sıkıyor muhtemelen canı yanıyor dokunma dercesine ic kısımlara genelde yıkamaya çalışıyorum insallah tez zamanda geçer desitin diye bi krem söylediler ama o da etkili gibi degil sanırım en iyi bepantol geldi bize insallah düzelir kakalar ne bez dayanıyor ne popo böyle kakaya ama şöyle de bi durum var pişik can sıkıcı olsada cok kaka yapmaları ishal olmadığı sürece vücutta her şeyin yolunda gittiğinin sağlıklı olduğunun göstergesiymiş

Demekki bebenin bi yapma zamanı var sonunda yapmıs valla cok sevindim ben bebelerimizn hicbiri böyle olmasın valla
Aynen çok şükür yaptı. Ama nasıl taptı bi biz bi de Allah bilir. Çok acı çekiyor yaparken
Aynen belli bir gune kadar normal doktorda genelde zeytinyagi falan onerir.. iyi bari rahatlamistir kuzucuk
Zeytin yağı veriyorum ara sıra bugün vermemiştim sadece. Ama şükür biraz önce 2. Kakamızı da yaptık
Yok kuzum ben kabız değilim. Ya çocuk kalası gelince mahvoluyor acı çekiyor ama yapamıyor çok zorlanıyor. Probiyotik kullanıyoruz zaten ama işte. Neyseki yaptı 2 defa rahatladık çok şükğr

Kizlar ya benim oglan alismadi bi turlu emzige nasil becerdiniz alistiranlar 2 emcüklüyo geri atiyo bu bari emeydi
Valla ben doğar doğmaz verdim tuttu. Şu iki emziğide emiyor. Özellikle mor olan Philips avent çok sık emiyor. Diğeri de bibs ama onu pek sevmiyor mecbur kalınca alıyor ağzına.

Eklentiler

• 16617224124341425494529248656496.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bu kız beni sürekli emmek istiyor mafoldum ya sürekli mememde, 2 saatte bir emzir diyolar ama memeye almayınca yıkıyor ortalığı sakinleşmiyor, bugün abartısız sabahtan öğlene kadar kucağımda memedeydi, öğlen artık sinirlerim bozulunca epey ağladım eşim arabaya attı sahile götürdü bizi bebek arabasında gezdirdi kızı acıkınca mama verdi, bende kafamı dinledim biraz kitap okudum falan, eve geldik gene aynı nasıl çözcem bu durumu bilmiyorum

Oh çok şükür totişine sağlık prensesin

Kızlar buarada atlamış olabilirim bizim göbeğimiz 5.gün tam hastaneden çıkarken düştü şimdilik bir sorun yok gibi
Daha banyo yaptırmadım doktor çıkmıştı araya haftasonu girip buralarda serin olunca sormadım kaldı. Yarın doktora sorup ilk duşumuzu alacaz

Yetmese uyumaz, günde en az 3 4 kez kusmaz ve 6 7 bez değiştirmez dimi canim. Evham yapmamalıyım

Altini actigimda cok agliyor basina gelen veya sebebini bilen var mi kizlar ( bu arada hemsirenin inadi 24 saate yakjn mama vermedi b3bek 150 gr eksilmis bugunku hemsirede kilosu dusuk mama ver dedi saka gjbiler

Altini actigimda cok agliyor basina gelen veya sebebini bilen var mi kizlar ( bu arada hemsirenin inadi 24 saate yakjn mama vermedi b3bek 150 gr eksilmis bugunku hemsirede kilosu dusuk mama ver dedi saka gjbiler
Kendilerini güvensiz hissediyorlarmış, bebek hemşiresi uyuyup emziremediğinde en son çare bezini aç uyanır demişti

Valla ben doğar doğmaz verdim tuttu. Şu iki emziğide emiyor. Özellikle mor olan Philips avent çok sık emiyor. Diğeri de bibs ama onu pek sevmiyor mecbur kalınca alıyor ağzına.
Bugün kan vermeye gittik sarılık değeri için, daha 3 günlük bebem hemen tutmuş aynı emziği. Bi düşünülebilir bebesi tutmayan varsa

Baş ağrım sebebiyle ben gidemedim ah epidural ah, doğumdan çok epiduralden çektim bi ara anlatcam… herkes doğursun da

Tecrübeli değilim ancak yataş juno iyi gelebilir mi? Veya sallanan ana kucakları.

Yataş junoda kendini güvende hissediyor, diğer sallananda da anne karnında hissi var.

Tecrübeli değilim ancak yataş juno iyi gelebilir mi? Veya sallanan ana kucakları.

Yataş junoda kendini güvende hissediyor, diğer sallananda da anne karnında hissi var.
Ben 2 gecedir emzirme sonrası yatağınq koyunca gözleri açılıyo etrafa bakınıyodu kucağıma alınca uyuyodu, bugün yataş junoyu denedim sakince uyudu.

Silikon uçta cok buyuk oldugu icin ememiyor philipsin özel üretim küçük ucu varmiş onu sipariş ettim bekliyorum bakalım
Bende aldirdim esime karisim hersey var icinde kaynamis suda demleyip iciyorum bebekte rahatliyo sutumde artiyo
Steel tea iciyorumda pek fayda etmiyor gibi
Ay hemen yapayim alirken aktardan yemedigim azar kalmalıydı
Kokunu istiyordur belki yatağa koyarken ustundekini cikar burnunun dibine koy ben oyle yapiyorum canim

Boşver sen kayınvalideyi, uyumaması kucak istemesi aç olduğundan değil her zaman, anne kucağı sıcaklığı istiyorlar. Doymuyor mu diye endişe ediyorsan sağlık ocağına götür arada tartsınlar, kilo alıyorsa ne diye boşuna mama veresin ki

Hangi uç o link atar mısın bende küçük arıyorum

Yetmese uyumaz, günde en az 3 4 kez kusmaz ve 6 7 bez değiştirmez dimi canim. Evham yapmamalıyım
Aynen, bez değişimi iyi, kusma fazla yeme belirtisi zaten, emzirme danışmanının dedigi gibi stres yapıp sütu kaybetmenin anlamı yok çok şükür her şey yolunda, sadece biz yeni yeni anliyoruz civcivldleri o kadar

Ya bir bebenin bağırsağında ne kadar b.k olabilir arkadaşlar? Bir bebe daha ne kadar b.k üretebilir? Bebem 2 dir kaka yapıyor ama çocuk hiç huzur bulamıyor. Geceden beri uyumadım. Metal olarak hiç iyi değilim. Dedim yaptı uyur artık ama yok çocuk her yarım saatte bir uyanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…