Benimki yemiyor bildiğin aç geziyor yiyip kilo almasa neyse bağışıklık yerlerde hepAyy benimkide aynı 10 yaşında 27 kilo ne yaptıysam iştahlı bir çocuk olmadı heo zayıftı genetik bence bu tip şeyler
Benimkide yemiyor canım biz demesek zorlamadan acıktım demez günlerceBenimki yemiyor bildiğin aç geziyor yiyip kilo almasa neyse bağışıklık yerlerde hep
En güzeli uzaktan sevmelerGittiler.
Ben hamile iken geldiler doğumda yardimci olalım diye.
Benim anne babam dikkat ediyorlar ben çabuk hasta olduğum için benim olduğum yerde cam açmazlar.
Aynen bir küçük Lokma 3 saat durur ağzında yutmaz cinnetlik resmen. Şimdi iki vitamin desteği başladım hem bağışıklık hem iştah açıcı olarak bakalım fayda görürsem sanada söylerim denersinnBenimkide yemiyor canım biz demesek zorlamadan acıktım demez günlerce
Offf o meme olayı bendede öyle ya gerçi benim görümceler ablalarım annem falan gören ama genede sinir bozucu odada emzirirken pat diye geliyolar memem kamuya açık oldu resmenKızlar herkes kv den dert yanmıs. Ben hem kv hem kendi anne babamdan yanıyorum. Ben napsm nerelere gidem kaçam andjsjsjAsla bana yardımcı olmayan bi anam var. Bana 5 dk mesafede oturuyo altında arabası var. Ayagına cagırıyo beni hep bebekle. Gelip evimde yardımcı olmadı. Anca konusur akıl verir. Ben neyseki onu tersleyip o an sinirimi atabiliyorum. Kv de onu yapamadıgmdan icimde patlıyor babam deseniz gitmisdün ellerini cocugunun agzına götürürek seviyor dısardan gelmis bide. Yada cocugu uyuturum bütün gündüz uyumamısız akşam geliyolar cocuk uyuyo mugene diyip uyandırmaya calısır… ben aklımı kacırmadıysam kimse kacırmaz bence.Bugünde kv ve kp geliyor akşama kadar bende oturcaklarmıs. gene meme kovalama oynucaz akşama kadar kayınpederden zaten mememi görmeyen kalmadı. Maşallah herkes (kendi ailemde dahil) ben emzirirken cat diye girdiginden kp,babam, erkek kardesim herkes bi posta mememi gördü yani. Belkide bu yüzden sürekli sinirli geziyorum evde. Hep sinirimi ister istemez eşime yansıtıyorum malesef.
Ben artık kadınları geçtim onlar zaten her meme emzirmede bi posta görüyor ahhahahah bari erkekler görmeseydiOfff o meme olayı bendede öyle ya gerçi benim görümceler ablalarım annem falan gören ama genede sinir bozucu odada emzirirken pat diye geliyolar memem kamuya açık oldu resmenay bide iyi iyi ucu büyük çocuk iyi tutuyor yok bilmem ne diye yorum yapıyolar o kadar incelemişler eşimde dalga geçiyor artık maşallah herkes ezberlemiş memenin şeklini diye
Seninki benimkinden betermişBen artık kadınları geçtim onlar zaten her meme emzirmede bi posta görüyor ahhahahah bari erkekler görmeseydigerçekten çok sinir bozucu bir durum kimsenın saygı duymaması. Normalde kv,görümceye falanda göstermek zorunda değilim halbu ki ama kimse bana sormadı… hatta kv sağolsun daha dogum yspmısım bismillah demeden mememi avuclayıp cocugun agzına tıkmaya calıstı. O an defolsun herkes diye bagırmak istedim ama yapamadım
Ay olur walla canım çok sevinirim umarım fayda görürsn banada ışık olurAynen bir küçük Lokma 3 saat durur ağzında yutmaz cinnetlik resmen. Şimdi iki vitamin desteği başladım hem bağışıklık hem iştah açıcı olarak bakalım fayda görürsem sanada söylerim denersinn
Evet evet direkt içme suyunun içine atıyorum tohumları.Suyu kayblnatmadan mi koyuyorsun
Evet canım bu. Suyun içinde kalınca açık sarıya dönüyorlar, buğday görünümü alıyorlar.
Benim de şüphem laktoz intoleransi zaten. Oğlumun bebekliğindeki gibi tekrar etiket okumaya başladım malum herşeyin içinde peynir altı suyu vs. var. Sürekli kaka yapması da bir belirti zaten ama inşallah yoktur oğlumdan biliyorum gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Ki oğlum bana hiç zorluk çıkarmamıştı 3 sene boyunca hiç bir şeyi yemek için tutturmadı ya da gizli gizli yemedi. Büyüklere laf anlatmak daha zorduCok gecmis olsun. Sut alerpjisi cok ciddi bi durum. Insallah yoktur. Ben totosu islak kaldigindan gecmedigini dusunuyorum. Laktoz intöleransından supheleniyorum. Insallah gecer artik. Epey zaman oldu.
Aaa niye azarladı ki?Silikon uçta cok buyuk oldugu icin ememiyor philipsin özel üretim küçük ucu varmiş onu sipariş ettim bekliyorum bakalım
Steel tea iciyorumda pek fayda etmiyor gibi
Ay hemen yapayimalirken aktardan yemedigim azar kalmalıydı
Kokunu istiyordur belki yatağa koyarken ustundekini cikar burnunun dibine koy ben oyle yapiyorum canim
Ben de sesimi çıkaramıyorum işte insanları kırmak istemiyorum bi türlü rahatlayamadım psikolojik olarak yaYa of bu kv ler niye böyle. Cidden ben sinirleniyorum. Allah size sabır versin. Emzir canım sen. Zaten kontrolde anlaşılır sütünün yetip yetmediği ona göre verirsin mama. Kv aklı ile hareket etme sen. Tepki ver yani. Karışmasınlar. Öyle dedikçe psikolojik daha da azalır sütün az ise bile. Direkt insanı o psikolojiye sokar yani bu cümleler
Ay al benimkinden bi tane daha
Valla biraz sesimi çıkarabilsem o bile rahatlatıcak beni ama hep böyle pasif oldum zatenSende vur duvara acıma
Kiz 15 dk emmeyle doymayabilir ama uyumasa emer cocuk süt olmamasi ne alakaymiş salak karılar deli ediyor beni ya al sen emzir haspam de
Devlet hastanesi=zaman kaybi
Zombiye döndüm ama halledicemUykusuz kalan ben ikinciyi ilerde düsünüyorum ama sadece zorda kalınca uyandırdığım eşime tek çocuk yetmiş najdjsjsjsksk
Masallah, dışı evliya çelebi olmuş senin kiEvet evet direkt içme suyunun içine atıyorum tohumları.
Başka bir mesajda bebekle gezmeyi sormuşsun. Biz hastaneden çıktık ertesi gün koyduk bebeği ana kucağına kaç gün saatlerce resmi evraklar için koşturduk.
Bugün de dayımlar Antalya'ya dönmeden bir değişiklik olsun dedik Emirgan Korusuna gittik. Hale Deniz ilk pikniğini yapmış oldu
Evet canım bu. Suyun içinde kalınca açık sarıya dönüyorlar, buğday görünümü alıyorlar.
Benim de şüphem laktoz intoleransi zaten. Oğlumun bebekliğindeki gibi tekrar etiket okumaya başladım malum herşeyin içinde peynir altı suyu vs. var. Sürekli kaka yapması da bir belirti zaten ama inşallah yoktur oğlumdan biliyorum gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Ki oğlum bana hiç zorluk çıkarmamıştı 3 sene boyunca hiç bir şeyi yemek için tutturmadı ya da gizli gizli yemedi. Büyüklere laf anlatmak daha zordu
Aaa niye azarladı ki?
E emzirmeden nasıl artacak sütün? Sen kayinvalideyi kirmicam diye çocuğunu kokundan sütünden mahrum etme. Hep şunu düşün "süt varsa artar da". Arttırmanın da en güzel yolu emzirmek, E bebeğin de emmek istiyor zaten kayınvaliden adanizdan çekilse süt sorunu tamamen ortadan kalkacak yani. Eşinle konuş gerekirse, konuşsun annesiyle mama konusunda karar annesinin desin. Zaten doymazsa, memede sakinlemezse, aç olduğunu hissedersen sen de verirsin mama, sanki aç bırakacaksın.Kızlar benim bebiş meme istiyo emziriyorum 15 dk sonra bırakıyo memeyi sonra yatağa alıyorum en fazla yarım saat uyuyo uyanıyo. Acaba doymuyo mu? Kv de de sütün az gelmiş çocuk doymamış mama verelim diyo peşine 60 cclik mamayı dayıyoruz vallaböyle bi döngü var 2 gündür ben diyorum tekrar emzirim kv de diyo yok sütün yetmemiş az gelmiş doymamış diyo. O öyle diyince ben iyice sinir oluyorum of
Ayy farkedilmez miii benimki 3800 olduda ben bile farkediyorummseninki maaşallahh kocaman tontis oldu şimdi tamam yemelikk
Sabah karnına burnumu sürtüyorum tepki veriyor artıkAhaha olsun seninde 1 aylik olmuşyarıladın say motive et kendini
Ya bırak kırılsın. Bende öyleydim bebemi kv den alamıyordum şimdş vermiyorum. Sürekli mememde. Süt artması için emzirmek de çok önemli. Sürekli sık sık emzirmek zorundasın.Ben de sesimi çıkaramıyorum işte insanları kırmak istemiyorum bi türlü rahatlayamadım psikolojik olarak ya
Kızım da öyle gece yerinde uyuyor ama gündüz sürekli sallanmak istiyor ya da kolumda falan uyumak istiyor. Kollarım ağrıyor artıkKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz beşiğe koyunca uyuyorlar mi ya sallanamadan uyumuyor benimki kolumda sallıyorum eşim sarsılmış bebek sensörümü diye bi şey okumuş sallama deyip duruyor kendi kendine uyumuyor ki çoğu zaman
Yaşım 42 ikinci çocuğum ,geceleri uykusuzum ,gündüz sürekli kucakta durmak istiyor oğlum ,belim sırtım heryerim ağrıyor ,saçlarımı boyatmam lazım bembeyaz ama vaktim yok ,10 sene sonra iyi cesaret diyor herkes ,kızım 10 yaşında ama yine de şükür diyorum iyi ki Allah verdi bir tane daha size tavsiyem arayı açmadan düşünün ikinciyi istiyorsanız ..Ahahhaha, maşallah. Valla 2.yi yapmam için dogumun ilk gününden bana yatılı hemşire verilmesi lazım. Bu yaştan sonra 2.ye yetecek gücüm yok vallaEsin duygusal karar vermiş
Masallah, dışı evliya çelebi olmuş senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?