Kaç kg doğmuştu bence normal cünkü bizim doğum kilomuz 2600 dü 2500 ile hastaneden çıktık 30.gün de 4400 geldi kilosu doktor cok beslenmiş cok kilo almış bu da gaz yapar dedi sizin biraz daha düşük normal geldi bana bu yüzden canım bizde kalça usg icin devlete gidicez bakalım bizi neler bekliyorKızlar 15 inde kontrole götürdüğümde 3650gr gelmişti kızım bugün 4155gr geldi kilosu normal mi?
Devlete gittik lanet olsun yani gerçekten bir bok yaptıkları yok. Boş boş gidip geri geldik. Saçma sapan.
İnşallah sonuç iyi gelir alerji yaşayanlar cidden çok zorlanıyorBu alerji ne berbatmıs sabahtan beri aç kaldım süt ve yumurtalı şeyler yiyemiyorum kahvaltı yapamıyorum. Yemek yapıp yiyeceğimyarın alerji testine gidiyoruz sabahtan, böyle nasıl yaşanır
Ilkini genç yapmışsınız siz, benim kayıplardan dolayı 37 ye sarktı ne yazık ki. Evlat kokusu bambaşka şüphesiz lakin bu yasa gelince tahammül seviyesi düşüyormuş insanın, ya da bende öyle olduYaşım 42 ikinci çocuğum ,geceleri uykusuzum ,gündüz sürekli kucakta durmak istiyor oğlum ,belim sırtım heryerim ağrıyor ,saçlarımı boyatmam lazım bembeyaz ama vaktim yok ,10 sene sonra iyi cesaret diyor herkes ,kızım 10 yaşında ama yine de şükür diyorum iyi ki Allah verdi bir tane daha size tavsiyem arayı açmadan düşünün ikinciyi istiyorsanız ..
3165 sonra 3063 e düşmüştü.devlette usg için bize 7 Ekim de olur ancak yer yok dediler. 1-4 ay arası çekiliyor falan dediler.Kaç kg doğmuştu bence normal cünkü bizim doğum kilomuz 2600 dü 2500 ile hastaneden çıktık 30.gün de 4400 geldi kilosu doktor cok beslenmiş cok kilo almış bu da gaz yapar dedi sizin biraz daha düşük normal geldi bana bu yüzden canım bizde kalça usg icin devlete gidicez bakalım bizi neler bekliyor
Alerji olduğunu neden düşündünüz? Acaba benim kızında mı var ki?Bu alerji ne berbatmıs sabahtan beri aç kaldım süt ve yumurtalı şeyler yiyemiyorum kahvaltı yapamıyorum. Yemek yapıp yiyeceğimyarın alerji testine gidiyoruz sabahtan, böyle nasıl yaşanır
Arko krem dene bak 2 güne mis gibi oluyo bebişin poposuHametan, kantaron yagi, sudokrem, eczacinin onerdigi baska bi kremi kullanldim. Olmuyooor. Gram duzelme yok. Bi tane muthis guclu ama hemen iyilestiren sari bir krem vardi. Metanium adi. Maltada hicbir yerde kalmamis. Dagitimi ylapilmiyor artik. Bi yerden haber bekliyorum. Kaldiysa yarin gifip onu alicaz. O kesin ise yarar.
Altını açtığımda benim bebeğimde ağlıyor cıplaklen de doktor kendilerini savunmasız hissettikleri için ağlıyorlarmışAltini actigimda cok agliyor basina gelen veya sebebini bilen var mi kizlar ( bu arada hemsirenin inadi 24 saate yakjn mama vermedi b3bek 150 gr eksilmis bugunku hemsirede kilosu dusuk mama ver dedi saka gjbiler
Diğer memeni ver kalkınca ikisini bir emzir belki gazdan uyanıyor mamayı verince aralıksız uyuyor muKızlar benim bebiş meme istiyo emziriyorum 15 dk sonra bırakıyo memeyi sonra yatağa alıyorum en fazla yarım saat uyuyo uyanıyo. Acaba doymuyo mu? Kv de de sütün az gelmiş çocuk doymamış mama verelim diyo peşine 60 cclik mamayı dayıyoruz vallaböyle bi döngü var 2 gündür ben diyorum tekrar emzirim kv de diyo yok sütün yetmemiş az gelmiş doymamış diyo. O öyle diyince ben iyice sinir oluyorum of
Bir iki haftaya hatırlatırm ısınAy olur walla canım çok sevinirim umarım fayda görürsn banada ışık olur
Bende aynısını düşünüyorum çok çocuk güzeldirYaşım 42 ikinci çocuğum ,geceleri uykusuzum ,gündüz sürekli kucakta durmak istiyor oğlum ,belim sırtım heryerim ağrıyor ,saçlarımı boyatmam lazım bembeyaz ama vaktim yok ,10 sene sonra iyi cesaret diyor herkes ,kızım 10 yaşında ama yine de şükür diyorum iyi ki Allah verdi bir tane daha size tavsiyem arayı açmadan düşünün ikinciyi istiyorsanız ..
Kv evden kovKızlar benim bebiş meme istiyo emziriyorum 15 dk sonra bırakıyo memeyi sonra yatağa alıyorum en fazla yarım saat uyuyo uyanıyo. Acaba doymuyo mu? Kv de de sütün az gelmiş çocuk doymamış mama verelim diyo peşine 60 cclik mamayı dayıyoruz vallaböyle bi döngü var 2 gündür ben diyorum tekrar emzirim kv de diyo yok sütün yetmemiş az gelmiş doymamış diyo. O öyle diyince ben iyice sinir oluyorum of
Tek çocuğum kızımda tek ti bir kaç yıl öncesine kadar tınlamıyordum rahattım kardeş kavgalarını miras kğslüklerini gördükçe iyi ki tekim diyordum ama yaş ilerleyince öyle olmuyor keşke bir kardeşim olaydı telefonu elime alıp arayıp küsebeleceğim bir kardeşim olaydı keşkeAynen 1 cocukta pilim bitti, ikinci üçüncüyü düşünenlere Allah kolaylık versinEvladımı hakkıyla yetiştirelim tamamdir
Şimdiki gebelerde bi degisik ne biliyosun sütün yetmeyecegini bu kadar garantici olmayin bilmem ne kadin neye sinirlendiyse enerjisini bende attiEvet evet direkt içme suyunun içine atıyorum tohumları.
Başka bir mesajda bebekle gezmeyi sormuşsun. Biz hastaneden çıktık ertesi gün koyduk bebeği ana kucağına kaç gün saatlerce resmi evraklar için koşturduk.
Bugün de dayımlar Antalya'ya dönmeden bir değişiklik olsun dedik Emirgan Korusuna gittik. Hale Deniz ilk pikniğini yapmış oldu
Evet canım bu. Suyun içinde kalınca açık sarıya dönüyorlar, buğday görünümü alıyorlar.
Benim de şüphem laktoz intoleransi zaten. Oğlumun bebekliğindeki gibi tekrar etiket okumaya başladım malum herşeyin içinde peynir altı suyu vs. var. Sürekli kaka yapması da bir belirti zaten ama inşallah yoktur oğlumdan biliyorum gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Ki oğlum bana hiç zorluk çıkarmamıştı 3 sene boyunca hiç bir şeyi yemek için tutturmadı ya da gizli gizli yemedi. Büyüklere laf anlatmak daha zordu
Aaa niye azarladı ki?
Valla 9 kardesiz rabbime şukürler olsun ki bi sürüyüz anneme babama teşekkür ediyorum 9. Cocuk ben oldugum içinTek çocuğum kızımda tek ti bir kaç yıl öncesine kadar tınlamıyordum rahattım kardeş kavgalarını miras kğslüklerini gördükçe iyi ki tekim diyordum ama yaş ilerleyince öyle olmuyor keşke bir kardeşim olaydı telefonu elime alıp arayıp küsebeleceğim bir kardeşim olaydı keşke
İnşallah bende unutmazsamUnutursam
Bir iki haftaya hatırlatırm ısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?