2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alerji olduğunu neden düşündünüz? Acaba benim kızında mı var ki?
Canım şöyle normal gaz sancısı çekmiyor. Beni emiyor başlıyor bağırmaya acı çekiyor 7/24 böyle hiç durmuyor. Benim sütümden bişey geçiyor yani. Gazı çıkıyor ama bağırsak hareketleri bitmiyor. Kakada kanda gördük. Mukuslu kanlı kaka. Bitmeyen huzursuzluk, aşırı gaz sancısı alerji belirtisiymis

Memende süt oldugunu hissediyorsan coxuk cektiğinde geliyorsa tekrar emzir ama emdikten sonra yarım saate uyanıyorsa aclıktan uyanıyor benimki de oyle, artık sütğn bittiğini hissettiğimde mama veriyorum ben de
Benim oglanda meme veriyorum 1 saat sonra uyaniyor agliyor ellerini agzina sokuyor doymadi heralde diyip emziriyorum 3 dk sonra uyuyor memede emzik gibi tutuyo Ama hic birakmiyor zor aliyorum memeyi. Ara ara mama mi versem doymadi galiba diyorum ama bezi hep cisli surekli bez degistiriyorum

Uslu bir çocuk olursa ek gıdaya geçmeden gezmek istiyoruz biz de. Emzirdigimden ek gıda derdi yok. Bakalım önümüzdeki gunler neler gösterecek

Doktor bize 15 gun sonra gel dedi kalca ultrasonu icin son kontrolumuzde tam 1 aylikken mi gidicez ben mi yanlis anladm ne zman oluyodu ki kalca ultrasonu

Masallah benim oglan hep yumruk yapiyo bi emerken yakama yapisiyo o kadar sanki bi yere kacacam hic serbest degil elleri.. sag sol fark etmiyo bizde yastiga yatiriyorum bidaha gidisimde yastikta olmuyo kurtlu gibi

Ay bu yeni nesil bebeler çok fena ya

Uslu bir çocuk olursa ek gıdaya geçmeden gezmek istiyoruz biz de. Emzirdigimden ek gıda derdi yok. Bakalım önümüzdeki gunler neler gösterecek
Bence de en kolay zamanlar bu zamanlar su meme yaralari olmasa daha da kolay olacak benim için ama onlar da yakında alışır diye ümit ediyorum

Ek gıda zamanı yiyeceğini ayarlamak da sıkıntı ama hadi kısa bir süre icinse kavanoz mamalar, kaşık mamaları falan bir eekilde idare ediliyor. Ama aynı zaman tam emekleme zamanına denk geliyor o yüzden bebeği bir yerde sabit tutmak ayrı dert oluyor. Yürüme zamanı bile bence daha kolay, emekleme zamanı alışverişe gitmek bile dert bence. Sen ayakkabı seçmeye çalışıyorsun çocuk ayakkabı dükkanında emekleyerek gezip ayakkabıları ağzına sokmak istiyor falan

Masallah benim oglan hep yumruk yapiyo bi emerken yakama yapisiyo o kadar sanki bi yere kacacam hic serbest degil elleri.. sag sol fark etmiyo bizde yastiga yatiriyorum bidaha gidisimde yastikta olmuyo kurtlu gibi
Reflu yataginda yatirıyorum, gunduzleri sık sık düzeltiyorumda geceleri uyandığımda hep yatağın aşağısında buluyorum

Yaa :) hay Allah güzel teselli yine de :) öyle de olabilir 5 yıl önceydi diğeri..

İyi ki burda sormuşum, burda çevremde daha önce sez olan bikaç kişi öyle ağrı acı yaşamadığını söyledi bende tedirgin olmuştum anormal bi durum mu diye.. Aynı anlattığın gibi bastırınca, bazen kıyafetlerden falan acıyo, çok yorulduğumda baya zirveyi yaşıyorum ağrı acıda.. İnş biran önce geçer de rahatlarız.. Ben hala yan yatamıyorum acıyor..

Arko kremin hangi tipi acaba denerim cünkü denemedigim şey kalmadı bir şey kaybetmem ama türü hangisi cok canım sıkkın ya
Klasik eski tipi yesil olan her markette var bence ee şans tanıyın canınızı sıkmayın kalıcı değil ama insan evladının canı yanınca cok üzülüyo haklısınız

Çok geçmiş olsun moralini bozma net e baş ağrısı yazsak en kötü senaryoya götürüyor zaten.. Dr üzerine çok durmadıysa basit bi durumdur..

Arko kremin hangi tipi acaba denerim cünkü denemedigim şey kalmadı bir şey kaybetmem ama türü hangisi cok canım sıkkın ya

Kantaron yağı da denediniz mi her alt açtığında sürseniz 2 güne düzelir baya, yani bizim olmuştu ilk çocukta... Çok işe yarıyor..

Benim bebeğimde covit atlattı şimdi iyiyiz çok şükür .. tahliller temizdi doktor bizim ateşli vucüt kırgınlığı geçirip getirmediğimizi sordu ve bebeğime test yapıldı .. çok şükür atlattık .. gece çocuk bölümü Meram tıpa götürdük çok ilgilendiler saolsınlar doğru teşhisle .. ondan önce özellerde dahil olmak üzere 5 hastane dolaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…