2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hiç okuyamıyorum .. sık giremiyorum .. herkes iyidir umarım . Gazlı bebeklere acil şifalar doğuramayan varsa sabırlar diliyorum . Kızlar birşey sorcam . Bizim sarılık değerimiz 12 çıkmıştı doktor 3 gün sonra kontrle gel demişti 14 e yükselmiş . Bi 3 gün sonra bidaha gittik 13 e düşmüş . Ve 3 gün sonra bidaha gel dedi . Ama çocuğumdan kan alınmaktan delik deşik oldu . Kıyamıyorum artık sizce düşüyor nasılsa gitmeme gerek yok diye düşünmeli miyim ? Yani düşen değer yükselebilir mi ? Yoksa ihmal etmemem mi gerekir ?

Haftada 1 gidip kan verdik biz de. Bilemezsin düşüp düşmeyeceksin cnm

Git bence cnm bizimde düşüşe geçip ikikere yükseldi tekrar ne zamanki vucutta o sarımsılık gitti o zaman test yapmayı bıraktı bizim doktor

Herkes doğurmuşken bende yazayım kabus gibi doğum hikayemi benim doğum 35.haftada oldu aklımda normalmi sezeryanmı hiç birşey yoktu henüz, bir gece suyum geldi üstelikte evde yalnızım eşim şehir dışında hastaye gittim direkt yatışa aldılar 1 cm açıklık vardı bebeğşn başı aşağıda normal doğuma uygun dediler, sabah dr. Geldi doğumu nasıl istiyosun diyince o gazla normal dedşm bu arada gram sancım yok suni sancıya bir girdim sabah 9.30 da, saat 4 te anca açıklık 5 santim falan oldu ben öldüm bittim tabi sancıdan, epidural vuruldum normalde doğum açıklığına geldiğinde epiduralin etkisi geçmesi lazım ama bende o saatten sonra açılma o kadar hızlı olduki doğuma aldılar, ıkın diyolar ağrı hissetmiyorumki nasıl ıkunıyım bebek doğum kanalında kafası görünüyor ama ben ıkınamıyorum ıkıncam derken o kadar yoruldumki epiduralin etkisi geçtiğinde sancılar geldiğşnde bitkindim artık bu seferde yorgunluktan ıkınamadım artık son çare saat 7 yi geçmiş dr. Üstten bir abandı ayakları yerden kesildi bildiğin öyle doğurabildim tam bitti derken bebeğin eşiği gelmedi bu seferde dr elini sokup çıkardı resmen çığlık çığlığa bağırdım korkunçtu, tabi bittimi hayır ultrasonda bir baktılar eşinin bir parçası içerde hobaa aldılar beni kürtaja birde kürtaj oldum onun üstüne, vajina dkişker onları söylemiyorum bile valla kabus gibydi ama aynı gün ayaklandım o yönü süper

Yok ya. Pisik nerdeyse iyilesti. Pisik daha lotuyken bile boyle aglamiyordu. Ben pisik yapiyordur diye gaz damlalarini kestim, ise yariyormus demek ki cunku kestigimden beri 3 gundjr boyle burnumdan getiriyor.
Kimyon çayi yapip iciyorum ben canim gaz icin
Bizden hic kan almadilar cihazla ölçüyorlar 15.6 idi 2 gün sonra 13e dusmustu persembe tekrar gitcez mamaya baslayali sarimsiligi bile gitti

Ay okurken cok üzüldüm iyiki herkesin doğurmasini beklemişsiniz been kesin kötü etkilenirdim

Ay okurken cok üzüldüm iyiki herkesin doğurmasini beklemişsiniz been kesin kötü etkilenirdim
Doğumda ters gidebilecek herşeyş yaşadım valla cnm, söylemeyi unuttum bide bebişin kalp atışlarıda durdu bir noktada sezeryana dönecektş doğum ama kalbi atmaya başlayınca dr o ara son çare bastırdı üstten değişik bir deneyimdi

Ayy rabbim korumuş ya travma resmen cok üzüldüm❤

Haftada 1 gidip kan verdik biz de. Bilemezsin düşüp düşmeyeceksin cnm
Git bence cnm bizimde düşüşe geçip ikikere yükseldi tekrar ne zamanki vucutta o sarımsılık gitti o zaman test yapmayı bıraktı bizim doktor
O zaman hiç ihmal etmeyim.
Kimyon çayi yapip iciyorum ben canim gaz icin

Bizden hic kan almadilar cihazla ölçüyorlar 15.6 idi 2 gün sonra 13e dusmustu persembe tekrar gitcez mamaya baslayali sarimsiligi bile gitti
Ay evet o cihazla ölçümü duydum ya bende bi araştırayım olmadı öyle yapan bi hastahane bulayım .

Sen de mi konyadasın. Benim bebem covid değil dd doktor grip nezlw covit gibi viral enfsksiyon düşünebiliriz dedi. Ama hafif ates dısında baska bir belirtimiz yok zatwn. Galiba sıcaklardan boyke oluyor

Emmiyor emzirmeye çalisirken cinnet geçiriyor kaşik biberonla bi sure iciyor keyfi yerindeyse ondanda sinir krizi geciriyor ben bebegimi nasil emmeye aliştircam ya göbegi kanamiş azcik çok aglamaktan mi oluyor acaba moralim cok bozuk o emmedikce hem ona sinirlendim hem agladim sonra bi de sanki onun sucu varmiş gibi sinirlendigim icin oturup agladim vicdan azabi cektim sonra dayanamayip mama verdim biberonla o kadar agladi ki simdi de sebepsiz uykudan aglayarak uyaniyor acaba gobegi falan mi aciyor anlamiyorum çok kötüyüm...

Göbeği yeni mi düştü bizim düştükten bi süre sonra kanadı K vitamini iğnesi vurdular takip et bence kanama devam edecek mi bak bi

Valla benimki emiyor ama aynı durumdayım 2 gündür memede bile çığlık çığlığa ağlıyor gazını çıkarıyoruz gene aynı, sütmü yetmiyor diyorum ama o kadar çok emiyorki süt kusuyor bir süre sonra, mamayı verince sakinliyor birtek, ama uyumuyorda eşim bir saattir gezdiriyor evde ama yok uyumuyor yerine bırakınca mızırdanıyor hemen dün sabaha kadar ağladım bende artık uykusuz perişan vaziyetteyim

Hay maasallah diyorum direayetine. Bu yüzden normal dogumdan köpek gibi korkuyordum ben valla. Sezaryenle kessinler alsınlar ben duymiyim diyordum. Herhalde ben olsam süreci boyle atlatamazdım ssn 3. Cocukta bu kada zorlanmışsın. Ben bayılır kalırdım zaten sezaeyene alırlardı cennet niye ayaklarımızın altında hanhi insan evladı dayanır bu acıya iste dayanıyor. Sonra da hemen kalkıp bebeğine bakıyor. O gücğ kuvbeti kendinde buluyor. Neyse ki gecti gitti, bebişinle sen sağlıklısın cekilen acılar unutuluyor

Düşüşe gectiyse cok bence daha gitme cunku 15 günden sonra bir sıkınrı olmuyor bebeğin neyin zarı geliştiği için. Su an 10 günluk galiba 3 gün sonra 13 günlük olacak 2 gün sonra twhlike gecmiş oluyor. Düşüse gectiğine göre sütğn yarıyor iyi besliyorsun aynen devam et bence. Su an bu değerle kafasında göz akında ve gövdesinde gözlemliyordursun sarılıgı. Bı bes gün içinde kollarda veya bacaklarda gözlemlersen git bence gözlemlemezsen gitmene gerek yok. Bi 15 değerle yattık bi gece 6 ya düştü 5 6 gün sonra 11 e cıkmıstı yatırmadı 3 4 gün sınra tekrar gwlin dedi gttik kan almadı daha günğ artık 14. Gündü bundan sonra sıkıntı olmaz beslemeye devam dedi doktor

Bir göğsüm gülle gibi olunca bugün acile gittik kızlar. Şansıma doktorum da oradaymış. Tahmin ettiğim gibi mastit olmuşum.
Ağrı kesici, antibiyotik ve vitamin serum verdiler. Sonra da bebek odasında sütüm sağıldı iyice. Serum iyi geldi. Baya kötü durumdaydım, yataktan kalkamıyordum. Yaşayan olursa hiç beklemeden hastaneye gitsin derim. Daha kötü olursa sıkıntı oluyormuş.

Ah gecmis olsun. Bundan sonra hicbir operasyonda zorluk yasama, tereyagindan kil ceker gibi olsun insallah.

Benim bebeye yetemiyorum galiba, bizimkinin gazı kakası çişi normal kolik değiliz şükür çıkarabiliyoruz ama ben bebeyi doyuramıyorum. Bebe uyusa 2-3 saat sütümde dolacak ama bizimki saat başı uyanıyor derdi gaz kaka yada başka bişey değil. Bizimki aç. Çünkü memeye alıyorum gerine gerine keyifle içmeye başlıyor. Başka derdi olan memede de durmaz diye düşünüyorum. E içtikçe süt azalıyor 1 saatte 30 cc anca doluyo meme basina. Uyandığında veriyorum başta içiyor sonra süt damla damla gelince memede sinirlenmeye başlıyor Öyle oldu anladım az geldiğini çıkardım memeden çığlığı bastı kıyamet koptu. Emerkende mutsuzdu zaten süt yok diye. Alelacele diğer memeyi tıktım ağzına sustu keyifle içmeye başladı. Uyudu yarım saat sonra uyandı yine tekrar ilk göğüsü verdim aynı şeyi yaşadık memeyi değiştirmedim biliyorum süt yok. Mama hazırlattım hemen eşime 30cc çığlıklar attı mama hazır olana kadar. Kasik biberona saldirdi eliyle kendisi tutuyor biberonu Meme verirkende iki elinin arasina aliyor mememi surekli. 2-3 saat beni rahat biraktiginda tek memeden 50 cc sagiyorum rahat ama boyle yetemeyince Sutum mu az diyorum artik. Bebek buyuyor artik sutun daha da artmasi lazim 30-50ler yetmiyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…