2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu alerji ne berbatmıs sabahtan beri aç kaldım süt ve yumurtalı şeyler yiyemiyorum kahvaltı yapamıyorum. Yemek yapıp yiyeceğim yarın alerji testine gidiyoruz sabahtan, böyle nasıl yaşanır

Kızlar 15 inde kontrole götürdüğümde 3650gr gelmişti kızım bugün 4155gr geldi kilosu normal mi?

Devlete gittik lanet olsun yani gerçekten bir bok yaptıkları yok. Boş boş gidip geri geldik. Saçma sapan.
Kaç kg doğmuştu bence normal cünkü bizim doğum kilomuz 2600 dü 2500 ile hastaneden çıktık 30.gün de 4400 geldi kilosu doktor cok beslenmiş cok kilo almış bu da gaz yapar dedi sizin biraz daha düşük normal geldi bana bu yüzden canım bizde kalça usg icin devlete gidicez bakalım bizi neler bekliyor

Bu alerji ne berbatmıs sabahtan beri aç kaldım süt ve yumurtalı şeyler yiyemiyorum kahvaltı yapamıyorum. Yemek yapıp yiyeceğim yarın alerji testine gidiyoruz sabahtan, böyle nasıl yaşanır
İnşallah sonuç iyi gelir alerji yaşayanlar cidden çok zorlanıyor

Ilkini genç yapmışsınız siz, benim kayıplardan dolayı 37 ye sarktı ne yazık ki. Evlat kokusu bambaşka şüphesiz lakin bu yasa gelince tahammül seviyesi düşüyormuş insanın, ya da bende öyle oldu ikinciyi eşim istiyor ama riskli gebe kategorisinde olduğum için benim için çok zor bir süreç. Su an 2.ye hiç yaki değilim belki biraz büyüyüp her şey düzene oturunca cesaret edebilirim.

Yavrulariniza Allah sağlıklı uzun omurler versin

3165 sonra 3063 e düşmüştü.devlette usg için bize 7 Ekim de olur ancak yer yok dediler. 1-4 ay arası çekiliyor falan dediler. Bu usg için çocuk doktoru mu yönlendiriyor yoksa biz ayrıca bir doktora falan mı gidiyoruz?

Alerji olduğunu neden düşündünüz? Acaba benim kızında mı var ki?

Arko krem dene bak 2 güne mis gibi oluyo bebişin poposu

Altini actigimda cok agliyor basina gelen veya sebebini bilen var mi kizlar ( bu arada hemsirenin inadi 24 saate yakjn mama vermedi b3bek 150 gr eksilmis bugunku hemsirede kilosu dusuk mama ver dedi saka gjbiler
Altını açtığımda benim bebeğimde ağlıyor cıplaklen de doktor kendilerini savunmasız hissettikleri için ağlıyorlarmış

Diğer memeni ver kalkınca ikisini bir emzir belki gazdan uyanıyor mamayı verince aralıksız uyuyor mu

Bende aynısını düşünüyorum çok çocuk güzeldir

Reactions: fsp
Kv evden kov
Anne sütü gibisi varmı emzir bütün gün kv ev işi yapsın

Aynen 1 cocukta pilim bitti, ikinci üçüncüyü düşünenlere Allah kolaylık versin Evladımı hakkıyla yetiştirelim tamamdir
Tek çocuğum kızımda tek ti bir kaç yıl öncesine kadar tınlamıyordum rahattım kardeş kavgalarını miras kğslüklerini gördükçe iyi ki tekim diyordum ama yaş ilerleyince öyle olmuyor keşke bir kardeşim olaydı telefonu elime alıp arayıp küsebeleceğim bir kardeşim olaydı keşke

Şimdiki gebelerde bi degisik ne biliyosun sütün yetmeyecegini bu kadar garantici olmayin bilmem ne kadin neye sinirlendiyse enerjisini bende atti

Valla 9 kardesiz rabbime şukürler olsun ki bi sürüyüz anneme babama teşekkür ediyorum 9. Cocuk ben oldugum için kardeşten güzel nimet mi var ay

Slm kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım
Buraya yazmaya nasıl yetişiyorsunuz ben hiç yetişemiyorum .

Annem de gitti 14. günümde daha da zorlandım. Yetişemiyorum eve diğer çocuğuma bile hele buraya hiç..

Bazı sorularım veya sorunlarım oluyor burda danışmak istediğim, geçmiş msjlarda vardır tekrar tekrar sormıyım diye tüm msjları okuıyım öyle yazayım diyorum zar zor vakit ayırıp okumaya başladığımda uyuyakalıyorum gözlerim kapanıyor.. Artık 100 küsür sayfa var bıraktım okumayı..

Sezaryenle ilgili bi sorunum var sezaryen olanlara.. Benim ağrılarım bu ameliyatımda daha ağır geçti diğerinde çok çabuk olmuştu iyileşmem..

Bunda dikişten ziyade karnım ağrıyor karnımı derisi acıyor resmen eğilip kalkarken dikişten çok onun acısını hissediyorum hep.. Böyle olan var mı.. Bide hep akşama doğru karnım şişiyo gibi bi değişik ağrılar hisler oluyor içerde.. Kontrolüm de 40 çıkınca gidilecek ama olmazsa erken gideceğim..

Bir diğer sorunum da bebeğim biberona alıştı feci şekilde.. Doğumdan sonra tam emmedi sanırım göğsüm de şişince sağmıştım sütümü ilkinde çok mastit olurdum olmasın diye.. Sağdığım sütü de biberonla verdik.. Doğumda diğer oğlum çok kötü hastalanmıştı belki hatırlarsınız yazmıştım.. Onla ilgilenmekten acıdan evdeki büyüklerin stresinden en çok oğlumun baygın gibi günlerce yatmasından kaşık yada biberonla birinde yaptım birinde aklıma gelmedi.. Sütümde azdı ek ama veriyorduk biraz.. Şimdi sütüm arttı şükür 10 gündür mamasız gidiyor ama benden emmiyor sapıp veriyorum.. Memeyi alıyor başta emzik gibi 3-5 dk tutuyo sonra ağlamaya başlıyor ve biberona geçiyoruz...
Nasıl aşacağım bu durumu sürekli sağarak veriyorum, sağarak da süt bi yerden sonra azalır ve kesilir diyorlar.. Çok moralim bozuk ve üzgünüm.. Aç bırakarak alışır diyorlar onu da Ben yapamıyorum çok ağlıyor açken nasıl aç bırakayım.. Kaşık biberon sipariş vericem onu denicem ama ne kadar süre 1 denemem lazım 1 gün boyunca mı bikaç gün mü tamamen memeye nasıl geçerim acaba..

Bide ilk 1 ay olsa sonra meme ye geçişe başlasam diyorum kilo alımı gelişiminda azalma olmasın diye (kaşıkla verirken az yiyormuş gibi geldi) 1.ayın sonunda kontrolden sonra denesem iyice geç mi kalmış olurum.. Çıkmazlar içindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…