2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede aynısı anneme dedim. İlk de bu kadar ağrısı yoktu uzun sürmedi diye cevap şu oldu. Bende 10 sene dans ederdim şimdi diz ağrısından yerimden kalkamıyorum yaş gittikçe normal dedi ve yaşlı psikolojisine soktu gitti

Evet ben zaten aç bırakmam ister miyim hiç çocuğumu tabiki se aç olduğunu hissedersem mecbur yapıyorum mama takviyesi ama emzirmek beni de çok mutlu ediyo rahatlatıyo beni. Eşime söylücem artık iki gündür sinirlerim bozuluyo Ben bıraksam bi 30 cc daha vericek mama zaten. Ben de hemen emzirim bakarız diyorum öyle vazgeçirtiorum. Zor zamanlar kolay bi süreç olur umarım hepimiz için

Şuan ben o durumdayım işte alamıyorum ondan bebişi Her saat başı artık emziricsm kararlıyım benim kucağımda olsun istiyorum hep

Diğer memeni ver kalkınca ikisini bir emzir belki gazdan uyanıyor mamayı verince aralıksız uyuyor mu
Bazen iki memeyi emziriyorum bazen tek. Gaz sorunumuz da var tabi Valla az önce nerdeyse yarım saat emdi sonra yatağa koydum yarım saat anca uyudu gerçekten bu sefer dedim acaba aç mı mama verdim uyanınca hala uyumadı Aslımda sanki gözlerindsn uyku akıyomuş gibi ama uyumuyo Arada huzursuzlanıyo ağlıcak gibi oluyo sonra duruyo ama uyumuyo

Memende süt oldugunu hissediyorsan coxuk cektiğinde geliyorsa tekrar emzir ama emdikten sonra yarım saate uyanıyorsa aclıktan uyanıyor benimki de oyle, artık sütğn bittiğini hissettiğimde mama veriyorum ben de

Kızlar 15 inde kontrole götürdüğümde 3650gr gelmişti kızım bugün 4155gr geldi kilosu normal mi?

Devlete gittik lanet olsun yani gerçekten bir bok yaptıkları yok. Boş boş gidip geri geldik. Saçma sapan.
Maadallah ben bugun tarttırdım benimki 4000 gram geldi bizi gecmiş snein tosbik

Benimki genelde memede veya mama emerken uyuyor besiğe koyup salladım ayakta salladım kucagıma aldım salladım hicbirinde uyumadı oyke baktı. İlla bişeyler yiyecek,

Aynısı var bende de normal bence. Hala karnımın içleri acıyor. Dokunurken bastırınca acıyor. Bazen evet şişiyor üşüdügümde filan acıyor daha da. Cok ypruldugumda acıyor. Arada hafif sancılar giriyor. Bazen kıyafet bile acıtıyor karnımı

Bu sabah saat 8 de ateş için doktora gittik, aksam gece cok iyiydi atesi yoktu. Sabah gögüs bolgeisnden 38.5 ates alınca hemen doktorun yolunu tuttk. Bizim doktor izindeymiş baska doktora girdik. Maueyende hersey normal 4000 kilo olmus biizm minik. Alnından ölçüyorum 36. 6, 37.1 gibi ates cıkıyor koltuk altı da aynı sekilde ama gövdesi göğüs kısmından 37.5 38.5 arası ates cıkıyor. Doktor vucudu o dolasımı saglayamıyor normal boyke farklı cıkması gibi bişey söyledi. Kan ve idrara bakalım dedi. Onlar da temiz cıktı. Enfeksiyon vs de yok. Viral enfeksiyon covid düsünebiliriz dedi. Bu dhrumda ama ateşin kaynagını bulamadı. Koltuk altından , normal ates ölçerle ölç 37.5 cıkarsa önce soy düşüyor mu bak düşmezse calpol ver dedi. Yani ateşimiz niye var bilmiyoruz su an. Kan tahlilinde eos diye bi değer yüksek cıkmıs doktor alerjik bir bebek olabilir zamanla ortaya cıkabilir dedi cok cok moralim bozuldu. Besin alerjisi mi dedim egzama vs de olabilir ama bi ihtimal belki de olmayacak dedi. Cok cnaım sıkıldı. Netten baktım biraz felaket tellalı. Alerji diyor otoimmun hastalıklar diyor parazit enfeksiyonu diyor, bunlsr nedeniyle yuksek olabilirmiş. Bu eos u bilen var mı aramızda. Eozinofil diye geciyor bir türlü beyaz kan hücresnin cok olmasıymıs. Refeeans 500 iken bizimki 1000 cıkmıs.

Yaa sorma Delirella teyzesi, daha bunlar şehir içi turlarımız. Haftaya pazar Kosova'ya dayısının elini öpmeye gidecek daha Oradan dönünce de biraz dinlenip Cezayir'e evimize döneceğiz artık inşallah
Bu alerji ne berbatmıs sabahtan beri aç kaldım süt ve yumurtalı şeyler yiyemiyorum kahvaltı yapamıyorum. Yemek yapıp yiyeceğim yarın alerji testine gidiyoruz sabahtan, böyle nasıl yaşanır
Kahvaltıda yazın yine neyse de kışın hepten aç kalıyor insan yaa Sizin yaptıracağınız test nasıl bir test? Kan ve deri testi bebeklerde doğru sonuç vermiyor genelde. Oğlumda yaptırmıştık boşuna çocuğun canını acittigimizla kaldık, doktor cocuguna yaramayan şeyleri yeme dedi onu ben de biliyordum zaten internette nefes testi diye bir şey okudum ama onda da süt ürününü tukettirip öyle bakıyorlarmiş onun için de küçükler daha.

Çok geçmiş olsun canım hiç bir bilgim yok ama internete ne yazsan sonunu kötü hastalıklara bağlıyor maalesef. Öyle riskli.bir durum olsa doktor böyle rahat olmazdı bence. Bu aralar herkes covid zaten bebekler için de pek tehlikeli bir hastalık değil zaten. Covidse zaten kısa zamanda toparlar merak etme. Bu kadar küçükken hasta olmalari çok zor, Allah kolaylık versin

Benim bebeğimde öyle sabahtır yeni uyudu hala kıpırdıyor ama o gazdan yapıyo tam kaka yapamadığı İçin belki seninki de odur canım mama daha cok gaz yapar belki gazı vardır yada cok mu sıcak üstü mü kalın onu rahatsız eden bişey vardır ilk bunlara bak istersen sütün yetip yetmediğini ondan sonra düşünürsün

M Mirune pişiginşz ne durumda ya bizim cok ilerledi altını açtığım da acı acı ağlıyor bi çare bulabildin mi eczaneden kortizollü krem alsam düzelir mi acaba of

Yarın sabahtan randevumuz nasıl bakacaklar bilmiyorum kandan muhtemlen. Doktorumuz çok iyi şuan için küçük derdi test istemezdi hemen bişey varsa çıkacağını düşünüyorum

Cocuk doktoru usg ye yönlendiriyor devlette yoğun olduğu icin muhtemelen başka güne usg icin sıra veriyor git gel yani özelde olsa hemen halledilir de özeller de ucmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…