2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun. Sut alerpjisi cok ciddi bi durum. Insallah yoktur. Ben totosu islak kaldigindan gecmedigini dusunuyorum. Laktoz intöleransından supheleniyorum. Insallah gecer artik. Epey zaman oldu.

Gittiler.
Ben hamile iken geldiler doğumda yardimci olalım diye.
Benim anne babam dikkat ediyorlar ben çabuk hasta olduğum için benim olduğum yerde cam açmazlar.

Altini actigimda cok agliyor basina gelen veya sebebini bilen var mi kizlar ( bu arada hemsirenin inadi 24 saate yakjn mama vermedi b3bek 150 gr eksilmis bugunku hemsirede kilosu dusuk mama ver dedi saka gjbiler
Bizdede aynısı oldu ilk gece bu çocuk sarıyor emmiyor ağlıyor dedik yok birşey olmaz dedi sonuç bebek fazla kilo verdi sarılık oldu. Mamaya başladık sonra. Hala çocuk hasta toplamaya ugrasiyoruz

Ay
Ya sabır. Kayınvaliden moral vereceğiniz köstek oluyor. Banada yapıyordu kvde. annem de sütun gekiyor merak etme devamı gelir diye moral veriyordu.
Emzirmemi çok istiyor önemsiyor. Gerekirse destek al diyor ama
Valla emdirme konusunda kv yi hic dinlemedim. Kendi emzirememis. Oyuzden onun dediğini önemsemiyorum bile.

Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun canım.
O göbek sonra iniyor dert etme ilk günler bende öyleydim osnra inmiş geldi gözüme.
Dikişin cozuluyorsa doktora sor mutlaka. Yaran açılmasın

Yok bu seffaf bi pakette baya bi karisim var cokta faydasini goruyorum ben

Sen sütüne bakma kv al duvara vur sütün fışkırır o zman

Hangi uç o link atar mısın bende küçük arıyorum
Inşallsh tutarda rahatlarim en kucuk uç buymuş piyasada 15mm https://www.hepsiburada.com/philips...?magaza=evdeeczane&url_src=and-product-detail
Kiz karni agriyor olmasin ishal olduysa
Yok bu seffaf bi pakette baya bi karisim var cokta faydasini goruyorum ben
Fotosunu atarmisin musait olunca canim

Kızlar benim bebiş meme istiyo emziriyorum 15 dk sonra bırakıyo memeyi sonra yatağa alıyorum en fazla yarım saat uyuyo uyanıyo. Acaba doymuyo mu? Kv de de sütün az gelmiş çocuk doymamış mama verelim diyo peşine 60 cclik mamayı dayıyoruz valla böyle bi döngü var 2 gündür ben diyorum tekrar emzirim kv de diyo yok sütün yetmemiş az gelmiş doymamış diyo. O öyle diyince ben iyice sinir oluyorum of

Oh çok şükür totişine sağlık prensesin
Sağlık sağlıkta hala aynıyız. Sinirlerim bozuldu. Eşimde kalkayım yardım edeyim demedi yattı uyudu sabaha kadar. O kadar sinirliyim ki anlatamam
Valla bende gidememiştim. Evde höyküre höyküre ağlamıştım acıdan.
Aaa bende bakayım belki normale dönmesini sağlayabilir.
Inşallsh tutarda rahatlarim en kucuk uç buymuş piyasada 15mm https://www.hepsiburada.com/philips...?magaza=evdeeczane&url_src=and-product-detail

Kiz karni agriyor olmasin ishal olduysa

Fotosunu atarmisin musait olunca canim
Ya inan hiç anlamadım. Normal yapıuır gibi de aslında. Ama sürekli bi ıkınma kaka yapma isteği. Kendini kasıyor bacaklarını karnına çekiyor ıkınıyor kızarıyor bozarıyor.. Ne yapacağımı şaşırdım. Sanki bağırsaklarında yılların birikmiştir var.

Ya of bu kv ler niye böyle. Cidden ben sinirleniyorum. Allah size sabır versin. Emzir canım sen. Zaten kontrolde anlaşılır sütünün yetip yetmediği ona göre verirsin mama. Kv aklı ile hareket etme sen. Tepki ver yani. Karışmasınlar. Öyle dedikçe psikolojik daha da azalır sütün az ise bile. Direkt insanı o psikolojiye sokar yani bu cümleler

Benim tek çocukla gecem gündüzüme karıştı. Allah ikinci üçüncü olanlara daha çok sabır versin.benim unutmak için çok zamana ihtiyacım olacak herhalde

Benim tek çocukla gecem gündüzüme karıştı. Allah ikinci üçüncü olanlara daha çok sabır versin.benim unutmak için çok zamana ihtiyacım olacak herhalde
Aynen 1 cocukta pilim bitti, ikinci üçüncüyü düşünenlere Allah kolaylık versin Evladımı hakkıyla yetiştirelim tamamdir

Ay al benimkinden bi tane daha

Valla dunden beri her bezde kaka vardi baya uretiyo yani senin ki kolik olmus artik hergun saatini sasmaz.. gunduz uyuyo mu peki

Sende vur duvara acıma

Canım 3 saat Aralık olarak fazla durmaz ağlar 3 saat olana kadar benimki gece 1 kere 3 saat uyuyor emiyor onun dışında ben hep 2 saate emziriyorum fikir olsun birde öyle dene
Sanırım sütüm yağlı değil yağlı olsa daha fazla alırdı belkide .. birde süt attırmak icin rezene kimyonlu humana, cevizli sucuk, suya bisküvi batırma seklinde deneme yapiyrm bunları günlük yiyourum pek işe yaradı tavsiye ederim herkeslere

Aynen 1 cocukta pilim bitti, ikinci üçüncüyü düşünenlere Allah kolaylık versin Evladımı hakkıyla yetiştirelim tamamdir
Zombiye döndüm ama halledicem Uykusuz kalan ben ikinciyi ilerde düsünüyorum ama sadece zorda kalınca uyandırdığım eşime tek çocuk yetmiş najdjsjsjsksk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…