Ay sorma yaa biz de aynı durumdayiz. Reflü yatağının en ucuna yatırıyorum gece bir uyaniyorum en altına kadar kaydırmış kendini. Allah'tan emmeye uyaniyorlar, bizim gibi sabaha kadar uyusalar yerlerden toplucaz herhaldeReflu yataginda yatirıyorum, gunduzleri sık sık düzeltiyorumda geceleri uyandığımda hep yatağın aşağısında buluyorum
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bu yorum sayesinde. İnşallah zamanla kendiliğinden düzelir.Hiç endişelenmeyn ,Ara sıra benim oğlumda da oluyor 20 günlük ,kuzenim göz doktoru özellikle çocuklara bakıyor dünya göz hastanesinde ilk iki ay normal kabul ediyoruz dedi yenidoğan bebeklerde zaten 3 ay sonunda göz kontrolleri var bebişle
Valla ben de aynı durumdayım. Açlığa asla dayanamıyoruz.Benim bebeye yetemiyorum galiba, bizimkinin gazı kakası çişi normal kolik değiliz şükür çıkarabiliyoruzama ben bebeyi doyuramıyorum. Bebe uyusa 2-3 saat sütümde dolacak ama bizimki saat başı uyanıyor derdi gaz kaka yada başka bişey değil. Bizimki aç. Çünkü memeye alıyorum gerine gerine keyifle içmeye başlıyor. Başka derdi olan memede de durmaz diye düşünüyorum. E içtikçe süt azalıyor 1 saatte 30 cc anca doluyo meme basina. Uyandığında veriyorum başta içiyor sonra süt damla damla gelince memede sinirlenmeye başlıyor Öyle oldu anladım az geldiğini çıkardım memeden çığlığı bastı kıyamet koptu. Emerkende mutsuzdu zaten süt yok diye. Alelacele diğer memeyi tıktım ağzına sustu keyifle içmeye başladı. Uyudu yarım saat sonra uyandı yine tekrar ilk göğüsü verdim aynı şeyi yaşadık memeyi değiştirmedim biliyorum süt yok. Mama hazırlattım hemen eşime 30cc çığlıklar attı mama hazır olana kadar. Kasik biberona saldirdi eliyle kendisi tutuyor biberonu Meme verirkende iki elinin arasina aliyor mememi surekli. 2-3 saat beni rahat biraktiginda tek memeden 50 cc sagiyorum rahat ama boyle yetemeyince Sutum mu az diyorum artik. Bebek buyuyor artik sutun daha da artmasi lazim 30-50ler yetmiyor bize
Bende sağıyım diyorum süt artsın diye ama bizimki sağmak için süt bırakmıyor ki. Zaten uyanacak kaşık biberonla içireceğime emziriyim daha iyi uyarıcı hem süt için diyorum.Valla ben de aynı durumdayım. Açlığa asla dayanamıyoruz.mastitten sonra iki saatte bir sağmaya başladım. İki memeden ancak 40-50cc çıkıyor. Peşine 30cc mama veriyorum. Kaka falan yaparsa o ara, o zaman yetmiyor tabi. Tekrar mama vs derken uykuya da dalamıyor. Bugünler de geçecek inşallah ama ilk haftadan ben iptal durumdayım. Allah hepimize kolaylık versin.
Bir daha kriz gecirirse gaz cikarmayi denicem bakalim sakinlescekmi o aglama krizine girince bende aglamaya basliyorum yapamıyorum diyeCanım gazı olduğu zaman öyle yapıyorlar biraz memeyi çekip bağırıyorlar çırpınıyorlar sen emmek istemiyor olarak anlıyorsun ama gazı var onun. Memedeyi dene kuzum her seferinde mama veya kaşıkla vermeye çalışma. Çünkü memede sadece doymuyorlar rahatlıyorlar. O yüzden gazları olunca da sürekli emmek istiyorlar ama bağırıyorlar
Inşallah bol bol süt olur ❤Eşime dedim şimdi gidecek aktara, bugüne kadar bişey yoktu bugün çıktı bu huyu
Hani annen geliyodu canim yaparsin korkma ama kendi annen gelse de guzel olurdu eşin sana güvenmediginden degil sen strese girme diye yardim istiyordur benceAy burası uyumayan bebelerle dolmuş taşmış.
Ben derdime bi dert daha ekledim arkadaşlarım. Yarın yola çıkıyoruz inşallah evime gidiyorum. Cuma evde olacağız. Şu anda büyük korku sardı beni ev temizliği yemek bebek nasıl ilgileneceğim bilmiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Eşim sürekli birilerini getirmek istiyor yanımızda. Israr ile kabul etmedim ama korkuyorum da.
Dedem çok hasta olunca annem kalmak zorunda kaldı. Her an bir şey olur yol uzun falan diye gelmeyecek. Kv yi de ben istemiyorum. Annemi bile zor kabul ettim. Ama korku sardı beniBir daha kriz gecirirse gaz cikarmayi denicem bakalim sakinlescekmi o aglama krizine girince bende aglamaya basliyorum yapamıyorum diye
Inşallah bol bol süt olur ❤
Hani annen geliyodu canim yaparsin korkma ama kendi annen gelse de guzel olurdu eşin sana güvenmediginden degil sen strese girme diye yardim istiyordur bence
senin yazdıklarını söyledi aktarcıda, bu çayın içinde var hepsi fazlası var hatta. Bide çemen tohumu aldı. Adam fazladan bu yağıda önermiş bizimki almış. Gazı olduğunda karnına ve tabanlarına sürüp masaj yapın demiş. Çayı ve çemeni içmeye başlıyorum, yağdan emin değilim kullanan oldu muIcinde hersey var canim dere otu rezene papatya cemen otu varda var bi rezene ayri var bide boyle karisimi var hem süt artirici hemde gaz problemi icin diyince verir aktar zaten
Valla cnm benim bebiş de çok gazlı ve 2 gündür sadece 1 kere o da çokaz kaka yaptı ben de merak ediyorum yarın da yapmazsa doktoruna dorucam. Çişini yapıyo sorun yok ama kaka yapmıyoKızlar ya benim bebiş 3/4 günde bir kaka yapıyor sütmü yaramıyor yada az geliyor acaba, dr gazlı bebeklerde düzensiz kaka normal dedi ama gazını azda olsa çıkarıyoruz, sşzin bebişlerin kaka durumu nasılda
Korkma canim eşin destek olur varsin ev pis dursun bebeginle sen huzurlu olun yeterDedem çok hasta olunca annem kalmak zorunda kaldı. Her an bir şey olur yol uzun falan diye gelmeyecek. Kv yi de ben istemiyorum. Annemi bile zor kabul ettim. Ama korku sardı beni
Aynen cnm benimde çişi bol maşallah akşama kadar 5/6 kere çişli bezi oluyor hatta bazen daha fazla ama kaka yok, gaz damlası kullanıyomusunda sen, dr. Bana vermedi damla bol bol sabır dediValla cnm benim bebiş de çok gazlı ve 2 gündür sadece 1 kere o da çokaz kaka yaptı ben de merak ediyorum yarın da yapmazsa doktoruna dorucam. Çişini yapıyo sorun yok ama kaka yapmıyo
Sürekli bana annem gelsin sana zor olacak yapamayacaksın falan diyor. Kendime olan güvenim sarsıldıKorkma canim eşin destek olur varsin ev pis dursun bebeginle sen huzurlu olun yeter
Sadece anne sütü alıyorsa normal. Aksine daha iyi kilo alır falan diyorlar. Çişini yapıyorsa kakayi dert etme.Kızlar ya benim bebiş 3/4 günde bir kaka yapıyor sütmü yaramıyor yada az geliyor acaba, dr gazlı bebeklerde düzensiz kaka normal dedi ama gazını azda olsa çıkarıyoruz, sşzin bebişlerin kaka durumu nasılda
Bana güvenmiyomusun diye sordunmu yoksa yardim etmeye destek olmaya kendine mi güvenmiyosun de bence kendi işine gelmedigi icin kendi rahatini dusundugu icin boyle soyluyorSürekli bana annem gelsin sana zor olacak yapamayacaksın falan diyor. Kendime olan güvenim sarsıldı
Çok bağırıyor 2gündür cnm ondandır belki diye düşündüm, şimdide acaba kolikmi diye düşünüyorumSadece anne sütü alıyorsa normal. Aksine daha iyi kilo alır falan diyorlar. Çişini yapıyorsa kakayi dert etme.
Benımkı süpürge sesinde uyuyo suan o yüzden ben süpürge falan tutabildim. Vileda yaparken uyandı hemen ana kucağına koyup emzik verdim o ara idare etti sonra aldım zaten. Bir sekilde alısıyorsun canımAy burası uyumayan bebelerle dolmuş taşmış.
Ben derdime bi dert daha ekledim arkadaşlarım. Yarın yola çıkıyoruz inşallah evime gidiyorum. Cuma evde olacağız. Şu anda büyük korku sardı beni ev temizliği yemek bebek nasıl ilgileneceğim bilmiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Eşim sürekli birilerini getirmek istiyor yanımızda. Israr ile kabul etmedim ama korkuyorum da.
Aetık koltuk altını dikkate alıyorum zaten. Normal cubuk ateş ölçerle ölcüyorum. Uzaktan olana güvenemedimSıcaktan oluyordur canım benimkininde göğsü sıcak oluyor klima kapalı olursa, birde koltuk altı, dil altı ve anüsten ölçmelisin standart çubuk derece ile en doğrusunu o verir. Ve her bölgenin sıcaklık derecesi farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?