2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben sanırım mastit oldum ya. Dün sol göğsüm bugün de sağ göğsüm taş gibi oldu. Ateşim çıktı. Dün sol göğsümü birkaç kez emzirince geçti ama sağ göğsümde yara var ve veremiyorum da. Sağmakla da düzelmiyor. O kadar gümüş kapak+lansinoh kullanıyorum, asla işe yaramıyor. Ne yapabilirim çok acı çekiyorum

İnsallah bizim kızınki de düzelir yaa baya kafama takıldı bu ara zaten lohusalık demek surekli kafaya takacak bir sey bulmak demek
Bizimkinde vardı şimdi şimdi azaldı gibi çok az var açıp kapayınca yada uykuya geçince. Az önce bebeği uyurken kameradan izliyordum nefes alıp verirken göbeği hareket etmiyor diye korktum koştum içeri Bebeğimi hızlı kucağıma aldım garibim o da korktu. Lohusalık çok fena

Hayir ya ne gerek var oyle seylere kendi kendine zmanla giricek .. fitik ne olsa neyse

Cok gecmis olsun. Lahana yapralarini buzluga koyup 1 2 saat sonra memede aciyan yere koyup oda siclakligina gelene kdr bekletebilirsin.

Hep mama mi veriyorsun emmiyor mu

Şuan ben o durumdayım işte alamıyorum ondan bebişi Her saat başı artık emziricsm kararlıyım benim kucağımda olsun istiyorum hep
Kesinlikle öyle yap yoksa önünü alamıyorsun. Hem sütün de artar böylelikle
Maadallah ben bugun tarttırdım benimki 4000 gram geldi bizi gecmiş snein tosbik
Size de maşallah canım
Cocuk doktoru usg ye yönlendiriyor devlette yoğun olduğu icin muhtemelen başka güne usg icin sıra veriyor git gel yani özelde olsa hemen halledilir de özeller de ucmus
Hmm burda ta 7 ekime randevu veriyorlardı bizde vazgeçtik yağtırmaktan. 40 ı çıkınca özelde yaptıracağız.
Hepsi var ama sadece kan yok. İnşallah olmaz da. Bugün doktor da söyledi kan görmediğiniz sürece endişe etmeyin diye.
İnsallah bizim kızınki de düzelir yaa baya kafama takıldı bu ara zaten lohusalık demek surekli kafaya takacak bir sey bulmak demek
Düzelir düzelir. Zamanla uyum sağlıyorlar. Hala var mesela ama yavaş yavaş sabitliyor gözlerini.
Nurse harvey denedin mi .2 öğün veriyordum ben 3 e çıkardım. Bir de doktora götürünce bagirsak filmi çekiyorlar ya da dinliyorlar ona göre ilaç yaziyorlar
Evet denedim 5ml veriyoruz her gün gün içinde. Şükğr gaz sıkıntımız yok. Kaka zor yapıyoruz ama ona da alışıyoruz sanırım yavaş yavaş.
Bıraktım süt ve süt ürünlerini tüketmiyorjm baya zamandır. Ayrıca relactaz kullanıyorum damla olarak. Ama pek düzelme yok. Tabi şükür bugün az da olsa kaka yaptı.

Uyurken cok tatlilar. Mis kokulu surekli opup kokluyorum. Aglarkense illallah ettiriyor Cok zor bir sey annelik ya. 10 tane cocugum olsa da hic kolaylasmaz gibime geliyor. Gerci belirleyici etken cocugun kendi tabiati. Kimi bebek sen her seyi dorr dortluk kusursuz yapabilsen de aglayacaksa agliyor. Kimisi birksan biraktigin yerde agulaya agulaya qglamadan uyuyor.

Göğüs ucuna tahinin üstündeki yağdan susam yağı oluyo galiba tahin yağı diyorum ben ama onu sür üstünü streçle sadece emzireceğin zaman hafif sil emzir tekrar yap mastit için bende oldum iğrenc bişey lahana yaprağını buzluga koyup göğüse koyuyorlar ben buzlu jel koymuştum oraya birde hepsini sağmıştım sütümün ama yanlış yapmışım sen sadece yumuşayana kadar emzir yada sağ ama yara İçin dediğim çok iyi geliyor tavsiye ederim

Madecassol sür canım ona iyileştirir ama yıkamadan emzirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…