2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya sıcaktan da olabilir hiç düşünmedim cnmmbunu

Aynısı bizde de oldu doktor isilik dedi sadece sıvın giydirdik nemlendirici verdi vücudu ıslakken sürdük 2 gün geçti
Canım acile götürdük bizde bebek döküntüsü dedi geçmezse daha çok çıkarsa getir bidaha ili vermeyelim çok küçük dedi. Bi çıkıyor bir kayboluuor anlamadım valla

Gögüs uçlarım helak oldu sağmaktan büyük silikonlarla emzirmeye calismaktan simdi kucuk silikonla tutuyor diye sevindim 15 dk homurdanq homurdana emdi diger memeye geçince bi sinir krizi hooop mamayi icince bayıldı ben yine süt pompasi memede forum okumaya devam

Canım hayırlı olsun . Kucağına almana sevindim ama zorlanmana üzüldüm . Kaç saat sürdü
Teşekkür ederim. Dogum 20-25 dk sürdü. 6:28 dogdu. Sancılarım 6 saat
Zor bir dogum olmus, gecmis olsun. Ayni zamanda tebrik ederim. Allah anali babali huzurlu saglikli buyutsun. Kacinci haftana denk geldi acaba?
Teşekkür ederim Mirunecim 40+3 hafta 3220 gr

Kızlar iyi geceler bebişleri göz muayenesine ne zaman götüreceksiniz ?

Acile götürdük şimdi bebek döküntüsü bu dedi ılık suyla duş aldır eğer geçmezse daha yoğun olmaya başlarsa getir şimdi bidaha ilaç vermeyeyim dedi
Sizinki kadar olmasa da bu sabah bizde de kızarıklık var aynı bolgede

Sabah 04:00 06:00 arasi bi uyanma anneyi zorlama seyansimiz var. Bu sabah buna aglama da eklendi. Uykusuz kalabilen biri zaten degilim. Bir de uykunun en guzel saatlerinde beni ayaga dikmesi bir de uzerine aglamasi beni bitiriyor. Ay Allahim iskence gibi. Sabah 6da esimi uyandirdim dedim nolursun kalk cildiricam. Bebegi ona verdigim gibi uyudum. Hic uyutamazmis hic sglatirmis umrumda olmadi. Babasi degil mi ogrensin idare etmeyi. Ya boyle devam etmez insallah. Gercekten bana fazla. Gaz sancisi cekersin de sabsh 5te cekmezsin ya.

Onu benim minnak bey de yapiyor uyumuyor gazi yok karni tok fıldır fıldır gözler beşige koyuyorum tam uyudu diye bi yatiyorum viyk viyk ediyor

Onu benim minnak bey de yapiyor uyumuyor gazi yok karni tok fıldır fıldır gözler beşige koyuyorum tam uyudu diye bi yatiyorum viyk viyk ediyor
Ya ben miyk miyka takilmiyorum. Biraktigimda besiginde durdun isterse bkinsin isterse miyklasin dursun. En azndan ben de uzanirim dinlenirim. Bizimki agliyor nasil tutarsam tutayim susmuyor. Evi turlayip bebek arabasi ana kucagi besik ne varsa deniyorum. Camin onunde ferah ferah uyusun diye dikiliyorum yok yani bir sekilde susmuyor. Olay aglamasi ve ne istedigini anlamiyor olmam (gerci anliyorum gaz yani direkt) hicbir sekilde susturamiyor olmam. Diyolar ya uyutamiyorum fln. Ben uyusun diye de ugrasmiyorum. Tum gun uyanik dursun kucagimda sakince kalacaksa kucagimda da dursun ama aglamasin ya. Ona da yazik bana da yazik. Sesi kisiliyor kizariyor aglarken. Kendi bebeğim ama katlanamiyorum boyle agladikca.

2020 Agustos annelerinde de ayni seyi fark etmistim. Gebelik sekeri ya da baska bir sebeple diyet yapan annelerin bebekleri dogunca daha gazli ya da alerjik oluyolar gibi. Bu sadece bi teori tabi. Bana oyle geliyor nedense.

Kızlar iyi geceler bebişleri göz muayenesine ne zaman götüreceksiniz ?
Goz muanesine mutlaka goturucem .. kizim dogustan sol gözünde şaşılık varmis kas felci denildi ve boynu egri duruyodu .. zor dogum öyküsünden dolayi hangi doktora gotursem boyun kasi dediler ultrasonlar vs hep temiz sonra aliskanlik dediler 3 sene ugrastim .. sonra kendim yakaladim kizimi oyun oynarken megersem gozunde sorun varmis su koca Ankarada gezmedik hastane birakmadim hic biri bilemedi .. sonra 3 yasinda ameliyat oldu duzeldi bebem bunda kesinlikle goturucem.. bana ne hemsiremiz ne doktorumuz goz muanesine goturun demedi .. ne zman goturceksin sen kac aylikken mesela fark ediyo mu ?

Neden senin meme ucunu emmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…