Ben her yerde oyle bakiliyor saniyodum iyi ki asmye falan gitmemişimO zaman hiç ihmal etmeyim.
Ay evet o cihazla ölçümü duydum ya bende bi araştırayım olmadı öyle yapan bi hastahane bulayım .
Benim tek derdim memeye alistirma bi alişsa şükretcemValla benimki emiyor ama aynı durumdayım 2 gündür memede bile çığlık çığlığa ağlıyor gazını çıkarıyoruz gene aynı, sütmü yetmiyor diyorum ama o kadar çok emiyorki süt kusuyor bir süre sonra, mamayı verince sakinliyor birtek, ama uyumuyorda eşim bir saattir gezdiriyor evde ama yok uyumuyor yerine bırakınca mızırdanıyor hemendün sabaha kadar ağladım bende artık uykusuz perişan vaziyetteyim
Amin inşallah cnmAh gecmis olsun. Bundan sonra hicbir operasyonda zorluk yasama, tereyagindan kil ceker gibi olsun insallah.
Canim şu çemen otu tohumunu dene 1 gün oldu başlayalı göğüslerim daha hizli doluyorBenim bebeye yetemiyorum galiba, bizimkinin gazı kakası çişi normal kolik değiliz şükür çıkarabiliyoruzama ben bebeyi doyuramıyorum. Bebe uyusa 2-3 saat sütümde dolacak ama bizimki saat başı uyanıyor derdi gaz kaka yada başka bişey değil. Bizimki aç. Çünkü memeye alıyorum gerine gerine keyifle içmeye başlıyor. Başka derdi olan memede de durmaz diye düşünüyorum. E içtikçe süt azalıyor 1 saatte 30 cc anca doluyo meme basina. Uyandığında veriyorum başta içiyor sonra süt damla damla gelince memede sinirlenmeye başlıyor Öyle oldu anladım az geldiğini çıkardım memeden çığlığı bastı kıyamet koptu. Emerkende mutsuzdu zaten süt yok diye. Alelacele diğer memeyi tıktım ağzına sustu keyifle içmeye başladı. Uyudu yarım saat sonra uyandı yine tekrar ilk göğüsü verdim aynı şeyi yaşadık memeyi değiştirmedim biliyorum süt yok. Mama hazırlattım hemen eşime 30cc çığlıklar attı mama hazır olana kadar. Kasik biberona saldirdi eliyle kendisi tutuyor biberonu Meme verirkende iki elinin arasina aliyor mememi surekli. 2-3 saat beni rahat biraktiginda tek memeden 50 cc sagiyorum rahat ama boyle yetemeyince Sutum mu az diyorum artik. Bebek buyuyor artik sutun daha da artmasi lazim 30-50ler yetmiyor bize
Valla benimkide bir mememden düşse şükretcemm sömürüyor akşama kadarBen her yerde oyle bakiliyor saniyodum iyi ki asmye falan gitmemişim
Benim tek derdim memeye alistirma bi alişsa şükretcem
Kimyon cayi alerji tetikleyebiliyor dedi alerjik cocugu olan arkadasim. Kizimda iciyordum ama bu sefer biraktim tum bitki caylarni.Kimyon çayi yapip iciyorum ben canim gaz icin
Bizden hic kan almadilar cihazla ölçüyorlar 15.6 idi 2 gün sonra 13e dusmustu persembe tekrar gitcez mamaya baslayali sarimsiligi bile gitti
Bahaahahahah kahkaha atttım. Bak yatırıyorum 2 dk basında bekliyorum uyanırsa hemen alayım boş yere yatıp kendimi umutlandırmayım diye. Yok uyanmıyor sonra kafamı yastığa bi koyuyorum başlıyor ehh ehhh hehh tepinmeye ahsjjsjsjsAnnenin yattığını hissediyor bebeler artık buna inanıyorum uyumak değil sadece biraz belimi dinlendirmek için uzandığımda bile başlıyor viyklemeye ulan nasıl anlıyorsunuz neden batıyor annenin azıcık yatması çıvdıvıcam ya
Emzirme danışmanı sadece süt ise 2 saate acikir, mama ile 3 saate demisti. Benim oglan da önce meme sonra mama aliyorz en son yine meme diye krize giriyor, aranıyor. İçtiği de yok çoğu zaman 2.turda. doktora söyledim keyif yapıyor, bekledikten sonra emzik verin dedi. Sen de emzik mi denesen? Ac oldugunu sanmıyorumBenim bebeye yetemiyorum galiba, bizimkinin gazı kakası çişi normal kolik değiliz şükür çıkarabiliyoruzama ben bebeyi doyuramıyorum. Bebe uyusa 2-3 saat sütümde dolacak ama bizimki saat başı uyanıyor derdi gaz kaka yada başka bişey değil. Bizimki aç. Çünkü memeye alıyorum gerine gerine keyifle içmeye başlıyor. Başka derdi olan memede de durmaz diye düşünüyorum. E içtikçe süt azalıyor 1 saatte 30 cc anca doluyo meme basina. Uyandığında veriyorum başta içiyor sonra süt damla damla gelince memede sinirlenmeye başlıyor Öyle oldu anladım az geldiğini çıkardım memeden çığlığı bastı kıyamet koptu. Emerkende mutsuzdu zaten süt yok diye. Alelacele diğer memeyi tıktım ağzına sustu keyifle içmeye başladı. Uyudu yarım saat sonra uyandı yine tekrar ilk göğüsü verdim aynı şeyi yaşadık memeyi değiştirmedim biliyorum süt yok. Mama hazırlattım hemen eşime 30cc çığlıklar attı mama hazır olana kadar. Kasik biberona saldirdi eliyle kendisi tutuyor biberonu Meme verirkende iki elinin arasina aliyor mememi surekli. 2-3 saat beni rahat biraktiginda tek memeden 50 cc sagiyorum rahat ama boyle yetemeyince Sutum mu az diyorum artik. Bebek buyuyor artik sutun daha da artmasi lazim 30-50ler yetmiyor bize
Canım gazı olabilir mi? Genelde cok gazı varsa bebekler o an her şeyi reddedip ağlayabiliyorEmmiyor emzirmeye çalisirken cinnet geçiriyor kaşik biberonla bi sure iciyor keyfi yerindeyse ondanda sinir krizi geciriyor ben bebegimi nasil emmeye aliştircam ya göbegi kanamiş azcik çok aglamaktan mi oluyor acaba moralim cok bozuk o emmedikce hem ona sinirlendim hem agladim sonra bi de sanki onun sucu varmiş gibi sinirlendigim icin oturup agladim vicdan azabi cektim sonra dayanamayip mama verdim biberonla o kadar agladi ki simdi de sebepsiz uykudan aglayarak uyaniyor acaba gobegi falan mi aciyor anlamiyorum çok kötüyüm...
Hiç endişelenmeyn ,Ara sıra benim oğlumda da oluyor 20 günlük ,kuzenim göz doktoru özellikle çocuklara bakıyor dünya göz hastanesinde ilk iki ay normal kabul ediyoruz dedi yenidoğan bebeklerde zaten 3 ay sonunda göz kontrolleri var bebişleKonumuz: ŞAŞILIK - GÖZ KAYMASI
Oğlumda hiç yaşamadığım için kızımda endişeleniyorum. Yenidoganlarda normalmiş ama yarın 20 günlük olacak ve hala şaşı oluyor gözünü açıp kapatınca düzeliyor sonra biraz normal bakıyor ve yine şaşı oluyor. İnternette bir kaç hafta içinde geçer yazıyor ama bizimki hala geçmedi. İlk 2 ay normal diyen de var.
Her zaman şaşı değil ama normal bakarken hoooop içe doğru kayıyor gözleri. Oğlumun göz kontrolünde bebişi de götürücem göz doktoruna ama sizde durumlar ne merak ettim.
CipisS senin kızında da vardı sanki kayma Almila İnci, Hale Deniz'den büyük. Geçti mi sizinki?
Herkesin derdi başkaValla benimkide bir mememden düşse şükretcemm sömürüyor akşama kadarbenim dr. Süt btme gibi bir durum olmaz meme sürekli süt üretir dedi ama akşama doğru memem artık aşırı yumuşuyor ne kadar süt oluyodur bilemedimkş
Aa ben dün ilk defa ictim bulgur pilavi yicem diye gaz yapmasin diye hemen oncesinde ictim bir daha icmeyeyim bari eşimin laktoz alerjisi var bebektede tetiklemeyeyim varsa bile insallah yokturKimyon cayi alerji tetikleyebiliyor dedi alerjik cocugu olan arkadasim. Kizimda iciyordum ama bu sefer biraktim tum bitki caylarni.
Yok bebegim ne gazi biberona alişti meme reddi yapiyor sariligi gecsin diye korkuyla dayadim biberonu şimdide sabirsizligimla alistiramiyorumCanım gazı olabilir mi? Genelde cok gazı varsa bebekler o an her şeyi reddedip ağlayabiliyor
Aha aynısı bebeyi yumaklayıp ısırmak istiyorumBahaahahahah kahkaha atttım. Bak yatırıyorum 2 dk basında bekliyorum uyanırsa hemen alayım boş yere yatıp kendimi umutlandırmayım diye. Yok uyanmıyor sonra kafamı yastığa bi koyuyorum başlıyor ehh ehhh hehh tepinmeye ahsjjsjsjs
Canım gazı olduğu zaman öyle yapıyorlar biraz memeyi çekip bağırıyorlar çırpınıyorlar sen emmek istemiyor olarak anlıyorsun ama gazı var onun. Memedeyi dene kuzum her seferinde mama veya kaşıkla vermeye çalışma. Çünkü memede sadece doymuyorlar rahatlıyorlar. O yüzden gazları olunca da sürekli emmek istiyorlar ama bağırıyorlarEmmiyor emzirmeye çalisirken cinnet geçiriyor kaşik biberonla bi sure iciyor keyfi yerindeyse ondanda sinir krizi geciriyor ben bebegimi nasil emmeye aliştircam ya göbegi kanamiş azcik çok aglamaktan mi oluyor acaba moralim cok bozuk o emmedikce hem ona sinirlendim hem agladim sonra bi de sanki onun sucu varmiş gibi sinirlendigim icin oturup agladim vicdan azabi cektim sonra dayanamayip mama verdim biberonla o kadar agladi ki simdi de sebepsiz uykudan aglayarak uyaniyor acaba gobegi falan mi aciyor anlamiyorum çok kötüyüm...
Sıcaktan oluyordur canım benimkininde göğsü sıcak oluyor klima kapalı olursa, birde koltuk altı, dil altı ve anüsten ölçmelisin standart çubuk derece ile en doğrusunu o verir. Ve her bölgenin sıcaklık derecesi farklı oluyorSen de mi konyadasın. Benim bebem covid değil dd doktor grip nezlw covit gibi viral enfsksiyon düşünebiliriz dedi. Ama hafif ates dısında baska bir belirtimiz yok zatwn. Galiba sıcaklardan boyke oluyor
Biz de geceden beri öyleyiz. Sürekli sürekli uyanıyor 5 dk zor uyuyor. Delirmek üzereyim. Uykusuzluktan helak oldum. Gaz çıkarıyor ama kaka yapamıyor zorlanıyor saatler geçmesi gerekiyor. E yapıyor ama yetmiyor. Anlamıyorum
Gecede mi utumuyor cnmValla benimki emiyor ama aynı durumdayım 2 gündür memede bile çığlık çığlığa ağlıyor gazını çıkarıyoruz gene aynı, sütmü yetmiyor diyorum ama o kadar çok emiyorki süt kusuyor bir süre sonra, mamayı verince sakinliyor birtek, ama uyumuyorda eşim bir saattir gezdiriyor evde ama yok uyumuyor yerine bırakınca mızırdanıyor hemendün sabaha kadar ağladım bende artık uykusuz perişan vaziyetteyim
Eşime dedim şimdi gidecek aktara, bugüne kadar bişey yoktu bugün çıktı bu huyuCanim şu çemen otu tohumunu dene 1 gün oldu başlayalı göğüslerim daha hizli doluyor
2 gecedir uyumuyor. Bugün gündüz de çıldırdı. Susmuyor ağlıyor yine sürekli. Sadece memede sakinleşip uyuyor. Sonra yerine alınca 5dk içinde yine uyanıp ağlıyorGecede mi utumuyor cnm
Az önce uyandığında emzik verdik tutmuyor kusar gibi yapıyo atıyor. Keyif için emzik tutacağı zaman tutuyor, ama aç olduğunda emzik durmuyor ağzında. Bazen meme üzerine mama verdiğimizde çok olduğunda kendisi kapatıyor ağzını almıyor mamayı açamıyoruz. Aç olduğunda kapanmıyorEmzirme danışmanı sadece süt ise 2 saate acikir, mama ile 3 saate demisti. Benim oglan da önce meme sonra mama aliyorz en son yine meme diye krize giriyor, aranıyor. İçtiği de yok çoğu zaman 2.turda. doktora söyledim keyif yapıyor, bekledikten sonra emzik verin dedi. Sen de emzik mi denesen? Ac oldugunu sanmıyorum
Laktoz anne sütünde de olduğu için emzirme öncesi damla ile rahatladık.Paketli gıdaların hemen hepsinde var doğru.O kadar çok şeyi kısıtladım ki kendime dokunuyor diye...Laktoz için dr sadece süt içme diğerlerini yiyebilirsin dedi.Ona uydum yiyince cocuk çıldırdı damlaya rağmen.... Baska dr da alerjik bebek tahlil yaptır dedi.O yüzden yaptırmakta fayda var.Bizde de laktoz intoleransi var sanirim. Doktor fln bakmadi, burada biliyosun test fln da yapmiyolar. Bizde gecmeyen pisik vardi. Bir seyin yaramadigini anladim kestim bir bir. Mama veriyordum arada, mamayi kestim 2 gun oldu, duzeliyor gibi. Laltoz intoleransi tum sutlu gidalarda var zaten. O yuzden sutlu bir sey yiyince cildirmis gibi agliyodur. Doktor sut alerjisie cevirebilir fln mi dedi, neden test yapacaksiniz?
Ay sorma yaa biz de aynı durumdayiz. Reflü yatağının en ucuna yatırıyorum gece bir uyaniyorum en altına kadar kaydırmış kendini. Allah'tan emmeye uyaniyorlar, bizim gibi sabaha kadar uyusalar yerlerden toplucaz herhaldeReflu yataginda yatirıyorum, gunduzleri sık sık düzeltiyorumda geceleri uyandığımda hep yatağın aşağısında buluyorum
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bu yorum sayesinde. İnşallah zamanla kendiliğinden düzelir.Hiç endişelenmeyn ,Ara sıra benim oğlumda da oluyor 20 günlük ,kuzenim göz doktoru özellikle çocuklara bakıyor dünya göz hastanesinde ilk iki ay normal kabul ediyoruz dedi yenidoğan bebeklerde zaten 3 ay sonunda göz kontrolleri var bebişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?