- 29 Kasım 2021
- 468
- 402
- 33
Arko kremin hangi tipi acaba denerim cünkü denemedigim şey kalmadı bir şey kaybetmem ama türü hangisi cok canım sıkkın yaArko krem deneyin diye öneride bulunmuştum gerçekten deneyin göreceksiniz faydasını
Canım şöyle normal gaz sancısı çekmiyor. Beni emiyor başlıyor bağırmaya acı çekiyor 7/24 böyle hiç durmuyor. Benim sütümden bişey geçiyor yani. Gazı çıkıyor ama bağırsak hareketleri bitmiyor. Kakada kanda gördük. Mukuslu kanlı kaka. Bitmeyen huzursuzluk, aşırı gaz sancısı alerji belirtisiymisAlerji olduğunu neden düşündünüz? Acaba benim kızında mı var ki?
Çok övülüyor ben denemedim o kadar gaz problemimimşz yok ama siz bir deneyin istersenizHayır etkili miymiş
Benim oglanda meme veriyorum 1 saat sonra uyaniyor agliyor ellerini agzina sokuyor doymadi heralde diyip emziriyorum 3 dk sonra uyuyor memede emzik gibi tutuyoMemende süt oldugunu hissediyorsan coxuk cektiğinde geliyorsa tekrar emzir ama emdikten sonra yarım saate uyanıyorsa aclıktan uyanıyor benimki de oyle, artık sütğn bittiğini hissettiğimde mama veriyorum ben de
Ben kullaniyorum, baslarda almistik ihtiyac olursa kullanalim demistik. Bu hafta uyumamaya basladi doktorumuz kolik baslama donemi 3-4 kere kullanin gun icinde diyince kullanmaya basladik. Verdigimjzde rahatliyorHayır etkili miymiş
Yaa sorma Delirella teyzesi, daha bunlar şehir içi turlarımız. Haftaya pazar Kosova'ya dayısının elini öpmeye gidecek dahaOradan dönünce de biraz dinlenip Cezayir'e evimize döneceğiz artık inşallah
Kahvaltıda yazın yine neyse de kışın hepten aç kalıyor insan yaaSizin yaptıracağınız test nasıl bir test? Kan ve deri testi bebeklerde doğru sonuç vermiyor genelde. Oğlumda yaptırmıştık boşuna çocuğun canını acittigimizla kaldık, doktor cocuguna yaramayan şeyleri yeme dedi onu ben de biliyordum zaten internette nefes testi diye bir şey okudum ama onda da süt ürününü tukettirip öyle bakıyorlarmiş onun için de küçükler daha.
Ses cikarmadigimiz icin tepemize binmiyolar mi zatenValla biraz sesimi çıkarabilsem o bile rahatlatıcak beni ama hep böyle pasif oldum zaten
Bize 1 aylik dedilerDoktor bize 15 gun sonra gel dedi kalca ultrasonu icin son kontrolumuzde tam 1 aylikken mi gidicez ben mi yanlis anladm ne zman oluyodu ki kalca ultrasonu
Bende gittigim gunden sonra hesapliyorum 1 aylik oluyo aynen uroleji ve cocuga randevu aldim bakalim tekrar bi emin olayim dedimBize 1 aylik dediler
MasallahYatarken bile biseyleri tutuyor birakmiyorbazende kimin kucaginda olsun farketmiyor yakasindan tutup cekiyor. Bizimki sag tarafa uyumayida sevmiyor saga koyuyorum bi bakiyorum sola çevirmis. Az once saga yatirdim sirtina engel koyduk donmesin diye sinirlendi agladi uyandi Eki Görüntüle 3121333
Yatarken bile biseyleri tutuyor birakmiyorbazende kimin kucaginda olsun farketmiyor yakasindan tutup cekiyor. Bizimki sag tarafa uyumayida sevmiyor saga koyuyorum bi bakiyorum sola çevirmis. Az once saga yatirdim sirtina engel koyduk donmesin diye sinirlendi agladi uyandi Eki Görüntüle 3121333
Bence de en kolay zamanlar bu zamanlar su meme yaralari olmasa daha da kolay olacak benim için ama onlar da yakında alışır diye ümit ediyorumUslu bir çocuk olursa ek gıdaya geçmeden gezmek istiyoruz biz de. Emzirdigimden ek gıda derdi yok. Bakalım önümüzdeki gunler neler gösterecek
Reflu yataginda yatirıyorum, gunduzleri sık sık düzeltiyorumda geceleri uyandığımda hep yatağın aşağısında buluyorumMasallahbenim oglan hep yumruk yapiyo bi emerken yakama yapisiyo o kadar sanki bi yere kacacam hic serbest degil elleri.. sag sol fark etmiyo bizde yastiga yatiriyorum bidaha gidisimde yastikta olmuyo kurtlu gibi
Yaa :) hay Allah güzel teselli yine de :) öyle de olabilir 5 yıl önceydi diğeri..Bendede aynısı anneme dedim. İlk de bu kadar ağrısı yoktu uzun sürmedi diye cevap şu oldu. Bende 10 sene dans ederdim şimdi diz ağrısından yerimden kalkamıyorum yaş gittikçe normal dedi ve yaşlı psikolojisine soktu gitti
İyi ki burda sormuşum, burda çevremde daha önce sez olan bikaç kişi öyle ağrı acı yaşamadığını söyledi bende tedirgin olmuştum anormal bi durum mu diye.. Aynı anlattığın gibi bastırınca, bazen kıyafetlerden falan acıyo, çok yorulduğumda baya zirveyi yaşıyorum ağrı acıda.. İnş biran önce geçer de rahatlarız.. Ben hala yan yatamıyorum acıyor..Aynısı var bende de normal bence. Hala karnımın içleri acıyor. Dokunurken bastırınca acıyor. Bazen evet şişiyor üşüdügümde filan acıyor daha da. Cok ypruldugumda acıyor. Arada hafif sancılar giriyor. Bazen kıyafet bile acıtıyor karnımı
Klasik eski tipi yesil olan her markette var bence ee şans tanıyın canınızı sıkmayın kalıcı değil ama insan evladının canı yanınca cok üzülüyo haklısınızArko kremin hangi tipi acaba denerim cünkü denemedigim şey kalmadı bir şey kaybetmem ama türü hangisi cok canım sıkkın ya
Bu sabah saat 8 de ateş için doktora gittik, aksam gece cok iyiydi atesi yoktu. Sabah gögüs bolgeisnden 38.5 ates alınca hemen doktorun yolunu tuttk. Bizim doktor izindeymiş baska doktora girdik. Maueyende hersey normal 4000 kilo olmus biizm minik. Alnından ölçüyorum 36. 6, 37.1 gibi ates cıkıyor koltuk altı da aynı sekilde ama gövdesi göğüs kısmından 37.5 38.5 arası ates cıkıyor. Doktor vucudu o dolasımı saglayamıyor normal boyke farklı cıkması gibi bişey söyledi. Kan ve idrara bakalım dedi. Onlar da temiz cıktı. Enfeksiyon vs de yok. Viral enfeksiyon covid düsünebiliriz dedi. Bu dhrumda ama ateşin kaynagını bulamadı. Koltuk altından , normal ates ölçerle ölç 37.5 cıkarsa önce soy düşüyor mu bak düşmezse calpol ver dedi. Yani ateşimiz niye var bilmiyoruz su an. Kan tahlilinde eos diye bi değer yüksek cıkmıs doktor alerjik bir bebek olabilir zamanla ortaya cıkabilir dedi cok cok moralim bozuldu. Besin alerjisi mi dedim egzama vs de olabilir ama bi ihtimal belki de olmayacak dedi. Cok cnaım sıkıldı. Netten baktım biraz felaket tellalı. Alerji diyor otoimmun hastalıklar diyor parazit enfeksiyonu diyor, bunlsr nedeniyle yuksek olabilirmiş. Bu eos u bilen var mı aramızda. Eozinofil diye geciyor bir türlü beyaz kan hücresnin cok olmasıymıs. Refeeans 500 iken bizimki 1000 cıkmıs.
Arko kremin hangi tipi acaba denerim cünkü denemedigim şey kalmadı bir şey kaybetmem ama türü hangisi cok canım sıkkın ya
Benim bebeğimde covit atlattı şimdi iyiyiz çok şükür .. tahliller temizdi doktor bizim ateşli vucüt kırgınlığı geçirip getirmediğimizi sordu ve bebeğime test yapıldı .. çok şükür atlattık .. gece çocuk bölümü Meram tıpa götürdük çok ilgilendiler saolsınlar doğru teşhisle .. ondan önce özellerde dahil olmak üzere 5 hastane dolaştıkBu sabah saat 8 de ateş için doktora gittik, aksam gece cok iyiydi atesi yoktu. Sabah gögüs bolgeisnden 38.5 ates alınca hemen doktorun yolunu tuttk. Bizim doktor izindeymiş baska doktora girdik. Maueyende hersey normal 4000 kilo olmus biizm minik. Alnından ölçüyorum 36. 6, 37.1 gibi ates cıkıyor koltuk altı da aynı sekilde ama gövdesi göğüs kısmından 37.5 38.5 arası ates cıkıyor. Doktor vucudu o dolasımı saglayamıyor normal boyke farklı cıkması gibi bişey söyledi. Kan ve idrara bakalım dedi. Onlar da temiz cıktı. Enfeksiyon vs de yok. Viral enfeksiyon covid düsünebiliriz dedi. Bu dhrumda ama ateşin kaynagını bulamadı. Koltuk altından , normal ates ölçerle ölç 37.5 cıkarsa önce soy düşüyor mu bak düşmezse calpol ver dedi. Yani ateşimiz niye var bilmiyoruz su an. Kan tahlilinde eos diye bi değer yüksek cıkmıs doktor alerjik bir bebek olabilir zamanla ortaya cıkabilir dedi cok cok moralim bozuldu. Besin alerjisi mi dedim egzama vs de olabilir ama bi ihtimal belki de olmayacak dedi. Cok cnaım sıkıldı. Netten baktım biraz felaket tellalı. Alerji diyor otoimmun hastalıklar diyor parazit enfeksiyonu diyor, bunlsr nedeniyle yuksek olabilirmiş. Bu eos u bilen var mı aramızda. Eozinofil diye geciyor bir türlü beyaz kan hücresnin cok olmasıymıs. Refeeans 500 iken bizimki 1000 cıkmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?