Bizimkinde vardı şimdi şimdi azaldı gibi çok az var açıp kapayınca yada uykuya geçince. Az önce bebeği uyurken kameradan izliyordum nefes alıp verirken göbeği hareket etmiyor diye korktum koştum içeriİnsallah bizim kızınki de düzelir yaa baya kafama takıldı bu ara zaten lohusalık demek surekli kafaya takacak bir sey bulmak demek
Ben denedim ise yaramadi bizde G greenbirey ;( Arkokremin hangi turu bilmiyorum.Canim sari kantaron yagi denedin mi?
Aynısı bizde de oldu doktor isilik dedi sadece sıvın giydirdik nemlendirici verdi vücudu ıslakken sürdük 2 gün geçtiKızlar bebeğimde bugün böyle birşeyler çıktı bu isilik mi alerji falan mı birşey mi dokundu acaba
Hayir ya ne gerek var oyle seylere kendi kendine zmanla giricek .. fitik ne olsa neyseKızlar göbeğimiz düştü ve büyükler göbek çıkıntısı için tülbent bağla diyor bana şu sıcak havalarda özellikle gereksiz geldi .. sizler göbeği içine girsin diye tülbent kuşak fln bağladınız mı
Cok gecmis olsun. Lahana yapralarini buzluga koyup 1 2 saat sonra memede aciyan yere koyup oda siclakligina gelene kdr bekletebilirsin.Kızlar ben sanırım mastit oldum ya. Dün sol göğsüm bugün de sağ göğsüm taş gibi oldu. Ateşim çıktı. Dün sol göğsümü birkaç kez emzirince geçti ama sağ göğsümde yara var ve veremiyorum da. Sağmakla da düzelmiyor. O kadar gümüş kapak+lansinoh kullanıyorum, asla işe yaramıyor. Ne yapabilirim çok acı çekiyorum
Hep mama mi veriyorsun emmiyor muBugun hem asmde asi hem doktorda kontrol vardi. Guney 2 saatte bi beslenio. Cok besleniomus hem mikttar hem saat olarak. 2 ayda almasi gereken kikoyu 1 ayda almis dedi gunde 30 gr ken 65 almis. Mamayi azalticaz gunduz 3 gece 4 saatte bi beslicez dedi. 2 saat zor duruyo nasi olcak bilemedim
Canım geçmiş olsun da bu isilik değil alerjik gibi duruyo bence bı doktora götürKızlar bebeğimde bugün böyle birşeyler çıktı bu isilik mi alerji falan mı birşey mi dokundu acaba
Tamamdır teşekkür ederim yarın alıp deneyeceğimCok gecmis olsun. Lahana yapralarini buzluga koyup 1 2 saat sonra memede aciyan yere koyup oda siclakligina gelene kdr bekletebilirsin.
Kesinlikle öyle yap yoksa önünü alamıyorsun. Hem sütün de artar böylelikleŞuan ben o durumdayım işte alamıyorum ondan bebişiHer saat başı artık emziricsm kararlıyım benim kucağımda olsun istiyorum hep
Size de maşallah canımMaadallah ben bugun tarttırdım benimki 4000 gram geldi bizi gecmiş snein tosbik
Hmm burda ta 7 ekime randevu veriyorlardı bizde vazgeçtik yağtırmaktan. 40 ı çıkınca özelde yaptıracağız.Cocuk doktoru usg ye yönlendiriyor devlette yoğun olduğu icin muhtemelen başka güne usg icin sıra veriyor git gel yani özelde olsa hemen halledilir de özeller de ucmus
Hepsi var ama sadece kan yok. İnşallah olmaz da. Bugün doktor da söyledi kan görmediğiniz sürece endişe etmeyin diye.Canım şöyle normal gaz sancısı çekmiyor. Beni emiyor başlıyor bağırmaya acı çekiyor 7/24 böyle hiç durmuyor. Benim sütümden bişey geçiyor yani. Gazı çıkıyor ama bağırsak hareketleri bitmiyor. Kakada kanda gördük. Mukuslu kanlı kaka. Bitmeyen huzursuzluk, aşırı gaz sancısı alerji belirtisiymis
Düzelir düzelir. Zamanla uyum sağlıyorlar. Hala var mesela ama yavaş yavaş sabitliyor gözlerini.İnsallah bizim kızınki de düzelir yaa baya kafama takıldı bu ara zaten lohusalık demek surekli kafaya takacak bir sey bulmak demek
Evet denedim 5ml veriyoruz her gün gün içinde. Şükğr gaz sıkıntımız yok. Kaka zor yapıyoruz ama ona da alışıyoruz sanırım yavaş yavaş.Nurse harvey denedin mi .2 öğün veriyordum ben 3 e çıkardım. Bir de doktora götürünce bagirsak filmi çekiyorlar ya da dinliyorlar ona göre ilaç yaziyorlar
Bıraktım süt ve süt ürünlerini tüketmiyorjm baya zamandır. Ayrıca relactaz kullanıyorum damla olarak. Ama pek düzelme yok. Tabi şükür bugün az da olsa kaka yaptı.Cok zor ya. Her seyi denedigin icin belki yardimci olur diye oneride bulunmak istiyorum. Cok gazi sancisi varsa onun da laktoz intoleransi olabilir. Insanlarin cogunda var aslinda. Az rastlanan bir sey degil. ( belgeseli vardi netflixte) Herkesin laktozu tolere edebilme seviyesi farkli. Mama veriyosun laktoksuz mamalar var ( orda var mi bilmiyorum ama vardir muhakkak) onlardan verebilirsin. Emziriyorsan yedigin sut urunlerini bir nebze daha az yiyebilirsin. Sut veriyorsan laktoksuz sut icebilirsin. Bebeklerin cogu cok laktozu tolere edemiyor. Ama illaki bi tepki vermiyor vucutlari. Disa vurumu sadece gaz sancilari da olbiliyor.
Klasik yeşil beyaz olanBen denedim ise yaramadi bizde G greenbirey ;( Arkokremin hangi turu bilmiyorum.Cynd yazmis sag olsun.
Göğüs ucuna tahinin üstündeki yağdan susam yağı oluyo galiba tahin yağı diyorum ben ama onu sür üstünü streçle sadece emzireceğin zaman hafif sil emzir tekrar yap mastit için bende oldum iğrenc bişey lahana yaprağını buzluga koyup göğüse koyuyorlar ben buzlu jel koymuştum oraya birde hepsini sağmıştım sütümün ama yanlış yapmışım sen sadece yumuşayana kadar emzir yada sağ ama yara İçin dediğim çok iyi geliyor tavsiye ederimKızlar ben sanırım mastit oldum ya. Dün sol göğsüm bugün de sağ göğsüm taş gibi oldu. Ateşim çıktı. Dün sol göğsümü birkaç kez emzirince geçti ama sağ göğsümde yara var ve veremiyorum da. Sağmakla da düzelmiyor. O kadar gümüş kapak+lansinoh kullanıyorum, asla işe yaramıyor. Ne yapabilirim çok acı çekiyorum
Madecassol sür canım ona iyileştirir ama yıkamadan emzirmeKızlar ben sanırım mastit oldum ya. Dün sol göğsüm bugün de sağ göğsüm taş gibi oldu. Ateşim çıktı. Dün sol göğsümü birkaç kez emzirince geçti ama sağ göğsümde yara var ve veremiyorum da. Sağmakla da düzelmiyor. O kadar gümüş kapak+lansinoh kullanıyorum, asla işe yaramıyor. Ne yapabilirim çok acı çekiyorum
Bazen her ogun emiyo ustune mama veriyorum yetmediginde. Bazen bi ogun emiyo bi ogun mama veriyorum. Bazen hic emmiyo sagip veriyorum karisik yaHep mama mi veriyorsun emmiyor mu
Canım geçmiş olsun da bu isilik değil alerjik gibi duruyo bence bı doktora götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?