2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Reflu yataginda yatirıyorum, gunduzleri sık sık düzeltiyorumda geceleri uyandığımda hep yatağın aşağısında buluyorum
Ay sorma yaa biz de aynı durumdayiz. Reflü yatağının en ucuna yatırıyorum gece bir uyaniyorum en altına kadar kaydırmış kendini. Allah'tan emmeye uyaniyorlar, bizim gibi sabaha kadar uyusalar yerlerden toplucaz herhalde
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bu yorum sayesinde. İnşallah zamanla kendiliğinden düzelir.

Valla ben de aynı durumdayım. Açlığa asla dayanamıyoruz.mastitten sonra iki saatte bir sağmaya başladım. İki memeden ancak 40-50cc çıkıyor. Peşine 30cc mama veriyorum. Kaka falan yaparsa o ara, o zaman yetmiyor tabi. Tekrar mama vs derken uykuya da dalamıyor. Bugünler de geçecek inşallah ama ilk haftadan ben iptal durumdayım. Allah hepimize kolaylık versin.

Bende sağıyım diyorum süt artsın diye ama bizimki sağmak için süt bırakmıyor ki. Zaten uyanacak kaşık biberonla içireceğime emziriyim daha iyi uyarıcı hem süt için diyorum.

Bir daha kriz gecirirse gaz cikarmayi denicem bakalim sakinlescekmi o aglama krizine girince bende aglamaya basliyorum yapamıyorum diye
Eşime dedim şimdi gidecek aktara, bugüne kadar bişey yoktu bugün çıktı bu huyu
Inşallah bol bol süt olur ❤
Hani annen geliyodu canim yaparsin korkma ama kendi annen gelse de guzel olurdu eşin sana güvenmediginden degil sen strese girme diye yardim istiyordur bence

Dedem çok hasta olunca annem kalmak zorunda kaldı. Her an bir şey olur yol uzun falan diye gelmeyecek. Kv yi de ben istemiyorum. Annemi bile zor kabul ettim. Ama korku sardı beni

Eşim bunları almış. Süt ve gaz için
Icinde hersey var canim dere otu rezene papatya cemen otu varda var bi rezene ayri var bide boyle karisimi var hem süt artirici hemde gaz problemi icin diyince verir aktar zaten
senin yazdıklarını söyledi aktarcıda, bu çayın içinde var hepsi fazlası var hatta. Bide çemen tohumu aldı. Adam fazladan bu yağıda önermiş bizimki almış. Gazı olduğunda karnına ve tabanlarına sürüp masaj yapın demiş. Çayı ve çemeni içmeye başlıyorum, yağdan emin değilim kullanan oldu mu

Eklentiler

• FF65FEBC-053B-4B49-8EB0-48BBDFBA2FFB.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 263942A4-9BAF-48CC-AB9E-F27B356AD267.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar ya benim bebiş 3/4 günde bir kaka yapıyor sütmü yaramıyor yada az geliyor acaba, dr gazlı bebeklerde düzensiz kaka normal dedi ama gazını azda olsa çıkarıyoruz, sşzin bebişlerin kaka durumu nasılda

Valla cnm benim bebiş de çok gazlı ve 2 gündür sadece 1 kere o da çokaz kaka yaptı ben de merak ediyorum yarın da yapmazsa doktoruna dorucam. Çişini yapıyo sorun yok ama kaka yapmıyo

Dedem çok hasta olunca annem kalmak zorunda kaldı. Her an bir şey olur yol uzun falan diye gelmeyecek. Kv yi de ben istemiyorum. Annemi bile zor kabul ettim. Ama korku sardı beni
Korkma canim eşin destek olur varsin ev pis dursun bebeginle sen huzurlu olun yeter

Valla cnm benim bebiş de çok gazlı ve 2 gündür sadece 1 kere o da çokaz kaka yaptı ben de merak ediyorum yarın da yapmazsa doktoruna dorucam. Çişini yapıyo sorun yok ama kaka yapmıyo
Aynen cnm benimde çişi bol maşallah akşama kadar 5/6 kere çişli bezi oluyor hatta bazen daha fazla ama kaka yok, gaz damlası kullanıyomusunda sen, dr. Bana vermedi damla bol bol sabır dedi

Kızlar maflor damla kullanan var mı? Probiyotik damla mı yoksa gaz damlası mı? Biz maflora başladık ama forbiome Probiyotik kullanıyoruz. İkisi bir kullanılır mı?

Sadece anne sütü alıyorsa normal. Aksine daha iyi kilo alır falan diyorlar. Çişini yapıyorsa kakayi dert etme.

Kızlar başka bir sorum var, benim kanama bitmişti sarı turuncu lekelenme oluyordu, parça geliyordu. 20. Günümde kan gelmeye başladı sanki regl oldum gibi kanama var düzenli geliyor anlamadım. Normal mi? Benim hiç bitmedi akıntım 22 gündür farklı şekillerde bişeyler geliyor

Sürekli bana annem gelsin sana zor olacak yapamayacaksın falan diyor. Kendime olan güvenim sarsıldı
Bana güvenmiyomusun diye sordunmu yoksa yardim etmeye destek olmaya kendine mi güvenmiyosun de bence kendi işine gelmedigi icin kendi rahatini dusundugu icin boyle soyluyor

Kızlar bu mamaların kullanım süresi ne kadar? Kutunun üzerinde 3 hafta içinde tüketilmelidir yazıyor hesapladım 26 gün olmuş biz mamayı alalı. Atıp yenisini mi alsam ?

Benımkı süpürge sesinde uyuyo suan o yüzden ben süpürge falan tutabildim. Vileda yaparken uyandı hemen ana kucağına koyup emzik verdim o ara idare etti sonra aldım zaten. Bir sekilde alısıyorsun canım

Aetık koltuk altını dikkate alıyorum zaten. Normal cubuk ateş ölçerle ölcüyorum. Uzaktan olana güvenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…