2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkes kv den dert yanmıs. Ben hem kv hem kendi anne babamdan yanıyorum. Ben napsm nerelere gidem kaçam andjsjsj Asla bana yardımcı olmayan bi anam var. Bana 5 dk mesafede oturuyo altında arabası var. Ayagına cagırıyo beni hep bebekle. Gelip evimde yardımcı olmadı. Anca konusur akıl verir. Ben neyseki onu tersleyip o an sinirimi atabiliyorum. Kv de onu yapamadıgmdan icimde patlıyor babam deseniz gitmisdün ellerini cocugunun agzına götürürek seviyor dısardan gelmis bide. Yada cocugu uyuturum bütün gündüz uyumamısız akşam geliyolar cocuk uyuyo mugene diyip uyandırmaya calısır… ben aklımı kacırmadıysam kimse kacırmaz bence.Bugünde kv ve kp geliyor akşama kadar bende oturcaklarmıs. gene meme kovalama oynucaz akşama kadar kayınpederden zaten mememi görmeyen kalmadı. Maşallah herkes (kendi ailemde dahil) ben emzirirken cat diye girdiginden kp,babam, erkek kardesim herkes bi posta mememi gördü yani. Belkide bu yüzden sürekli sinirli geziyorum evde. Hep sinirimi ister istemez eşime yansıtıyorum malesef.

Offf o meme olayı bendede öyle ya gerçi benim görümceler ablalarım annem falan gören ama genede sinir bozucu odada emzirirken pat diye geliyolar memem kamuya açık oldu resmen ay bide iyi iyi ucu büyük çocuk iyi tutuyor yok bilmem ne diye yorum yapıyolar o kadar incelemişler eşimde dalga geçiyor artık maşallah herkes ezberlemiş memenin şeklini diye

Ben artık kadınları geçtim onlar zaten her meme emzirmede bi posta görüyor ahhahahah bari erkekler görmeseydi gerçekten çok sinir bozucu bir durum kimsenın saygı duymaması. Normalde kv,görümceye falanda göstermek zorunda değilim halbu ki ama kimse bana sormadı… hatta kv sağolsun daha dogum yspmısım bismillah demeden mememi avuclayıp cocugun agzına tıkmaya calıstı. O an defolsun herkes diye bagırmak istedim ama yapamadım

Seninki benimkinden betermiş benim memeyi bir kere ellemeye kalktılar nasıl baktıysam bir daha kimse cesaret edemedi allahtan odaya girme olayınıda bizimkilere bişey diyemedim ilk zamanlar tecrübem olmayınca bebişi falan tam tutamadım annemin yardımı gerekti, e o girince diğerlerinede çıkın diyemedim 40 günün sonundada bende arsızlaştım artık zaten gören gördü diye çıkarıp emziriyorum artık mememi görem tayfanın yanında

Ay olur walla canım çok sevinirim umarım fayda görürsn banada ışık olur

Suyu kayblnatmadan mi koyuyorsun
Evet evet direkt içme suyunun içine atıyorum tohumları.

Başka bir mesajda bebekle gezmeyi sormuşsun. Biz hastaneden çıktık ertesi gün koyduk bebeği ana kucağına kaç gün saatlerce resmi evraklar için koşturduk.

Bugün de dayımlar Antalya'ya dönmeden bir değişiklik olsun dedik Emirgan Korusuna gittik. Hale Deniz ilk pikniğini yapmış oldu
S Semasimo canim benim aldigim bu doğru degil mi teyit edeyim de garanti olsun
Evet canım bu. Suyun içinde kalınca açık sarıya dönüyorlar, buğday görünümü alıyorlar.
Cok gecmis olsun. Sut alerpjisi cok ciddi bi durum. Insallah yoktur. Ben totosu islak kaldigindan gecmedigini dusunuyorum. Laktoz intöleransından supheleniyorum. Insallah gecer artik. Epey zaman oldu.
Benim de şüphem laktoz intoleransi zaten. Oğlumun bebekliğindeki gibi tekrar etiket okumaya başladım malum herşeyin içinde peynir altı suyu vs. var. Sürekli kaka yapması da bir belirti zaten ama inşallah yoktur oğlumdan biliyorum gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Ki oğlum bana hiç zorluk çıkarmamıştı 3 sene boyunca hiç bir şeyi yemek için tutturmadı ya da gizli gizli yemedi. Büyüklere laf anlatmak daha zordu
Aaa niye azarladı ki?

Ben de sesimi çıkaramıyorum işte insanları kırmak istemiyorum bi türlü rahatlayamadım psikolojik olarak ya

Zombiye döndüm ama halledicem Uykusuz kalan ben ikinciyi ilerde düsünüyorum ama sadece zorda kalınca uyandırdığım eşime tek çocuk yetmiş najdjsjsjsksk

Ahahhaha, maşallah. Valla 2.yi yapmam için dogumun ilk gününden bana yatılı hemşire verilmesi lazım. Bu yaştan sonra 2.ye yetecek gücüm yok valla Esin duygusal karar vermiş

Masallah, dışı evliya çelebi olmuş senin ki

E emzirmeden nasıl artacak sütün? Sen kayinvalideyi kirmicam diye çocuğunu kokundan sütünden mahrum etme. Hep şunu düşün "süt varsa artar da". Arttırmanın da en güzel yolu emzirmek, E bebeğin de emmek istiyor zaten kayınvaliden adanizdan çekilse süt sorunu tamamen ortadan kalkacak yani. Eşinle konuş gerekirse, konuşsun annesiyle mama konusunda karar annesinin desin. Zaten doymazsa, memede sakinlemezse, aç olduğunu hissedersen sen de verirsin mama, sanki aç bırakacaksın.

Kayinvaliden de sana sütün yetmemiş diyene kadar komposto falan kaynatsın

Bazen açlıktan değil sadece ten teması ihtiyacından da memeye dadanıyorlar. Uyuturken aç yakanı köy kafasini ellerini göğsüne direkt ten teması olsun. Gerçi ben emzik verdiğim için bunu yapabiliyorum yoksa kokumu alır almaz aranmaya başlıyor ben de emzik verip sarılıyorum o şekilde uyuyor.

Bir de annesi olarak sen emzirmek isterken kim olursa olsun müdahale etmemeli. Meme senin bebe senin. Gerekirse mamayi sen kaşık biberonla verirsin istediğin kadar. 60 cc ile çocuk seni hiç emmese de doyar zaten.

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz beşiğe koyunca uyuyorlar mi ya sallanamadan uyumuyor benimki kolumda sallıyorum eşim sarsılmış bebek sensörümü diye bi şey okumuş sallama deyip duruyor kendi kendine uyumuyor ki çoğu zaman

Çok mutluyum bebem 3. Kakasını yaptı biraz önce. Sanırım kaka yapamamasının sebebi sık sık emzirmiyor olmammış. Dünden beri ağzını açtı meme dayadım emdi ondan sonra kaka yapmaya başladı çocuk. Ay inşallah ondandır ben mememi söker ağzına duyarım yeterki kaka yapsın

Ayy farkedilmez miii benimki 3800 olduda ben bile farkediyorumm seninki maaşallahh kocaman tontis oldu şimdi tamam yemelikk
Ahaha olsun seninde 1 aylik olmuş yarıladın say motive et kendini
Sabah karnına burnumu sürtüyorum tepki veriyor artık çok tatlı ya bacakları görüşü falan sıkıp sıkıp öpüyorum bacım edemiyorum tam motivasyon olacağım sonra ağlıyor bebe başa dönüyorum
Ben de sesimi çıkaramıyorum işte insanları kırmak istemiyorum bi türlü rahatlayamadım psikolojik olarak ya
Ya bırak kırılsın. Bende öyleydim bebemi kv den alamıyordum şimdş vermiyorum. Sürekli mememde. Süt artması için emzirmek de çok önemli. Sürekli sık sık emzirmek zorundasın.
Kızım da öyle gece yerinde uyuyor ama gündüz sürekli sallanmak istiyor ya da kolumda falan uyumak istiyor. Kollarım ağrıyor artık

Yaşım 42 ikinci çocuğum ,geceleri uykusuzum ,gündüz sürekli kucakta durmak istiyor oğlum ,belim sırtım heryerim ağrıyor ,saçlarımı boyatmam lazım bembeyaz ama vaktim yok ,10 sene sonra iyi cesaret diyor herkes ,kızım 10 yaşında ama yine de şükür diyorum iyi ki Allah verdi bir tane daha size tavsiyem arayı açmadan düşünün ikinciyi istiyorsanız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…