- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Ayy benimkide aynı 10 yaşında 27 kilo ne yaptıysam iştahlı bir çocuk olmadı heo zayıftı genetik bence bu tip şeylerŞimdi gidip kızımın kafasını tencereye gömecem 10 yaşında 27 kilo
Bende aynıyım 3 den sabah 8 e kader goz kırpmadı cok üzüldüğüm gibi cok yoruldum psikolojim de bozuldu cok zorlanıyorum gaz olayı beni bitirdi onu daha cok bitirdi bizimkinin her bezi kakalı ve pişik oldu bu sebepten ams sorunYa bir bebenin bağırsağında ne kadar b.k olabilir arkadaşlar? Bir bebe daha ne kadar b.k üretebilir? Bebem 2 dir kaka yapıyor ama çocuk hiç huzur bulamıyor. Geceden beri uyumadım. Metal olarak hiç iyi değilim. Dedim yaptı uyur artık ama yok çocuk her yarım saatte bir uyanıyor.
Bizim doktor söylemişti midesinden bağırsaklarından sesler gelebilir normal diye. Bizimki cok gazli oldugunda geliyor sesBebeğim karnından sürekli bi gürültü sesi geliyor bi hareketler bu normal mi Kızlar
Aynen kolik oldu kesin artık eminim. Her gün aynı saatte ağlıyor. Gündüz de zorla uyutuyorumValla dunden beri her bezde kaka vardi baya uretiyo yani senin ki kolik olmus artik hergun saatini sasmaz.. gunduz uyuyo mu peki
Ay sütüm iyi çok şükür humana çayı falan içiyorum daha da artıyor. Ya 3 saat dediğime bakmayın. Ağladıkça emziriyorum her fırsatta. Bazen 1 saat olmadan tekrar emiyor.Canım 3 saat Aralık olarak fazla durmaz ağlar 3 saat olana kadarbenimki gece 1 kere 3 saat uyuyor emiyor onun dışında ben hep 2 saate emziriyorum fikir olsun birde öyle dene
Sanırım sütüm yağlı değil yağlı olsa daha fazla alırdı belkide .. birde süt attırmak icin rezene kimyonlu humana, cevizli sucuk, suya bisküvi batırma seklinde deneme yapiyrm bunları günlük yiyourum pek işe yaradı tavsiye ederim herkeslere
Ne yapacağımı şaşırdım bizim de derdidimiz kaka. Ama düzeliyor gibi artık yapmaya başladı şükür bakalımBende aynıyım 3 den sabah 8 e kader goz kırpmadı cok üzüldüğüm gibi cok yoruldum psikolojim de bozuldu cok zorlanıyorum gaz olayı beni bitirdi onu daha cok bitirdi bizimkinin her bezi kakalı ve pişik oldu bu sebepten ams sorundegil gaz gaz gaz gaz birikintisi olunca huzursuzluk oluyor ağrı olduğu icin yeni bi damla aldık umarım işe yarar cok yorulduk artık
Normal herhalde benim kızımın ses geliyorBebeğim karnından sürekli bi gürültü sesi geliyor bi hareketler bu normal mi Kızlar
Mommy’s bliss kullandınız mı?Kızlar nurse harveys gaz damlası kullanan var mı günde kaç kez kaç damla veriyorsunuz ? 3393939. Gaz damlası denememiz olacak umarım işe yarar
Normal günde 30 gr alması gerekiyor sadece anne sütüyle beslenen bir bebeğin sizinki 33 gr civarı almışKızlar 15 inde kontrole götürdüğümde 3650gr gelmişti kızım bugün 4155gr geldi kilosu normal mi?
Devlete gittik lanet olsun yani gerçekten bir bok yaptıkları yok. Boş boş gidip geri geldik. Saçma sapan.
Ana kucağı var ama durmuyor ondadaTecrübeli değilim ancak yataş juno iyi gelebilir mi? Veya sallanan ana kucakları.
Yataş junoda kendini güvende hissediyor, diğer sallananda da anne karnında hissi var.
İyi fikir cnm deneyeyim bunu bir inşallah işe yarar, dışarı çıkmak iyi geliyor hiç çözüm bulamazsam gezip dururuz artık napimSilikon uçta cok buyuk oldugu icin ememiyor philipsin özel üretim küçük ucu varmiş onu sipariş ettim bekliyorum bakalım
Steel tea iciyorumda pek fayda etmiyor gibi
Ay hemen yapayimalirken aktardan yemedigim azar kalmalıydı
Kokunu istiyordur belki yatağa koyarken ustundekini cikar burnunun dibine koy ben oyle yapiyorum canim
Ay iyi o zamanNormal günde 30 gr alması gerekiyor sadece anne sütüyle beslenen bir bebeğin sizinki 33 gr civarı almış
Kiz 15 dk emmeyle doymayabilir ama uyumasa emer cocuk süt olmamasi ne alakaymiş salak karılar deli ediyor beni ya al sen emzir haspam deKızlar benim bebiş meme istiyo emziriyorum 15 dk sonra bırakıyo memeyi sonra yatağa alıyorum en fazla yarım saat uyuyo uyanıyo. Acaba doymuyo mu? Kv de de sütün az gelmiş çocuk doymamış mama verelim diyo peşine 60 cclik mamayı dayıyoruz vallaböyle bi döngü var 2 gündür ben diyorum tekrar emzirim kv de diyo yok sütün yetmemiş az gelmiş doymamış diyo. O öyle diyince ben iyice sinir oluyorum of
Devlet hastanesi=zaman kaybiKızlar 15 inde kontrole götürdüğümde 3650gr gelmişti kızım bugün 4155gr geldi kilosu normal mi?
Devlete gittik lanet olsun yani gerçekten bir bok yaptıkları yok. Boş boş gidip geri geldik. Saçma sapan.
Kesinlikle zaman kaybıKiz 15 dk emmeyle doymayabilir ama uyumasa emer cocuk süt olmamasi ne alakaymiş salak karılar deli ediyor beni ya al sen emzir haspam de
Devlet hastanesi=zaman kaybi
Sanrm sen yazmıştın kuzum bende humana aldm fayda etti gerçekten banadaAynen kolik oldu kesin artık eminim. Her gün aynı saatte ağlıyor. Gündüz de zorla uyutuyorum
Ay sütüm iyi çok şükür humana çayı falan içiyorum daha da artıyor. Ya 3 saat dediğime bakmayın. Ağladıkça emziriyorum her fırsatta. Bazen 1 saat olmadan tekrar emiyor.
Ne yapacağımı şaşırdım bizim de derdidimiz kaka. Ama düzeliyor gibi artık yapmaya başladı şükür bakalımçok bunaldım 2 ay daha sabredecekmişiz sonra düzeliyormuş
Normal herhalde benim kızımın ses geliyor
Bence çok çok iyi canım maaşallahh doğum kilosuna göre 1 kilo almış rahatlıkla o sadeece gaz kaka filan dertlerinden ağlıyor açlıktan doymamaktan değil annesiKızlar 15 inde kontrole götürdüğümde 3650gr gelmişti kızım bugün 4155gr geldi kilosu normal mi?
Kız sen yarıladın biz daha başındayızSanrm sen yazmıştın kuzum bende humana aldm fayda etti gerçekten banadabenimkide kolik sanırım aksam 5 6 da başlıyor gece 10 11 e kadar hiç durmuyo ağlıyor ewt maaşallahh canım ben sana yazarken aklıma geldi genel yediklerimi yazaym dedim genelde 2 buçuk aydan sonra azalıyor 3 ayda baya kalmiyo bu dertler yarıladık sayılır
Ay allahım inşallah görürüz o günleri. Perişan oldum günlerdir.Bence çok çok iyi canım maaşallahh doğum kilosuna göre 1 kilo almış rahatlıkla o sadeece gaz kaka filan dertlerinden ağlıyor açlıktan doymamaktan değil annesibu hepimiz aynı dertten muzdaribiz sende kendini üzüp yıpratma bu bir süreç ve geçecek Allah'ın izniyle bir iki aya basliycaklar oyuncaklarıyla oyalanmaya inşallah
Ayy farkedilmez miii benimki 3800 olduda ben bile farkediyorummAy allahım inşallah görürüz o günleri. Perişan oldum günlerdir.farkettim bacakları etlendi Kıvrıldı kolları falan.
Ahaha olsun seninde 1 aylik olmuşKız sen yarıladın biz daha başındayızruhumu teslim edeceğim az kaldı inci tanem de akşam 4 te bir başlıyor 8 e kadar ağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?