- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 35
Evet ya sıcaktan da olabilir hiç düşünmedim cnmmbunuBenim bebeğimde öyle sabahtır yeni uyudu hala kıpırdıyor ama o gazdan yapıyo tam kaka yapamadığı İçin belki seninki de odur canım mama daha cok gaz yapar belki gazı vardır yada cok mu sıcak üstü mü kalın onu rahatsız eden bişey vardır ilk bunlara bak istersen sütün yetip yetmediğini ondan sonra düşünürsün
Doğru cnm haklısımSes cikarmadigimiz icin tepemize binmiyolar mi zaten
Hastanedeki emzirme danışmanı bana da bunu önermişti. Denemedim ama hiç.Cok gecmis olsun. Lahana yapralarini buzluga koyup 1 2 saat sonra memede aciyan yere koyup oda siclakligina gelene kdr bekletebilirsin.
Canım acile götürdük bizde bebek döküntüsü dedi geçmezse daha çok çıkarsa getir bidaha ili vermeyelim çok küçük dedi. Bi çıkıyor bir kayboluuor anlamadım vallaAynısı bizde de oldu doktor isilik dedi sadece sıvın giydirdik nemlendirici verdi vücudu ıslakken sürdük 2 gün geçti
Tek çocuk hiç çocuk demekmiş o kadar diyorumBenim tek çocukla gecem gündüzüme karıştı. Allah ikinci üçüncü olanlara daha çok sabır versin.benim unutmak için çok zamana ihtiyacım olacak herhalde
Teşekkür ederim. Dogum 20-25 dk sürdü. 6:28 dogdu. Sancılarım 6 saatCanım hayırlı olsun . Kucağına almana sevindim ama zorlanmana üzüldüm . Kaç saat sürdü
Teşekkür ederim Mirunecim 40+3 hafta 3220 grZor bir dogum olmus, gecmis olsun. Ayni zamanda tebrik ederim. Allah anali babali huzurlu saglikli buyutsun. Kacinci haftana denk geldi acaba?
Ya hicbir sey okuyamiyorum kimseyi takip edemiyorum. O an actigimda hangi sansli mesaj karsima cikarsa ona yaziyorum. Umarim herkes iyidir. Kaka sayisi azalmis sizi strese sokmus sanirim. Anne sutu alan bebeklerin az sayida kaka yapmasi normal. Anne sutunun cogu emiliyor, bagirsaklarda birikmesi zaman alabiliyor.
1. Ayında randevu verdiler bizeKızlar iyi geceler bebişleri göz muayenesine ne zaman götüreceksiniz ?
3 aydan sonra dediler bize. Zaten 1. Ay için götürdük hiç Bi şey yapmadılarKızlar iyi geceler bebişleri göz muayenesine ne zaman götüreceksiniz ?
Sizinki kadar olmasa da bu sabah bizde de kızarıklık var aynı bolgedeAcile götürdük şimdi bebek döküntüsü bu dedi ılık suyla duş aldır eğer geçmezse daha yoğun olmaya başlarsa getir şimdi bidaha ilaç vermeyeyim dedi
Bize ilk hafta doktora gittiğimizde bişey demediler gelin şu gün diyeKızlar iyi geceler bebişleri göz muayenesine ne zaman götüreceksiniz ?
Kendimi gördüm şuan sendeNe olursa olsun bu sefer bebegimi memede uyutmicam dedim, basardim ama simdi de uzerimde uyuyan bir bebegim var
Onu benim minnak bey de yapiyor uyumuyor gazi yok karni tok fıldır fıldır gözler beşige koyuyorum tam uyudu diye bi yatiyorum viyk viyk ediyorSabah 04:00 06:00 arasi bi uyanma anneyi zorlama seyansimiz var. Bu sabah buna aglama da eklendi. Uykusuz kalabilen biri zaten degilim. Bir de uykunun en guzel saatlerinde beni ayaga dikmesi bir de uzerine aglamasi beni bitiriyor. Ay Allahim iskence gibi. Sabah 6da esimi uyandirdim dedim nolursun kalk cildiricam. Bebegi ona verdigim gibi uyudum. Hic uyutamazmis hic sglatirmis umrumda olmadi. Babasi degil mi ogrensin idare etmeyi. Ya boyle devam etmez insallah. Gercekten bana fazla. Gaz sancisi cekersin de sabsh 5te cekmezsin ya.
Ya ben miyk miyka takilmiyorum. Biraktigimda besiginde durdun isterse bkinsin isterse miyklasin dursun. En azndan ben de uzanirim dinlenirim. Bizimki agliyor nasil tutarsam tutayim susmuyor. Evi turlayip bebek arabasi ana kucagi besik ne varsa deniyorum. Camin onunde ferah ferah uyusun diye dikiliyorum yok yani bir sekilde susmuyor. Olay aglamasi ve ne istedigini anlamiyor olmam (gerci anliyorum gaz yani direkt) hicbir sekilde susturamiyor olmam. Diyolar ya uyutamiyorum fln. Ben uyusun diye de ugrasmiyorum. Tum gun uyanik dursun kucagimda sakince kalacaksa kucagimda da dursun ama aglamasin ya. Ona da yazik bana da yazik. Sesi kisiliyor kizariyor aglarken. Kendi bebeğim ama katlanamiyorum boyle agladikca.Onu benim minnak bey de yapiyor uyumuyor gazi yok karni tok fıldır fıldır gözler beşige koyuyorum tam uyudu diye bi yatiyorum viyk viyk ediyor
Goz muanesine mutlaka goturucem .. kizim dogustan sol gözünde şaşılık varmis kas felci denildi ve boynu egri duruyodu .. zor dogum öyküsünden dolayi hangi doktora gotursem boyun kasi dediler ultrasonlar vs hep temiz sonra aliskanlik dediler 3 sene ugrastim .. sonra kendim yakaladim kizimi oyun oynarken megersem gozunde sorun varmis su koca Ankarada gezmedik hastane birakmadim hic biri bilemedi .. sonra 3 yasinda ameliyat oldu duzeldi bebem bunda kesinlikle goturucem.. bana ne hemsiremiz ne doktorumuz goz muanesine goturun demedi .. ne zman goturceksin sen kac aylikken mesela fark ediyo mu ?Kızlar iyi geceler bebişleri göz muayenesine ne zaman götüreceksiniz ?
Neden senin meme ucunu emmiyor muGögüs uçlarım helak oldu sağmaktan büyük silikonlarla emzirmeye calismaktan simdi kucuk silikonla tutuyor diye sevindim 15 dk homurdanq homurdana emdi diger memeye geçince bi sinir krizi hooop mamayi icince bayıldı ben yine süt pompasi memede forum okumaya devam
Doktor ikinci ay kontrolunde gotur dediKızlar iyi geceler bebişleri göz muayenesine ne zaman götüreceksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?