Cok gecmis olsun. Sut alerpjisi cok ciddi bi durum. Insallah yoktur. Ben totosu islak kaldigindan gecmedigini dusunuyorum. Laktoz intöleransından supheleniyorum. Insallah gecer artik. Epey zaman oldu.Şimdilik sadece anne sütü alıyor mama içse o da ayrı dert olacaktı inşallah oğlumdaki gibi sütüm yeter de mamaya hiç gerek kalmaz. Sen nasıl anlamıştın? Ne belirtileri vardı?
M Mirune sizde de bizimle aynı belirtiler var gibi alerji ihtimalini bir düşün bence. Pişik kremi olarak oksizinc baya iyi ben kendi üzerimde denedim çok etkili oldu şimdi kıza da başladım inşallah geçirir. Çok fena pütür pütür oldu yavrumun poposuDelirella ben earth mama kullanıyordum ama o daha çok önleyici gibi pişik olunca değiştirdim mecburen. Belki alerjik olmayan bebekler için yeterli oluyordur.
Gittiler.Neden hala sendeler
Benim annem klima çalışırken geliyor off ne havasız boğuldum cam kapı kapamışsın diyip camları açıyor. Anne klima açık diyorum tamam açıksa açık ben havalandırıyprum o havalandırmıyor sadece soğutuyor diyor. Ve bu muhabbet günde 10 kez ve her gün oluyor
Bizdede aynısı oldu ilk gece bu çocuk sarıyor emmiyor ağlıyor dedik yok birşey olmaz dedi sonuç bebek fazla kilo verdi sarılık oldu. Mamaya başladık sonra. Hala çocuk hasta toplamaya ugrasiyoruzAltini actigimda cok agliyor basina gelen veya sebebini bilen var mi kizlar ( bu arada hemsirenin inadi 24 saate yakjn mama vermedi b3bek 150 gr eksilmis bugunku hemsirede kilosu dusuk mama ver dedi saka gjbiler
Kız 30 cc mi? Biz 60cc veriyoruzBen hastane tipi sagma makinesi ile bazen iki gogusten 60 cc bazen 75 cc bazen 100 cc cıktı bence 2 göpüs emerse doyar diye düsünüyorum. Cunku benim bebe 30 cc mama yese 3 saat duruyor uyanmadan yetiyor ona
Valla keyfi bilir hic sıkıntiya sokamam kendmi yoruluyorum zaten gün boyu bi emzik icin paralayamam kendimiHee bide fırlatıyorlarvalla bakalım kucakta başladım illa sadece öyle emecem derse koyarım kanguruya ya sling alırım tarla işçisi gibi gezeriz evde
Ya sabır. Kayınvaliden moral vereceğiniz köstek oluyor. Banada yapıyordu kvde. annem de sütun gekiyor merak etme devamı gelir diye moral veriyordu.Kızlar bu annelik ne zor. Benim sütüm geliyo vevyetiyo diye düşünüyorum. Yanı en fazla 2 saatte bir tek memeyi yarim saate yakın emziriyorum ama ikinciyi genelde almiyo(uyumuş olduğu için olabilir). Gündüzleri 2 saate bile kalmadan nerdeyse emziriyorum. Gündüz saat 3 4 gibi bi uyaniyo bi daha gece yarışına kadar asla uyuyamiyorum. Kv de sürekli sütun yetmiyo senin deyip beni cildirtiuo.kac kere de dedim söyle söyleme doktor kilo alımı normal günde 20 gr alması bizim için yeterli mamaya gerek yok dedi diyorum. Ama durup durup süt yetmiyo diyo. Kv önemli değil onu sallamıyorum da a aba çocuğuma yetmiyo mu gerçekten. Emzirdikten sonra mama deniyim diyorum eşim ne gerek var annemin sözüyle iş yapiyosun diyo. Siz sağip baktınız mı gogsunuze. Yanı ben sağmadım ama 100 ml falan çıkmıyordur bence
Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun canım.Kızlar ben doğum yaptım ama henüz yazma fırsatım oldu,geçen pazardi sancıyla gittim,açılma yine olmadı genel anestezi sonrası sezeryanla dünyaya geldi bebişim (Allah bizimki dahil tüm masum bebeklerimizi korusun).ama bu sezeryan olayi da kötüymüş normal doğumu sevmemiştim, sezeryani da sevmedim ben. ertesi gün iğneler ilaçlar gaz çıkarmalar bebeği alamamalar,belim iki büklüm doğrultamadim, göğüs kafesinden yayılan bı ağrı,bir de sanki doğum yapmamış gibi kocaman bı göbek, hâlâ bikini bölgemi göremiyorum,dikiş yerleri çok acıyor.bir de bilmeden ben dikişin düğümünü kestim kendi kendine çözülüyor bu dikişin ipi.off bunla ne zaman duzelir???
Yok bu seffaf bi pakette baya bi karisim var cokta faydasini goruyorum benSilikon uçta cok buyuk oldugu icin ememiyor philipsin özel üretim küçük ucu varmiş onu sipariş ettim bekliyorum bakalım
Steel tea iciyorumda pek fayda etmiyor gibi
Ay hemen yapayimalirken aktardan yemedigim azar kalmalıydı
Kokunu istiyordur belki yatağa koyarken ustundekini cikar burnunun dibine koy ben oyle yapiyorum canim
Sen sütüne bakma kv al duvara vur sütün fışkırır o zmanKızlar bu annelik ne zor. Benim sütüm geliyo vevyetiyo diye düşünüyorum. Yanı en fazla 2 saatte bir tek memeyi yarim saate yakın emziriyorum ama ikinciyi genelde almiyo(uyumuş olduğu için olabilir). Gündüzleri 2 saate bile kalmadan nerdeyse emziriyorum. Gündüz saat 3 4 gibi bi uyaniyo bi daha gece yarışına kadar asla uyuyamiyorum. Kv de sürekli sütun yetmiyo senin deyip beni cildirtiuo.kac kere de dedim söyle söyleme doktor kilo alımı normal günde 20 gr alması bizim için yeterli mamaya gerek yok dedi diyorum. Ama durup durup süt yetmiyo diyo. Kv önemli değil onu sallamıyorum da a aba çocuğuma yetmiyo mu gerçekten. Emzirdikten sonra mama deniyim diyorum eşim ne gerek var annemin sözüyle iş yapiyosun diyo. Siz sağip baktınız mı gogsunuze. Yanı ben sağmadım ama 100 ml falan çıkmıyordur bence
Inşallsh tutarda rahatlarim en kucuk uç buymuş piyasada 15mm https://www.hepsiburada.com/philips...?magaza=evdeeczane&url_src=and-product-detailHangi uç o link atar mısın bende küçük arıyorum
Kiz karni agriyor olmasin ishal olduysaYa bir bebenin bağırsağında ne kadar b.k olabilir arkadaşlar? Bir bebe daha ne kadar b.k üretebilir? Bebem 2 dir kaka yapıyor ama çocuk hiç huzur bulamıyor. Geceden beri uyumadım. Metal olarak hiç iyi değilim. Dedim yaptı uyur artık ama yok çocuk her yarım saatte bir uyanıyor.
Fotosunu atarmisin musait olunca canimYok bu seffaf bi pakette baya bi karisim var cokta faydasini goruyorum ben
Sağlık sağlıkta hala aynıyız. Sinirlerim bozuldu. Eşimde kalkayım yardım edeyim demedi yattı uyudu sabaha kadar. O kadar sinirliyim ki anlatamamOh çok şükür totişine sağlık prensesin
Valla bende gidememiştim. Evde höyküre höyküre ağlamıştım acıdan.Bugün kan vermeye gittik sarılık değeri için, daha 3 günlük bebem hemen tutmuş aynı emziği. Bi düşünülebilir bebesi tutmayan varsa
Baş ağrım sebebiyle ben gidemedim ah epidural ah, doğumdan çok epiduralden çektim bi ara anlatcam… herkes doğursun da
Aaa bende bakayım belki normale dönmesini sağlayabilir.Silikon uçta cok buyuk oldugu icin ememiyor philipsin özel üretim küçük ucu varmiş onu sipariş ettim bekliyorum bakalım
Steel tea iciyorumda pek fayda etmiyor gibi
Ay hemen yapayimalirken aktardan yemedigim azar kalmalıydı
Kokunu istiyordur belki yatağa koyarken ustundekini cikar burnunun dibine koy ben oyle yapiyorum canim
Ya inan hiç anlamadım. Normal yapıuır gibi de aslında. Ama sürekli bi ıkınma kaka yapma isteği. Kendini kasıyor bacaklarını karnına çekiyor ıkınıyor kızarıyor bozarıyor.. Ne yapacağımı şaşırdım. Sanki bağırsaklarında yılların birikmiştir var.Inşallsh tutarda rahatlarim en kucuk uç buymuş piyasada 15mm https://www.hepsiburada.com/philips...?magaza=evdeeczane&url_src=and-product-detail
Kiz karni agriyor olmasin ishal olduysa
Fotosunu atarmisin musait olunca canim
Ya of bu kv ler niye böyle. Cidden ben sinirleniyorum. Allah size sabır versin. Emzir canım sen. Zaten kontrolde anlaşılır sütünün yetip yetmediği ona göre verirsin mama. Kv aklı ile hareket etme sen. Tepki ver yani. Karışmasınlar. Öyle dedikçe psikolojik daha da azalır sütün az ise bile. Direkt insanı o psikolojiye sokar yani bu cümlelerKızlar benim bebiş meme istiyo emziriyorum 15 dk sonra bırakıyo memeyi sonra yatağa alıyorum en fazla yarım saat uyuyo uyanıyo. Acaba doymuyo mu? Kv de de sütün az gelmiş çocuk doymamış mama verelim diyo peşine 60 cclik mamayı dayıyoruz vallaböyle bi döngü var 2 gündür ben diyorum tekrar emzirim kv de diyo yok sütün yetmemiş az gelmiş doymamış diyo. O öyle diyince ben iyice sinir oluyorum of
Benim tek çocukla gecem gündüzüme karıştı. Allah ikinci üçüncü olanlara daha çok sabır versin.2 kez doğum yaptım ikisinde de beni sezeryana alın yoksa ben ölcem diye yalvardım . Bu acıyı bilip te tekrar 2. Çocuk yaptım ve yine ısrarla normal doğum istedim.Rabbim onun acısını unutturmasa kimse 2. 3. Cesaret dahi edemez . Allahın hikmeti. Ve en önemlisi öylesine bir süreç ki cennetin anahtarı ayaklarımızın altına veriliyor . . Buna değer kılınıyor.
Aynen 1 cocukta pilim bitti, ikinci üçüncüyü düşünenlere Allah kolaylık versinBenim tek çocukla gecem gündüzüme karıştı. Allah ikinci üçüncü olanlara daha çok sabır versin.benim unutmak için çok zamana ihtiyacım olacak herhalde
Ay al benimkinden bi tane dahaKızlar benim bebiş meme istiyo emziriyorum 15 dk sonra bırakıyo memeyi sonra yatağa alıyorum en fazla yarım saat uyuyo uyanıyo. Acaba doymuyo mu? Kv de de sütün az gelmiş çocuk doymamış mama verelim diyo peşine 60 cclik mamayı dayıyoruz vallaböyle bi döngü var 2 gündür ben diyorum tekrar emzirim kv de diyo yok sütün yetmemiş az gelmiş doymamış diyo. O öyle diyince ben iyice sinir oluyorum of
Valla dunden beri her bezde kaka vardi baya uretiyo yani senin ki kolik olmus artik hergun saatini sasmaz.. gunduz uyuyo mu pekiYa bir bebenin bağırsağında ne kadar b.k olabilir arkadaşlar? Bir bebe daha ne kadar b.k üretebilir? Bebem 2 dir kaka yapıyor ama çocuk hiç huzur bulamıyor. Geceden beri uyumadım. Metal olarak hiç iyi değilim. Dedim yaptı uyur artık ama yok çocuk her yarım saatte bir uyanıyor.
Sende vur duvara acımaKızlar benim bebiş meme istiyo emziriyorum 15 dk sonra bırakıyo memeyi sonra yatağa alıyorum en fazla yarım saat uyuyo uyanıyo. Acaba doymuyo mu? Kv de de sütün az gelmiş çocuk doymamış mama verelim diyo peşine 60 cclik mamayı dayıyoruz vallaböyle bi döngü var 2 gündür ben diyorum tekrar emzirim kv de diyo yok sütün yetmemiş az gelmiş doymamış diyo. O öyle diyince ben iyice sinir oluyorum of
Canım 3 saat Aralık olarak fazla durmaz ağlar 3 saat olana kadarAraştırdım da verenler varmış doktor onaylı. Zaten sadece gece veriyorum 30cc hem rahat uyuyor hem gaz çıkartıyor. Yoksa çok ağlıyor huysuzlanıyor.
Ya karnı boş gibi gelince ne bilem emzirip duruyorum o da hayır demiyor. Hayır demeyince de aç sanıyorum. Kısır bir döngü içine girdik bu konuda.neyse 3 saatte bir 30 dk emiyor. Çok mı fazla?
Zombiye döndüm ama halledicemAynen 1 cocukta pilim bitti, ikinci üçüncüyü düşünenlere Allah kolaylık versinEvladımı hakkıyla yetiştirelim tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?