2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmiş olsun bebek ememediği için mi mastit oldun kendiliğinden mi gelişti

Günde 1 oluyor bizim veya 2

Benim bebemin de bi kere gobeği kanamıstı. Dert etme eger devam etmiyorsa, bir de emmeli dışında olan seyler bebeğin kafasını karıstırıyor o yuzden bwn kasık biberon vermeidm. Sırınga veriyordum bebeö gogsumde agzı acık bekliyordu süt gelsin diye emmiyordu. Siringayı da emmeye calısıyordu. Bence aldıgın silikon uçla denemekten vazgecme sinirlensin biraz. Veya az bisey mama ile besle tam doymasın meme vermeye calıs belki o zman daha az sinirlenir.

Kızlaaaar malum biz daha yeni başladık hayata emzik vermedim ama versem alacak gibi sizce ne yapayım vereyim mi? Çok sağlıklı değil diye biliyorum ama size de sorayım dedim herkes ver rahat edersin diyor siz ne diyorsunuz?

Yarama tuz basma ıkınıyor kızarıyor bozarıyor ama yapamıyor. Çok zor yapıyor. Günde 1 defa en fazla 2 yapıyor o da zorla. Kan ter içinde savaş veriyoruz.

Ben verdim tuttu. Emiyor da bi sıkıntı yaşamadım. Valla çok rahatlık. Bir süre idare ediyor seni işin varsa

Gecmiş olsun bebek ememediği için mi mastit oldun kendiliğinden mi gelişti
Sadece ucunu emdiği için göğüs uçlarım yara oldu. İyice çekemiyordu da bence. Memede uyumayı seviyordu. İyileşsin diye bir süre sağ göğsümü vermemiştim. Sonrası mastit işte. Aslında önce solda başladı. O çabuk geçti ama sağ taraf komple şişti ve rengi değişti. Makineyle sağıp veriyorum o da çok canımı yakıyor. Sanırım sen de sağıp veriyordun. Ne kadar sürede alıştı göğüslerin?

Bu yağın bebeğin ağzına gözüne falan değerse çok zararlı olduğunu biliyorum dikkatli olmak şazımu

Ben doktorun dedigine uyup oglani 3 saatte bi beslemeye calistim.bugun. mamayi da azalt dedi azaltip emzirdim bol bol. Sonuc aksama kadar bogure bogure agladi ve asla uyumadi. Aksam 6 da annem cildirdi cocuga 90 cc mama verdi. Cocugum hala uyuyo. Benm cocugum da az sisman olsa nolur ki ya cigerlerim yaniyo

Yagi ben ilk oglumda kullandim. Bi faydasini gormedm ustelik aktarlar onerse de doktorlar asla onermiyo bu yagi

Hic korkma. Inan bebekle yalniz kaldiginda duzen oturtuyosun ve super oluyo. Daha sakin oluyosun bu da bebege yansiyo. Birak yemek temizlik kalsin. Yemegi 6 da degil 8 de yersiniz. Temizligi haftada 1 yaparsin. Bebek uyudukca uyu bebek uyandikca uyan. O zaman toparlaniyosun. Ben ikisine de yalniz baktim. Smdi buyuk oglan okula baslasa da kucukle biraz yalniz kalsam diye bekliyorum

Silikon göğüs ucu dene cnm. Benim de hep ucunu almaktan yara etmişti, silikonu ucundan değil derinden cekiyor

Ben istiyorum ki mamayi biberonla beni de silikonla olsun emsin istiyorum kaşik biberon bana da işkence şırıngayi da idareli sıkamiyorum ben ya
Kiz emzik cankurtarandir ver gitsin benimki asla tutmuyor tutsa müko olcak 3 kisiden biri emzikle büyümüşüzdür valla bence bi zarari yok

Yapamıyorum benimde en büyük tedirginliğim oydu her gün ne yemek yapıcam derdi beni çıldırtıyor yemek yapmayı hiç sevmiyorum simdi hiç elim gitmiyor keske bana da birileri gelse yemek yapsa

Ben damladan kullanıyorum masaj yaptırsa belki etkisini göreceğim ama kokusundan mıdır nedir yapmaya başlayınca morarana kadar ağlıyo ama ilk bebekte fayda görmüştüm

Yapamıyorum benimde en büyük tedirginliğim oydu her gün ne yemek yapıcam derdi beni çıldırtıyor yemek yapmayı hiç sevmiyorum simdi hiç elim gitmiyor keske bana da birileri gelse yemek yapsa
Of evet yemek işi olmasa ne güzel olurdu belediyelerin aş evleri 40 gün lohusa ların evine yemek yollasa ne güzel olurdu

Canım biraz zor oluyor kolay diyemem bide temizlik düzen takıntın varsa az biraz yapamadıkca daha cok geriliyorsun bebek uyuduğunda uyusam mı temizlik mi yapsam yemek mi yapsam bilemiyorsun ben baya bunalıyorum o yönden ama yine de tek olmaktan mutluyum annelik gücü yüklendi bizlere yaparsın insallaj her şey tam olmuyor ama bi şekilde bişeyler oluyor .kendi adıma işe başlayınca napıcam diye tedirginim onun dışında bi şekilde ilerletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…