2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman hiç ihmal etmeyim.

Ay evet o cihazla ölçümü duydum ya bende bi araştırayım olmadı öyle yapan bi hastahane bulayım .
Ben her yerde oyle bakiliyor saniyodum iyi ki asmye falan gitmemişim
Benim tek derdim memeye alistirma bi alişsa şükretcem

Canim şu çemen otu tohumunu dene 1 gün oldu başlayalı göğüslerim daha hizli doluyor

Ben her yerde oyle bakiliyor saniyodum iyi ki asmye falan gitmemişim

Benim tek derdim memeye alistirma bi alişsa şükretcem
Valla benimkide bir mememden düşse şükretcemm sömürüyor akşama kadar benim dr. Süt btme gibi bir durum olmaz meme sürekli süt üretir dedi ama akşama doğru memem artık aşırı yumuşuyor ne kadar süt oluyodur bilemedimkş

Kimyon çayi yapip iciyorum ben canim gaz icin

Bizden hic kan almadilar cihazla ölçüyorlar 15.6 idi 2 gün sonra 13e dusmustu persembe tekrar gitcez mamaya baslayali sarimsiligi bile gitti
Kimyon cayi alerji tetikleyebiliyor dedi alerjik cocugu olan arkadasim. Kizimda iciyordum ama bu sefer biraktim tum bitki caylarni.

Bahaahahahah kahkaha atttım. Bak yatırıyorum 2 dk basında bekliyorum uyanırsa hemen alayım boş yere yatıp kendimi umutlandırmayım diye. Yok uyanmıyor sonra kafamı yastığa bi koyuyorum başlıyor ehh ehhh hehh tepinmeye ahsjjsjsjs

Emzirme danışmanı sadece süt ise 2 saate acikir, mama ile 3 saate demisti. Benim oglan da önce meme sonra mama aliyorz en son yine meme diye krize giriyor, aranıyor. İçtiği de yok çoğu zaman 2.turda. doktora söyledim keyif yapıyor, bekledikten sonra emzik verin dedi. Sen de emzik mi denesen? Ac oldugunu sanmıyorum

Canım gazı olabilir mi? Genelde cok gazı varsa bebekler o an her şeyi reddedip ağlayabiliyor

Hiç endişelenmeyn ,Ara sıra benim oğlumda da oluyor 20 günlük ,kuzenim göz doktoru özellikle çocuklara bakıyor dünya göz hastanesinde ilk iki ay normal kabul ediyoruz dedi yenidoğan bebeklerde zaten 3 ay sonunda göz kontrolleri var bebişle

Herkesin derdi başka
Kimyon cayi alerji tetikleyebiliyor dedi alerjik cocugu olan arkadasim. Kizimda iciyordum ama bu sefer biraktim tum bitki caylarni.
Aa ben dün ilk defa ictim bulgur pilavi yicem diye gaz yapmasin diye hemen oncesinde ictim bir daha icmeyeyim bari eşimin laktoz alerjisi var bebektede tetiklemeyeyim varsa bile insallah yoktur
Canım gazı olabilir mi? Genelde cok gazı varsa bebekler o an her şeyi reddedip ağlayabiliyor
Yok bebegim ne gazi biberona alişti meme reddi yapiyor sariligi gecsin diye korkuyla dayadim biberonu şimdide sabirsizligimla alistiramiyorum

Aha aynısı bebeyi yumaklayıp ısırmak istiyorum yat uyu işte karnın tok sırtın pek anaa

Canım gazı olduğu zaman öyle yapıyorlar biraz memeyi çekip bağırıyorlar çırpınıyorlar sen emmek istemiyor olarak anlıyorsun ama gazı var onun. Memedeyi dene kuzum her seferinde mama veya kaşıkla vermeye çalışma. Çünkü memede sadece doymuyorlar rahatlıyorlar. O yüzden gazları olunca da sürekli emmek istiyorlar ama bağırıyorlar

Sen de mi konyadasın. Benim bebem covid değil dd doktor grip nezlw covit gibi viral enfsksiyon düşünebiliriz dedi. Ama hafif ates dısında baska bir belirtimiz yok zatwn. Galiba sıcaklardan boyke oluyor
Sıcaktan oluyordur canım benimkininde göğsü sıcak oluyor klima kapalı olursa, birde koltuk altı, dil altı ve anüsten ölçmelisin standart çubuk derece ile en doğrusunu o verir. Ve her bölgenin sıcaklık derecesi farklı oluyor

Gecede mi utumuyor cnm

Ay burası uyumayan bebelerle dolmuş taşmış.
Ben derdime bi dert daha ekledim arkadaşlarım. Yarın yola çıkıyoruz inşallah evime gidiyorum. Cuma evde olacağız. Şu anda büyük korku sardı beni ev temizliği yemek bebek nasıl ilgileneceğim bilmiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Eşim sürekli birilerini getirmek istiyor yanımızda. Israr ile kabul etmedim ama korkuyorum da.

Az önce uyandığında emzik verdik tutmuyor kusar gibi yapıyo atıyor. Keyif için emzik tutacağı zaman tutuyor, ama aç olduğunda emzik durmuyor ağzında. Bazen meme üzerine mama verdiğimizde çok olduğunda kendisi kapatıyor ağzını almıyor mamayı açamıyoruz. Aç olduğunda kapanmıyor

Laktoz anne sütünde de olduğu için emzirme öncesi damla ile rahatladık.Paketli gıdaların hemen hepsinde var doğru.O kadar çok şeyi kısıtladım ki kendime dokunuyor diye...Laktoz için dr sadece süt içme diğerlerini yiyebilirsin dedi.Ona uydum yiyince cocuk çıldırdı damlaya rağmen.... Baska dr da alerjik bebek tahlil yaptır dedi.O yüzden yaptırmakta fayda var.

Reflu yataginda yatirıyorum, gunduzleri sık sık düzeltiyorumda geceleri uyandığımda hep yatağın aşağısında buluyorum
Ay sorma yaa biz de aynı durumdayiz. Reflü yatağının en ucuna yatırıyorum gece bir uyaniyorum en altına kadar kaydırmış kendini. Allah'tan emmeye uyaniyorlar, bizim gibi sabaha kadar uyusalar yerlerden toplucaz herhalde
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bu yorum sayesinde. İnşallah zamanla kendiliğinden düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…